GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΩΝ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ;...

Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου http://www.andrianopoulos.gr/ Oσοι είχαμε τολμήσει να ασκήσουμε κριτική στους έλληνες ανταποκριτές στο Κόσο...

Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου
http://www.andrianopoulos.gr/

Oσοι είχαμε τολμήσει να ασκήσουμε κριτική στους έλληνες ανταποκριτές στο Κόσοβο στη διάρκεια της εκεί κρίσης είχαμε γίνει στόχος έντονης λασπολογίας από τα "αντικειμενικά" ελληνικά ΜΜΕ, σαν υπονομευτές δήθεν εθνικών ιδεωδών (ορθόδοξο τόξο) και ίσως και σαν "πράκτορες" της Δύσης. Ερχεται όμως τώρα η Κρατική Τηλεόραση της Σερβίας να δείξει ποιοί είχαν τότε δίκιο. Με επίσημη ανάρτηση στην ιστοσελίδα της η RTS (Radio Television Serbia) ζητά συγγνώμη από τους πολίτες της χώρας αλλά και από γειτονικά κράτη για τον διαστρεβλωτικό τρόπο με τον οποίο...
παρουσίαζε τα γεγονότα, για την παραποιημένη ειδησεογραφία που προωθούσε και για το μίσος που σκόπιμα καλλιεργούσε εναντίον όσων είχαν διαφορετικές απόψεις. Οι έλληνες ανταποκριτές, που ήσαν οι μόνοι παγκοσμίως που είχαν την άδεια να επισκέπτονται την Σερβία τότε και το Κόσοβο και συνεργάζονταν με την RTS, ο καθένας μπορεί να καταλάβει τον ρόλο που έπαιζαν και το είδος των ρεπορτάζ που έστελναν. Την λάσπη βέβαια την φάγαμε. Τι κι αν δικαιωνόμαστε τώρα;

25 σχόλια

  1. Την ιστορία, όπως ξέρεις, τη γράφουν οι νικητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εμεις τρωμε την σαπιλα των δημοσιογραφισκων που παρουσιαζουν τον Τζεφρυ σαν σωτηρα,καποια στιγμη ομως ολα θα ξεκαθαρισουν και τοτε ποιος τους σωζει τους καλοπληρωμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΩΝ. ΔΡΟΥΝ ΚΑΤΑΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ .ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1821 .Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΡΚΕΙ ,ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ. ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ [ ΚΟΝΤΡΑ ] ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΕΝΑΝ ΟΧΕΤΟ ΑΠΥΛΩΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ
    ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΟΠΩΣ Η
    ΓΑΛΟΤΣΑ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ [ ΕΞΤΡΑ].ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ .Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Ο ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Σερβία προσκύνησε τον εχθρό της,
    Ως Προσκυνημένη πια αναγκάζεται να αναιρέσει τον εαυτό της, παρακαλόντας το νέο της αφεντικό να τη συγχωρέσει. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι εσύ δικαιώθηκες, αφού πάντα εκπροσωπούσες αυτούς που θέλουν να γίνει και η Ελλάδα προσκυνημένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλακις αγαπητε αντριου δεν σας λοιδορουν για τις ιδεες σας οι τις θεσεις σας,αλλα για τις ακριτες εμμονες σας.Αν π.χ. η ελλαδα κηρυξει σταση πληρωμων,και η ε.ε.μας κηρυξει ανελεητο πολεμο,προφανεστατα θα εισθε με το μερος τους.Αυτη ειναι η δικη μου ενσταση ως προς την πατριωτικη σας θεση.Διοτι καλες οι επισημανσεις σας για τα τεκταινομενα,αλλα μη ξεχνατε οτι ως τεως υπουργος και πολιτικος εισθε μερος του προβληματος ,αρα εσεις οι πολιτικοι που φερατε την χωρα σε αυτα τα χαλια δεν μπορειτε να παριστανετε τους εθνοσωτηρες,ουτε να διδετε δηθεν σωστες οδηγιες τις οποιες δεν δωσατε την ωρα που επρεπε.Αρα δεν δικαιουσθε δια να ομιλειτε,ως ελεγε ο κουτσογιωργας.Επειδη λοιπον η χωρα εχει ουσιαστικα πτωχευσει,αν δεν συμβει κατι εξωθεν,αυτο που θα ειναι χρησιμο για τη χωρα ειναι το δια ταυτα..γεω .μακ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλλη μιά δικαίωση του Ανδριανόπουλου. Τι να το κάνεις όμως σε μιά χώρα που η φωνή της λογικης σπα΄νια ακούγεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ώ ρε θράσος, να συνεχίζουν να μιλάνε οι δεξιοί νεκροθάφτες της χώρας, οι εγγονοί και γιοί των δοσίλογων, των ταγματα(σφα)λητών, των συνεργατών των ναζί, των Χουντικών Υπανθρώπων, των προδοτών του έθνους και του ελληνικού λαού ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ για την οικονομική πολιτική??
    Αυτά τα τρισκατάρατα δεξιά καθάρματα, που μέσα στα 5 χρόνια της καταστροφικής τους διακυβέρνησης, ανέβασαν το δημόσιο χρέος της χώρας από 180 δις (που ήταν το Μάρτιο του 2004- ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΘΝΟΥΣ!!!!) σε 300 δις ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009!!!
    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ, ΟΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΙ, που μόλις έχασαν τον έλεγχο – ΕΛΛΕΙΜΜΑ 15,4% ΓΙΑ ΤΟ 2009 ?!?!?!?!?!?!? (και μαζί τα αβγά και τα πασχάλια!!!) άρχισαν οι αχρείοι να λένε και ψέματα στην Ευρώπη, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΟΥΝ ΩΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΛΑΟ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!!

    ΟΥΣΤ, ΑΠΟ ΔΩ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ ΣΤΟ 20% ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ…
    ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με την ίδια λογική η σημερινή ΥΕΝΕΔ αν βγάλει ανακοίνωση υπέρ του μνημονίου θα σημαίνει πως έχουμε άδικο όσοι αντιτιθέμεθα...
    Αχ βρε κατακαημένη Σερβία τι άλλο θα σε υποχρεώσουν να κάνεις για να μπεις στο κλάμπ...
    Επί κατοχής ας πούμε αν έβγαζε ανακοίνωση το ραδιόφωνο ότι οι Έλληνες που μάχονται τους Γερμανούς είναι προδότες θα έπρεπε να δικαιωθούν οι δοσίλογοι έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αφου ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ μονο οι λληνες μπορουσαν να επισκεπτονται την Σερβια,
    δεν χρειαζεται και πολυ να καταλαβει κανεις οτι
    καποια ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ηταν στημενη.....


    χωρις ελεγχο

    παγκοσμιως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχω αρχεία του βομβαρδισμού της Σερβίας, γύρω στις 200 σελίδες απο το Ίντερνετ, στιγμές κατα κανόνα πρωϊνές, που βομβαρδίζανε τους άμαχους και τους έκαιγαν ζωντανούς.
    Εσύ ρε μεγάλε που βρήκες το δίκιο?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    Dura Lex σε μωρά και ανήλικους ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η συγγνώμη που υποχρεώνεται από την ισχύ του νικητή να ζητήσει ο ηττημένος μηδενική αξία έχει. Μήπως θέλεις να μας πεις ότι τα Εβραιοκάναλα της Δύσης είναι αντικειμενικά; Ή οτι η πένα σου δεν είανι εξωνημένη; Εδώ γελάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;
    ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ.

    ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

    ΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ.
    ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ

    ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Δικαιώθηκες", φαφλατά, για τις ισλαμιστικές σφηκοφωλίες στα Βαλκάνια, τις αφαιρέσεις οργάνων αιχμαλώτων και το μίσος σου κατά των φιλειρηνικών λαών που θα αντιστέκονται ώσπου να ξεπεράσουν τους εγωμανείς σαν και του λόγου σου;
    Οι γενίτσαροι αφανίστηκαν το 1826 από το ίδιο το σουλτάνο τους, υποκριτή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μήπως είσαι απόγονος δοσίλογου και θέλεις να μας περάσεις τα συμφέροντα των Γερμανών,για τα συμφέροντα των οποίων διαλύθηκε η Γιουγκοσλαβία?
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ω μεγαλε αναλυτη!!

    Πω πω .. Εσυ επρεπε να ησουν Πρωθυπουργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ?ΕΛΕΙΝΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.ΠΗΓΕΝΕ ΚΡΥΨΟΥ ΡΕ ΜΠΟΥΧΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Kατι μουνιά σαν εσενα δεν καταλαβαίνουν απο βόμβες και σκοτωμούς γιατι πουλιούνται πάντα.
    Πουλημένο αρχίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΩΡΑ ΧΑΧΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΣΑΝΟΙ ΠΟΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΓΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΣΑΝ ΚΑΛΟΙ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ "ΓΡΕΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ". ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΑΝ ΜΩΡΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ; ΤΟΤΕ ΒΡΙΖΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΡΟΠΑΡΙΟ; OTI KAΘΕ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ,
    ΑΝΤΕ ΔΕΣ ΚΑΜΙΑ ΤΣΟΝΤΑ ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ,
    ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΚΩΛΑΡΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΙ,ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΑΓΚΥΛΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΟΙ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ" ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" ΣΑΣ!
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ¨ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ" ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΚΏΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ, ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΩΡΑ ΡΕ ΧΑΧΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΓΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΣΑΝ ΚΑΛΟΙ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ "ΓΡΕΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ". ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΑΝ ΜΩΡΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ; ΤΟΤΕ ΒΡΙΖΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΡΟΠΑΡΙΟ; OTI KAΘΕ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΚΡΑΓΜΕΝΕ ΥΒΡΙΣΤΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΑΧΑ ΕΚΕΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ένα πρόγραμμα που είχα δει στην τηλεόραση με τον κ. Ανδιανόπουλο να μιλάει με κάποιον Άγγλο που γνώριζε κάποια Ελληνικά και να παρουσιάζει το όλο θέμα ως θαύμα!!! Με άλλα λόγια να λέει στους άμοιρους τηλεθεατές του: "Κοιτάξτε, είναι Άγγλος και ξέρει τη γλώσσα μας". Εγώ κ. Ανδρεά ξέρω τη γλώσσα των Άγγλων καλύτερα από το 60% αυτών που την αποκαλούν μητρική. Δεν ήρθε όμως ποτέ κανένας αντίστοιχος Άγγλος Ανδριανόπουλος να μου πάρει συνέντευξη. Ξέρεις γιατί; Γιατί εσύ έχεις τη νοοτροπία του ραγιά και οι Άγγλοι όχι. Αη στο διάολο προσκηνημένε.
    ΧΠΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση