GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ‏...

Από το ΔΗΚΚΙ  - Σοσιαλιστική Αριστερά ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙ...

Από το ΔΗΚΚΙ 
- Σοσιαλιστική Αριστερά

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΔΙΑΒΙΟΥΝΤΑ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΗΘΙΚΗ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ – ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟΥ – ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ
Ποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι το κόστος μιας απλής επιλογής ζωής, όπως ο δήμος, η γειτονιά και ο δρόμος που θα μείνεις και θα ολοκληρωθείς ως άτομο μπαίνοντας στην αγορά εργασίας και δημιουργώντας οικογένεια, θα...
μπορούσε να ισούται και με την ίδια τη ζωή σου;
Ποιος Έλληνας πολίτης διανοήθηκε ότι όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που φέρει και τον συνοδεύουν, όπως ελευθερία της σκέψης και της κίνησης, φιλοξενία, αλληλεγγύη και κατανόηση στο πρόβλημα του συνανθρώπου του, θα.. αποτελούσαν το αδύνατο σημείο για κάποιους οι οποίοι όχι μόνο απέχουν αυτών των αρχών και αξιών αλλά βρίσκονται στο κατώτατο σημείο της εξέλιξης τους καθοδηγούμενοι από τα πάθη και ένστικτα τους.
Ποια υπεύθυνη πολιτεία δεν θα λάμβανε υπ’ όψιν της τη κατάσταση που θα δημιουργηθεί από την τελείως ανεξέλεγκτη εισροή δεκάδων και εκατοντάδων χιλιάδων ατόμων που καταφτάνουν από χώρες όπου η αξία της ανθρώπινης ζωής αποτελεί ισοδύναμο υλικής αξίας και δη ευτελούς.
Με αφορμή το θλιβερότατο γεγονός που βιώσαμε σήμερα και μας συνέτριψε , εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδίκως χαμένου συμπολίτη μας.
Εκφράζουμε την οργή και αγανάκτηση μας για κάθε σκεπτόμενο και συμπεριφερόμενο κατ΄ αυτό τον τρόπο απέναντι στην ανθρώπινη ύπαρξη, απ’ οπουδήποτε και να προέρχεται.
Δηλώνουμε και αξιώνουμε η Πολιτεία να πράξει τα δέοντα ( αυτά τα αυτονόητα που δεν γνωρίζουμε γιατί δεν πράττει) στο επίπεδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και τον κατά τα άλλα Υπουργό της Προστασίας του Πολίτη να δώσει σαφείς και πειστικές απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα που μέρα με τη μέρα πολλαπλασιάζονται και αφορούν κυριολεκτικά τη προστασία του Πολίτη. Η ονομασία του Υπουργείου είναι πραγματική ή παραπλανητική;
Για δε τη περίπτωση που δεν είναι σε θέση να δώσει στους Αθηναίους σαφείς εξηγήσεις, το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει, είναι να παραιτηθεί πάραυτα.
Η ελεγχόμενη μετανάστευση δεν μπορεί να αποτελεί προνόμιο των Βορείων, είναι δικαίωμα κάθε Χώρας. Η Ελλάδα δεν είναι χωματερή KAI γιατί ποτέ στην ιστορία της δεν ταυτίστηκε με το γήινο- στοιχείο.
ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ !!!

3 σχόλια

  1. Περικυκλωμένη η Βουλή
    ΑΠΟ ΑΠΕΙΡΑ ..ΜπΑΤσοκ.
    Σύνταγμα, 12:30. Πανέτοιμη η ….Βουλή περιμένει τους διαδηλωτές.

    και..τα ΜΑΤ έσπασαν την πορεία στα δυο (ως συνήθως)....

    Με την κλασική και δοκιμασμένη από το πρόσφατο και απώτερο παρελθόν μέθοδο, τα ΜΑΤ έσπασαν πριν από λίγο την μεγάλη πορεία στο Σύνταγμα.
    Κάποιοι πέταξαν όπως και στις άλλες πορείες μπουκάλια στα ΜΑΤ, αυτά επιτέθηκαν με χημικά και διέλυσαν την πορεία στο ύψος της Μεγάλης Βρετάνιας.
    Ακριβώς όπως και την προηγούμενη φορά !!!!

    ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ...
    ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

    ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ !!!.

    ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!!.
    ΜΑ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ??

    ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΗ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημοσκόπηση με το ΠΑΣΟΚ στο 21%!

    Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να φτάσει δημοσκοπικά ένα κόμμα εξουσίας. Κάθε άλλο παρά ρητορικό το ερώτημα, καθώς σε συνέχεια πρόσφατων δημοσκοπήσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας, και εμφάνιζαν το ΠΑΣΟΚ να κινείται κάτω από το 25%, το «Ποντίκι» δημοσιεύει σήμερα μέτρηση της εταιρείας «Pulse», που δείχνει το κυβερνών κόμμα να βρίσκεται στο 21%....!

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ
    Α Π Ο Λ Υ Τ Η... ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ !!!
    ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΡΕ...ΛΆΜΟΓΙΑ
    ΕΞΟΥΣΙΑ............ ΦΤΟΥ !

    ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ "ΜΕΓΑΛΕΙΟ" ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
    ΠΑΣΟΚ. ΣΗΜΕΡΑ.
    ΣΤΥΛ..ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ..ΑΛΙ - ΜΠΟΥΜΠΑΡΑΚ- ΚΑΝΤΑΦΙ - ΑΣΣΑΝΤ.
    ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ.

    ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΛΗΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατροί Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας: Προθανάτια κατάσταση 30χρονου διαδηλωτή !!!
    ______________________________
    Ανακοίνωση Τοπικής Επιτροπής ΕΙΝΑΠ Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας 11/5/2011
    ________________________________
    Σήμερα γίναμε μάρτυρες της ατέλειωτης και ασύλληπτης βαρβαρότητας που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση των μνημονίων προκειμένου να καταστείλει κάθε υγιή αντίδραση πολίτη που αντιστέκεται στα σχέδια που απεργάζεται το ξένο και ντόπιο κεφάλαιο και εφαρμόζουν πιστά οι υπηρέτες τους στη χώρα.

    Δεκάδες τραυματισμένοι – χτυπημένοι από τα ΜΑΤ διαδηλωτές διακομίστηκαν με το ΕΚΑΒ ή ήλθαν μόνοι τους στο νοσοκομείο μας.
    Οι περισσότεροι με.....
    θλαστικά τραύματα στο κεφάλι.

    Ανάμεσά τους 30χρονος διαδηλωτής που διακομίστηκε σε βαριά, προθανάτιο κατάσταση, με ανισοκορία και τεράστιο επισκληρίδιο αιμάτωμα.
    Αυτήν τη στιγμή χειρουργείται από συναδέλφους μας που αγωνίζονται να σώσουν τη ζωή του.

    Καταγγέλλουμε την αστυνομική αυθαιρεσία και βαρβαρότητα.

    Καταγγέλλουμε όλα τα μέλη της Ελληνικής Κυβέρνησης και τον πρωθυπουργό της χώρας για την δολοφονική απόπειρα ενάντια στον συγκεκριμένο συμπολίτη μας που είναι σε βαριά κατάσταση και κινδυνεύει η ζωή του, αλλά και ενάντια σε όλους τους άλλους διαδηλωτές.

    Η βία και η καταστολή ενάντια στο λαό που αντιστέκεται έχουν κοντά ποδάρια.

    Η κυβέρνηση, με την ασύστολη τακτική του βιασμού όλων των λαϊκών δικαιωμάτων που είναι απαραίτητα για την επιβίωση, αλλά και με την ωμή άσκηση βίας που άμεσα απειλεί τις ζωές συμπολιτών μας, το μόνο που καταφέρνει είναι να μεγαλώνει το πείσμα και την απόφαση που έχουμε πάρει να αγωνιστούμε μέχρις εσχάτων για να έχει ο λαός μας ψωμί, παιδεία και ελευθερία.

    Δεν θα ησυχάσουμε μέχρις ότου τιμωρηθούν οι ένοχοι της δολοφονικής απόπειρας!

    Δεν θα ησυχάσουμε μέχρις ότου κερδίσει ο λαός μας όλα όσα δικαιούται !
    ================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση