GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στις διαβόητες φυλακές Ράικερς ο Ντομινίκ....

Στις διαβόητες φυλακές της πόλης της Νέας Υόρκης, στο νησί Ράικερς, οδηγήθηκε ο Ντομινίκ Στρος Καν, μετά την απόφαση να παραμείνει υπό κ...

Στις διαβόητες φυλακές της πόλης της Νέας Υόρκης, στο νησί Ράικερς, οδηγήθηκε ο Ντομινίκ Στρος Καν, μετά την απόφαση να παραμείνει υπό κράτηση ως ύποπτος φυγής.
Την προφυλάκισή του αποφάσισε η δικαστής Μελίσα Τζάκσον, με το σκεπτικό ότι είναι ύποπτος φυγής στη Γαλλία σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος. Οι εισαγγελείς έκαναν ακόμη γνωστό ότι...
 ερευνούν εάν ο κατηγορούμενος εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις. Ο ίδιος ο Στρος Καν αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ οι δικηγόροι του ζήτησαν να οριστεί εγγύηση ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων για να αφεθεί ελεύθερος ο πελάτης τους, κάτι όμως που απέρριψε το δικαστήριο.
Ο Στρος Καν θα εμφανιστεί ξανά ενώπιον του δικαστηρίου στις 20 Μαΐου. Αν καταδικαστεί, είναι αντιμέτωπος με ποινές που φθάνουν τα 25 χρόνια φυλάκισης. Οι συνήγοροι υπεράσπισης του Γάλλου πολιτικού γνωστοποίησαν ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο να εφεσιβάλουν την απόφαση για αποφυλάκιση με εγγύηση. Αν η δικαστής επιμείνει στην απόφασή, τότε ο Ντομινίκ Στρος Καν μπορεί να παραμείνει στις φυλακές της νήσου Ρίκερς καθ'όλη τη διάρκεια της δίκης του.
Το κτιριακό συγκρότημα των φυλακών Ράικερς, που βρίσκεται δίπλα στο αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια, είναι γνωστό σε όσους παρακολουθούν αστυνομικές σειρές στην τηλεόραση και του λάτρεις αστυνομικών θρίλερ στον κινηματογράφο, ως ο τόπος όπου κρατούνται οι ύποπτοι τέλεσης εγκληματικών πράξεων μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής τους, ή ως χώρο κράτησης για την έκτιση σύντομων ποινών.

7 σχόλια

  1. Στις πιο σκληρές φυλακές του κόσμου ο Στρος Καν .
    Παρέα με 14.000 φυλακισμένους στο νησί Ράϊκερς.

    Το συγκρότημα το οποίο είναι γνωστό με το παρατσούκλι " Ο Βράχος ", άρχισε να κτίζεται το 1930, εκτείνεται σε εμβαδόν 1700 τετρ. χιλιομέτρων, μπορεί να φιλοξενήσει έως και 17.000 κρατούμενους και επικοινωνεί με μία γέφυρα με την περιοχή Κουίνς, της Νέας Υόρκης.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Και επειδη πρωτα βγαινει η ψυχη καιμετα το χουι πλακα θα εχει να την πεσει σε κανα δεσμοφυλακα χαχαχαχα.

    Το αίτημα για προσωπική καμαριέρα
    τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου
    εξετάζεται απο την Διεύθυνση των φυλακών
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασσαντ..... Μουμπάρακ.... Καντάφι..... Στρος Καν...
    Όλοι "φιλαρακια" μας και όλοι σοσιαλιστές...

    σας λέει κάτι αυτό;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μήπως τελικά και ο Στρος Καν βούτηξε και αυτός στα σκατά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιλάμε οι άνθρωποι έχουν στήσει υπερπαραγωγή για να ξευτηλίσουνε τον Γάλλο σοσιαλιστή .Την ίδια ώρα κάποιοι δημοσιογράφοι υμνούν το αμερικανικό σύστημα και την αμερικάνικη διακαιοσύνη που καταδίκασε και αχρήστευσε τον αντίπαλο του Σαρκοζί ,τον υπό κατηγορία αντίπαλο του.
    Δηλαδή αν καταδικαστεί τι παραπάνω θα του κάνουν?και αν αθωωθεί μορεί αυτός ο άνθρωπος να επανέλθει στον δημόσιο βίο όπως πρίν ? ή κάηκε ήδη ?
    Το αν είναι κυνηγός γυναικών στα 63 του τι διαφέρει απο τον άλλο σοσιαλιστή που κυκλοφορούσε όταν ήταν παντρεμένος με την μοντέλα που τελικά παντρέυτηκε και απο κάτι άλλους σοσιαλιστές δικούς μας που το παίζουν εραστές του ονείρου ? Απλά τα κουσούρια καταγράφονται και χρησιμοποιουνται ανάλογα όταν χρειάζεται σε όσους πρέπει να καούνε.
    Μην ξενάμε ότι ο άλλος σοσιαλιστής Σαρκοζί με την ωραία γκόμενα ,μπήκε πρώτος στην Λιβυή κατά εντολή των αμερκάνων φίλων του και εισπράτει το τίμημα της υπακοής του.
    Μην ξεχνάτε ότι ο Στρός είχε κατηγορηθεί πάλι μεσω φωτογραφιών πριν καμιά 15 ημέρες περίπου ότι έχει αυτοκίνητο Porsche Panamera σοσιαλιστής άνθρωπος κλπ και τελικά αποδείχθηκε ότι το αυτοκίνητο ήταν κάποιου φίλου του.
    Απλά πιστεύω δεν πήρε το μήνυμα με τις φωτογραφίες που δημοσιεύασανε στην πρώτη πιό λαιτ απόπειρα να τον κάψουνε ,αυτοί που δεν τον θέλανε ως αντικαταστάτη του σαρκοζί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΟΦΕΣ ΟΙ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΔΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ,
    ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΠΗ ΤΟΥ.ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΚΟΒΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ , ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ. ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ .ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ,ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ .ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ.
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ,ΑΠΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ,ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ,ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ.ΕΥΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΤΡΟΣ ΓΚΑΝ .ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΛΕΝΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ .ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΥΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ------ αυτοί που ουρλιάζουν για σκευωρίες του γαμίκουλα, βάλτε στο μυαλό σας τώρα την σεξουαλική σας ονείρωξη......

    Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ "ΕΚΟΒΕ ΦΛΕΒΕΣ" ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ !
    Από το : newpost

    Το πάθος του Γενικού Διευθυντή του ΔΝΤ για τον ποδόγυρο είχε και... ελληνικά υποψήφια θηράματα.
    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newpost από τη Νέα Υόρκη, ο Γάλλος πολιτικός κατά τη διάρκεια... αντροκουβέντας, είχε εκφράσει δημόσια την έλξη που ένοιωθε για την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντόπουλου.
    Είπε μάλιστα ότι αυτή... η κολόνια κρατάει χρόνια.

    Ο Στρος Καν είχε «εντοπίσει» την Άννα Διαμαντόπουλου την περίοδο μεταξύ 1999- 2004, όταν εκείνη βρισκόταν ως επίτροπος της Ελλάδας στις Βρυξέλλες.
    Τις «ορέξεις» του, τις εκμυστηρεύτηκε σε φίλους και συνεργάτες από το ΔΝΤ, σοσιαλιστές κατά τεκμήριο, λέγοντας μάλιστα ότι κάποτε είχε πιέσει, μιλώντας σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ, χωρίς βέβαια να γίνει αντιληπτό, ώστε σε μια εκδήλωση στην οποία συμμετείχε η νυν υπουργός Παιδείας, να βρεθούν στο ίδιο τραπέζι, για να έχει άμεση «πρόσβαση».

    Την πιπεράτη ιστορία, την διηγείται σε δημοσιογράφους στην Αμερική, φίλος και συνεργάτης του Στρος Καν, προσθέτοντας ότι οι «διαμεσολαβητές» δεν τόλμησαν καν να στείλουν το «γράμμα».
    Η Άννα αποδείχθηκε βράχος..... όρεξη χωρίς να καταφέρει να φτάσει στον στόχο του.

    ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
    θα πρόσθετα εγώ....ΓΕΛΟΙΟ
    ΜΑΛΑΚΟΓΚΑΥΛΗΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ....χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Pasok


    Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ

    ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΕΟΣ!!
    Το πάθος του Γενικού Διευθυντή του ΔΝΤ για τον ποδόγυρο είχε και... ελληνικά υποψήφια θηράματα.

    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newpost από τη Νέα Υόρκη, ο Γάλλος πολιτικός κατά τη διάρκεια... αντροκουβέντας, είχε εκφράσει δημόσια την έλξη που ένοιωθε για την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντόπουλου.
    Είπε μάλιστα ότι αυτή... η κολόνια κρατάει χρόνια.
    Ο Στρος Καν είχε «εντοπίσει» την Άννα Διαμαντόπουλου την περίοδο μεταξύ 1999- 2004, όταν εκείνη βρισκόταν ως επίτροπος της Ελλάδας στις Βρυξέλλες.


    ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΗΤΑΝ! EITE KAΠOIOI ΤΟ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣ!! ΕΛΕΟΣ...

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση