GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια απάντηση για τον Γ. Πατούλη...

Από τον Γ. Παπαδιώτη   Ιατρό - Αθήνα Ανοικτή Επιστολή στους συντάκτες του «Καθαρίζει το Τοπίο στο Μαρούσι..» ( http://press-gr.blo...

Από τον Γ. Παπαδιώτη
 Ιατρό - Αθήνα
Ανοικτή Επιστολή στους συντάκτες
του «Καθαρίζει το Τοπίο στο Μαρούσι..»
Κύριοι,
Στις ασυνάρτητες κραυγές και λασπώδεις θορύβους σε βάρος του Υποψηφίου Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γεωργίου Πατούλη με δήθεν αφορμή την ιδιότητα του μετόχου ανώνυμης ιατρικής εταιρείας που είχε κατά το απώτερο παρελθόν, θα ήθελα να σημειώσω τα εξής:
α) Ο κ. Γεώργιος Πατούλης είναι ιατρός ορθοπαιδικός-χειρουργός και η κατά το απώτερο παρελθόν, μαζί με άλλους συναδέλφους του διαφόρων ειδικοτήτων, ιδιότητα του μετόχου ανώνυμης ιατρικής εταιρείας, συνάδει με...
 την νομιμότητα, την ηθική και την ευπρέπεια.
β) Η πολιτική κριτική και πολιτική αντιπαράθεση προϋποθέτουν την τήρηση συγκεκριμένων πολιτικών κανόνων.
Οι ασυνάρτητες και λασπώδεις προσπάθειες κάποιων ανεγκέφαλων που ξεκίνησαν με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Γιώργου Πατούλη και οι οποίοι θέλουν να νομίζουν ότι με τέτοιες πρακτικές θ’ανακόψουν την επιτυχή διεκδίκηση της θέσης του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών απ’τον ιατρό και Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γεώργιο Πατούλη, ζημιώνουν μόνο αυτούς που τους υποκινούν στις πρακτικές αυτές.
Φιλικά

6 σχόλια

  1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΝΟΜΙΜΟ....
    ΜΑ ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΤΟΥΛΗ ;
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΤΟΥΛΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Πατούλη. Μην Πτοήστε. Προχωρήστε μπροστά. Οι έντιμοι πολίτες είναι μαζί σας, και νάστε καλά για τον χαρακτήρα σας και την ανθρωπιά ΣΑΣ.
    Τάκης Πορτούλας, κάτοικος Αμαρουσίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι ο πιό κατάλληλος άνθρωπος να εκπροσωπήσει το εφιαλτικότερο προάστιο της Αθήνας γι'αυτό οι Μαρουσιώτες τον ψήφισαν σε τόσο ψηλά ποσοστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φτάσανε οι εμετικοί γιατροί και δικηγόροι(τα στρατιωτακια πολιτών δεν χρειάζονται σχολιασμό....μουτζαχεντιν και αυτοί για τον αρχηγό τους) να γλύφουν τον πατουλη

    αλλά για τις ταπακιερες όμως δεν λένε κιχ

    α ρε παπαδοπουλος που σας χρειάζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΕΙ
    ΤΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πατούλης:ακολουθεί την ένδοξη πορεία του άλλου παμμέγιστου Τζανίκου.Εκείνος-βαλτός των μεγαλοεργολάβων σχεδίασε την καταστροφή του Αμαρουσίου.

    Τούτος εδώ τώρα,συνεχίζει.
    Μεγαλογιατρός,,πρώτος στα κανάλια στις εκδηλώσεις και στα ρουσφέτια.Αλλά δε φταίνε μόνον αυτοί.Φταίει το κατεστημένο του Αμαρουσίου που βολεύτηκε σε καρέκλες και διορισμούς συγγενών και τέκνων και τους εξέλεγε τόσα χρόνια και τους δύο.Πασοκ,Νεα Δημοκρατία χέρι-χέρι κι οι δημότες ναναι καλά να πληρώνουν σαν ηλίθιοι υπέρογκα δημοτικά τέλη.Τώρα χρεωμένοι.Κι ο ατσαλάκωτος Πατούλης παει τώρα για πρόεδρος των γιατρών!Τους ταιριάζει σίγουρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση