GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν θα γίνω μέρος της στατιστικής τους...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/ Καθε τοσο ζητανε και νεα πραγματα, μια απογραφη,μια ετουτο και την επομενη εκεινο, μας βαζου...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/
Καθε τοσο ζητανε και νεα πραγματα, μια απογραφη,μια ετουτο και την επομενη εκεινο, μας βαζουν σαν προβατα στο μαντρι και μας νομοθετουν οτι θα θεωρουμαστε σαν δοτες οργανων ακομη και αν εμεις δεν θελουμε να γινεται αυτο με την δικη τους νομοθετικη ρυθμιση, επομενα βηματα η ηλεκτρονικη διακυβερνηση και οι διαφορες καρτες που θα εκδιδονται ταχα για την διευκολυνση μας και την καλυτερη εξυπηρετηση μας απο το δημοσιο οπως... καρτες του πολιτη,φοροκαρτες και λοιπες καρτες.
Εγω ομως δεν συμβιβαστηκα ποτε στην ζωη μου αναλογα με αυτα που ζηταει το συγκεκριμενο κρατος, δεν παρακαλεσα κανεναν,παντα αυτο το κρατος εβαζε δεκαδες εμποδια και...
 βοηθουσε ολους που εχω δει να παρανομουν εναντιον του.
Εγω δεν πηγα σε κανενα πολιτικο γραφειο να ζητησω να με βαλουν στο δημοσιο,δεν ξερω κανεναν απο αυτους που εμφανιζονται στην τηλεοραση και το παιζουν σημαντικοι,δεν ψηφισα ποτε μου και ετσι εχω το κεφαλι μου ησυχο,καταλαβα απο μικρος οτι ολοι αυτοι μια μερα θα καταφερναν αυτο που καταφεραν και τελικα δεν εχω καμια ελπιδα οτι θα καλυτερεψουν τα πραγματα η με το πασοκ η με την νουδου.
Και λυπαμαι αφανταστα ολους αυτους που επι δεκαετιες πιστεψαν κατι τετοιο,λυπαμαι γιατι τωρα θα σκεπτονται οτι εζησαν την ζωη τους πιστευοντας ενα ψεμα,και δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο απο αυτο στην ζωη ενος ανθρωπου.
Εγω δεν θα γινω στατιστικη του ασυστολου αυτου κρατους,δεν θα κανω αυτο που μου δινει εντολη να κανω,διοτι δεν ηταν ποτε διπλα μου οπως και σε κανεναν απλο πολιτη,αυτο το κρατος ηταν παντα φιλος των βιομηχανων και των τραπεζιτων,απο εκει μπορουσε να κερδισει και καλα εκανε.
Λοιπον εκλεισα την πορτα μου στον υπαλληλο της στατιστικης υπηρεσιας,θα αρνηθω καθε μετρο που θα μου επιβαλλουν χωρις να με ρωτησουν και δεν θα παραλαβω καμια απο τις καρτες παρακολουθησης της ζωης μου οποιο και αν ειναι το τιμημα που θα πρεπει να πληρωσω.
Αν αυτο θελουν να μετατρεψουν τον λαο σε πειθηνια προβατα τοτε εγω δεν θα ειμαι ενα απο αυτα.
Θα με πουν μαυρο προβατο;
Καλυτερα παρα παραδομενος και σκυφτος.

1 σχόλιο

  1. Ηρθε η απογραφέας, και επειδη ενταξει σκασιλα για το κρατος ειχα, αλλα λέω αντε να πληρωθει η κοπέλα 5 ευρω, της ανοιξα. Ρώτησε τα κλασικά, απαντησα τα προβλεπόμενα δηλαδη, ΟΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ , ΚΛΠ , ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ , ΠΟΣΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ Η ΚΟΥΖΙΝΑ και αυτοκινητο και μονωση. Και μετα με ρωτουσε αν στο διπλανο διαμέρισμα μενει φοιτητρια ή άλλη, αν ξερω ποσα τετραγωνικα ειοναι το διπλανο διαμερισμα ... Και εκει τα πηρα στο κρανίο. Της λέω δεν γνωρίζω τίποτα για την διπλανή, ουτε αν μενει ουτε αν δε μενει , ουτε αν ειναι φοιτητρια , ουτε τιποτα. Δηλαδη της λέω αν ήξερα ή σου έλεγα αυθαιρετα εγω για τα τετραγωνικα και τα στοιχεία της διπλανης, θα την εκανες απογραφη χωρις να τη ρωτησεις; Οχι λεει, αλλα απλα μας λενε να ρωτάμε. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΦΕΝΟΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΕΜΑ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΑΦΕΤΕΡΟΥ. ΩΡΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ. Της λέω κι εγω μετά οτι ξερω οτι τα στοιχεια μας θα τα δωσουν σε διαφημιστικές , στο google και αλλου. και της ειπα οτι θα αργησει να πληρωθει, και οτι μπορει και να μην πληρωθει στο τέλος. Ετσι για να ψαρώνει λίγο. Που φτάσαμε, να ρουφιανευονται άνθρωποι για 5 ευρω ε; Τετοιο ξεφτίλα κράτος μας φτιάξανε οι πουλημένοι πολιτικοι δοσίλογοι. Οταν θα μαζευτουν όμως 2 εκατομυρια ελληνες στην πλατεια συνταγματος, τοτε να δω τα λαμόγια απο ποια ταράτσα θα φευγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση