GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η φημολογία για τον Σαμαρά και τη σύσκεψη των αρχηγών...

Σύμφωνα με έντονη φημολογία που κυκλοφορεί την τελευταία ώρα, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς δηλώνει «ασθενής» και ως εκ τούτου δε...

Σύμφωνα με έντονη φημολογία που κυκλοφορεί την τελευταία ώρα, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς δηλώνει «ασθενής» και ως εκ τούτου δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα συμμετάσχει τελικά στην αυριανή σύσκεψη κορυφής των πολιτικών αρχηγών. Μάλλον περί «ράδιο αρβύλας» πρόκειται όμως.
Ο Αδιάκριτος

2 σχόλια

  1. Δεν ασχολουμε με ανοητες φημες αλλα θελω να κανω μια ερωτηση, Κυριε Σαμαρα συνεχιζετε να επιμενετε στην δλωση σας περι προωρων εκλογων οτι ειναι καλοδεχουμενες??? γιατι σιγουρα αντιλαμβανεστε οτι το ποιο πιθανο ειναι βγαινοντας απο εκει μεσα η δηλωση του Προθυπουργου θα ειναι οτι παμε σε εκλογες κλπ κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν κωμωδία η σαν φάρσα,θα ήθελα να σας γράψω 2-3 πράγματα για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι.
    Ο Γ. Παπανδρέου, παππούς,όταν κάτι δεν του πήγαινε καλά,τα έκανε όλα μπάχαλο,με τους ΑΝΕΝΔΟΤΟΥΣ και τις άλλες παπαριές.
    Οι αριστεροί τον έλεγαν ΠΑΠΑΤΖΗ.Κἀτι θα ήξεραν παραπάνω.
    Ο Α. Παπανδρέου, ο μπαμπάς,αφού διέλυσε σε μια νύχτα την Ένωση κέντρου,με αδιαφανείς διαδικασίες,( ο πρόεδρός της ο ΜΑΥΡΟΣ είχε αφήσει πολλά υπονοούμενα),κατόρθωσε να αναρριχηθεί στην πρωθυπουργία και να μην παραδίδει την εξουσία εφευρίσκοντας μαζί με τον ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ εκλογικό νόμο,που το πρώτο κόμμα ήθελε το 50 % για να κυβερνήσει.
    Ο Σημίτης αφού ΚΕΡΔΙΣΕ όπως κέρδισε τις εκλογές του 2000,δεν άφηνε την εξουσία το 2004 παρόλο,
    -που ήταν 8 % πίσω, 1 χρόνο πριν τις εκλογές.
    -ήμασταν σε ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ και θα έπρεπε να γίνουν νωρίτερα εκλογές,για να έχει το περιθώριο η νέα κυβέρνηση να οργανώσει καλύτερα τους αγώνες.
    -ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    Φτάσαμε στον ΓΙΩΡΓΑΚΗ τον εγγονό.

    ΧΑΡΗΚΑΤΕ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ. ΑΡΟΥΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ, ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΠΟΙ΄ που οι ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ δείχνουν ΙΣΟΠΑΛΙΑ η ΕΛΑΦΡΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ της Ν.Δ.
    Τώρα θα ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ.
    Τώρα είναι η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.
    Τώρα είναι η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΜΟΡΑ.
    Τώρα είναι η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ.
    Τώρα είναι η ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΥΝ.

    Όσο για την ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που σας ζήτησα,είναι γιατί σας παρέσυρα και εγώ όπως και κάποιοι άλλοι φίλοι και σας έκανα να πιστέψετε ότι ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ είναι ένας ΧΑΖΟΥΛΗΣ,ένας ΑΦΕΛΗΣ,το ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ κ.λ.π.
    ΟΧΙ έκανα ένα εγκληματικό λάθος και ζητώ ταπεινά συγγνώμη. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ είναι ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΜΕ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ του ΦΑΣΙΣΤΑ,του ΣΤΥΓΝΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ,του ΛΙΓΟΥΡΗ της ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση