GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη: Κι όμως, δεν είπε την αλήθεια ο Μεϊμαράκης για τα υποβρύχια...

Ισχυρίζεται ότι  αποχώρησε, σε ένδειξη διαμαρτυρίας,  από την «Defendory» του 2008 ο Μιχαλολιάκος, ο οποίος όμως είχε πάψει να είναι υφ...

Ισχυρίζεται ότι  αποχώρησε, σε ένδειξη διαμαρτυρίας,  από την «Defendory» του 2008 ο Μιχαλολιάκος, ο οποίος όμως είχε πάψει να είναι υφυπουργός Άμυνας από το ... 2007!

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Εντονες είναι οι αντιδράσεις του πρώην υπουργού Άμυνας της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη στις επιθέσεις του ΛΑΟΣ για το θέμα των υποβρυχίων.
Ο κ. Μεϊμαράκης για να αποδείξει μάλιστα ότι ο ίδιος τήρησε σθεναρή στάση και είχε προκαλέσει τη μήνιν  των Γερμανών επειδή αρνιόταν να τα παραλάβει, στις δηλώσεις του επικαλείται το ότι στην έκθεση αμυντικού υλικού «Defendory» του 2008 και 2009 για τους εξοπλισμούς o Γερμανός πρέσβης τον κατηγόρησε δημόσια για καθυστέρηση στηνπαραλαβή των υποβρυχίων, με αποτέλεσμα την αποχώρηση του εκπροσώπου του υπουργείου και τότε υφυπουργού Άμυνας, Βασίλη Μιχαλολιάκου!
Με μια μικρή όμως ...διαφορά: Ο Β. Μιχαλολιάκος είχε πάψει να είναι υφυπουργός και να μετέχει στην κυβέρνηση αμέσως μετά...
 τις εκλογές του 2007 και τις αλλαγές που έγιναν στο υπουργικό συμβούλιο!!!
Επομένως, ή τα μπέρδεψε ο κ. Μεϊμαράκης ή δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Τι από τα δύο ισχύει; Πάντως αλήθεια αυτό που λέει δεν είναι...

16 σχόλια

  1. χοχοχοχχοο...Αφού το λές ΕΣΥ !!!

    Ο μπράβος του ΝΟΝΟΥ, ο λαγός του Κώλου, εντάξει Ο.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρατείστε τη στολή, όχι τη ρόμπα

    Αγαπητέ Αρχηγέ της Αστυνομίας,

    Φαντάζομαι πως αν σας έπαιρνα τηλέφωνο και ζητούσα να μου στείλετε έναν αστυνομικό για να βρίσκεται έξω από το σπίτι μου και να γράφει όποιον παρκάρει παράνομα μπροστά, θα θεωρούσατε ότι σας κάνω πλάκα. Προφανώς και δεν είναι δυνατόν η Ελληνική Αστυνομία να αναλάβει έναν τέτοιο ρόλο μόνο και μόνο, επειδή το παράνομο παρκάρισμα είναι ...
    παράβαση του ΚΟΚ.

    Οπότε ας αφήσουμε τις πλάκες και ας μιλήσουμε σοβαρά. Θεωρείτε σοβαρό, έλληνες αστυνομικοί, αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, να βρίσκονται στα διόδια και να γράφουν, όχι αυτούς που βλέπουν να μην πληρώνουν διόδια, αλλά αυτούς που εγκλωβίζουν μέσα στις μπάρες οι εργολάβοι; Γνωρίζετε φαντάζομαι, πως το να κλείνει κάποιος με μπάρες τον δρόμο, είναι παρακώλυση συγκοινωνιών και είναι αδίκημα. Οι μπάρες των διοδίων για λόγους ασφάλειας, αλλά και με βάση όσα αναφέρει το Σύνταγμα των Ελλήνων, δεν μπορούν να απαγορεύουν τη διέλευση σε δημόσιο δρόμο. Μπορεί κάποιος να επιλέξει να μην πληρώσει και να του κάνει αγωγή η εταιρεία των διοδίων ή να τον γράψει ο Αστυνομικός. Αυτό είναι διαφορετικό απ’ το να κλειδώνουν τις μπάρες στα διόδια και να περιμένουν τον αστυνομικό να γράψει τον εγκλωβισμένο.

    Και καταλαβαίνετε φαντάζομαι, πως είναι διαφορετικό το «διαφυλάττω την νομιμότητα» από το «εξυπηρετώ τους εργολάβους και τις εταιρείες», μετατρέποντας τους έλληνες αστυνομικούς σε εισπράκτορες

    Την Κυριακή 1η Μαΐου βρέθηκα στα διόδια του Ρίο. Δήλωσα πως δεν πληρώνω τα συγκεκριμένα διόδια γιατί είναι παράνομα τοποθετημένα. Ο δρόμος δεν είναι Εθνικός, αλλά καρμανιόλα με μια λωρίδα κυκλοφορίας, χωρίς διαχωριστικά, φωτισμό και 50 νεκρούς το χρόνο. Δεν υπάρχει εναλλακτικός ασφαλής παράδρομος όπως ορίζουν οι ίδιες οι συμβάσεις (έπρεπε να έχει γίνει μέχρι το 2009). Δεν μπορεί κάποιος να εισπράττει διόδιο (ανταποδοτικό τέλος) για έναν δρόμο που δεν έχει γίνει και πληρώνεται ήδη για να γίνει από τα τέλη κυκλοφορίας και τα τέλη βενζίνης. Για να μην μπούμε στην πολιτική διάσταση του θέματος όπου οι εργολάβοι με 10% συμμετοχή εμφανίζονται ως επενδυτές. Επίσης από τις 4 Απριλίου όπως καλά ξέρετε, η είσπραξη διοδίων σε δρόμους που δεν έχουν ολοκληρωθεί είναι παράνομη.

    Όπως και να έχει αρνήθηκα να πληρώσω διόδια και ζήτησα να μου ανοίξουν την μπάρα και αν ήθελε μπορούσε η Εταιρεία να κινηθεί εναντίον μου. Μπορούσε επίσης οποιοσδήποτε αστυνομικός να μου έκοβε πρόστιμο αν με έβλεπε να το κάνω. Αντ’ αυτού με εγκλώβισαν στην μπάρα. Η μπάρα ήταν κλειδωμένη και δεν υποχωρούσε με το σπρώξιμο, όπως ορίζουν οι κανόνες ασφαλείας. Περίμενα εγκλωβισμένος μέχρι να έρθει Αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν λίγο παραπέρα για αυτό το λόγο.

    Έδωσα το αντίτιμο του διοδίου, πήγα στην άκρη και ζήτησα από τον Αστυνομικό να πιστοποιήσει πως οι μπάρες είναι επίτηδες μπλοκαρισμένες και παρακωλύονται οι συγκοινωνίες. Ο αστυνομικός είπε πως δεν έχει τέτοια αρμοδιότητα, αν και λίγο νωρίτερα είχε απειλήσει πως θα μηνύσει εμένα για παρακώλυση.

    Νομίζω πως δεν χρειάζεται να εξηγήσω τι συμβαίνει, γιατί το ξέρετε καλά. Χρειάζεται όμως να σας πω, πως προτιμώ την Ελληνική Αστυνομία με στολή, στο έργο της υπεράσπισης του πολίτη και των δικαιωμάτων του από τη στολή του υπαλλήλου των εργολάβων και προφανώς τη «ρόμπα».

    Τη μέρα που οι αστυνομικοί στο Ρίο περιφρουρούσαν την καταβολή των διοδίων και όχι τη νομιμότητα, ένας πυροσβέστης έπεσε νεκρός κάνοντας αυτό που έπρεπε να κάνουν αστυνομικοί: Να εμποδίσει μια ληστεία. Βλέπετε οι αστυνομικοί ήταν στα διόδια και έκαναν τον εισπράκτορα.

    Επίσης θέλω να σας ρωτήσω, αν αληθεύει η πληροφορία πως οι εργολάβοι έχουν αναλάβει το κόστος λειτουργίας των Αστυνομικών Τμημάτων, αλλά και τις δωρεές περιπολικών στους δρόμους που αστυνομικοί περιφρουρούν τα συμφέροντά τους. Αν είναι έτσι, δεν μιλάμε για νόμους ούτε για νομιμότητα.

    Αγαπητέ Αρχηγέ της Αστυνομίας, προστατεύστε πρώτα και κύρια τους αστυνομικούς σας. Δεν τους αξίζει να φυλάνε γήπεδα επιχειρηματιών και διόδια εργολάβων. Τιμήστε τη στολή σας.

    Και επειδή σας γνωρίζω και προσωπικά, πιστέψτε με, δεν σας πάει η ρόμπα…
    ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενα ακομα θυμα της πολιτικης ΠαΣοΚ:
    ---------------------------

    Εικόνες φρίκης αντίκρισε ένα ανήλικο αγόρι

    Σοκ στην κοινωνία του Ηρακλείου από την είδηση μίας ακόμη αυτοκτονίας. Ένας άνδρας 50-55 ετών βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες κατοίκων στην περιοχή των Καμινίων.

    Ο άνδρας κρεμάστηκε από το πατάρι του σπιτιού του με καλώδιο, ενώ τον αυτόχειρα βρήκε το ίδιο του το παιδί, ένα ανήλικο αγοράκι το οποίο βγήκε στο δρόμο ουρλιάζοντας. Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, άνδρες της οποίας βρήκαν τον άνδρα ήδη νεκρό.

    Αυτή την ώρα ο άνδρας διακομίζεται στο νοσοκομείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάλι καλά που δεν μας πήραν και κάποιο υποβρύχιο....

    Μπάτε σκύλοι αλέστε !!!

    Κλοπή υλικών σε Μονάδα του Ναυτικού....

    Μου αρέσει που σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΝ ...ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Σπάτων και η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών...

    Και για να μην ξεχνάμε αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό κλοπής στο Ναυτικό, μέσα σε δυο μήνες.

    Πάλι καλά που δεν μας πήραν και κάποιο υποβρύχιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλως τον γκομενο(ασχημομουστακα) της ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΗΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. <>

    Τελικά ρε ΧΑΦΙΕ
    Παλαιοκωλόγε που πηρες σβάρνα ολα τα καφενεία τι ακριβώς σε δασκαλέψανε να πείς ρε πλμλκα;

    -Ειπε ψέματα
    -δεν ειπε την αλήθεια
    -εκανε λάθος
    -τα μπέρδεψε

    το οτι τα μπέρδεψες εσυ ειναι καταφανές εκτός αν λές ψέματα ή δεν λές αλήθεια
    ετσι σου είπαν να το γράψεις ή μήμπως μπερδεύτηκε αυτός που σου το σφύριξε ρε άχρηστε γιατι αποκλείεται να το σκέφτηκες εσύ, ειναι φύσει αδύνατον ενα ερπετό να έχει τόση εφυία.
    Τράβα ρώτησε να βεβαιωθείς κι ελα πές μας.

    better yet,
    Τρύπωσε και χάσου fucking serpent !

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ,ΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΛΟΘΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ.
    ΡΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΔΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΤΑΞΙΔΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ. ΑΥΤΟΝ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΟΩΤΗΤΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ << ΕΔΕΣΕΣ ΤΟΝ ΓΑΪΔΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ>>.
    ΑΥΤΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΑΛΟΘΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ - ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
    ΔΥΟ ΒΡΩΜΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ.
    ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΔΥΟ ΑΘΛΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΟΝ ΗΤΑΝ Η ΑΦΙΣΟΚΟΛΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ.
    ΔΥΟ ΚΛΑΣΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΛΙΒΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ: ΕΙΣΑΙ ΝΤΕΝΕΚΕΣ =ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάποτε ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ και ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ παίζανε ξύλο για την ηγεσία της ΟΝΝΕΔ. Τώρα η ανάγκη να καλύψουν το κώλο τους ,τους κάνει να ψάχνου στήριγμα ο ένας στον άλλο. Κοίτα τι κάνει η ανάγκη προστασίας του διεφθαρμένου τομαριού τους. Φτου σας και πάλι φτού σας ξεφτυλισμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΠΟΛΗΘΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ , ΟΤΑΝ ΕΡΙΧΝΕ ΞΥΛΟ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ .
    ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΛΑ. ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΦΗΣΟΚΟΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΜΟΙΒΕΙ ΤΟΥΣ ΚΕΝΟΥΣ ΑΦΗΣΟΚΟΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αναγκαστική προσγείωση «Απάτσι» στα Μέγαρα.
    Πρόκειται για το δεύτερο ελικόπτερο Απάτσι τύπου 64 D που καταστρέφεται, από τα συνολικά τα 12 καινούργια που παρέλαβε πριν από περίπου δυόμισι χρόνια η αεροπορία.
    -------------------------------
    Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Δράμας,. Μαργαρίτης Τζίμας, έθεσε τα παρακάτω ερωτήματα:



    Είναι το δεύτερο ατύχημα μέσα σε ένα χρόνο οπότε και έχουν παραληφθεί επίσημα τα ελικόπτερα αυτά.
    Στις 31 Ιουλίου 2010 κατέπεσε ένα ακόμα Apache, παρασύροντας στο θάνατο τους δύο πιλότους του.

    Αληθεύει ότι τα ελικόπτερα αυτά ήταν καθηλωμένα στο έδαφος επί μήνες χωρίς συντήρηση ;

    Αληθεύει ότι οι πιλότοι μας δεν εκπαιδεύονται πλέον στο εξωτερικό ;

    Γιατί η προηγούμενη κυβέρνηση δεν παρελάμβανε αυτά τα ελικόπτερα ; Μήπως γιατί είχαν εντοπιστεί τεχνικές ατέλειες ;

    Πως και με ποιες εγγυήσεις η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ παρέλαβε τα ελικόπτερα αυτά και μέσα σε ένα χρόνο κατέπεσαν εν καιρώ ειρήνης δύο από αυτά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ
    ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ , ΤΗΣ ΑΛΑΖΟΝΙΑΣ , ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ , ΤΟΥ ΞΕΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ , ΤΗΣ ΚΡΕΠΑΛΗΣ , ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.
    ΔΥΟ ...ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΥΜΊΖΟΥΝ.
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το πόθεν έσχες Καρατζαφέρη ξεσκονίζει η Ν.Δ.

    Απόλυτη κάλυψη στον Β. Μεϊμαράκη παρέχει η Ν.Δ.
    στην κόντρα του με τον Γ. Καρατζαφέρη, όπως αυτή εξελίχθηκε στην υπόθεση των υποβρυχίων.
    Μάλιστα στελέχη του στενού περιβάλλοντος Σαμαρά υποστηρίζουν ότι η κόντρα αυτή είναι ευκαιρία «να φανεί καθαρά ο ρόλος Καρατζαφέρη».

    Σύμφωνα με πληροφορίες η Ν.Δ. σκοπεύει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να στοχοποιήσει τον ίδιο τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ δημοσιοποιώντας το πόθεν έσχες του και μάλιστα των τελευταίων χρόνων.

    Η κόντρα ήδη παίρνει διαστάσεις καθώς η Συγγρού μιλά για περιουσιακά στοιχεία του Γ. Καρατζαφέρη εντός και εκτός Ελλάδος. Και επειδή ο Γ. Καρατζαφέρης δεν είναι από τους πολιτικούς που μένουν με σταυρωμένα χέρια αναμένεται η αντίδραση του και από τους επιτελείς της Ν.Δ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτόν τον Κοραντή, ποιός τον επέβαλε στον ΚΚ ?
    Αντώνη μάθε τίνος πρόταση ήταν, και στη μάυρη λίστα !

    Πάντως όταν έκαψαν τα πάντα, με τον Κοραντή που έπρεπε να προστατεύει τον Καραμανλή από τις παρακολουθήσεις και αυτός τα είχε ψήσει με τον Καρατζαφέρη.

    Α ρε κακόμοιρη νεοδημοκράτες τι ψηφίζαμε.

    Αν ο Κοραντης χρησιμοποιει και αξιοποιει τα στοιχεια που ειχε απο την παρελθουσα θεση του τοτε πρεπει να διωχθει ποινικα.

    Αρκετα με την κοροιδια.
    Αυτό που έκανε ο Νονννός να προσλάβει για βουλευτή τον πρώην αρχικυπατζή,
    μάλλον δεν έχει κοινοβουλευτικό προηγούμενο.

    Ο νονος ποτε δεν κανει τιποτα τυχαια !!
    γιαυτο πρεπει να τον ξεσκεπασουν!!

    Πολιτικη βιντεοκασετας δεν θα ανεχτουμε απο τα ...ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ££££££££$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση