GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύσκεψη πολιτικών αρχηγών υπό τον Παπούλια...

Έκτακτο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών συγκάλεσε για αύριο  Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας έπειτα από αίτημα του ...


Έκτακτο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών συγκάλεσε για αύριο  Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας έπειτα από αίτημα του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. Ηδη είναι σε εξέλιξη διαβουλεύσεις για να διασφαλιστεί η παρουσία όλων των πολιτικών αρχηγών.

14 σχόλια

  1. ΕΚΚΛΗΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .
    ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ,λίγα μέτρα από το ΣΚΑΙ είναι το ξενοδοχείο ΚΗΦΙΣΟΣ δίπλα στο ποτάμι θα γίνει ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , θα έρθουν να μείνουν μόνιμα 500 καθάρματα και θα αρχίσουν το εθνικό τους σπορ
    Ληστείες ,δολοφονίες ,βιασμούς , θα γίνουμε ο ΝΕΟΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ .ΖΗΤΟΥΜΕ από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , και γενικά τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΕΣ ΝΑ ΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΝ .
    ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ , σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο ηλεκτρικό σταθμό του Μοσχάτου ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ με άλλα 500 καθάρματα που θα αρχίσουν και αυτά τα καθάρματα ληστείες δολοφονίες βιασμούς .
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
    Επίσης να βρουν τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων και να τους πλακώσουν στο ξύλο το λιγότερο που μπορούν να κάνουν σε προδότες .
    Αντίσταση και αντίδραση τώρα να καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητοι
    Διαφορετικά όλη η Αττική θα γίνει Άγιος Παντελεήμονας .
    Περνάμε στην επίθεση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΔΟΤΗ Σαμαρά!ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπίζω να τον ρωτήσει ο Τσίπρας γιατί υποστηρίζει τις λαμογιές του Παπανδρέου και την καταστροφή του λαού. Δεν ώφειλε ως πρόεδρος της χώρας να ανακόψη τον φριχτό αυτό κατήφορο; Γιατί κάνει το κορόϊδο; Αν δεν είναι και ο Τσίπρας στο κόλπο βέβαια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ.

    ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ DRACON=DRACMA CONVERTIBLE=0.75 EURO

    ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

    ΥΓ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ …ΑΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 8,00ΠΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ανακοίνωση του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι από εντολή σε αυτόν από τον κ Παπανδρέου. Ο κ Παπούλιας έχει αποδείξει πια ότι δεν του καίγεται καρφί για την τύχη του λαού και της χώρας αλλά υπηρετεί πιστά τα ανδρείκελλα του Παπανδρέου. Κάποιος πρέπει να του μιλήσει γιαυτό. Ελπίζω κάποιος (ο κ Τσίπρας π.χ. αν δεν είναι και αυτός στο κόλπο) να του μιλήσει αύριο σχετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ως ποτε θα κανω το μ@λ@κ@26 Μαΐ 2011, 4:00:00 μ.μ.

    Να μαζευτουμε κι εμεις απ' εξω
    και να μην τους αφησουμε να φυγουν
    εαν δεν βρουν λυση εδω και τωρα
    για τα σκατα που μας εχουν πεταξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΡΡΑΑΑΑΑΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ;;; ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΛΑΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βαλερι ζισκαρ ντε μαλακ26 Μαΐ 2011, 4:21:00 μ.μ.

    Αφηστε την ελλαδα να πτωχευσει !!!

    «Οι χώρες που διαχειρίστηκαν με τρόπο άσωτο τα δημοσιονομικά τους θα έπρεπε να κηρύξουν πτώχευση», δηλώνει ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν σε...
    συνέντευξή του που δημοσιεύεται την Πέμπτη στη γαλλική εφημερίδα «Les Echos».


    Σύμφωνα με το γάλλο πολιτικό, ο οποίος θεωρείται ως ένας από τους θεμελιωτές της ευρωπαϊκής ενοποίησης αλλά και «φίλος» της Ελλάδας, «τα κράτη που αποτυγχάνουν στη διαχείριση των οικονομικών τους πρέπει να αναλαμβάνουν το κόστος, όπως ακριβώς και οι επιχειρήσεις».

    Απαντώντας σε ερώτημα για τις συνέπειες που θα είχε η πτώχευση ενός μέλους του ευρώ - και εν προκειμένω της Ελλάδας - ο Ζισκάρ ντ΄ Εστέν δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας: «Εφόσον δεν μπορεί μια χώρα να επαναφέρει σε ισορροπία τα οικονομικά της, τότε θα πρέπει να βγει από τη ζώνη του ευρώ και να προχωρήσει σε υποτίμηση του νομίσματός της». «Αυτό βέβαια θα ήταν καταστροφικό για αυτόν που θα το έκανε… όχι όμως και για την υπόλοιπη ευρωζώνη» προσθέτει ο βετεράνος πολιτικός.

    Στην ίδια συνέντευξη υπογραμμίζει ότι για τα σημερινά προβλήματα που παρουσιάζονται σε χώρες όπως η Ελλάδα «φέρουν βαριά ευθύνη η Γαλλία και η Γερμανία διότι εμπόδισαν την εφαρμογή του Συμφώνου Σταθερότητας τη δεκαετία του 2000». Ωστόσο επιμένει ότι «η αμαρτωλή δημοσιονομική διαχείριση» αφορά αποκλειστικά συγκεκριμένες κυβερνήσεις και όχι το σύνολο της ευρωζώνης.

    «Δεν υπάρχει κρίση του ευρώ! Το ενιαίο νόμισμα αποδίδει και για ορισμένους μάλιστα αποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό που δεν είχαμε προβλέψει ήταν οι κανόνες του παιχνιδιού σε περίπτωση που ένα μέλος, όπως η Ελλάδα, κηρύξει πτώχευση», σημειώνει χαρακτηριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΣΑΡΑ Η ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ !!!!!

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΨΩΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΡΦΩΣΕΙ "ΣΟΥΒΛΑΚΙ" ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ....
    (ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΣΗΚΩΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ...)

    ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΜΗ ΞΕΜΥΤΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ....

    ΕΥΘΥΝΗ ΥΠΟΥΡΓΩΝ
    ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Μ.Κ.Ο.
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ OFFSHORE
    ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
    ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ
    ΑΠΕΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ
    ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ
    ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ
    ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ
    ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ


    ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ, ΣΑΣ ΓΕΛΑΣΑΝ !!!!

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΜΑΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΣΑΝΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ''ΓΙΑΟΥΤΗ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ΄΄. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΘΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΒΕΒΑΙΟΣΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εδω δεν εχει ακόμα κοψει τα επιδόματα συρραπτικού ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ λες να κυρήξει στάση πληρωμών ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν κωμωδία η σαν φάρσα,θα ήθελα να σας γράψω 2-3 πράγματα για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι.
    Ο Γ. Παπανδρέου, παππούς,όταν κάτι δεν του πήγαινε καλά,τα έκανε όλα μπάχαλο,με τους ΑΝΕΝΔΟΤΟΥΣ και τις άλλες παπαριές.
    Οι αριστεροί τον έλεγαν ΠΑΠΑΤΖΗ.Κἀτι θα ήξεραν παραπάνω.
    Ο Α. Παπανδρέου, ο μπαμπάς,αφού διέλυσε σε μια νύχτα την Ένωση κέντρου,με αδιαφανείς διαδικασίες,( ο πρόεδρός της ο ΜΑΥΡΟΣ είχε αφήσει πολλά υπονοούμενα),κατόρθωσε να αναρριχηθεί στην πρωθυπουργία και να μην παραδίδει την εξουσία εφευρίσκοντας μαζί με τον ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ εκλογικό νόμο,που το πρώτο κόμμα ήθελε το 50 % για να κυβερνήσει.
    Ο Σημίτης αφού ΚΕΡΔΙΣΕ όπως κέρδισε τις εκλογές του 2000,δεν άφηνε την εξουσία το 2004 παρόλο,
    -που ήταν 8 % πίσω, 1 χρόνο πριν τις εκλογές.
    -ήμασταν σε ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ και θα έπρεπε να γίνουν νωρίτερα εκλογές,για να έχει το περιθώριο η νέα κυβέρνηση να οργανώσει καλύτερα τους αγώνες.
    -ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    Φτάσαμε στον ΓΙΩΡΓΑΚΗ τον εγγονό.

    ΧΑΡΗΚΑΤΕ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ. ΑΡΟΥΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ, ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΠΟΙ΄ που οι ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ δείχνουν ΙΣΟΠΑΛΙΑ η ΕΛΑΦΡΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ της Ν.Δ.
    Τώρα θα ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ.
    Τώρα είναι η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.
    Τώρα είναι η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΜΟΡΑ.
    Τώρα είναι η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ.
    Τώρα είναι η ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΥΝ.

    Όσο για την ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που σας ζήτησα,είναι γιατί σας παρέσυρα και εγώ όπως και κάποιοι άλλοι φίλοι και σας έκανα να πιστέψετε ότι ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ είναι ένας ΧΑΖΟΥΛΗΣ,ένας ΑΦΕΛΗΣ,το ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ κ.λ.π.
    ΟΧΙ έκανα ένα εγκληματικό λάθος και ζητώ ταπεινά συγγνώμη. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ είναι ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΜΕ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ του ΦΑΣΙΣΤΑ,του ΣΤΥΓΝΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ,του ΛΙΓΟΥΡΗ της ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να τον ρωτήσουν αν ο Σιδερένιος του επέστρεψε τα δανεικά για το "κωλόσπιτο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση