GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάντε πράξη τα αυτονόητα κι ο λαός θα είναι αρωγός σας...

Από το anemo-milos.blogspot.com Πολλά ακούμε και διαβάζουμε για την προσπάθεια εξυγίανσης της χώρας. Αυτό όμως που δεν βλέπουμε είναι ...

Από το anemo-milos.blogspot.com

Πολλά ακούμε και διαβάζουμε για την προσπάθεια εξυγίανσης της χώρας. Αυτό όμως που δεν βλέπουμε είναι μια προσπάθεια για ριζική αλλαγή σε όλα τα επίπεδα πάνω σε οτιδήποτε σαθρό,σάπιο και κατεστημένο.
Πώς είναι δυνατόν να μιλάμε για επανεκκίνηση της οικονομίας αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας τη στιγμή που τα αυτονόητα προς αλλαγή μένουν ακλόνητα και γιγαντώνονται στο πέρασμα των χρόνων από την...
αρνητική ασφαλώς πλευρά;
-Έτσι λοιπόν διαφθορά και φοροδιαφυγή συνεχίζουν με αμείωτη ένταση καθώς πάλι και πάλι τη ''νύφη'' την πληρώνουν οι μικρομεσαίοι που αποτελούν τα εύκολα θύματα.
-Ο αθλητισμός μας(κυρίως το ποδόσφαιρο) πλέει στον ωκεανό της βίας και της απόλυτης κατάντιας.Συσκέψεις επί συσκέψεων γίνονται επί δεκαετίες χωρίς να δίνουν λύσεις.Μόνο ημίμετρα και ξανά πάλι από την αρχή στα ίδια και στα ίδια λες και κανένας δεν θέλει να δώσει μια πραγματική λύση.
-Γκετοποίηση των κέντρων των μεγάλων πόλεων
-Το κατεστημένο της βουλευτικής ασυλίας συνεχίζεται.Ελάχιστες φωνές πολιτικών ακούγονται προς την κατάργηση του μέτρου αυτού.
-Η γραφειοκρατία ζει και βασιλεύει και την Ελλάδα κυριεύει.Πώς να γίνουν επενδύσεις σε αυτόν τον τόπο όταν τα πάντα κινούνται με ρυθμό χελώνας;
Τα παραπάνω είναι μόνο κάποιες τρανταχτές αποδείξεις για τα κακώς κείμενα που συνθέτουν το σκηνικό της χώρας.
Εάν η πολιτεία θέλει πραγματικά να αλλάξει την ροή της ιστορίας μας προς το καλύτερο ας ξεκινήσει λοιπόν από τα αυτονόητα που δυστυχώς όμως για τον τόπο που ζούμε είναι ταυτόχρονα και τα πιο δύσκολα.
XR AR

7 σχόλια

  1. Η Ελλάδα δεν ανήκει στους Έλληνες

    10/05/2011, 05:00 π.μ. 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου.

    Ένας 44χρονος πέφτει νεκρός από μαχαιριές τριών δραστών οι οποίοι ήθελαν να του κλέψουν την κάμερα που κρατούσε. Κατευθυνόταν στο parking που είχε σταθμευμένο το αυτοκίνητό του ώστε να πάει την γυναίκα του στο μαιευτήριο για να γεννήσει το δεύτερο παιδί τους.


    ΠΑΣΟΚ : Η Ελλάδα δεν ανήκει στους Έλληνες.

    PASOK : Πρώτα ο λαθρομετανάστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για πια αρωγή μας λες τώρα δεν κατάλαβα? μήπως δε σε πήρα χαμπάρι?

    Δηλαδή θα έλεδες ΟΧΙ ΣΕ ΝΟΜΟ που προάγει την ΑΝΩΜΑΛΙΑ???

    http://www.gopetition.com/petition/44615.html

    ΟΧΙ τίποτε άλλο, αλλά για να γίνει αυτό το "Κάντε πράξη τα αυτονόητα κι ο λαός θα είναι αρωγός σας..."

    θέλει μαζί με το "..συν Αθηνά και χείρα .." υπογράφειν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ
    ΡΕ......anemo-milos...!!!!

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΧΟΧΟΧΟΧΟ...ΧΙΧΙΧΙΙΙ

    Επιμένουν οι εγκεφλικά νεκροί ΠΑΣΟΚοι να μας περνάνε για μαλάκ@@: "Τον Μάρτιο άνοιξαν 370 επιχειρήσεις περισσότερες απ' όσες έβαλαν λουκέτο"!!!!

    Επιμένει το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ότι και ο Μάρτιος έκλεισε με θετικό πρόσημο 370 εγγραφών νέων επιχειρήσεων που έκαναν έναρξη δραστηριότητας, σε σχέση με όσες έβαλαν λουκέτο!!!

    Παρόλο που έχουμε πει (Υπουργός Ρόβλιας... μόνο στα χαρτιά... γιατί εγκεφαλικά είναι ακόμα διακοπές στο εξοχικό στην Πάρο) ότι αυτό που λένε οι ΠΑΣΟΚοι είναι απολύτως παραπλανητικό, αυτοί επιμένουν να συγκρίνουν τα ασύγκριτα εκμεταλλευόμενοι πως όποιοι βάζουν λουκέτο δεν πάνε να διαγραφούν από τα επιμελητήρια γιατί αφενός χρωστάνε συνδρομές και αφετέρου δεν μπορούν να προσκομίζουν χαρτιά, ότι δεν χρωστάνε σε ΙΚΑ, εφορία κ.λπ, που ζητάει το επιμελητήριο για να τους διαγράψει... έτσι φαίνονται εγγεγραμένοι και οι ΠΑΣΟΚοι τους παρουσιάζουν σαν "ενεργούς" παρότι έχουν βάλει προ πολλού λουκέτο...

    Επειδή λοιπόν κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν το παραπάνω και επιμένουν να παραπληροφορούν εδώ και μήνες (ο Ρόβλιας την έχει πει αυτή την παπαριά από τον Φεβρουάριο) μήπως μπορούν να μας λύσουν την εξής απλή απορία:

    Αφού αυξάνονται οι νέες επιχειρήσεις και απασχολούνται άτομα...γιατί αυξάνονται ταυτόχρονα και οι άνεργοι ;

    Και επειδή είναι εγκεφαλικά νεκροί, να τους το θέσουμε και αλλιώς:

    Από που προέρχονται όλες οι στρατιές ανέργων
    αν δεν προέρχονται από επιχειρήσεις που βάζουν λουκέτο;
    Τους γεννάει ο ΟΑΕΔ ή ο Καραμανλής ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΑΦΟΡΑ ΙΑΠΩΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ..όπως λέμε.
    ΅καμμία σχέση΅..!!!

    Σε συνέντευξη Τύπου ο αρχηγός της ιαπωνικής κυβέρνησης (και όχι γιαπωνικής που εσείς την αποκαλείτε!) με αφορμή το πρόσφατο σεισμό και τις συνέπειές του, δήλωσε:
    «Θα συνεχίσω να λαμβάνω την αμοιβή μου ως μέλους του κοινοβουλίου, όμως όχι αυτή που απορρέει από τον τίτλο του πρωθυπουργού, ούτε τα σχετικά πριμ. Όπως και η ηλεκτρική εταιρεία Tokyo Electric Power (Tepco), η κυβέρνηση έχει μεγάλη ευθύνη σ' αυτή την κρίση».

    Αυτοί είναι ηγέτες κύριε Παπανδρέου και όχι εσείς και το.....πολυμελές αμειβόμενο υπουργικό συμβούλιο, με την πληθώρα συμβούλων και παρατρεχάμενων που έχετε διορίσει και εμείς τους πληρώνουμε και με το παραπάνω, για να μας σώσουν δήθεν και συνέχεια μας οδηγούν στα χειρότερα , καθότι όλες οι επιλογές σας έχουν οικτρά αποτύχει και βυθίζουν τη χώρα όλο και πιο βαθειά σε μια οικονομική κρίση που κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει τελικά.

    Έτσι δίνουν το «καλό παράδειγμα» στο λαό τους και όχι να κόβουν από τους πολίτες και οι περισσότεροι από σας να μην πληρώνετε ούτε καν τους καφέδες που πίνετε, στα γραφεία σας και στις αίθουσες VIP των αεροδρομίων, πλέον των παχυλών απολαβών που λαμβάνετε από τα κρατικά ταμεία.

    Ενδέχεται βέβαια και ο ΓΑΠ να πεί το ίδιο....ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ...
    ¨ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ...¨

    ΑΛΛΑ...σιγά μην νοιαστούν οι ΠΑΣΟΚΟΙ για να δώσουν το καλό παράδειγμα.....
    Την εξουσία ήθελαν να πάρουν με κάθε τρόπο, αράδιασαν ένα κάρο ψέμματα και άντε να βρεις την αρχή και το τέλος της ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. De Standaard για την Ελλάδα: τα ελληνικά ομόλογα στο ίδιο επίπεδο με την
    Μπουρκίνα Φάσο !!!!!!
    και την Μοζαμβίκη.....

    ολε! ολε! ΟΛΕ..ΠΑΣΟΚΑΡΑ!!!!

    «Ο οίκος αξιολόγησης S&P εντείνει τις πιέσεις στην Ελλάδα» έχει τίτλο σημερινό δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας De Standaard, επισημαίνοντας ότι αιτία της νέας υποβάθμισης είναι η αίσθηση ότι η Ελλάδα θα αναγκαστεί να προχωρήσει εν ευθέτω χρόνω σε μια ήπια αναδιάρθρωση του χρέους της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πασοκ

    Παιδεια

    Καμια εξεταση για την εισαγωγη στα πειραματικα!!

    Την πατησε το Πασοκ σχετικα με το Νομοσχεδιο με τα Προτυπα

    Η ΝΔ που εκανε τον ανηξερο ωσπου να κατατεθει το νομοσχεδιο στην Βουλη τωρα θελει με τροπολογια να γινουν πιο πολλα ΠΡΟΤΥΠΑ με εξετασεις και στο Γυμνασιο και στο Λυκειο!!

    Η Διαμαντοπουλου Αννα είχε βαλει εξετασεις εισαγωγης στα Προτυπα μονο στο Λυκειο!

    Περολα αυτα και αυτο ηταν λαθος πολιτικο!

    Με το νέο νομοσχέδιο για τα «Πρότυπα Πειραματικά», όχι μόνο, επανέρχονται, τα Πρότυπα τα σχολεία της συντήρησης της «ψευτο-ελίτ» και της Χούντας,

    αλλά ουσιαστικά καταργούνται τα υπάρχοντα Πειραματικά, αλλά και τα λίγα «Πειραματικά των ΑΕΙ», αφού θα έχουν μπροστά τον όρο Πρότυπα αλλά και γιατί και εκεί οι μαθητές θα εισάγονται με εξετάσεις (άρθρο 44 παράγραφος 5).

    Θα πρέπει να γίνει τροπολογία στο νομοσχέδιο, για το καλό της επιστήμης και να προστεθεί στο άρθρο 44 παράγραφος 5,
    ότι «τουλάχιστον για τα υπάρχοντα Πειραματικά των ΑΕΙ, και τα «συνεργαζόμενα με τα ΑΕΙ», οι μαθητές εισάγονται μόνο με κλήρωση».


    Αυτα ελεγε ο Δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη σημερα και εστειλε ενα αθρο στο πρεσσσ...

    Μανος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δημοσκόπηση με το ΠΑΣΟΚ στο 21%!

    Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να φτάσει δημοσκοπικά ένα κόμμα εξουσίας. Κάθε άλλο παρά ρητορικό το ερώτημα, καθώς σε συνέχεια πρόσφατων δημοσκοπήσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας, και εμφάνιζαν το ΠΑΣΟΚ να κινείται κάτω από το 25%, το «Ποντίκι» δημοσιεύει σήμερα μέτρηση της εταιρείας «Pulse», που δείχνει το κυβερνών κόμμα να βρίσκεται στο 21%....!

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ
    Α Π Ο Λ Υ Τ Η... ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ !!!

    ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΡΕ.ΛΆΜΟΓΙΑ
    ΕΞΟΥΣΙΑ............ ΦΤΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση