GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη: Δεν μπορεί να είναι υποψήφιος ο Πατούλης στον ΙΣΑ...

Χαμός στη ΝΔ διότι τους παρέσυρε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Από τον Νίκο Αναγνώστου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Σύμφωνα με την απάντηση της νομικής υ...

Χαμός στη ΝΔ διότι τους παρέσυρε ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Από τον Νίκο Αναγνώστου
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Σύμφωνα με την απάντηση της νομικής υπηρεσίας του υπουργείου Εσωτερικών δεν μπορεί ο εκλεκτός της ΝΔ δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης να είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΙΣΑ. Δημιουργούνται έτσι και ζητήματα νομιμότητας και ποινικών ευθυνών του, γιατί υπέγραψε ψευδή υπεύθυνη δήλωση, και διώκεται από την εισαγγελεία αυτεπάγγελτα.
Αμηχανία επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία, που καταλογίζουν ευθύνες στα αρμόδια στελέχη ότι τους παγίδευσαν, αλλά και στον ίδιο τον κ.  Πατούλη για υπέρμετρες φιλοδοξίες.
Οι εξελίξεις αυτές έχουν δημιουργήσει αισιοδοξία στη ΠΑΣΚ Ιατρών που....
 βγαίνει από τη δύσκολη θέση που βρισκόταν λόγω των κυβερνητικών μέτρων στο τομέα υγείας, και καταγράφει και μια πρόσκαιρη εσωκομματική νίκη στη κόντρα της με τον Ηλία Μόσιαλο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, σύμβουλο του Γ. Παπανδρέου, πρόεδρο του ΔΣ του ΙΣΤΑΜΕ, και παραδόξως υποστηρικτή της υποψηφιότητας του Γ. Πατούλη.
Πληροφορίες από το Δήμο Αμαρουσίου αναφέρουν ότι η ΠΑΣΟΚικη αντιπολίτευση ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση θέτοντας ζήτημα νομιμότητας για τον Γ.Πατούλη, που κινδυνεύει να χάσει και την θέση του δημάρχου.

14 σχόλια

  1. εχετε ενα βλακα δημαρχο γιατι καποιοι μεσα απο το πασοκ εδωσαν τον δημο στην νδ στα πλαισια συμφωνιας

    τοσοι δημοι δικοι μου
    τοσοι δικοι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καψαμπελη

    για μάθε γιατί ο πατουλης έχει κλείσει όλους τους δρόμους στην περιοχή ψαλίδι στο μαρουσι, με αποτέλεσμα να μην διέρχονται ελεύθερα τα αμάξια προς την κεντρική οδό βυρωνος?

    με αποτέλεσμα η αστυνομία να στήνει μπλόκα ώστε να καταγράφει τον όποιο προσπαθήσει να εισέλθει από αυτούς τους δρόμους?

    η αστυνομία του Αμαρουσίου κατάντησε τσιφλίκι του δημάρχου Αμαρουσίου και των κάτοικων εκεί?

    ήταν απόφαση ΜΌΝΟ του δημοτικού συμβουλίου Αμαρουσίου για το κλείσιμο των δρόμων?

    ήταν απόφαση του περιφερειάρχη? του υπεχωδε?
    για ψάξε και βρες εάν υπαρχουν χαρτιά από το κράτος ώστε να κλείσουν όλοι οι γύρω δρόμοι εκεί?

    ειδάλλως η απόφαση μόνο του δημοτικού συμβουλίου, επισύρει αυτόφωρο για τον ίδιο και όσους το ψήφισαν

    και αυτόφωρο επίσης για τον σύλλογο του ψαλιδιού, όπου έχουν κάνει τους δρόμους ΤΣΙΦΛΊΚΙ ΤΟΥ Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΠΩΣ Η Ν.Δ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΠΙΟ ΗΘΙΚΟ ΚΥΡΟΣ ΘΑ ΠΙΣΕΙ ΤΩΝ ΛΑΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ????
    ΠΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ,ΜΕ ΠΙΟ ΗΘΙΚΟ ΚΥΡΟΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ???
    ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΠΙΟ ΗΘΙΚΟ ΚΥΡΟΣ Η Ν.Δ ΤΟΝ ΕΧΡΙΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ???
    ΑΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ???
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΑΠΟ 1/1/2011 ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΜΠΑΙΖΟΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ???
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΟΔΙ , ΕΝΑΣ ΤΣΙΧΛΟΜΑΓΚΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΜΕΙΛΑΕΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΜΟΝΟ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΑΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΟΔΙ , ΕΝΑΣ ΤΣΙΧΛΟΜΑΓΚΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΜΕΙΛΑΕΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΜΟΝΟ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΑΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί ρε κύριοι να μην κλείσει τους δρόμους; για να περπατάνε μαζί πεζοί και αυτοκίνητα, που πάντα νομίζουν πως έχουν προτεραιότητα; Για να παρκάρουν όπου γουστάρουν; Καλκά έκανε. Ο κάθε Δήμαρχος έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να ακούει τους κατοίκους του Αμαρουσίου. ¨Έχετε δει τί καθαρό, που το κρατάει; Μπράβο κύριε Πατούλη.Όσοι σε ξέρουν σε λένε ΚΥΡΙΟ.Κι αυτοί που γράφουν εναντίον σου τα λέτε γιατί σε ζηλεύουν και δεν είναι ούτε Αμαρουσιώτες. Κράτα γερά!!! Τάκης Πορτούλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα όσα αναφέρονται στο ανωτέρω δημοσίευμα είναι απολύτως αναληθή και συκοφαντικά. Σκοπό έχουν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και τους γιατρούς από τα πραγματικά προβλήματα και να μετατοπίσουν τη συζήτηση από την ουσία στην παραπληροφόρηση.
    Γνωρίζοντας το θέμα τόσο ως Ιατρός όσο και ως άνθρωπος που ενασχολούμαι χρόνια με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, το ασυμβίβαστο έχει τεθεί μόνο για την επαγγελματική δραστηριότητα. Όπως είναι άλλωστε γνωστό, όταν ο ιατρός εγγράφεται στον Ιατρικό Σύλλογο, δεν έχει υποχρέωση να ασκεί και επαγγελματική δραστηριότητα.
    Το θέμα του ασυμβιβάστου των Δημάρχων, έχει άλλωστε οριστικά επιλυθεί και τεκμηριωθεί με σαφήνεια κατόπιν σειράς νομικών γνωμοδοτήσεων έγκριτων νομικών. Αλλά και πέραν τούτου, ακόμα κι αν δεν είχε γνώση όλων των ανωτέρω ο γράφων την προαναφερόμενη δημοσίευση, θα έπρεπε να έχει κατ’ ελάχιστον αναζητήσει απαντήσεις και να πληροφορηθεί από νομικούς.
    Το έργο αυτό βέβαια, έχει ξαναπαιχτεί τόσο στις εκλογές του 2002 όσο και του 2005. Δεν είναι καινούργιο, δεν μας εκπλήσσει. Μπροστά στη διαφαινόμενη σαρωτική νίκη του Γιώργου Πατούλη και της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές του ΙΣΑ και στην αναπόφευκτη συντριβή της κυβερνητικής παράταξης της ΠΑΣΠ, η τελευταία προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποπροσανατολίσει, δημιουργώντας μηχανισμούς παραπληροφόρησης.
    Η απάντηση στα παραπάνω θα είναι η εκλογική νίκη της ΔΗΚΙ και η απομόνωση της ΠΑΣΠ σε μία μικρή μειοψηφία. Ο Γιώργος Πατούλης θα δώσει την εκλογική μάχη με πολιτικά επιχειρήματα και μοναδικό σκοπό την επίλυση των προβλημάτων των ασθενών και των ασφαλισμένων, καθώς και την ενίσχυση της θέσης του Έλληνα Ιατρού, ο οποίος σήμερα βρίσκεται σε ιδιαίτερα απαξιωτική θέση. Επιπλέον, προκαλούμε κάθε ανώνυμο ή επώνυμο κοινωνό δήθεν αποκλειστικών ειδήσεων και στοιχείων, να δημοσιεύσει στοιχεία για όσα ισχυρίζεται, όπως τις δήθεν ψευδείς υπεύθυνες δηλώσεις του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη.
    Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι συκοφαντούντες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους, όπως αυτές θα προσδιοριστούν από τη Δικαιοσύνη.

    Στέφανος Τσιπουράκης
    Ιατρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όποιος θέλει να κατηγορήσει τον κύριο Πατούλη, ας υπογράψει κιόλας. Όχι το πήραμε ΑΝΩΝΥΜΟΣ-ΑΝΩΝΥΜΟΣ. Αν πιστεύετε αυτά που γράφετε, βάλτε και το όνομά μας κύριοι. ΤΑΚΗΣ ΠΟΡΤΟΥΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. sta kafenia ton evrize kai tora ton glifi.prokite gia ton anapliroti dimarxou tou dimou amarousiou kon tsipouraki o opios apadai stis katagelies sxetika me ton iatriko sillogo.gnwrizoume tin istoria tou kathenos sto marousi kirie tsipouraki akoma ke tin elaxisti ebiria pou exete sta themata topikis autodiikisis planaste planin iktra ean nomizete oti me tetia sxolia tha kerdisete tin ebistosini mas.to glipsimo pai sinefo alla prepi na adinatisete gia na sas xoresi to daktilidi tis diadixis pou toso anazitate.ta agatha kopis ktodai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Einai gnwsto Kurie Tsipouraki, ws anaplirwtis Dimarxou tou Dimou Amarousiou oti proaleifeste na parete to daxtulidi apo ton Kurio Patouli. Alla kai giatros to prwi kai antidimarxos to vradi den sumvadizoun. Exoun gnwsi oi fulakes kai gnwrixoun poioi pragmatika exoun prosferei sto Marousi. Prepei na "fate polla karvelia" gia na ftasete psila. Eiste polu apeiros gia na zitate dimarxilikia....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τάκης Πορτούλας

    είμαι ο Νωντας Ξυλος, κάτοικος Αμαρουσίου

    επειδή όπως πολλή σωστά καταγγέλθηκε η κατάσταση η οποία εξακολουθεί να υφίσταται η περιοχή του ψαλιδιού με τα απαγορευτικά στους δρόμους...έχω μόνο 1 πράγμα να σου πω

    συμορφωσου και εσύ και οι όμοιοί σου εκεί, και ανοίξτε τους δρόμους, διότι οι δρόμοι δεν είναι ιδιοκτησία κανενός
    ειδάλλως να περιμένετε μηνύσεις και αγωγές προς εσάς, από όλους τους κατοίκους της περιοχής,και επίσης και από διερχόμενους πολίτες οι οποίοι έχουν φτάσει στο αμήν με την συμπεριφορά όλων σας

    Νωντας Ξυλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριε Νώντα. Θα μας ρίξεις ΨΥΛΟ, δηλαδή;Μας απειλείς; Πες το για να σου κάνω μήνυση..Τάκης Πορτούλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 2:57:00 μ.μ.

    τακη πορτουλια

    επειδή εσύ με τα λεγόμενα σου απειλείς όλους μας που θέλουμε να ανοίξουν οι δρόμοι στο ψαλίδι....η λογικέψου, η θα σου υποβάλλουμε όλοι οι αγανακτισμένοι οδηγοί μηνύσεις και αγωγές κατά εσένα και όλων των φατριών που κατοικοεδρεύουν στο ψαλίδι

    Νωντας ξυλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση