GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

...και η απάντηση του Βενιζέλου

Από το http://www.evenizelos.gr/ http://attikipress.gr/   Σημερινό δημοσίευμα του κ. Γ. Παπαχρήστου στην εφημερίδα «Τα Νέα», το οπ...

Από το http://www.evenizelos.gr/
http://attikipress.gr/ 
Σημερινό δημοσίευμα του κ. Γ. Παπαχρήστου στην εφημερίδα «Τα Νέα», το οποίο δήθεν περιγράφει το ύφος και το περιεχόμενο συνομιλίας μου με τον Πρωθυπουργό μετά το τέλος του άτυπου υπουργικού συμβουλίου της περασμένης Τρίτης, είναι βάναυσα ανακριβές και προβοκατόρικο εις βάρος της Κυβέρνησης και της ενότητάς της.
Ελπίζω να μην υπάρχει κανείς που θεωρεί ότι προκειμένου να παραμείνω στην Κυβέρνηση και να διατηρήσω την υπουργική μου ιδιότητα είμαι διατεθειμένος να...
 ανασκευάζω ή να ωραιοποιώ απόψεις μου, υπό την απειλή της αποπομπής μου (!!!) ή να αφήνω αναπάντητες δήθεν παρατηρήσεις διατυπωμένες σε ανοίκειο ύφος. Όλοι γνωριζόμαστε νομίζω στη χώρα αυτή. Οι απόψεις μου είναι σταθερές και καθαρές και εντός και εκτός του υπουργικού συμβουλίου. Οι δε σχέσεις μου με τον Πρωθυπουργό δεν διέπονται από το ύφος που μπορεί να υπάρχει στη φαντασία του κ. Παπαχρήστου ή οποιουδήποτε άλλου δημοσιογράφου, ο οποίος θέλει να κινηθεί σε αυτό το επίπεδο.
Ό,τι κάνω το κάνω με βαθύ αίσθημα ευθύνης προς το συμφέρον του τόπου και της παράταξης που φέρει την ευθύνη για την διαχείριση μιας πρωτοφανούς κρίσης. Δεν θα ήμουν, ελπίζω, υπερβολικός αν ζητούσα απʼ όλους να σεβαστούν αυτή την προσπάθεια.

7 σχόλια

  1. ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΚΕΛΛΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ,ΤΙ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΩΣΑΜΕ.ΕΓΙΝΕ ΕΛΕΓΧΟΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΚΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2007.ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΕΝ ΧΟΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΗΓΑΔΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΦΡΑΣΗ
    [ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ].ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΙ ΜΙΣΟΣ , ΦΘΟΝΟ , ΕΧΘΡΑ ,ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ.ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΗΓΥΡΙ. ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΜΕ ΤΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΓΥΡΙΖΕ ΧΩΡΙΑ ,ΠΟΛΕΙΣ ,ΣΤΕΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΛΟΓΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΓΕΩΡΓΙΟ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΓΕΡΝΑ , ΠΟΤΕ , ΠΟΤΕ , ΠΟΤΕ. ΑΣ ΜΗΝ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρά τα λόγια τα ΩΡΑΙΑ!!

    "... διάβασα με προσοχή το μήνυμα σας. Είναι ένα θέμα που το πληροφορούμαι για πρώτη φορά και θα το διερευνήσω όσο μπορώ και επιστημονικά και πολιτικά. Μόλις μπορέσω να συγκεντρώσω κάποια στοιχεία, θα επικοινωνήσω μαζί σας..."

    Πολύ φιλικά

    Και "... η απάντηση του Βενιζέλου ..."

    Περί πολιτικομικτών και πολιτικοεραστών της "Εκκλησίας του Δήμου"

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2008/02/blog-post_10.html

    εκρεμεί από το 20.6?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Αργεντινη οταν ξεσηκωθηκε ο κοσμος σφαξανε οι πολιτες 27.000 εικοσιεφτα χιλιαδες λαμογια, κυβερνητικα στελεχη και οσους τα στηριζανε το κωλοσυστημα της χωρας τους.

    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟΙΔΙΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ !
    Ελίτ-κηφήνες της ΑΛΗΤ ΠΑΣΟΚ-ΜΑΦΙΑΣ $$$$
    της ..γνωστής ΚΟΡΗΣ.
    και του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΩΛΟΙ..

    Οταν ερθει η ωρα σας..
    Τοτε στην Ελλαδα θα κλαψουνε πολλες περισσοτερες μανουλες τα φιδια που γεννησανε !

    ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H xώρα χρειάζεται μια επαναστατική κυβέρνηση που θα προβεί σε 4-5 βασικά πράγματα πχ κατάργηση όλων των προνομίων των βουλευτών- ασυλίας δήμευση περιουσιών των κλεφτών και φυλάκιση, μία σύνταξη για κάθε ασφαλισμένο και όχι δύο και τρεις, (κατάργηση της βουλευτικής σύνταξης) διαχωρισμός εκτελεστικής-νομοθετικής-δικαστικής εξουσίας,δημιουργία ανεξάρτητου νομοθετικού σώματος με παράλληλη μείωση των βουλευτών στους 150 κλπ και μετά να επαναπροκηρύξει εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Ελπίζω να μην υπάρχει κανείς που θεωρεί ότι προκειμένου να παραμείνω στην Κυβέρνηση και να διατηρήσω την υπουργική μου ιδιότητα είμαι διατεθειμένος να ανασκευάζω ή να ωραιοποιώ απόψεις μου, υπό την απειλή της αποπομπής μου (!!!)
    Όλοι γνωριζόμαστε νομίζω στη χώρα αυτή."
    Κύριε Βενιζέλο όχι απλά γνωριζόμαστε όλοι σ΄αυτή τη χώρα, αλλά έχουμε και μνήμη.
    Θυμόμαστε τους λεονταρισμούς και τις μεγαλοστομίες σου για τη δημιουργία του "Ομίλου" των φίλων σου, μετά τη σύγκρουσή σου με τον Γ.Παπανδρέου.
    Και τότε και τώρα τα ίδια.
    Άτακτη υποχώρηση
    Τον λόγο τον ξέρεις εσύ καλύτερα, αλλά για μας τους κοινούς θνητούς η εξήγηση είναι απλή και δεν είναι άλλη από την απειλή της αποπομπής σου.

    Ένας που είχε πιστέψει σε σένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Ελπίζω να μην υπάρχει κανείς που θεωρεί ότι προκειμένου να παραμείνω στην Κυβέρνηση και να διατηρήσω την υπουργική μου ιδιότητα είμαι διατεθειμένος να ανασκευάζω ή να ωραιοποιώ απόψεις μου, υπό την απειλή της αποπομπής μου (!!!)
    Όλοι γνωριζόμαστε νομίζω στη χώρα αυτή."
    Κύριε Βενιζέλο όχι απλά γνωριζόμαστε όλοι σ΄αυτή τη χώρα, αλλά έχουμε και μνήμη.
    Θυμόμαστε τους λεονταρισμούς και τις μεγαλοστομίες σου για τη δημιουργία του "Ομίλου" των φίλων σου, μετά τη σύγκρουσή σου με τον Γ.Παπανδρέου.
    Και τότε και τώρα τα ίδια.
    Άτακτη υποχώρηση
    Τον λόγο τον ξέρεις εσύ καλύτερα, αλλά για μας τους κοινούς θνητούς η εξήγηση είναι απλή και δεν είναι άλλη από την απειλή της αποπομπής σου.

    Ένας που είχε πιστέψει σε σένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πασοκ

    Η τραπεζο-δικτατορια ειναι σε πληρη εξελιξη ειπε ο δρ κουτσουκος

    Σκοπιμως πηγαν και τα 110 δις χαρισμα στους τραπεζίτες!!

    Ενω θα μπορουσαν να πανε στην Αναπτυξη ή και στη Νεα Σεισαχθεια!

    Απο τις επομενες εκλογες ΔΕΝ θα βλεπετε τους ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ
    αλλα τους ίδιους τους παμπλουτους ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ σε υπουργικες θεσεις

    Η νεο-φεουδαρχια των τραπεζιτων αντικαθιστα την κοινοβουλευτικη δημοκρατια

    και τα σοσιαλιστικα κομματα δεν καταλαβαινουν τι κανουν!

    Δεν υπαρχει καμια οικονομικη κριση, ολα εγιναν για να τα κονομησουν οι ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ

    Ακομα και ο Παπακωσταντινου Γιωργος δεν θα το πιστευει ότι όταν θα τους τα δωσει ολα θα εκπαραθυρωθει!! Οσο για τον ΓΑΠ θα κλαιει με μαυρο δακρυ...



    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση