GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάος στη ΔΑΠ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ...

Από τον Γιάννη Παπαδόπουλο  Βυζαντινά παρασκήνια, δαιδαλώδεις εσωκομματικές διαβουλεύσεις, ασφαλιστικά μέτρα και εμπλοκή των ονομάτων τ...

Από τον Γιάννη Παπαδόπουλο 
Βυζαντινά παρασκήνια, δαιδαλώδεις εσωκομματικές διαβουλεύσεις, ασφαλιστικά μέτρα και εμπλοκή των ονομάτων του διευθυντή του προέδρου της Ν.Δ. κ. Αρβανιτόπουλου και του Γραμματέα της Π.Ε. κ. Λυκουρέτζου.
Ένα χρόνο μετά τις εκλογές για ανάδειξη προέδρου ΟΝΝΕΔ οι εσωκομματικές πληγές φαίνεται ότι δεν έχουν κλείσει. Η μετωπική σύγκρουση μεταξύ των υποστηρικτών του Α. Παπαμιμίκου και της μεγάλης πλειοψηφίας των στελεχών της ΔΑΠ στα Γιάννενα που υποστήριξαν τον έτερο υποψήφιο Κ. Χατζή καλά κρατεί.
Η περσινή απόφαση του Παπαμιμίκου να ορίσει τοπική ηγεσία μέσω φαξ και όχι με εκλογές, έχει οδηγήσει την κατάσταση στα άκρα. Οι προσκείμενοι στον Παπαμιμίκο δεν...
 αναγνωρίζονται από το 80% των ΔΑΠιτών στα Γιάννενα. Οι «αντάρτες» ζητάνε εγγυήσεις για τις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές για να κάνουν δεκτούς στα ψηφοδέλτιά τους τα παιδιά του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ. Το αδιέξοδο ήταν τόσο μεγάλο, ώστε σύμφωνα με πληροφορίες ο Διευθυντής του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αρβανιτόπουλος και ο Γραμματέας της Π.Ε. κ. Λυκουρέτζος εδώ και τρεις ημέρες βρίσκεται στα τηλέφωνα προσπαθώντας να πραγματοποιήσει κάποια συμφωνία. Ενώ προχθές το βράδυ με τη μεσολάβηση του Αρβανιτόπουλου συμφωνήθηκε ένα κείμενο όρων για τη συστράτευση όλων των πλευρών, τελικά οι υποστηρικτές του Παπαμιμίκου στα Γιάννενα δεν αποδέχτηκαν τους παραπάνω όρους (οι βασικότεροι εκ των οποίων ήταν η διεξαγωγή εκλογών και η συμμετοχή σε αυτές μόνο αυτών που μετείχαν στα ψηφοδέλτια της ΔΑΠ).
Τελευταία εξέλιξη είναι η επιβολή ασφαλιστικών μέτρων από τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ προς την πλειοψηφία των στελεχών της ΔΑΠ με αποτέλεσμα η κάθοδος της ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές να κρέμεται από μία κλωστή. Δυσαρεστημένος εμφανίζεται σύμφωνα με πηγές της Ν.Δ. ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς η επιτυχία του Ζάππειο 2 αμαυρώνεται από εσωκομματικές έριδες στη νεολαία τις οποίες ο Παπαμιμίκος αδυνατεί να περιορίσει.

7 σχόλια

  1. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 41ΧΡΟΝΟΥ
    (πασοκ)...ΦΟΙΤΗΤΟΠΑΤΕΡΑ.

    ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO.

    ΕΔΕ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ !
    Τα δημοσιεύματα που αποκάλυψε το Fimotro άλλαξαν τη δυναμική στους κόλπους της πράσινης οργάνωσης.

    Ο περίφημος Κατάκος αναζητά εξωτερικό εχθρό για να μην εκδηλωθούν εσωτερικά οι απορίες που τον αφορούν. Σε ότι αφορά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αυτά...
    ήξεραν εξαρχής περι τίνος επρόκειτο αλλά η συγκεκριμένη φύση των δημοσιευμάτων έχουν κάνει τον Κατάκο και τους φίλους του... τοξικές φιγούρες στο ΠΑΣΟΚ και έχουν εγείρει πλήθος ερωτημάτων τόσο έξω όσο και μέσα στην οργάνωσή του.
    Έπειτα από... 23 χρόνια στην ΑΣΟΕΕ αρχίζει - ετεροχρονισμένα - το τέλος για τον 41 ετών φοιτητοπατέρα, ο οποίος μαζί με τους φίλους του παρασιτούν με έξοδα των ελλήνων φορολογουμένων.

    Εν τω μεταξύ, ένορκη διοικητική εξέταση θα γίνει στην ΑΣΟΕΕ καθώς στο πλαίσιο των αυριανών φοιτητικών εκλογών βρέθηκαν παραποιημένοι κατάλογοι στις γραμματείες. Άνθρωποι που δεν υπήρξαν ποτέ φοιτητές, έχουν πάρει πτυχίο, ακόμα και… νεκροί ήταν στις εκλογικές λίστες με αποτέλεσμα να έχει διαταχθεί ΕΔΕ.

    Όσον αφορά τα διαδικαστικά η ΔΑΠ μαζί με όλες τις υπόλοιπες παρατάξεις συμφώνησαν στον εκλογικό κανονισμό, με την ΠΑΣΠ να αρνείται να υπογράψει και η απόφαση να γίνεται δεκτή κατά τα 5/6. Δικαστικά αναμένεται να κινηθούν οι παρατάξεις αυτές, πλην της ΠΑΣΠ και εναντίον της γραμματείας .

    Το κλίμα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο έχει ζεσταθεί για τα καλά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ.Σαμαράς την ώρα που δηλώνει αντίθετος στο μνημόνιο και στην οικονομική πολιτική αυτού υιοθετεί απερίφραστα το κυριότερο σκεπτικό του Μνημονίου! Δηλαδή το ξεπούλημα των περιουσιακών στοιχείων της χώρας!
    Κρίμα για τον Α.Σαμαρά που έχασε την Ιστορική Ευκαιρία να κάνει κάτι διαφορετικό.

    Δεν πειράζει, στις εκλογές θα τρίβουν τα μάτια τους εκεί στην ΝΔ που περιμένουν να πέσει το ώριμο φρούτο στο από τον κακό Μπάτσο Παπανδρέου στον καλό Μπάτσο Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8.24 ..παλαιοαρχίδι του κερατά
    άντε και γαμήσου αλλού, ρε τρύπα.....


    "Στήριξη σε αποδεδειγμένα λάθος συνταγή, λέμε ΟΧΙ" _____________
    δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς μετά τη συνάντησή του με τον Κάρολο Παπούλια.

    Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε «γυμναστική στη ματαιότητα» την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και πρόσθεσε ότι ενώ συμφωνεί στους στόχους για μείωση του ελλείμματος και του χρέους, δεν δίνει στήριξη σε αποδεδειγμένα λάθος συνταγή.

    «Σήμερα τα πράγματα πάνε ανάποδα, το 2010 το έλλειμμα ήταν 10%. Σήμερα, παρά τις θυσίες, ακόμη και η Ευρώπη προβλέπει ότι το έλλειμμα για το 2011 και το 2012 θα παραμείνει στο 10%.
    Αυτό είναι "γυμναστική στη ματαιότητα», τόνισε ο κ. Σαμαράς.

    «Συμφωνία με την Ευρώπη για τη μείωση του ελλείμματος και του χρέους υπάρχει και λέμε ναι.
    Στήριξη όμως σε αποδεδειγμένα λάθος συνταγή, λέμε όχι.

    Για παράδειγμα, αν ένα μέτρο, όποιος κι αν το προτείνει, είναι καλό για την πατρίδα, έχουμε υποχρέωση να το στηρίξουμε.
    Ένα κακό μέτρο όμως, δεν έχουμε υποχρέωση να το στηρίξουμε», πρόσθεσε.

    Για ζοφερό τοπίο, το οποίο δημιουργείται από την κατάσταση στην οικονομία, την ασφάλεια, την εγκληματικότητα και την λαθρομετανάστευση, έκανε λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και τόνισε ότι «το θέμα είναι να βρούμε τη σωστή λύση» .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασοκ
    Παιδεια

    Σημερα 16-5-2011 ο δρ Κουτσουκος εκανε νεα καταγγελια στο Υπουργειο Παιδειας για την σκοπιμη χρονικη καθυστερηση της αποκαλυψης των

    παρανομιων στην ΑΣΠΑΙΤΕ και για την παρανομη εκλογη της γνωστης Ευης Μποτσαρη Μακρη που εχει αποδειχτει οτι δεν ειχε την προυπηρεσια

    αλλα ουτε και τα πτυχια για να γινει Καθηγητρι και Αντιπροεδρος του Παιδαγωγικου Ινστιτουτου για να "φανε μαζι 84 εκατομυρια ευρω ευρωπαικα προογραμματα.

    "Ειναι πολλα τα λεφτα Άρη", ειπε στη εισοδο ο δρ κουτσουκος που ετυχε τις χειραψιες των δημοκρατικων υπαλληλων του παιδειας

    Αντε και Υπουργος του ειπε μια υπαλληλος!!

    Ντινα Υπεπθ

    16 Μαϊ 2011 10:15:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    μα καλα


    αυτος ο Χρυσουλακης Γιαννης
    ο δεξιος προεδρος της Ασπαιτε εχει μπροστα του τον φακελο τησ Ευανθιας Μακρη Μποτσαρη που ακομα ψαχνουν τα δηθεν πτυχια της και την μεθοδο στρος καν

    γιατι την καλυπτει?

    μαζι τα τρωνε??

    16 Μαϊ 2011 10:17:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι για τον Παπαμίκο και όλη τη ΔΑΠ... Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ.... χτενίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαμαρα πες αλευρι!

    Ο Παπαμιμικος σε γυρευει!

    Θα σε θαψει τοσο βαθεια που θα σε ζηλευει ο διαολος!

    Εχεις για νεολαια οτι πιο βρωμικο υπαρχει στην ελληνικη κοινωνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ !!!

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ (ΦΟΙΤΗΤΕΣ) ΔΙΝΟΥΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΚΟΜΑΤΑ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΔΑ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ !!!
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΗΤΗΤΕΣ ΠΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ , Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση