GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλάκα μας κάνει η ΔΑΚΕ στον ΟΤΕ;...

Καταγγέλλει τη διοίκηση του ΟΤΕ για παγκόσμιο Συνέδριο που κάνει η Deutsche Telekom στην Ελλάδα! Από τον Θανάση Λεπίδη Πλάκα μας κά...

Καταγγέλλει τη διοίκηση του ΟΤΕ για παγκόσμιο Συνέδριο που κάνει η Deutsche Telekom στην Ελλάδα!

Από τον Θανάση Λεπίδη

Πλάκα μας κάνει η ΔΑΚΕ στον ΟΤΕ; Έβγαλε ανακοίνωση και καταγγέλλει τι; Καταγγέλλει τη διοίκηση του ΟΤΕ για παγκόσμιο Συνέδριο που κάνει η Deutsche Telekom στην Ελλάδα;
Δηλαδή, για να το καταλάβω σωστά, κατηγορεί τη διοίκηση του ΟΤΕ για έξοδα που κάνει η γερμανική εταιρεία στην Ελλάδα;
Δηλαδή, η ΔΑΚΕ προτείνει άλλον εκτός Ελλάδος προορισμό;  Δηλαδή, να πάνε αλλού κι όχι στην Ελλάδα να κάνουν το παγκόσμιο συνέδριό τους; Αυτό μας λένε; Και το λένε και επίσημα;
Άραγε, η φράση «Συνεδριακός Τουρισμός» του λέει κάτι;
Τους εργαζόμενους από ΟΤΕ, Cosmote και Romtelecom που θα παρακολουθήσουν και θα βραβευθούν για πρώτη φορά τους ρώτησαν;
Το όφελος για την τοπική οικονομία το υπολόγισαν;
Τους κατοίκους της περιοχής στην Πύλο τους ρώτησαν; Τα 1.5 εκατομμύρια ευρώ για την περιοχή είναι ανάσα!!!
Έλεος πιά με τους «φεουδάρχες» των συντεχνιών. Μόνο την πάρτη τους σκέφτονται!!!  Να καταλάβουν ότι αυτοί οι καιροί της δημαγωγίας πέρασαν ανεπιστρεπτί.

9 σχόλια

  1. ΠΑΡΑ ΤΡΙΧΑ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ!

    ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑ !

    Πολύ άγριες αποδοκιμασίες πριν από λίγο στην κηδεία του αγωνιστή Λάκη Σάντα, στον Γιώργο Παπανδρέου από εκατοντάδες πολίτες που ήταν εκεί.
    Όπως ενημερώθηκε το Fimotro, ο πρωθυπουργός φυγαδεύτηκε ουσιαστικά, καθώς τα πράγματα έγιναν πολύ...επικίνδυνα μπροστά στον τηλεοπτικό φακό !

    Μόλις εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός ακούστηκε ένα μακρόσυρτο "ου" από εκατοντάδες πολίτες. Κάποιοι εξ' αυτών κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του Γ. Παπανδρέου, αλλά τελικά ο πρωθυπουργός πρόλαβε και έφυγε!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος κρύβεται πίσω απο τη ΔΑΚΕ – ΟΤΕ ;
    Eίναι αλήθεια ότι, πίσω από τη στάση και την ανακοίνωση της ΔΑΚΕ-ΟΤΕ κρύβεται, τέως στενός συνεργάτης του Τσιτουρίδη, του Μειμαράκη, και σήμερα του Σαμαρά, γνωστό βολεμένο μεγαλοστέλεχος θυγατρικής του ΟΤΕ, που πρόσφατα έχασε τη χρυσοπληρωμένη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου που κατείχε, και για το λόγο αυτό θέλει να εκδικηθεί τη διοίκηση του ΟΤΕ, ενώ παράλληλα κατέχει υψηλή κομματική θέση στη ΝΔ στη Συγγρού που είναι αποσπασμένος, και επιθυμεί να είναι και υποψήφιος της ΝΔ στη Μεσσηνία, θάβοντας με κάθε τρόπο και διαρροές πτωχούς εσωκομματικούς αντιπάλους ;
    Αν τα παραπάνω είναι αλήθεια , τι θα πει ο κύριος αυτός στους συμπατριώτες του στη Πύλο, πως θα παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι των πολιτικών του φιλοδοξιών ;
    Είναι αλήθεια πως για την ανακοίνωση αυτή δημιουργήθηκε τεράστιο θέμα με το συνταξιούχο (!) αλλά μάχιμο(!) γραφικό γραμματέα συνδικαλισμού της ΝΔ, που μπορεί να έχει διαλύσει όλο το Συνδικαλιστικό της ΝΔ, παραμένει όμως επειδή κι αυτός είναι υποψήφιος βουλευτής, κι επειδή κι αυτός προέρχεται από τον ΟΤΕ θέλει να’ χει ιδαίτερο λόγο στον ΟΤΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολε....ολε..Πασοκάρα...
    κάντα λίμπα ...ΟΛΕ !!!!

    Νέο ρεκόρ ΠΑΣΟΚ: Πτώση 72,9% καταγράφει το 2011, η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα-

    Το κοντέρ αναμένεται να τερματίσει το 2012 στο 100%...


    Με νέα μεγάλη πτώση κατά 72,9% έκανε "ποδαρικό" το 2011, η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα, ενώ οι άδειες που εκδόθηκαν μειώθηκαν κατά 62,7%. Πάντως, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), που δημοσιοποίησε τα σχετικά στοιχεία, λόγω της εφαρμογής του "Καλλικράτη" από 1/1/2011, οι πολεοδομίες όλης της χώρας υπολειτούργησαν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη μη φυσιολογική ροή, κατά περίπτωση, της έκδοσης οικοδομικών αδειών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΚΑΡΑΝΤΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΟΥΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗ ΔΑΚΕ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ IQ ΑΜΟΙΒΑΔΑΣ, ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ.


    ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αποκλειστικά αφιερωμένο στον Ψυχοπαθή του Πασοκ, Θανάση Λεπίδη που γυρνάει στις αρναρτήσεις για να γλύφει
    το Διανοητικά Ανάπηρο..ΑΜΕΑ. μογγολάκι Γιωργάκη. ~~~~~~~~~~~

    ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ Η Γ.Γ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ…
    ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΙΔΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ;

    Μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις προανήγγειλε η γενική γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αθήνα Δρέττα, καθώς από την 1η Ιανουαρίου του 2012 θα υπάρξει ένα νέο πλαίσιο παροχής, το οποίο θα έχει νομοθετηθεί μέχρι το Δεκέμβριο του 2011.
    Σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΒΗΜΑ FM", τόνισε, ωστόσο, ότι δεν μπορεί να προσδιορίσει αυτή τη στιγμή το ύψος της μείωσης, πριν να βγουν τα αποτελέσματα από τις αναλογιστικές μελέτες.

    Όσον αφορά στην επιβολή εισοδηματικών κριτηρίων για τα επιδόματα ανεργίας, ανέφερε ότι δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με την τρόικα. "Θα προσπαθούμε να δούμε, ξύνοντας το λίπος, αλλά χωρίς να φθάσουμε στο δέρμα, ποιες εξοικονομήσεις μπορούμε να έχουμε απ’ οπουδήποτε μπορεί να προκύψει εξοικονόμηση, προκειμένου να κρατήσουμε σταθερές δύο δαπάνες που για εμάς είναι αδιαπραγμάτευτες: τις συντάξεις και τα επιδόματα ανεργίας", σημείωσε.

    Τόνισε δε ότι κάτι τέτοιο "προφανώς δεν είναι ευχάριστο. Πιθανόν σε κάποιες περιοχές να υπάρξουν και σκιές αδικίας, αλλά η βασική μας στόχευση παραμένει να σώσουμε αυτά τα δύο και να μπορέσουμε να περιορίσουμε απ’ όπου μπορούμε. Διαφορετικά, η μόνη εναλλακτική λύση είναι να πάμε σε οριζόντιες περικοπές, πράγμα που αποκλείεται ολοκληρωτικά".

    Η ίδια υποστήριξε ότι η τρόικα δεν διαφωνεί με την πρόσθετη επιχορήγηση από τον κρατικό προϋπολογισμό περίπου 1 δισ. ευρώ για τα επιδόματα ανεργίας, τονίζοντας ότι δεν έχει τελειώσει η συζήτηση. "Η τρόικα προσπαθεί να καταλάβει γιατί χρειαζόμαστε αυτά τα χρήματα και από πού θα τα βρούμε".

    Σχετικά με την είσοδο εισοδηματικών κριτηρίων και στα πολυτεκνικά επιδόματα, αν και παρέπεμψε στο υπουργείο Υγείας για το θέμα, τόνισε ότι "σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν πολλά περιθώρια εξορθολογισμού".

    ΜΠΑΤΣΡΑΔΟ ΠΑΣΟΚ ΓΑΜΗΜΕΝΟ
    ΑΞΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΓΑΜΗΣΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ ΣΟΥ
    ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.
    ΑΛΗΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΕΚΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟ 1979-80 ΕΠΙ ΜΟΥΤΣΙΟΥ ΚΑΙ 1989-93 ΕΠΙ ΜΑΡΙΚΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

    ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, ΞΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΕΡΤ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τριήμερο χλιδής για 700 στελέχη του ΟΤΕ στο Costa Navarino

    Τριήμερο χλιδής για 700 στελέχη του ΟΤΕ στο Costa Navarino
    Εμφύλιος έχει ξεσπάσει στα ενδότερα του ΟΤΕ με τους εργαζόμενους να διαμαρτύρονται για τις περικοπές και τις εθελούσιες εξόδους και τη διοίκηση της εταιρίας να επιδίδεται σε πλουσιοπάροχα γεύματα και συναθροίσεις χλιδής στο Costa Navarino.

    Μόλις... 1,5 εκατομμύριο ευρώ στοίχισε το τριήμερο "πάρτι" του ΟΤΕ στο Costa Navarino στην Πύλο για 700 στελέχη της εταιρίας. Όπως καταγγέλει ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ ΠΕΤ-ΟΤΕ, Βασίλης Λάμπρου, με ανακοίνωσή του προς τη διοίκηση του ΟΤΕ, «την στιγμή που καλείτε τους εργαζόμενους στον ΟΤΕ να πληρώσουν με απαράδεκτες περικοπές την υστέρηση εσόδων του οργανισμού, την στιγμή που ακόμα δεν έχει υπογραφεί συλλογική σύμβαση εργασίας με αποκλειστικά δική σας ευθύνη επικαλούμενοι οικονομικής φύσης προβλήματα, εσείς τρώτε και πίνετε με τα λεφτά μας».

    Στην ανακοίνωση των συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ ΠΕΤ-ΟΤΕ αναφέρεται:
    «Την ώρα που η Ελλάδα βουλιάζει, την ώρα που τα έσοδα του ΟΤΕ από κινητή και σταθερή τηλεφωνία βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση κατά κοινή ομολογία των διοικούντων τον όμιλο ΟΤΕ , η διοίκηση του ομίλου της D.T διοργανώνει μαζί με την διοίκηση του ΟΤΕ τριήμερο «Ραμαζάνι» 5-6 και 7 Μάιου στο υπερπολυτελές Costa Navarino στην Πύλο για ούτε λίγο ούτε πολύ 700 στελέχη…!!! Το δε κόστος της εν’ λόγω «συνάθροισης» ανέρχεται περίπου στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ …!!!

    Το προκλητικότατο αυτό γεγονός συμβαίνει μάλιστα την ώρα που οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ καλούνται με απαράδεκτες διευθυντικές αυθαιρεσίες εντελώς ατεκμηρίωτα να «σφίξουν το ζωνάρι» για να σωθεί υποτίθεται ο ΟΤΕ. Κόβοντας ακόμα και τα έξοδα κίνησης στους συναδέλφους που έχουν θέση στάθμευσης στο μέγαρο.
    Κύριοι της D.T και της διοίκησης του ΟΤΕ αναλογισθείτε τις ευθύνες σας και την κρίσιμη χρονική περίοδο για τους εργαζόμενους αλλά και για την επιχείρηση. Σε μια χρονική στιγμή που η ΕΕΤΤ βάζει φρένο στις πωλήσεις του ADSL από τον ΟΤΕ, οι πάροχοι προσπαθούν να κόψουν όλο και μεγαλύτερο κομμάτι από τον ΟΤΕ, εξαφανίζονται πρίμ πωλήσεων από τα καταστήματα τα οποία παρεπιπτόντως στερούνται υλικών και νέων πακέτων υπηρεσιών. Πολλά από αυτά(ΤΕΚ) μάλιστα όπως και όλα τα σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα η διοίκηση ετοιμάζεται να τα κλείσει αγνοώντας το μέλλον των εκεί εργαζομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε πρόεδρε του ΟΤΕ και κύριοι της διοίκησης την στιγμή που καλείτε τους εργαζόμενους στον ΟΤΕ να πληρώσουν με απαράδεκτες περικοπές την υστέρηση εσόδων του οργανισμού, την στιγμή που ακόμα δεν έχει υπογραφεί συλλογική σύμβαση εργασίας με αποκλειστικά δική σας ευθύνη επικαλούμενοι οικονομικής φύσης προβλήματα(εκτελείτε άραγε εντολές της κυβέρνησης ή έχετε απλά υποσχέσεις της…).Την ίδια στιγμή στερείτε από τον μπροστάρη τεχνικό του ΟΤΕ αυτά που δικαιούται οικονομικά αλλά και θεσμικά, όταν σήμερα ο ΟΤΕ ψάχνει ακόμα την αναδιοργάνωση του εσείς αποφασίζετε προκλητικά να σπαταλήσετε χρήματα που προέρχονται από τον κόπο των εργαζομένων στον ΟΤΕ.

    Την ίδια στιγμή απέναντι μας μάλιστα έχουμε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ που ξεπουλάει οριστικά τον ΟΤΕ στην DEUTSCHE TELEKOM αντί «πινακίου φακής». Ο Γερμανικός κολοσσός της D.T προφανώς αποφασίζει «ελαφρά τη καρδία» σπαταλώντας αλόγιστα χρήματα του οργανισμού σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, από την άλλη μεριά τα διορισμένα από την κυβέρνηση μέλη του Δ.Σ που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν το Ελληνικό Δημόσιο δεν φαίνεται να αντιδρούν στην υποτιθέμενη πρωτοβουλία των Γερμανών της DT και αυτό είναι το ιδιαίτερα εξοργιστικό για εμάς τους εργαζόμενους στον ΟΤΕ.

    Το επιχείρημα του ότι η D.T ως κύριος μέτοχος πλέον πήρε την απόφαση να διοργανώσει την σχετική «συνάθροιση – φαγοπότι» δεν δίνει κανένα μα κανένα απολύτως άλλοθι στους εκπροσώπους του Ελληνικού Δημοσίου(άραγε ο εκλεγμένος στην ΓΣΕΕ και διορισμένος από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μέλος του Δ.Σ του ΟΤΕ Κος ΑΝΕΣΤΗΣ συνεχίζει… ή απλά σιωπά;) αλλά και στον πρόεδρο του ΟΤΕ, ο οποίος αναλογιζόμενος όλες αυτές τις δύσκολες παραμέτρους θα έπρεπε να αρνηθεί την οποιαδήποτε διενέργεια τέτοιου είδους εκδηλώσεων».
    Για λόγους κόστους κόβουν τα ετήσια συνέδρια Τεχνικών και Πωλήσεων
    Ντροπή και Αίσχος…
    Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
    Βασίλης Λάμπρου Νεκτάριος Δρίτσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έλεος πιά με τους «φεουδάρχες» των συντεχνιών. Μόνο την πάρτη τους σκέφτονται!!! Να καταλάβουν ότι αυτοί οι καιροί της δημαγωγίας πέρασαν ανεπιστρεπτί.
    /////////////////////////////////
    Ρέ Λεπίδη σαλιγγάρι,
    στό χώρο πού κινείσαι υπάρχει
    καθρέπτης?
    Τήν μαλακία τής ΔΑΚΕ,(όλοι κομ-
    ματόσκυλα είστε) τήν έκανες σεντόνι
    απόδειξης παρθενίας?
    ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ
    ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ (νήπιο),
    ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ.
    Δέεεεεν παίζεται!!!!!
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση