GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανταρσία της ΔΑΚΕ κατά του Σαμαρά για την ΔΕΗ!...

"Αιφνιδιαστήκαμε αρνητικά από την τοποθέτηση του Προέδρου της ΝΔ στο Ζάππειο και αναρωτιόμαστε κατά πόσο τα στελέχη που τον συμβουλ...

"Αιφνιδιαστήκαμε αρνητικά από την τοποθέτηση του Προέδρου της ΝΔ στο Ζάππειο και αναρωτιόμαστε κατά πόσο τα στελέχη που τον συμβουλεύουν είναι έγκυρα και μελετημένα στα θέματα ενεργειακού σχεδιασμού και παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας". Αυτό αναφέρει η ΔΑΚΕ της ΓΕΝΟΠ σε ανακοίνωση της, σχετικά με τις εξαγγελίες του κ. Α. Σαμαρά για τη ΔΕΗ. Δηλώνει παράλληλα ότι εμμένει στη θέση υπέρ της διατήρησης του 51% της κρατικής συμμετοχής στη ΔΕΗ "για εθνικούς και κοινωνικούς λόγους" και ότι τα δύο κόμματα εξουσίας "άλλα είχαν δεσμευτεί προεκλογικά ότι θα εφαρμόσουν στο θέμα της ΔΕΗ και τελικά άλλα αποφάσισαν να πράξουν".
   "Η ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα ταυτιζόμενη πλήρως με την ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, έχει εκφραστεί για την μορφή των επιχειρήσεων στρατηγικού τομέα και...
 εξειδικευμένα για την ΔΕΗ και την διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της", καταλήγει η ανακοίνωση. "Η ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ πορεύεται πάντα με ανεξαρτησία σκέψης και χωρίς κηδεμόνες και δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει με όραμα και εντιμότητα την αγωνιστική της δράση και καλεί τους πολιτικούς ηγέτες της πατρίδας να μην ενδώσουν στις σειρήνες της ιδιωτικοποίησης και των στρατηγικών επενδυτών διότι αν συμβεί αυτό μόνο δεινά πρόκειται να αποφέρει στη Ελληνική κοινωνία και στον απλό εργαζόμενο στη ΔΕΗ".
Πηγή: http://www.express.gr/

6 σχόλια

  1. φατε..φάτε..φάτε...φάτε ΟΛΑ..ρε
    αφού ακόμα έχετε Ηλίθια ΖΩΑ
    που σας υποστηρίζουν κιόλας
    ακόμαααααααααα...τα ζώααααα

    Με ποιους έπινε ούζα ο Ραγκούσης
    Παρασκευή, 13 Μάιος 2011.

    Με ποιους έπινε ούζα ο Ραγκούσης
    Ένας υπερυπουργός πρέπει και να ξεκουράζεται που και που.
    Να ξεδίνει βρε αδερφέ από τα σχεδόν σε ημερήσια βάση πλέον υπουργικά συμβούλια.
    Βέβαια η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος είναι κάπως περιορισμένος.
    Ειδικά τώρα που ο κόσμος καίγεται.
    Anyway, όπως λένε πλέον και στο χωριά μας.

    Την Τετάρτη ο Γιάννης Ραγκούσης βρήκε λίγε χρόνο και την έκανε για δείπνο με φίλους – φίλους ιδιαίτερα χρήσιμους...

    Κάλεσε σε δείπνο παριανής φιλοξενίας με υπογραφή τσάι και συμπάθειας τους δημοσιογράφους Κώστα Βαξεβάνη*,
    Θάνο Πασχάλη* (βλέπε Mega Οικονομικό ρεπορτάζ),
    τους συνεργάτες του Δημήτρη Στεφάνου και Γιώργο Πετρουλάκη (γγ Εσωτερικών και γγ Επικοινωνίας και Ενημέρωσης). καθώς και την κ. Εύα Κοντοσταθάκου, αντιδήμαρχο του Δήμου Αθηναίων για θέματα Διαφάνειας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη.

    Πήγαν στο Ψάριστον. Ο Γιάννης επειδή είναι καλός οικοδεσπότης κάθισε στην κεφαλή του τραπεζιού, δίπλα από το μπαούλο με τα ψάρια της ημέρας.

    Πρέπει να πεινούσαν πολύ αφού παρήγγειλαν ολόκληρο το μενού. Συγκεκριμένα έφαγαν στρείδια, μύδια, κυδώνια, χέλι, τόνο, καλαμάρι και τη σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, αμμοσωλήνες.

    Το ουζάκι δεν έλειπε από το τραπέζι ούτε όμως και οι μπύρες...

    ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ...
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΛΥΨΟΥΝ
    ΤΑ ...ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ
    (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ) ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ...


    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΑ "ΝΕΑ"...
    «Δεν δέχομαι συνδιαχείριση του αδιεξόδου» λέει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς κλείνοντας ουσιαστικά κάθε χαραμάδα για συναινετικές λύσεις στην προσπάθεια εξόδου από την οικονομική κρίση.

    Σε συνέντευξή του στα Νέα, μετά το Ζάππειο ΙΙ και τη συνάντηση με τους εκπροσώπους της τρόικας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προχωρεί και σε μια έμμεση παραδοχή ότι η ΝΔ χρειάζεται τον χρόνο της και δεν είναι ακόμη έτοιμη να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

    «Δεν μας ενδιαφέρει απλώς να αντικαταστήσουμε μια κυβέρνηση που έχει χάσει τον έλεγχο» αναφέρει εξηγώντας γιατί δεν ζητεί αμέσως εκλογές.
    Επίσης, εκφράζει την ανησυχία του ότι μπορεί να ανοίξει ένας κύκλος κοινωνικών αναταραχών και επιμένει ότι η αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου είναι πλέον αναγκαία προϋπόθεση για να προχωρήσει ένα σχέδιο διάσωσης της χώρας.
    Ανησυχητικό θεωρεί και το διεθνές κερδοσκοπικό παιχνίδι, στο οποίο αποδίδει τα δημοσιεύματα για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. «Βρεθήκαμε στη μέση, εκεί όπου τσακώνονται τα θηρία» είναι η εκτίμησή του.

    Στο εσωκομματικό πεδίο κινείται με αποκλειστικό στόχο να μην ανοίξουν νέα μέτωπα και πλέον παραπέμπει στον Κ.Καραμανλή κάθε ζήτημα που αφορά τον προκάτοχό του, σε νέα νέα έμμεση προτροπή προν τον πρώην πρωθυπουργό να λύσει τη σιωπή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιο δρόμο έδειξε ο Σαμαράς ρε παιδιά θα μας τρελάνετε ; Ανάπτυξη οικοδομικής δραστηριότητας με μαύρο χρήμα (μέσω κατάργηση πόθεν έσχες για αγορά ντουβαριών)... Ζήτω το ξέπλυμα χρήματος για να χτίζουμε παντού ! Και επίσης ζήτω οι έξυπνοι και τα λαμόγια που προνόησαν να χτίσουν παράνομα, γιατί τώρα τους νομιμοποιούμε... Συγνώμη αλλά τι διαφορετικό γινόταν δηλαδή δεκαετίες τώρα; Έτσι δεν προχωρούσε εδώ και δεκαετίες αυτό το μπ...λο (συγνώμη δεν θέλω να θίξω τα μπ...λα) που λέγεται Ελλαδιστάν ; Σιγά τη μαγική συνταγή που ανακάλυψες ρε Αντωνάκη... Πολύ φαντασία έβαλες... Επανεκκίνηση της οικονομίας με σημαία την δικαίωση της παραοικονομίας και της παρανομίας, δηλαδή της μαγκιάς του κωλοέλληνα... Και σου πήρε τόσους μήνες να τα σκεφτείς όλα αυτά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o Σαμαράς ναι μεν τα έβαλε με τα σπλάχνα του Πασοκ (ΔΕΚΟ, ΓΕΝΟΠ)......αλλα με τα σπλάχνα τις ΝΔ (κλειστά επαγγέλματα) δεν είπε απόλυτος ΤΙΠΟΤΑ.

    Ο καθένας με τις συντεχνίες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα τρωκτικά ΔΕΝ έχουν πολιτικό χρώμα.
    Απόδειξη ότι η ΔΑΚΕ-ΔΕΗ κάλυπτε το αριστερό τρωκτικό της ΓΕΝΟΠ, Ρίζο Ρίζο, που εκτός των άλλων ήταν και τοκογλύφος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ;;; ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ !! ΓΙΑΥΤΟ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΤΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση