GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άρης συμφωνεί με τον Μητσοτάκη...

«Χρήσιμη» χαρακτήρισε ο τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος την «συμβουλή» του πρώην πρωθυπουργού  Κ. Μητσοτάκη για εθνική συν...

«Χρήσιμη» χαρακτήρισε ο τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος την «συμβουλή» του πρώην πρωθυπουργού  Κ. Μητσοτάκη για εθνική συνεννόηση και στήριξη της κυβέρνησης στην προσπάθεια να βγει η χώρα από την κρίση με δήλωσή του στο «Έθνος».
Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο κ. Σπηλιωτόπουλος, αν και αρχικά δήλωσε ότι δεν σχολιάζει τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού, επειδή θεωρεί ότι ο κ. Μητσοτάκης «έχει μια τέτοια εμπειρία στο δημόσιο βίο που δικαιούται να...
έχει μια δική του ελευθερία έκφρασης και κατάθεσης απόψεων» στη συνέχεια πρόσθεσε για την «συμβουλή»:
«Στην προκειμένη περίπτωση ως συμβουλή θα έλεγα ότι είναι και χρήσιμη, υπό την έννοια ότι το πολιτικό σύστημα θα έπρεπε στα μείζονα και στα σημαντικά να αντλεί αυτά που μας ενώνουν για να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί δύσκολες και κρίσιμες καταστάσεις».
Ο κ. Σπηλιωτόπουλος πήρε και αυτός επίσης αποστάσεις, όπως αρκετοί άλλοι τομεάρχες, από τις επικρίσεις στενών συνεργατών Σαμαρά εναντίον της απογραφής που διενήργησε το 2004 η κυβέρνηση Καραμανλή. «Είναι ένα θέμα που δεν καταλαβαίνω ούτε πως προέκυψε, ούτε γιατί το συζητάμε το 2011, τα οποία προβλήματα του σήμερα είναι πολλαπλασίως μεγαλύτερα και εντονότερα. Αυτά τα οποία έγιναν στην οικονομία και μας οδήγησαν στο ΔΝΤ και στην ασφυξία του μνημονίου δεν μπορούν να συγκριθούν με την απογραφή του 2004».
Η ΝΔ πάντως επισήμως  δεν έκανε το παραμικρό σχόλιο σχετικά με την δήλωση Κ. Μητσοτάκη στο «Έθνος».

8 σχόλια

  1. Ο κρυπτοχουντικός, ακροδεξιός "υπερεθνικόφρων" ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ήταν και είναι θιασώτης και υποστηρικτής του παράνομου Μνημονίου, την σύναψη και εφαρμογή του οποίου εκτελεί ο αμερικανός υπήκοος Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου, ως πράκτορας των Αμερικανών.
    Παράλληλα, ο Μεϊμαράκης ανακοίνωσε προχθές οτι ο Καρατζαφέρης τον επισκεύθηκε στο γραφείο του στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, και τον πίεσε να παραλάβει τα γερμένα υποβρύχια του Τσοχατζόπουλου.

    Τελικά είναι και ο Καρατζαφέρης λαμόγιο, πουλημένο κορμί και όργανο ξένων συμφερόντων, επιζήμιων της Ελλάδος??

    Θα τρελαθούμε εδώ πέρα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ "ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ" ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΗΡΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

    ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ "ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ" ΣΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΟΙ.

    Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ,
    ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΑΠΟΖΗΤΑ ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ, ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ;

    ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
    ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ "ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ"
    ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΜΑ

    ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΑ BLOGS ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΤΥΠΟΥΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΧΑΖΟΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ" , "ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΙΡΜΟ ΣΕ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ", " ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΗΝ Ν.Δ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ".

    ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑ...ΡΙΕΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΑΜ...ΟΛΟΥΣ

    ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ Ν.Δ ΝΑ ΑΠΑΛΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΛΜΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΟΝ ΤΟΛΜΗΡΟ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝ.

    www.prokirixi.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κρυπτοχουντικός, ακροδεξιός "υπερεθνικόφρων" ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

    είναι παιδί των

    Κωνσταντίνου και Μαρίκας Μητσοτάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Αρούλης που είναι ορφανός απο κόμμα, μάνα και πατέρα

    ψάχνει οικογενεια να τον προστατέψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απάντηση Μιχελάκη στις παπαριές Πεταλωτή που ανακάλυψε την Αμερική

    «Επισημαίνουμε στο νέο “Κλουζώ” κ. Πεταλωτή ότι είναι άνθρακες ο “θησαυρός” που ξανά ανακάλυψε από ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας τον Μάιο του 2009 [πριν λίγο ο Πεταλωτής σε ανακοίνωσή του κατηγόρησε τον Σαμαρά ότι σε ομιλία του τον Απρίλιο του 2009 έλεγε ότι το έλλειμμα ήταν 4,5%... δηλ. όσο έδειχναν όλα τα στοιχεία τον Απρίλιο του 2009].

    Επαναλαμβάνουμε ότι ο κ. Σαμαράς τον Μάιο του 2009 ήταν υπουργός Πολιτισμού της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας που εργαζόταν για τα εγκαίνια του Μουσείου της Ακρόπολης και χρησιμοποίησε στην ομιλία του τα τότε δημοσιοποιημένα, επίσημα στοιχεία για τους οικονομικούς δείκτες.

    Αντίθετα, καλό θα είναι για τον κ. Πεταλωτή να διανείμει αύριο στην Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, τα βίντεο με τη βίβλο του ψεύδους από δηλώσεις του κ. Παπανδρέου, του κ. Παπακωνσταντίνου αλλά και του ιδίου του κυβερνητικού εκπροσώπου, όπου διαβεβαίωναν ότι “δεν θα μπούμε στο ΔΝΤ, ότι δεν θα ληφθούν νέα σκληρά μέτρα, ότι λεφτά υπάρχουν” κλπ.

    Αν έχει το θάρρος ας το επιχειρήσει…»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από που, ρε σεις, αντλεί δύναμη αυτό το πουσταρέλι του 1.60 (με τα χέρια στην υπερανάταση);
    Ε ρε βοϊδόπουτσα που τού χρειάζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σοσιαλιστές και Σοσιαληστές

    Σοσιαλιστής ο ένας, σοσιαλιστής κι ο άλλος αλλά έχουν μεγάλες διαφορές. Ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, αν και υπηρεσιακός μέχρι τις εκλογές του Ιουνίου, κατάφερε να διαπραγματευτεί και να κερδίσει παράταση και καλύτερους όρους μείωσης του ελλείμματος.

    Ο φετινός στόχος για το έλλειμμα είναι να μειωθεί στο 5,9%, για το 2012 να πέσει στο 4,5% και το 2013 να έχει φτάσει στο 3%. Οι αρχικός στόχος ήταν να μειώσει το έλλειμμά της στο 4,6% φέτος και να το φτάσει στο 2% το 2012. Εδώ, δεν μπορούμε να μειώσουμε το έλλειμμα σύμφωνα με τους στόχους και η κυβέρνηση παίρνει εντολή από την τρόικα να βάλει κι άλλα βάρη στον ελληνικό λαό.

    Για να μην πούμε για την Ιρλανδία που έχει σηκώσει κεφάλι κατά του Μνημονίου και πετυχαίνει νίκες.

    Ο εδώ σοσιαλιστής κ. Παπανδρέου μήπως θα μπορούσε να μας πει πότε θα διαπραγματευτεί κάτι καλό για τον ελληνικό λαό;



    Ο δικος μας ειναι ομως Προεδρος της Σοσιαλιστικης Διεθνους, και ειναι και λαρζ με τα λεφτα μας.
    Τι ειναι ο Σοκρατες ενας παραπαιων σοσιαλιστης , και που ο ατιμος δεν εχει επενδυσει στην χρεωκοπια της χωρας του.
    Και οταν λεμε επενδυσει , το εννοουμε , ενταξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση