GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δικαίωση για τη Ζέττα Μακρή...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Άργησε , αλλά δικαιώθηκε η πρώην βουλευτής Μαγνησίας, Ζέττα Μακρή, η οποία κατέλαβε τελικά τη δεύτερη θέση...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
Άργησε, αλλά δικαιώθηκε η πρώην βουλευτής Μαγνησίας, Ζέττα Μακρή, η οποία κατέλαβε τελικά τη δεύτερη θέση στη σειρά του βουλευτικού ψηφοδελτίου στις εκλογές του 2009 έναντι του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής, κ. Γ. Σούρλα.
Η απόφαση δημοσιεύθηκε επισήμως, δίνοντας έτσι το προβάδισμα στην επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Βόλου. Και μπορεί για τους αμερικανούς "ο δεύτερος να μην είναι τίποτα", αλλά στη πολιτική τα μέτρα και τα σταθμά διαφέρουν. Τώρα, η βολιώτισσα πολιτικός μπορεί να πορεύεται με άλλον αέρα στο δύσκολο δρόμο για τις επόμενες εθνικές εκλογές και παρά τον πόλεμο λάσπης που κατά καιρούς έχει δεχθεί, άλλοι είναι εκείνοι που πια βλέπουν την ωραία πλάτη της.
Μετά την εξέλιξη αυτή και συνυπολογίζοντας την ηλικία του και τις σχέσεις που έχει με τον Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Σούρλας φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο του Βόλου να μην θέσει ξανά υποψηφιότητα για βουλευτής.
Για την ιστορία, τέλος, σημειώνεται ότι η πρώην βουλευτής (όπως και ο έτερος διεκδικητής της 2ης θέσης) είχε...
υποβάλει ένσταση για την κατανομή των εδρών στο Νομό και στην Επικράτεια, επικαλούμενη εσφαλμένη καταμέτρηση ψηφοδελτίων της και λανθασμένη κατανομή της έδρας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στη Μαγνησία. Εκ τούτου -αν και το ενδεχόμενο δεν συναντά πολλές πιθανότητες- η κ. Μακρή μπορεί να κερδίσει την βουλευτική έδρα από τον βουλευτή του ΛΑΟΣ στη Μαγνησία, με σίγουρο όφελος και για τη Μαγνησία αλλά και το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, στο οποίο η γυναικεία αντιπροσώπευση πάσχει.

5 σχόλια

  1. άξιος ο μισθός σου παπαγιωτακο!
    Μπράβο! Ωραίο λυβάνισμα της έκανες της Ζέττας,!
    Μόνο να ξέρεις ότι αυτά τα μπουμπούκια που γράφεις τα κρατάμε για το μέλλον να σας τρίψουμε στη μούρη μαζί με τα σκατά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν θέση στο δημόσιο μόνιμη
    Και ο Έλληνας γιατρός είναι άνεργος
    Ποιος ήταν ο υπουργός υγείας που το όνομα του αρχίζει από Α ..
    Που τους διόρισε;;;;;;;; ποιος ήταν τότε διοικητής του ΙΚΑ που το όνομα του αρχίζει από Β …;;;;;;
    Σε λίγο όλοι οι απομαγνητοφωνημένοι ερωτικοί διάλογοι και τα σεξουαλικά όργια που έγιναν μέσα στο γραφείο πριν την νομιμοποίηση αυτών στον αέρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ

    Εφαγε το Γιώργη το Σούρλα, θα φαει και τον εργολάβο του ΛΑΟΣ η κ. εργολάβου;

    ΟΧΙ κυρά μου,

    εσύ στο Δήμο, εκεί είναι η θέση σου, παρέα με τον κυρ πτέραρχο που υποσχέθηκε να ξαναφέρει ψάρια στο Παγασητικό!

    Μπούύάααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νεα επιθεση κατα Ελληνα:
    Αλλοδαπός από την Σομαλία επιτέθηκε σε Έλληνα πολίτη κατά τη διάρκεια της εμποροπανήγυρης της Αγ. Γλυκερίας, στον δήμο Γαλατσίου την Παρασκευή το βράδυ. Αμέσως παρενέβησαν οι μικροπωλητές και τον αφόπλισαν, ενώ στο σημείο έφθασε επιτόπου και η ΕΛΑΣ και τον συνέλαβε.

    Ο άτυχος Έλληνας πήγε στο νοσοκομείο με μικρό τραύμα στο χέρι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πιο αντιπαθητικό φαινόμενο στις αναρτήσεις είναι διάφοροι σφουγγοκωλάριοι και γλύφτες σχολιαστές και δημοσιογραφίσκοι οι οποίοι και μόνο απο το ύφος των κειμένων τους προκαλούν αηδία. Δεν έχω την τιμή να γνωρίζω προσωπικά ούτε τον κ.Σούρλα ούτε την κ.Μακρή. Απλώς νομίζω ότι η δεύτερη χάνει με τέτοιους οπαδούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση