GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τώρα είναι η πιο κρίσιμη ώρα. Όλοι κρίνονται...

Του Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Μέλους Π.Σ. ΠΑ.ΣΟ.Κ Πίσω από τη σκηνή του θεάτρου του πολιτικού παραλόγου παίζεται η τύχη μιας χώρας. Η χώρ...

Του Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Μέλους Π.Σ. ΠΑ.ΣΟ.Κ

Πίσω από τη σκηνή του θεάτρου του πολιτικού παραλόγου παίζεται η τύχη μιας χώρας.
Η χώρα περνά τις πιο κρίσιμες στιγμές της μεταπολιτευτικής περιόδου.
Η απογοήτευση και η ανασφάλεια για το αύριο είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν στο λαό.
Η Κυβέρνηση εμφανίζεται άτολμη, φοβική και αναποτελεσματική, χωρίς συλλογικότητα, χωρίς σχέδιο εξόδου από την κρίση, απέναντι στις συνθήκες που διαμορφώνουν ακόμα και οι δικές της λανθασμένες πολιτικές. Υπουργοί αντί να ασχολούνται με...
την επίλυση των κρίσιμων θεμάτων, αγωνιούν για το «εγώ» τους και θυσιάζουν την αποτελεσματικότητα στο βωμό της επικοινωνιακής πολιτικής. Ξεχνούν φαίνεται ότι δεν κρίνονται ατομικά αλλά συνολικά σαν Κυβέρνηση. Η εικόνα της Κυβέρνησης θυμίζει «φτερό» στον άνεμο των πιέσεων των ισχυρών της Ευρώπης και της τρόικα.
Ο Πρωθυπουργός οφείλει χωρίς άλλες καθυστερήσεις να ανατρέψει αυτή την εικόνα, αλλάζοντας την ηγετική ομάδα που αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων. Οφείλει να συγκροτήσει Κυβέρνηση διαχείρισης και εξόδου από την κρίση με έμπειρα, ικανά, αποτελεσματικά στελέχη που έχουν αρχές και ιδεολογία που μπορούν να στηρίξουν σκληρές και αποφασιστικές διαπραγματεύσεις.
Οι εκφραστές του «yes men» πρέπει να τελειώσουν. Το μέλλον της χώρας δεν μπορεί να είναι στα χέρια όσων το υποθήκευσαν.
Ο καθένας και όλοι μας κρινόμαστε.

23 σχόλια

  1. ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ.

    ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΠΑΛΙΟΑΛΗΤΕΣ .

    ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΧΑΧΟΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι μας λες ρε μπάρμπα;
    Σοβαρολογείς γιατί δεν νομίζω! Το πολιτικό σύστημα από το 1974 και μετά έφερε την χώρα εδώ που είναι. Και σήμερα θα μας σώσετε; Οι χθεσινοί κλεφτες σήμερα γίνανε τίμιοι; Οι χθεσινοί ανίκανοι, σήμερα γίνανε ικανοί; Οι χθεσινοί προδότες σήμερα λογίζονται πατριώτες;
    Και έχετε το θράσος να μιλάτε ακόμα για το "καλό" της χώρας και του λαού; Να σου θυμίσω μπάρμπα ότι Ο Γ.Παπανδρέου ακόμα και τώρα ζει πολυτελώς με τα κλεμμένα του πατέρα του!
    Θάνατος σε όλους σας, αργός, βασανιστικός και δήμευση των περιουσιών σας! Τα παιδιά σας ισόβια! Για να είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρχει ααρκετός φόβος από το παραδειγμά σας ώστε οι επόμενοι να είναι guarantee!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείς άραγε κύριε Παναγιωτακόπουλε αισθάνεστε ότι σας αναλογεί ολίγη ίσως ευθύνη για την κατάντια που περιγράφετε? Κάποιοι λένε πως η λαϊκιστική και αμετροεπής πλευρά του Πασοκ του μεγάλου ηγέτη των παροχών με δανεικά και του "Τσοβόλα δώστα όλα" είναι η κύρια αιτία της σημερινής οικονομικής ,κοινωνικής και πολιτιστμικής κατάρρευσης.Και απότι ξέρω είστε ιερέας στον ναό του αλήστου μνήμης "εθνάρχη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε ανεγκέφαλε παπανδρεολυγούρη Παναγιωτόπουλε το πρόβλημα είναι αυτός ο ίδιος ο ανελλήνιστος ολίγιστος ανεπαρκής και ανίκανος
    πρωθυπουργός!!!Ας συγκληθεί άμεσα η κεντρική επιτροπή σας και κοιτάξτε να τον καθαιρέσετε τώρα πριν ο βλαξ καταστρέψει τη χώρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μπορώ να καταλάβω και το βρίσκω ανήθικο, ορισμένους βουλευτές που ενώ τους ψηφίζεις γιατί ανήκουν σε ένα συγκεκριμένο ιδεολογικό χώρο, αυτοί να αποστατούν γράφοντας στα παλιά τους παπούτσια όσους τους τίμησαν με τη ψήφο τους.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο 4ος της μπιρίμπας
    μαζί με το Χυτήρη και τον Παπουτσή
    στην μ ο υ ν ί
    της ΜΙΜΗΣ...


    χέσε μέσα νταλάραινα.....
    και στα 100 σου, σπίτια - βιλάρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ

    ΘΑ ΗΣΟΥΝΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΠΑΣΟΚΙ...


    ΣΥΝΤΟΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι οι κλέφτες στο γκουαντανάμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΠΙ ΣΥΑΡΑΣ ΔΕΞΙΟΡΟΣΩΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΩΓΑΤΕ ΚΑΙ ΣΚΑΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ,ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΕ ,ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΩΡΗΔΟΝ .ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΓΒΑΖΕ ΚΙΧ .8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕ Η ΣΑΥΡΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΑ ,ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΤΚΝ ΣΚΥΤΑΛΗ.ΠΑΝΤΟΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΩΝ.ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ,ΕΛΛΗΝΩΝ.ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η απογοήτευση και η ανασφάλεια για το αύριο είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν στο λαό.

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΕ
    ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.

    ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΟΥΡΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ.

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ .

    ΘΑ ΣΕ ΣΤΟΛΙΣΟΥΝ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το καπακι απο το καζανι που βραζει εδω και 1,5 χρονο..

    αρχιζει και φευγει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να ποιοι έσπαγαν χθες κεφάλια
    Από factorx στις 12/05/2011

    Η αναποδη διμοιρία στο Σύνταγμα στο ξεκίνημα των επεισοδίων

    Για να διευκολύνουμε το έργο της Δικαιοσύνης -αλλά και τον κ. Παπουτσή εάν πράγματι θέλει να ξηλώσει καταστάσεις- δημοσιεύουμε ορισμένες φωτογραφίες που θα βοηθήσουν να αποκαλυφθεί πανεύκολα ποια διμοιρία των ΜΑΤ έσπαγε τα κεφάλια των διαδηλωτών. Πρόκειται για τη διμοιρία που κρατούσε τις ασπίδες ανάποδα. Την έβλεπαν χθες διαδηλωτές να κινείται από το Σύνταγμα έως το “Άττικα”, όπου και ξεσάλωσε κατά των διαδηλωτών, με το πρόσχημα ότι κυνηγάει “μπαχαλάκηδες”.

    Πάντως, για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, δεν ήταν όλες οι διμοιρίες των ΜΑΤ σαν τη συγκεκριμένη διμοιρία που ξέσπασε με τόση μανία κατά των διαδηλωτών. Οι πιο πολλές από τις υπόλοιπες (όχι όλες βέβαια) ήταν κάπως πιο συγκρατημένες. Η “ανάποδη” διμοιρία και μια ακόμη ήταν εκείνες οι δύο, από τις πολλές που βρέθηκαν στην Πανεπιστημίου, που άνοιγαν κεφάλια με γκλόμπς και ασπίδες, χρησιμοποιώντας σε πολλές περιπτώσεις και τη λαβή των γκλόμπς. Κάτι που απαγορεύεται ρητώς και κατηγορηματικώς. Η συγκεκριμέμνη διμοιρία δεν τό’παιξε καουμπόϋς μόνον κατά των διαδηλωτών, αλλά και κατά δημοσιογράφων που τους … “τζάρτζαρε”, έτσι επειδή κάποιοι από αυτούς ήθελαν να το παίξουν μάγκες. Παιχνιδάκι είναι κ.Παπουτσή να τους βρείτε.

    Ομάδα ΜΑΤ έχει πέσει πάνω σε διαδηλωτή (πίσω)

    Όσον αφορά κάποιους ανεγκέφαλους που επετέθησαν κατά των προανακριτικών υπαλλήλων (αστυνομικών) στο νοσοκομείο της Νίκαιας, παρουσία εισαγγελέα, καλό θα ήταν να γνωρίζουν ότι ειδικά αυτή τη στιγμή είναι μεγάλο όπλο ο εισαγγελέας και ο αστυνομικός που κάνει την ανάκριση. Άλλωστε, το πρώτο πράγμα που είπαν σήμερα κυβερνητικοί και παράγοντες, ήταν ότι θα ρίξουν άπλετο φως στην εγκληματική ενέργεια. Δεν καταλαβαίνουν λοιπόν, ότι η εισαγγελική διερεύνηση της υπόθεσης είναι όπλο;

    Τέλος, οι αστυνομικοί, καλό θα ήταν να μαζέψουν τους “συναδέλφους” τους σε διμοιρίες όπως η συγκεκριμένη, διότι δυσφημούνται συνολικά ως κλάδος εργαζομένων.


    - Ο ιδιος και εδω χτυπωντας με την λαβη.
    http://img837.imageshack.us/img837/7383/baraei.jpg


    Να πεις παει στα κομματια ηταν ενας εναντιον ενος να πεις παει στο διαολο….
    ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ 8-10….ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΠΕΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΥ????????????????????????????
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ??????????????????????

    ΡΕ ΧΤΗΝΗ ΚΑΙ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΠΑΣΟΚ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣΤΟΥΡΗΔΕΣ ΤΟΥΣ νεοΝΑΙ pasok.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ναι...ΣΚΑΤΙΑΡΗ ΟΠΑΠ ΜΙΖΟΜΕΝΕ.
    ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ...

    Μέχρι σήμερα -χθες- όποιος τολμούσε να πει κουβέντα εις βάρος των αστυνομικών, ακόμη και ο γιός μου, γινόμουν θηρίο.

    Από εδώ και πέρα όποιος δεν πει ότι στα ΜΑΤ υπάρχουν στγνοί εγκληματίες, δοόφόνοι που δεν έχουν σχέση με την προστασία των Ελλήνων, θα είναι εχθρός μου.
    Όποια εντολή και να έχεις δεν χτυπάς συνάνθρωπό σου μέχρι θανάτου.

    Είδα βίντεο από μία κοπέλα και τρελλάθηκα.
    Αν κανένας από αυτούς μετάνοιωσε, να παρατήσει τα ΜΑΤ και να αλλάξει υπηρεσία, αλλοιώς στην συνείδηση του κόσμου θα ειναι ΣΤΙΓΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.
    ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.


    Τα ΜΑΤ είναι οι πραιτοριανοί του καθεστώτος, όπως ακριβώς στην Αίγυπτο ήταν η Αστυνομία.

    Μια βόλτα στη σελίδα της ομάδας ΔΙΑΣ στο facebook είναι κατατοπιστική, για τη διάσταση απόψεων και πρακτικών
    με τα αποκτηνομένα ζώα
    του ΜπΑΤσοκ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι στελεχάρες, οι πολιτικάντηδες και όλο αυτό το συνοθύλευμα από σκατά, όπως και σύ, που πέρασαν τη κωλοζωή τους χωρίς να κάνουν ΤΙΠΟΤΑ τρώγοντας από τις σάρκες αυτής της χώρας,μπορούν να κάνουν δυό πράγματα : Nα βγάλουν τουλάχιστον το σκασμό και να συνεχίσουν να τρώνε κρυφά μέχρι να ψοφήσουν ή έστω ν' ανοίξουν μιά τρύπα και να χωθούν βαθιά, να κρυφτούν, να παραιτηθούν απ' τούς "αγώνες", άν τούς έχει μείνει έστω και ένα αμυδρό ψήγμα από τότε που ήταν κανονικοί άνθρωποι, άν υπήρξαν ποτέ κανονικοί άνθρωποι κι όχι ανθρωποειδή, άν υπήρξαν ποτέ παιδιά και δεν γεννήθηκαν κωλόγεροι.
    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατί δεν λές ρε Παναγιωτακ/λε οτι απο το 1983-2008 "υπηρετούσες" στην Εμπορική και ουδέποτε πάτησες το πόδι σου εκεί και τώρα τρώς τη σύνταξη άρχοντας; Ενώ άλλοι πεινάνε;
    Παραδέξου το μια φορά.Τι θέλεις στο ΠΑΣΟΚ; το εκθέτεις έτσι.Λαμβάνεις σύνταξη χωρίς να εχεις δουλέψει έστω μια ώρα στην Τράπεζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κύριε Παναγιωτακόπουλε συμφωνείς να μας προτείνεις συγκεκριμένα ονόματα για υπουργούς.
    Γιατί αλλιώς, αυτά που λες είναι ανέξοδα λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΑΜΗΛΙΘΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πασοκ

    Παιδεια

    Προτυπα πειραματικα

    Ποια αλλη ειναοι υπερ των προτυπων?

    Μα η Μαρια Ρεπουση (η γνωστη παρα-ιστορικος) φυσικα η κολητη της Γιαννακου και καθε εξουσιας αντιδδραστικης!!


    Πολλοί της γενιάς μας θυμούνται τα πρότυπα σχολεία. Έστεκαν επάξια πλάι στα καλά ιδιωτικά σχολεία, είχαν μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στις εισαγωγικές εξετάσεις για το πανεπιστήμιο και πολλοί από τους μαθητές και τις μαθήτριες που φοίτησαν σ’ αυτά τα σχολεία συναντήθηκαν αργότερα στην πολιτική, στις επιστήμες και στις τέχνες. Τα πρότυπα σχολεία ήταν πολύ καλά δημόσια σχολεία. Οι λόγοι της επιτυχίας τους ήταν σίγουρα πολλοί και όπως πολλά πράγματα σ’ αυτή τη ζωή σύνθετοι. Της Μαρίας Ρεπούση.

    Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ ΑΦΟΥ ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΡΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣXΟΛΕΙΑ!!!

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πασοκ

    Παιδεια

    Σημειωση: στον νομο υπαρχει ενα σημειο που οι δεξιοστροφοι καταστροφεις των πειραματικων των ΑΕΙ δεν προσεξαν!

    Αυτο θα ανακοινωθει απο τον δρ Κουτσουκο μολις δημοσιευτει ο νομος.

    Με αυτην την νομικη λεπτομερεια και παραλειψη ο δρ Κουτσουκος θα σωσει τα πειραματικα των ΑΕΙ απο την καταστροφη!

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΕ

    ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΡΟΜΠΕΣ.

    ΓΕΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κρίσιμη ήταν η ώρα όταν φανατικότατα στήριζες τον ΓΑΠ μ...κα. Τώρα κλείσε το στοματάκι σου και άσε τα κοινά για μας. Θα βρούμε λύση και γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΣΑΥΡΑ ΣΤΟΝ ΙΟΒΟΛΟ ΟΦΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΣΕΝΑ ΟΙ ΓΑΙΔΟΥΡΟΑΥΤΑΡΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΝ ΤΙΣ ΑΤΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛΛΑ ΕΔΕΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΛΕΙΩΔΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ, ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ .ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ. ΛΟΥΦΑΞΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση