GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μας ενώνει η κοινή προσπάθεια για την πρόοδο της πατρίδας μας..."

Ο χαιρετισμός του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη στο ιδρυτικό συνέδριο της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" Φίλες και φίλοι, ...

Ο χαιρετισμός του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη στο ιδρυτικό συνέδριο της "Δημοκρατικής Συμμαχίας"

Φίλες και φίλοι,
Σας μεταφέρω τον χαιρετισμό του Προέδρου μας, Γ. Παπανδρέου και σας εύχομαι καλή επιτυχία στις εργασίες του Συνεδρίου σας.
Τα Συνέδρια αποτελούν την κορυφαία διαδικασία για όλα τα κόμματα.
Μια διαδικασία που μέσω της κατάθεσης προτάσεων, της αντιπαράθεσης απόψεων, έχει ως στόχο την σύνθεση και την παραγωγή πολιτικών θέσεων. Μια διαδικασία της οποίας τελικός νικητής οφείλει να είναι ο δημοκρατικός διάλογος.
Σε αυτή την διαδικασία διαλόγου, έχει στόχο να συμβάλλει και η δική μου τοποθέτηση. Η αλήθεια είναι, ότι ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατική Συμμαχία, έχουν διαφορετική ιδεολογική αφετηρία. Διαφορετικό ιδεολογικό προσανατολισμό.  Αλλά η αλήθεια είναι ότι όλους εμάς, ανεξαρτήτως πολιτικής και ιδεολογικής τοποθέτησης, μας ενώνει η κοινή προσπάθεια για την εδραίωση της δημοκρατίας στη χώρα μας, για την πρόοδο της πατρίδας μας, για την καλυτέρευση του βιοτικού επιπέδου του ελληνικού λαού. Και η αλήθεια είναι ότι σε αυτή την δύσκολη και κρίσιμη συγκυρία θα πρέπει να...
 μας ενώσει η προσπάθεια για την σωτηρία της πατρίδας μας.
Δυστυχώς, όπως προκύπτει από την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κάποιοι φαίνεται ότι δεν αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών.
Δεν φαίνεται να αντιλαμβάνονται ότι βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, ότι πρέπει να πάρουμε αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον της χώρας.
Δεν φαίνεται να αντιλαμβάνονται ότι αυτή την ώρα εξετάσεις στην κοινωνία, δεν δίνει μόνο η κυβέρνηση αλλά το σύνολο του πολιτικού συστήματος.
Διαφεύγει από τη μικροκομματική τους σκέψη ότι ο πήχης της σωτηρίας της χώρας, αφορά κυρίως το ΠΑΣΟΚ και την κυβέρνηση του, αλλά δεν αφορά μόνο το ΠΑΣΟΚ.
Για την επιλογή τους αυτή να είναι βέβαιοι ότι θα κριθούν από τον ελληνικό λαό.
Θα κριθούμε όλοι μας για τις επιλογές μας.
Για το αν προχωράμε σε επιλογές ευθύνης με γνώμονα το συμφέρον της χώρας και των πολιτών, ή για το αν κάνουμε επιλογές με γνώμονα το προσωπικό και το μικροκομματικό μας συμφέρον.
Σε κάθε περίπτωση έχει έλθει η ώρα των αποφάσεων.
Η ώρα της ανάληψης ευθύνης από όλους μας.
Φίλες και φίλοι
Το έχω επισημάνει πολλές φορές και το έχει περιγράψει η Πρόεδρος σας, η κυρία Μπακογιάννη.
Η κρίση, έχει οδηγήσει, εκτός των άλλων, σε ισοπεδωτικές λογικές, που οφείλουμε να εξετάσουμε σοβαρά.
Μια από αυτές είναι η προσπάθεια πλήρους απαξίωσης των πολιτικών κομμάτων και του πολιτικού συστήματος.
Είμαι ο τελευταίος που θα αρνηθώ τις ευθύνες των κομμάτων.
Είμαι ο τελευταίος που θα αρνηθώ την κρίση εμπιστοσύνης που υπάρχει στις σχέσεις του πολίτη με την πολιτική και τους πολιτικούς.
Αλλά είμαι απ’ αυτούς που τονίζουν ότι αυτή η ισοπεδωτική λογική, η λογική που λέει ότι όσοι εντασσόμαστε στα κόμματα το κάνουμε για να εξυπηρετήσουμε τα στενά προσωπικά μας, είναι και άδικη και επικίνδυνη.
Άδικη γιατί πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι τα κόμματα, παρά τα προβλήματα τους, αποτελούν τα θεμέλια του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.
Επικίνδυνη γιατί αν κυριαρχήσει η άποψη ότι το πολιτικό σύστημα, τα πολιτικά κόμματα, δεν μπορούν, ότι και να κάνουν, να αποτελέσουν την λύση, στη σημερινή δύσκολη και κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα μας, τότε από πού θα προέλθει η λύση;
Από δυνάμεις και συμφέροντα εκτός πολιτικής που θέλουν να την απαξιώσουν πλήρως και στη συνέχεια να επιβληθούν ολοκληρωτικά στην κοινωνία, για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα;
Φίλες και φίλοι,
Πιστέψτε στην οργανωμένη συλλογική πολιτική δράση.
Πιστέψτε στις συλλογικές εκφράσεις της κοινωνίας, δημιουργήστε αναχώματα στον ατομικό τρόπο αναζήτησης λύσης των προβλημάτων που τείνουν να οδηγήσουν σε ζούγκλα την κοινωνία, όπου ο αδύναμος δεν θα μπορεί να προστατευθεί όταν υπάρχουν διαλυμένοι πολιτικοί θεσμοί παρά τα όποια λάθη τους.
Την εμπιστοσύνη των πολιτών, φυσικά θα την κερδίσουμε με τις πράξεις και όχι με τα λόγια μας.
Με πράξεις που δείχνουν ότι και την αυτοκριτική μας έχουμε κάνει και αλλά και τον τρόπο της λειτουργίας μας, αλλάζουμε.
Και στο σημείο αυτό, θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι εμείς στο ΠΑΣΟΚ, έχουμε κάνει τολμηρά και σημαντικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.
Δεν λέω ότι στην διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ όλα έγιναν όπως πρέπει, όλα έγιναν χωρίς να υπάρχουν αστοχίες και παραλείψεις
Αλλά έχουν γίνει και σημαντικά βήματα, έχουν τραβηχτεί οριστικά διαχωριστικές γραμμές με το παρελθόν.
Θα αναφέρω μερικά παραδείγματα.
Τι μας καταλογίζει η κοινωνία;
Την δημιουργία ενός πελατειακού κομματικού κράτους. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, έχει τραβήξει στο ζήτημα αυτό, οριστικά και αμετάκλητα την κόκκινη γραμμή με το παρελθόν.
Η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, είναι η πρώτη που δεν μπορεί να κατηγορηθεί ούτε για μία ρουσφετολογική πρόσληψη στο δημόσιο.
Οι προσλήψεις, όλες ανεξαιρέτως, αλλά και οι προαγωγές στο δημόσιο, έχουν υπαχθεί στο ΑΣΕΠ. Παράθυρα και παραθυράκια δεν υπάρχουν.
Τι άλλο μας καταλογίζει;
Την ατολμία στη λήψη αποφάσεων μπροστά στο φόβο του πολιτικού κόστους.
Εμείς στην προσπάθεια μας να σώσουμε τη χώρα από την χρεοκοπία στα πρόθυρα της οποίας την έφεραν οι καταστροφικές πολιτικές της προηγούμενης κυβέρνησης, πολιτικό κόστος δεν υπολογίσαμε.
Χρειάστηκε να πάρουμε δύσκολες και σκληρές αποφάσεις. Κινηθήκαμε στη λογική ότι πάνω από το ΠΑΣΟΚ, πάνω από όλους μας, είναι η χώρα
Τι μας καταλογίζει ακόμα;
Ότι τα πολιτικά κόμματα, οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου, δεν κάθισαν ποτέ σε ένα τραπέζι διαλόγου για να βρουν, έστω, το μίνιμουμ, μιας πολιτικής συνεννόησης. Και όταν κάθισαν αρκέστηκαν σε παράλληλους μονόλογους.
Φίλες και φίλοι
Η ανάγκη να υπάρξει στη χώρα μας ένας ουσιαστικός δημόσιος διάλογος για τα προβλήματα της κοινωνίας μας, χωρίς δογματισμούς, χωρίς ιδεοληψίες και χωρίς στερεότυπα, όπως τονίζει ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, δεν υπακούει σε καμία επικοινωνιακή ανάγκη , όπως, θέλουν να λένε, όσοι αδυνατούν να αντιληφθούν την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα.
Η συνεννόηση δεν είναι επικοινωνιακή αλλά επιτακτική ανάγκη.
Ανάγκη για να απαντηθεί ο πόλεμος που δέχεται η χώρα. Γιατί αυτή τη στιγμή η χώρα δέχεται πόλεμο. Το ξέρετε, το ξέρουμε πολύ καλά.
Η δοκιμασία που ζούμε σήμερα, μας παρέχει αυτή τη δυνατότητα, για την ακρίβεια, καθιστά την εθνική συνεννόηση θεμελιώδη όρο εξόδου από την κρίση.
Καθιστά επιτακτική ανάγκη την αλλαγή του τρόπου που οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας διατυπώνουν τον δημόσιο λόγο τους, μιλούν για τα προβλήματα και τις λύσεις που προτείνουν, αλλά και συνδιαλέγονται μεταξύ τους.
Φίλες και φίλοι,
Είπα και στην αρχή της τοποθέτησης μου ότι ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατική Συμμαχία, έχουμε διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες και διαφορετικούς ιδεολογικούς προσανατολισμούς.
Αυτό δεν μας εμποδίζει να συζητήσουμε. Το αντίθετο θα έλεγα.
Και αυτό γιατί στην προσπάθεια που κάνουμε για να σώσουμε τη χώρα από την χρεοκοπία, θέλουμε να ακούμε κυρίως τις κριτικές και τις επικριτικές απόψεις.
Φυσικά, δεν περιμένουμε να συμφωνήσουμε σε όλα.
Μπορούμε όμως να συμφωνήσουμε στους όρους του διαλόγου μεταξύ μας:
Στη σταθερή Ευρωπαϊκή κατεύθυνση της χώρας,
Στην ανάγκη διεύρυνσης κοινωνικών και ατομικών δικαιωμάτων,
Στην ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος,
Στην ανάγκη προστασίας όλων των πολιτών και κυρίως των πιο αδύναμων.
Στις αδιαπραγμάτευτες αξίες της ισονομίας και της ισοπολιτείας, και αντιμετώπισης της ατιμωρησίας.
Να συμφωνήσουμε ότι μέσα από τον δημοκρατικό διάλογο, δε θα ωφεληθούμε λιγότερο ή περισσότερο εμείς ή εσείς, αλλά κυρίως η πατρίδα μας, ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία.
Τα σημεία που μας χωρίζουν τα γνωρίζουμε, τα σημεία που μας ενώνουν είναι αυτά που πρέπει να βρούμε.
Φίλες και φίλοι
Ζούμε στιγμές ιστορικές για την πορεία και το μέλλον της χώρας.
Από τις αποφάσεις μας θα κριθεί το μέλλον της χώρας, το αύριο που θα ζήσουν οι γενιές που έρχονται.
Υπάρχουν δυνάμεις που δυστυχώς, σε αυτή την κρίσιμη και δύσκολη συγκυρία, μοιάζουν να επενδύουν στην αποτυχία και όχι στην επιτυχία της χώρας.
Υπάρχουν επίσης δυνάμεις που προτιμούν να παρακολουθούν και να πετροβολούν την εθνική προσπάθεια, μηδενίζοντας τα πάντα και χωρίς να έχουν να προτείνουν τίποτα απολύτως.
Η Ιστορία θα κρίνει τη στάση τους.
Η Ιστορία θα κρίνει τις επιλογές μας.
Είμαι βέβαιος ότι η δική σας επιλογή είναι η επιλογή της μάχης για τη σωτηρία και την αλλαγή της πατρίδας μας.
Θα παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον τις διεργασίες και τις αποφάσεις του Συνεδρίου σας.
Αναμένουμε με ενδιαφέρον, τα συμπεράσματα σας τις προτάσεις σας, την συμβολή σας στην εθνική προσπάθεια.
Κυρία Πρόεδρε, κυρία Μπακογιάννη, φίλες και φίλοι, εύχομαι καλή επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου σας.
Σας ευχαριστώ

19 σχόλια

  1. ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!! ΜΑΚΡΥΑΑΑΑ!!!
    ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ...ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!! ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΗΚΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που να βλέπατε και την Αλητεία του !


    Ειναι ΠΙΑ...και απροκάλυπτα ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    ΚΑΛΥΨΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ!...

    ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ.
    Επιεικώς απαράδεκτος.
    Και μεγάλος ψεύτης ο Παπακωνσταντίνου από τη μια κατηγορεί όσους παίζουν παιχνίδια και προεξοφλούν επιστροφή της Ελλάδας στο Ευρώ και από την άλλη δικαιολογεί τη Μαρία Δαμανάκη για όλα όσα είπε επί του θέματος αυτού.

    Ο Παπακωνσταντίνου είπε επί λέξη ότι
    " η Ελληνίδα Επίτροπος ήθελε να στείλει ηχηρό μήνυμα στα κόμματα και την ελληνική κοινωνία". Πολύ εύκολα βρίσκει τις δικαιολογίες ;
    Τα ίδια ισχύουν και για τον... φαναρτζή από την Κρήτη που έστελνε το email, ή αυτός αποτελεί ξεχωριστεί περίπτωση και πρέπει
    να διωχθεί ποινικά ;

    Και σαν να μην έφτανε αυτό
    ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ και ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ "ΤΣΑΡΟΥ"..
    ΜΑΛΩΝΕ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΘΕΤΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!!!
    Άγριο επεισόδιο μεταξύ Παπακωνσταντίνου και Αναγνωστάκη σήμερα το πρωί στο Mega.
    Ο αλαζόνας υπουργός Οικονομικών επιτέθηκε με απαράδεκτες εκφράσεις και...ύφος στο δημοσιογράφο Μανώλη Αναγνωστάκη επειδή του έθετε δύσκολες ερωτήσεις !

    Μαθημένος στα εύκολα ο "τσάρος" με κατάπτυστο ύφος νομίζει ότι οι εκπομπές και οι δημοσιογράφοι είναι τσιφλίκι του.
    Ότι δηλαδή θα εξασφαλίζει ασυλία ότι και να απαντάει στις ερωτήσεις των άλλων.
    Ντροπή του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καρχιδάκηηηηηηηηηηη...ού..ουυ...
    ----------------------------------

    Σε δίκη παραπέμπεται ο πρώην Πρόεδρος της Αργεντινής που είχε εγκαταλείψει το προεδρικό μέγαρο με ελικόπτερο ±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±

    Ο πρώην πρόεδρος της Αργεντινής, Φερνάντο Ντε Λα Ρούα, ο οποίος είχε εγκαταλείψει το προεδρικό μέγαρο με ελικόπτερο όταν χρεοκόπησε η χώρα, το 2001, θα δικαστεί στις 22 Νοεμβρίου με την κατηγορία της διαφθοράς, όπως έγινε γνωστό από δικαστική πηγή.

    Η κυβέρνηση του Ντε Λα Ρούα, ο οποίος ήταν....
    πρόεδρος από το 1999 μέχρι την κρίση του 2001, κατηγορείται από τον μετανοημένο Μάριο Ποντακουάρτο, υψηλόβαθμο υπάλληλο του κοινοβουλίου, ότι κατέβαλε πέντε εκατομμύρια δολάρια σε δωροδοκίες προκειμένου να...
    εγκριθεί από τη Γερουσία η μεταρρύθμιση της εργατικής νομοθεσίας το 2000, διευκρινίζει στην ανακοίνωσή του το Κέντρο Δικαστικών Πληροφοριών.
    Εκτός του πρώην προέδρου έχουν κατηγορηθεί για την ίδια υπόθεση άλλα επτά πρόσωπα: ο πρώην υπουργός Εργασίας, Αλμπέρτο Φλαμαρίκε, πέντε πρώην γερουσιαστές και ένας υπάλληλος της Γερουσίας.
    Στη δίκη θα κληθούν να καταθέσουν περίπου 300 μάρτυρες.
    Η μεταρρύθμιση της εργατικής νομοθεσίας – η οποία ακυρώθηκε το 2004 – ήταν ένας από τους όρους που είχε θέσει στην Αργεντινή το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για την αποδέσμευση ενός δανείου.
    Πολλοί Αργεντινοί σήμερα θεωρούν το ΔΝΤ υπεύθυνο για την κρίση και την κατάρρευση της οικονομίας της χώρας. Μετά την έγκριση της μεταρρύθμισης παραιτήθηκε από τη θέση του ο τότε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος της Γερουσίας Κάρλος Άλβαρες.

    Ο Ντε Λα Ρούα παραιτήθηκε από την προεδρία στις 20 Δεκεμβρίου 2001 εν μέσω μιας λαϊκής εξέγερσης που πνίγηκε στο αίμα.
    83χρονος ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο πρώην....

    + Γιωργακηδες (παπανδρέου-παπακωνσταντίνου -καρατζαφέρη ) και Κάρολου πλησιάζει η ώρα
    για τους προδοτες.

    ..ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ VIDEO, ΤΟ ΕΡΓΟ
    # ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ #

    ΣΗΜ:Πληροφοριακά...Από 45.000 σφαγμένους κυβερνητικούς και κομματικούς γέμισαν οι δρόμοι, οι Πλατείες, τα Κυβερνητικά Μέγαρα, και τα Στούντιο των τηλεοράσεων.

    Πασόκοι & πρόθυμοι του ΔΝΤ
    ...άντε και στα δικά σας +++++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε λωποδυτη Καρχιμακη για πια πατριδα μιλας αυτη που κατακλεψαε και χρεοκωπησατε στο ανομα της Δημοκρατιας με αρχηγο τον Ανδρε Παπανδρεου.
    Π.Κ.ΑΡΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καρχιμακη,λιγα ειναι τα ψωμια σας,μετα να δω που θα κρυφτειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΣΟΚΙΣΜΟΣ Το ανώτατο σταδιο του ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτός που ανακοίνωσε την υπαγωγή μας στο ΔΝΤ να ανακοινώσει και τη χρεοκοπία !!!
    ____________________________________
    Ρώταγαν και ξαναρώταγαν τα λαμόγια,
    "αν η ΝΔ ζητάει εκλογές" ή "γιατί η ΝΔ δεν ζητάει εκλογές".

    Απάντηση.......
    Η ΝΔ δεν ζητάει και δεν πρέπει να ζητήσει εκλογές για να τελειώνουμε μια για πάντα
    με την οικογένεια καρκίνο της Ελλάδας !!

    Αυτός που με φόντο το Καστελόριζο μας πήγε στο ΔΝΤ υποσχόμενος ότι θα αλλάξει την Ελλάδα
    πρέπει να πιει το ποτήρι μέχρι τέλους.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ, για να τελειώνουμε μια για πάντα με την οικογένεια καρκίνο της Ελλάδας
    ____________________________________
    Προχθες οδηγηθηκε στο δικαστηριο
    της Αργεντινης
    * o τοπικός Παπανδρέου του ΔΝΤ *
    και δικαζεται, ο αναχωρησας δια ελικοπτερου τεως προεδρος ΝΤΕ ΛΑ ΡΟΥΑ.

    Να ζω να το δω και εδω.

    Να οδηγουνται ολοι τους.
    ΠΑΣΟΚ - ΚΟΡΗ & ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΚΩΛΟΙ
    στο Ειδικο Δικαστηριο, με αλυσιδες, σαν τον βιαστη φιλο τους Στρός Καν, και αυτοι τετοιοι ειναι.__________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ"
    έχει χαζέψει εντελώς!!!!

    Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Με την αναληψη της αρχηγίας από τον απροσάρμοστο στο ΠΑΣΟΚ πουλάνε όλοι μαζί και ομαδικά τρέλλα. Εντάξει και σε περίπτωση δίκης έχουν το ακαταλόγιστο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κυκλοφορούν και ελεύθεροι. Άσπρο σεντονι με μανίκια,δωμάτια με αφρολέξ καιτον κουβά με τα χρωματιστά ανά 8 ώρες.

    Τελικά είναι πολύ επίκινδυνοι!!!τραγικά επικινδυνοι...

    Φυγετε ρε...παραιτηθείτε όσο ακόαμ μπορεί το κλούβιο σας μυαλό να δουλέψει ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ!!!όσο ακόμα έχουμε δυνάμεις να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα σκατά που φέρατε στον τόπο. ΦΥΓΕΤΕ όσο είναι νωρίς γιατί μετά δεν θα φύγετε ποτέ!!!! σας εμειναν μόνο οι ορντινάτσες και οι συγγενείς σας, για ποιό λαό μιλάτε ρε; αυτός είναι απεναντί σας και ακόμα κρατά με αγανάκτηση την ψυχραιμία του, τον εξωθείτε στα ακρα προσέξτε το αυτό ήδη ο αριθμός των αυτοκτονιών είναι μερικές εκατοντάδες Θα πληρώσετε ακριβό μάρμαρο για όλους και για όλα!!!
    ΦΥΓΕΤΕ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ.
    ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ?

    ΜΕ ΧΟΤ ΝΤΟΓΚ ΚΑΙ ΚΕΤΣΑΠ ΣΚΕΤΟ...
    Η ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΟΥΡΛΟΥ ΤΟΥΡΛΟΥ ?

    Είναι τόσο εκρηκτικά τα κοινωνικά προβλήματα, είναι τόσο πιεστικά τα σχέδια αποδόμησης της χώρας μας, είναι τόσα τα εθνικά κακουργήματα που ετοιμάζουν οι πάτρωνες μας.

    Που ο Τσογλάνογλου Γεώργιος του Ανδρέ,
    η Ντόρα και ο Καρατζαφέρης...

    Το ΠΑΣΟΚράτος, η Ντόρο-κρατια…, η φαυλοκρατία… η ξενοδουλία … και η πατριδοκαπηλεία … τους είναι απαραίτητη.

    Η παρουσία και μόνον αυτού του φθηνού κλώνου του Μητσοτάκη (που είναι η ενσάρκωση της διαπλοκής, της αναξιοκρατίας, της ξενοδουλίας και της παντελούς έλλειψης αρχών και
    ιδεολογίας ) στην πολιτική σκηνή υποβαθμίζει το επίπεδο της πολιτικής ζωής της πατρίδας μας και αποτελεί κίνδυνο για το μέλλον της χώρας.

    Η ανάλγητη βγήκε να ασκήσει κριτική και να μας πει ότι είναι εδώ για να βγάλει τη χώρα από το τέλμα.
    Δεν χρειαζόμαστε αυτούς που καταχρέωσαν και έβλαψαν την Ελλάδα !!!

    Δεν γίνεται να χτίσουμε νέα οικοδομήματα με παλιά, με φθαρμένα υλικά!!!

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΝΗΜΗ…

    ΜΕ ΓΕΡΙΚΗ ΓΑΪΔΟΥΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΡΧΙΔΑΚΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ .

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗ ΠΑΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕ ΛΑΛΙΩΤΗΔΕΣ ΑΚΗΔΕΣ ΜΑΝΤΕΛΗΔΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΤΟ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ .

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ¨Η γη γυρίζει συνεχώς γι αυτό και δε μουχλιάζει, μουχλιάζει όμως ο άνθρωπος όταν μυαλό δεν βάζει.¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. <>

    Ο Μιχαλιός μόλις αισθανθεί οτι ξεχάστηκε το προηγούμενο ψέμα
    εμφανίζεται για να πουλήσει το επόμενο.

    Καρχιμάκιε,
    Μην νομίζεις οτι θεωρείσαι ηλίθιος
    μόνο οταν είσαι παρών
    το ιδιο συμβαίνει και οταν απουσιάζεις.

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με το που τον βλέπω αυτόν καρχιμάκη, με πιάνει μιά ανατριχίλα!!! Τη στιγμή που λέει το μεγάλο ψέμμα ή τη στιγμή πού κάνει την επίθεσή του, αμα πεοσέξεις μισοκλείνει το θολωμένο μάτι... Σαν τα φίδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ειδικα εσυ Καρχιμακη να μην μιλας καθολου..
    Ποσους μισθους περνεις ρε λαμογιο σοσιαλιστη?
    Το παιδι μου εχει 3 πτυχια ειναι διδακτορας και ψαχνει ακομα για δουλεια..
    Εσυ ποιος εισαι?
    Ποιες ειναι οι δικες σου περγαμινες και εχεις τοσα ποστα?
    Το τελος σας φτανει,,,μετρατε μερες κλεφταραδες που κανατε περιουσιες στις πλατες των Ελληνων εργατων...
    Δεν ξερεις τι σημαινει ιδρωτας δεν εχεις δουλεψει ποτε σου καρεκλακια της κακιας ωρας...για αυτο μην ξαναγραψεις....δεν σε πιστευει κανεις πλεον,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ, ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΣΑΤΕ"!
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
    ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ.
    ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και....
    2.500 Ευρώ για να παρουσιάσει, ο αδελφός του Πρωθυπουργού, το συγγραφικό του έργο στο Μόλυβο Λέσβου !

    Με απόφασή της η Υφυπουργός Ελπίδα Τσουρή εγκρίνει δαπάνη 2.500 Ευρώ ώστε να παρουσιάσει ο αδελφός του Πρωθυπουργού Νίκος Παπανδρέου το συγγραφικό του έργο.
    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μόλυβο στις 2/06/2011.

    Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι η δαπάνη έχει ωραίο περιτύλιγμα …. «στο πλαίσιο του προγράμματος των πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και του Πανεπιστημίου του Southern Maine, στην οποία ο κ. Ν.Παπανδρέου θα παρουσιάσει το συγγραφικό του έργο, κατόπιν προσκλήσεως από το παραπάνω Πανεπιστήμιο.»

    Προσέξτε τώρα πως τεκμηριώνεται η παρουσία του Νίκου Παπανδρέου στη Λέσβο:
    «Την ανάγκη προβολής του ποιητικού και συγγραφικού πλούτου του Αιγαίου και ειδικότερα της Λέσβου από τους αρχαιότατους χρόνους μέχρι σήμερα»

    Αλήθεια ο Νίκος Παπανδρέου είναι συγγραφέας του Αιγαίου ;
    Έχει καμία σχέση με τα λεσβιακά γράμματα ;

    Ας δούμε τι περιλαμβάνεται στο ποσό των 2.500 ευρώ:
    “Εγκρίνουμε τη διάθεση πίστωσης μέχρι του ποσού των δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (2.500,00€) συμπεριλαμβανομένου και του νόμιμου ΦΠΑ, για την κάλυψη δαπανών μετακίνησης και διαμονής του κ.Ν.Παπανδρέου, ηχητικής κάλυψης, βιντεοκάλυψης, παράθεσης μπουφέ με παραδοσιακά προϊόντα από γυναικείο συνεταιρισμό, ανθοστολισμό της συνεδριακής αίθουσας και λοιπών εξόδων, που θα απαιτηθούν για την εκδήλωση.”

    Μέχρι ανθοστολισμό…..!!!!
    Νιώθεις λίγο ηλίθιος αγαπητέ αναγνώστη ;
    Νιώθεις θυμό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τσου ρε Καρχιδάκη.....Για φάπες είσαι κόπανε...Από που θα φύγετε ρε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΛΗΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΟΙΚΤΟ,
    ΑΛΛΑ ΟΙΚΤΟ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ, ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟ.
    ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΛΕΘΡΟΣ.

    ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ, ΕΣΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ, "ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ???" ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση