GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλα όσα είπε ο Βενιζέλος στο υπουργικό συμβούλιο...

"Πρέπει επειγόντως να ανακτηθεί η ικανότητα πολιτικής διεύθυνσης της χώρας" Το πρόβλημα της οικονομίας είναι πολιτικό. Πρέπει...

"Πρέπει επειγόντως να ανακτηθεί η ικανότητα πολιτικής διεύθυνσης της χώρας"

Το πρόβλημα της οικονομίας είναι πολιτικό. Πρέπει επειγόντως να ανακτηθεί η ικανότητα πολιτικής διεύθυνσης της χώρας.
Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι ευρύτατη συναίνεση, εθνική ενότητα και κοινωνική συνοχή, συσπείρωση γύρω από δίκαιους και εφικτούς στόχους, χωρίς προσφυγή σε εκλογές που θα οδηγήσουν σε αναπαραγωγή ή διόγκωση του προβλήματος.
Απαιτείται συνεπώς να αναληφθούν γενναίες πολιτικές πρωτοβουλίες για την κοινωνική και πολιτική στήριξη μίας επιχείρησης εθνικής σωτηρίας και ανασυγκρότησης.
Επαναλαμβάνω την πρότασή μου για προγραμματικές συμφωνίες με τη δικαιοσύνη, τις τράπεζες, την τοπική αυτοδιοίκηση, τους παραγωγικούς φορείς σε τοπικό επίπεδο
Το ζήτημα δεν είναι απλώς να τεθεί ένα δίλλημα προς την αξιωματική αντιπολίτευση «ή υπερψηφίζετε το πακέτο ή πάμε σε εκλογές με δική σας ευθύνη». Κατά τη γνώμη μου το ζήτημα είναι άλλο: Είναι να επιλεγούν εκείνα τα νομοθετικά κείμενα και εκείνες οι αποφάσεις που είναι συνταγματικά αναγκαίο να ψηφιστούν με αυξημένη πλειοψηφία 3/5 και οι διεθνείς δεσμεύσεις της χώρας που πρέπει να
...
γίνουν σεβαστές από τις μελλοντικές κυβερνήσεις, έως ότου «απελευθερωθεί» δημοσιονομικά η πατρίδα μας. Αυτά όλα πρέπει να καταστούν αντικείμενο ενός σοβαρού διαλόγου με «ανοικτά χαρτιά» μεταξύ όλων των πολιτικών δυνάμεων, με πρωτοβουλία της Κυβέρνησης.
Να ακυρώσουμε το ψευδές μέτωπο «υπέρ ή κατά του Μνημονίου», που αποτελεί στρατηγικό τέχνασμα της Νέας Δημοκρατίας. Το Μνημόνιο του Μαΐου του 2010 ήταν μία αναγκαστική σωστική επιλογή για τη χώρα, για την άμεση κάλυψη επιτακτικών δανειακών αναγκών, για να μη χρεοκοπήσει η χώρα και οι πολίτες της.
Η διεθνής συζήτηση γύρω από τη βιωσιμότητα του ελληνικού δημοσίου χρέους που φτάνει συχνά σε προβοκάτσιες γύρω από τη θέση της Ελλάδας μέσα στη ζώνη του ευρώ και οι επικείμενες διαδικασίες στην ΕΕ και το ΔΝΤ επιβάλλουν δύο άμεσες κινήσεις: Πρώτον, να παρασχεθεί η θεσμική εγγύηση των εταίρων μας ότι οι δανειακές ανάγκες της χώρας για το 2012 και για όσο διάστημα χρειαστεί θα καλυφθούν με τρόπο συμβατό με την μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του χρέους. Δεύτερον, να δηλωθεί με επίσημο τρόπο από την ΕΚΤ ότι το ελληνικό τραπεζικό σύστημα είναι διασφαλισμένο ως αναπόσπαστο τμήμα του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος.
Είχα την ευκαιρία πολλές φορές να πω ότι χωρίς το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης δεν θα καταστεί εφικτή, ούτε η αποτελεσματική εφαρμογή του Μνημονίου με την τεχνική και δημοσιονομική έννοια του όρου. Δημοσιονομικού χαρακτήρα μέτρα δεν μπορούν να αποδώσουν χωρίς αντίστοιχα μέτρα ανάσχεσης της ύφεσης και στοχευμένης υποστήριξης της ανάπτυξης, δηλαδή της ανάκαμψης συγκεκριμένων οικονομικών κλάδων κρίσιμων για την ελληνική οικονομία.
Για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και την άντληση 50 δις μέχρι το 2015: Η άντληση τέτοιων ποσών με τη μορφή άμεσων επενδύσεων είναι πρακτικά ανέφικτη μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Αντιθέτως πιστεύω ότι η χρηματοοικονομική αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας μέσω εταιρειών χαρτοφυλακίου που θα επιδιώξουν την ανταλλαγή των τίτλων τους με ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου και έτσι την επαναγορά μέρους του χρέους, είναι εφικτή με τη στήριξη της ΕΚΤ και του τραπεζικού συστήματος. Καλούμαστε επίσης να αντιμετωπίσουμε το ενδεχόμενο να ζητηθεί αυτά τα 50 δις να λάβουν τη μορφή εγγύησης (collateral) εν όψει ενός νέου δανείου από τους εταίρους μας για την κάλυψη των δανειακών αναγκών του 2012-2013. Η πρώτη εκδοχή είναι προφανώς καλύτερη για τη χώρα από τη δεύτερη
Όλες αυτές οι κινήσεις μαζί και αμέσως, σε συνδυασμό φυσικά με τη ριζική αλλαγή του τρόπου λειτουργίας της Κυβέρνησης, μπορούν να δημιουργήσουν ένα νέο momentum. Tέτοιες ευκαιρίες δεν θα υπάρξουν πολλές στο μέλλον.

13 σχόλια

  1. Πασοκ

    Παιδεια

    Καμια εξεταση για την εισαγωγη στα πειραματικα!!

    Την πατησε το Πασοκ σχετικα με το Νομοσχεδιο με τα Προτυπα

    Η ΝΔ που εκανε τον ανηξερο ωσπου να κατατεθει το νομοσχεδιο στην Βουλη τωρα θελει με τροπολογια να γινουν πιο πολλα ΠΡΟΤΥΠΑ με εξετασεις και στο Γυμνασιο και στο Λυκειο!!

    Η Διαμαντοπουλου Αννα είχε βαλει εξετασεις εισαγωγης στα Προτυπα μονο στο Λυκειο!

    Πaρολα αυτα και αυτο ηταν λαθος πολιτικο!

    Με το νέο νομοσχέδιο για τα «Πρότυπα Πειραματικά», όχι μόνο, επανέρχονται, τα Πρότυπα τα σχολεία της συντήρησης της «ψευτο-ελίτ» και της Χούντας,

    αλλά ουσιαστικά καταργούνται τα υπάρχοντα Πειραματικά, αλλά και τα λίγα «Πειραματικά των ΑΕΙ», αφού θα έχουν μπροστά τον όρο Πρότυπα αλλά και γιατί και εκεί οι μαθητές θα εισάγονται με εξετάσεις (άρθρο 44 παράγραφος 5).

    Θα πρέπει να γίνει τροπολογία στο νομοσχέδιο, για το καλό της επιστήμης και να προστεθεί στο άρθρο 44 παράγραφος 5,
    ότι «τουλάχιστον για τα υπάρχοντα Πειραματικά των ΑΕΙ, και τα «συνεργαζόμενα με τα ΑΕΙ», οι μαθητές εισάγονται μόνο με κλήρωση».


    Αυτα ελεγε ο Δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη σημερα και εστειλε ενα αθρο στο πρεσσσ...

    Μανος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προνουντσιαμέντο Βενιζέλου

    Η κατάσταση δεν ελέγχεται πια από τον ΓΑΠ, ο οποίος βρίσκεται (αν δεν το έχει καταλάβει) αντιμέτωπος με προνουντσιαμέντο.

    Είναι χαρακτηριστική η στάση του Ε. Βενιζέλου στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο, ο οποίος έκανε τρεις καίριες διαπιστώσεις:
    α) οι στόχοι του μνημονίου έπεσαν έξω,
    β) το πρόβλημα της οικονομίας είναι πολιτικό και
    γ) υπάρχει ζήτημα «πολιτικής διεύθυνσης της χώρας» και πρέπει «να ανακτηθεί η ικανότητα» διεύθυνσής της.

    Η τελευταία παρατήρηση υποδηλώνει ανεπάρκεια του πρωθυπουργού και «συμπληρώνεται» με την άποψη του υπουργού Άμυνας για ευρύτερες συναινέσεις – η οποία κατά μία ανάγνωση «συμπίπτει» με εκείνη των Α. Λοβέρδου, Α. Διαμαντοπούλου.

    Αυτά τα στοιχεία υποχρέωσαν τον Ε. Βενιζέλο να γυρίσει στο Μαξίμου, να μπει από την επάνω πόρτα και να προβεί σε ανασκευαστικές δηλώσεις, διευκρινίζοντας ότι θέλει αυξημένες πλειοψηφίες σε μείζονος σημασίας νομοσχέδια, όπως η αναθεώρηση της συνθήκης της Λισσαβόνας και όχι το μεσοπρόθεσμο, αλλά και πως όταν μιλά για πολιτική διεύθυνση της χώρας συμπεριλαμβάνει την κοινωνία των πολιτών, την αντιπολίτευση, την κυβέρνηση κ.λπ.

    Η πρώτη (και αμήχανη) αντίδραση προσκείμενων στον ΓΑΠ ήταν ότι αναπτύχθηκε εκ νέου το μέτωπο του 2007… Φαίνεται όμως πως τα χέρια του Γ. Παπανδρέου είναι δεμένα, καθώς στην παρούσα συγκυρία ούτε ανασχηματισμό δεν μπορεί να κάνει.

    Μετά το πέρα του άτυπου υπουργικού Συμβουλίου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, έσπευσε να διευκρινήσει, τι εννοούσε με τη φράση “να ανακτηθεί η ικανότητα πολιτικής διεύθυνσης της χώρας“, λέγοντας τα εξής:

    “Στη χώρα αυτή δεν βρίσκεται μόνο η κυβέρνηση. Η πολιτική διεύθυνση της χώρας δεν περιλαμβάνει μόνο την κυβέρνηση, αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα συνδικάτα, την κοινωνία των πολιτών, τη δικαιοσύνη και την τοπική αυτοδιοίκηση”.

    Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι “πρώτιστο μέλημα στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της χώρας είναι η αλλαγή της πολιτικής ατμόσφαιρας και ιδιαίτερα η δίκαιη κατανομή των ευθυνών σε όλους ανάλογα με το ρόλο τους και τη θέση τους. Αν παραμείνει μόνη της η κυβέρνηση να σέρνει ένα τεράστιο κάρο δεν θα καταλήξουμε πουθενά. Η κυβέρνηση κάνει το καθήκον της και θα επιτελέσει το έργο της και σε αυτό πρέπει να συμπράξουν όλοι όσοι συμμετέχουν στην πολιτική διεύθυνση της χώρας που είναι κάτι ευρύτερο από την κυβέρνηση”, είπε ο κ. Βενιζέλος, διευκρινίζοντας κατ΄αυτόν τον τρόπο και τη σχετική φράση που είχε χρησιμοποιήσει νωρίτερα στη συνεδρίαση.

    “Ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι καθοριστικός, καθώς δεν έχει μόνο το ρόλο ασκήσεως κριτικής, αλλά έχει και την υποχρέωση συναίνεσης”, συμπλήρωσε. “Δεν θέλω να δω τον κ. Σαμαρά, μεθαύριο στο Ζάππειο, να επιχαίρει εμμέσως για προβλήματα ή έμμεσα να ποντάρει σε αποτυχία της προσπάθειας της χώρας. Ο κ. Σαμαράς πρέπει να συστρατευτεί στην προσπάθεια διότι ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποτελεί και αυτός τμήμα της πολιτικής διεύθυνσης της χώρας”, κατέληξε.



    Γραφτηκε ο επικηδειος του ΓΑΠ.

    Συμπληρωσε και ο μπενι-τζελουμ την δελφινικη τροικα (λοβ,διαμαντω) και θα μας σωσουν !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχασε την μπάλα ο Γιώργος.... πάει ~~~~~~~


    Όπως ακριβώς είχαμε προβλέψει, ο πρωθυπουργός, αυτή την κρίσιμη ώρα, δεν στάθηκε και πάλι στο ύψος των περιστάσεων.

    Οδηγίες προς ναυτιλομένους, αντί για στόχους και πολιτικές πρωτοβουλίες, έδωσε στους υπουργούς που συμμετείχαν στο τρίωρο άτυπο υπουργικό συμβούλιο επίλυσης των μεταξύ τους διαφωνιών.

    Φυσικά δε θα του υποδείξουμε εμείς αν θα κάνει εκλογές ή ανασχηματισμό, αν θα διώξει τον ένα και θα φέρει τον άλλο, αλλά περιμέναμε τουλάχιστον να δείξει λίγο πυγμή και να μαζέψει το σκορποχώρι του. Να στείλει ουσιαστικά μηνύματα όχι τσιτάτα για να τα παίξουν αύριο οι κυβερνητικές εφημερίδες.

    Ομως, όπως και χθες γράφαμε, ηγέτης δε γίνεσαι, γεννιέσαι.

    Οι πρώτες πληροφορίες από το υπουργικό συμβούλιο κάνουν λόγο για μια συνεδρίαση που επιχειρήθηκε να γίνει μια αυτοκριτική αλλά χωρίς ουσία. Ο κ. Παπανδρέου συνέστησε αλληλεγγύη στους υπουργούς και αποφασιστικότητα στη λήψη των αποφάσεων. “Σήμερα αποφασίζουμε να πάμε μπροστά” τόνισε ο πρωθυπουργός λες και αυτό δεν το έχει ξαναπεί. Ξαναείπε ότι θέλει να αλλάξει την Ελλάδα, ξαναμάσησε τα περί οδικού χάρτη για την έξοδο από την κρίση και άλλες τέτοιες κουβέντες του

    καφενείου.Ο κόσμος περίμενε ότι θα τραβήξει τα αυτιά των υπουργών του, ότι θα διώξει τα βαρίδια και θα δώσει μια νέα πνοή στην κυβέρνηση, ότι θα δείξει στον κόσμο ότι δε “μασάει” προκειμένου να… σώσει την Ελλάδα. Αντ’ αυτού ευχολόγια και μια λογική που στην αγοραία γλώσσα λέγεται “τους έκανε τα μούτρα κρέας”.

    Οσο για τους υπουργούς του, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα περιμένουν κανένα θαύμα. Αλλά θαύματα από ποιον; Αφού οι ίδιοι είναι αποτυχημένοι και δεν έχουν τη στοιχειώδη ευθιξία να παραιτηθούν, τι να περιμένει κανείς.

    Στελέχη του Μαξίμου έλεγαν ότι αυτές τις ημέρες «όλοι οι υπουργοί βρίσκονται υπό αξιολόγηση από την τρόικα» (!!!), επομένως το προσεχές 10ήμερο δεν μπορεί να γίνει τίποτα.



    - Μετά από ένα χρόνο άγριας λεηλασίας των κόπων των Ελλήνων περιμένουμε απολογίες.

    Σε λαικο δικαστηριο η ειδικο ?

    Σε έκτακτο και Λαικό-Ελληνικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΠΕΝΥ ΑΛΛΑ ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΣ ΠΑΡΕΙ 20% ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ.Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΤΕΛΙΩΣΕ.ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΝΔ τσιμουδιά. Έχει στερήσει από τον εαυτό της την δυνατότητα να αρθρώσει πολιτικό λόγο. Παίζει ρόλο διακοσμητικό του πολιτικού σκηνικού, άκρως παθητικό. Κυριαρχείται από ανθρώπους με αποξεραμένους τους γεννητικούς αδένες της δράσης χωρίς ιδεολογία και πιστεύω. Όσα χρόνια κυβερνούσε δεν είχε κατορθώσει να ψελλίσει ούτε απόπειρα κριτικού λόγου και έγκυρης αντίστασης στην ιδεολογική τρομοκρατία της Νεοταξίτικης αριστεράς. Κυριαρχούμενη από βαθιά συμπλέγματα μειονεξίας περιφέρεται στην πολιτική σκηνή σαν ηττοπαθής Λευκορώσος χωρίς πολιτικό αντίλογο, κριτική αντιπρόταση, διαφορετική εκδοχή, άλλη οπτική. Το κόμμα της ΝΔ είναι πολιτικά και κοινωνικά ανύπαρκτο, γιατί έχει κυριολεκτικά απορροφηθεί από την κυρίαρχη μόδα του αριστερισμού. Πανικοβάλλεται, κυριολεκτικά τρέμει και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να χαρακτηριστεί "ελληνοκεντρική", "εθνικιστική", "αντιδραστική". Τις κόβονται τα πόδια μήπως και η Dear Dora την χαρακτηρίσει Δεξιά. Βυθισμένα στα ιδεολογήματα του "Μεσαίου Χώρου" του "κοινωνικού νεοφιλευθερισμού" τα στελέχη της τρέχουν να υιοθετήσουν τη γλώσσα, τα κριτήρια, τις αξιολογήσεις της νεοταξίτικης αριστεράς. Όλο αυτό το συνονθύλευμα που ακούει στο όνομα ΝΔ δεν έχει τίποτα δικό της να αντιτάξει στον ιδεολογικό μονόδρομο της κατεστημένης "προοδευτικής" ασυδοσίας γιατί δεν πιστεύει σε τίποτα, το πνευματικό της κενό είναι ολοφάνερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μιλαει και η χοντρη ασχημη πορνη των βρωμονομων της ασυλιας, παραγραφης και μη ευθυνης υπουργων?

    με μια σφαιρα στο κεφαλι θα επρεπε να ειναι αυτη η τσουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1.Τι μας λέει τώρα αυτός ο κύριος; Που το θυμήθηκε το σύνταγμα;
    2.Τι εννοεί"ριζική αλλαγή του τρόπου λειτουργίας της κυβέρνησης"; Μπορεί να μας το κάνει λιανά;
    3.Ούτε μια κουβέντα για τον λαό που βράζει και δεν φαίνεται να τον απασχολεί η γνώμη του.
    4.Μας δουλεύει όταν λέει ότι "το ψευδές μέτωπο «υπέρ ή κατά του Μνημονίου», που αποτελεί στρατηγικό τέχνασμα της Νέας Δημοκρατίας" αυτό και μόνο δείχνει πόσο καλά κρατάει ο δικομματισμός. Μας λέει, αν μεταφράσουμε ότι, όπως πάντα, τα της πολιτείας είναι υπόθεση των δύο κομμάτων και κανενός άλλου. Τους πολίτες, όπως πάντα,εκτός βέβαια από προεκλογική περίοδο όπου μας θυμούνται και έρχονται να μας γλείψουν για την ψήφο, τους αφήνει απ' έξω. Η γνώμη μας δεν μετράει. Ο δικομματισμός συνεχίζει τη ζωούλα τους με την ησυχία του.
    5.Και βέβαια ούτε λόγος για την ατιμωρησία, τα σκάνδαλα και το κουκούλωμα τους, την καταπάτηση του συντάγματος κλπ κλπ.
    6.Σαν δεν ντρέπεται που τολμάει και μιλάει για "σοβαρό διάλογο με ανοιχτά χαρτιά" χα χα μέχρι τώρα ήταν κλειστά τα χαρτιά, είναι και αυτός ένας έμμεσος τρόπος για να το παραδεχτεί κανείς, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν ωφελεί σε απολύτως τίποτα διότι συνεχίζουν το ίδιο παιχνίδι, απλώς αλλάζουν τις φράσεις και τις λέξεις.
    7 και κυριότερο: ο λαός πρέπει να έχει τα μάτια του δεκατέσσερα και παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. SSπασοκ είναι σαν τον καπιταλισμό που καταβροχθίζει τα πάντα και στο τέλος τρων της δικές του σάρκες
    Αυτά έχουν πάθη οι Πουλημένη της Wall Street και τα τσιράκια τους
    Δυστυχώς θα τα πλήρωση ο ελληνικός λαός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτός ο κύριος χρειαζόταν μερικές Καρπαζιές νομιζη ότι μας δουλευη η Ουσία είναι ότι είναι συνένοχος στη αλλαγή του συντάγματος γιατί το έκανε??να κάλυψή τα συντρόφια του??
    Ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι καθοριστικός, καθώς δεν έχει μόνο το ρόλο ασκήσεως κριτικής, αλλά έχει και την υποχρέωση συναίνεσης όταν η Προηγούμενη κυβέρνηση ζήτησε συναίνεση αυτή σφύριζαν εκλογές !!!
    τώρα έσφιξαν τα γάλατα ΒΟΉΘΕΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δημοσκόπηση με το ΠΑΣΟΚ στο 21%!

    Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να φτάσει δημοσκοπικά ένα κόμμα εξουσίας. Κάθε άλλο παρά ρητορικό το ερώτημα, καθώς σε συνέχεια πρόσφατων δημοσκοπήσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας, και εμφάνιζαν το ΠΑΣΟΚ να κινείται κάτω από το 25%, το «Ποντίκι» δημοσιεύει σήμερα μέτρηση της εταιρείας «Pulse», που δείχνει το κυβερνών κόμμα να βρίσκεται στο 21%....!

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ
    Α Π Ο Λ Υ Τ Η... ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ !!!

    ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΡΕ.ΛΆΜΟΓΙΑ
    ΕΞΟΥΣΙΑ............ ΦΤΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στη χώρα της ανομίας της λαμογιάς της πολυνομίας και του παραδικαστικού,

    έχουμε τους περισότερους δικηγόρους συνταγματολόγους καθηγητάδες στη κυβέρνηση και στη κοινωνία.

    Παράγουμε δικηγόρους φαφλατάδες και αστυνομικούς να τους προστατεύουν απο την αγανάκτηση του κόσμου.

    Μέχρι ποτε θα συνεχίζεται αυτό;

    Μέχρι ποτε θα πληρώνουμε παχυλούς μισθούς σε παχυλά ερπετά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτο ειναι το δυστηχημα της χωρας και χρεοκωπησαμε.Κανενας πολιτικος δεν τολμα να πει τα πραγαματα με το οναμα τους.Ειπε ο Βαγγελης Βενιζελος στο υπουργικο συμβουλιου για την πολιτικη διευθυνση της χωρας οτι πρεπει να αναλαβει της ευθυνες της και δεν τολμησε να πει οτι ο Προθωπουργος αυτης της χωρας ειναι χαμηλης νοημοσυνης ανθρωπος και δεν μπορει να κατανοησει ουτε τα αυτονοητα.Οταν ο προθωπουργος μιας χρεοκωπημενης χωρας προεδρευει συσκεψης για την μπαλα και παρεβρισκεται στη Λευκαδα και μηλα για την μεσογειακη διατροφη τη στιγμα που το Σπιγκελ γραφει οτι θα γυρισουμε στη δραχμη, βγαινει υστερα απο δημοσκοπηση που το 70% του λαου λεει οτι η πολιτικη του ειναι σε λαθος δρομο και αυτος λεει οτι η πλειοψηφεια του λαου εγκρινει την πολιτικη του και αυτοι τον ανεχονται δεν καταλαβαινουν οτι στο τελος την ανοχη τους η την αδυναμια τους θα την πληρωσουμε ολοι.κ.Βενιζελο πρεπει να καταλαβεις οτι η επικοινωνιακη πολιτικη τελειωσε και οτι επιτελους πρεπει και σεις που τα κωματα σας μας χρεωκωπησαν καποτε να αναλαβετε την υθυνη σας πριν η οργη του κοσμου γινει ανεξελεγκτη.
    Π.Κ.ΑΡΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΦΑΦΛΑΤΑΣ.ΕΛΛΗΝΑ ΞΕΧΝΑΣ ΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ,ΥΠΟΥΡΓΩΝ,
    ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ ,ΧΩΡΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ.ΤΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΜΑΘΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση