GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα δρακόντεια μέτρα για το ντέρμπι...

Από τον Παναγιώτη Νικολαϊδη Ολοκληρώθηκε η 3ωρη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι- τίτλου μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Στο… πόδι είναι...

Από τον Παναγιώτη Νικολαϊδη
Ολοκληρώθηκε η 3ωρη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι- τίτλου μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Στο… πόδι είναι η αστυνομία της Θεσσαλονίκης για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου (15:00-ET-1) μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή. Το κλειστό της Μίκρας -3- θα θυμίζει… φρούριο, ενώ στη σύσκεψη που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και διήρκησε 3 ώρες αποφασίστηκε ειδικό σχέδιο για την άφιξη και την αποχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ από το γήπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες στο κλειστό και έξω από αυτό θα βρίσκονται περίπου 4 διμοιρίες των ΜΑΤ, χώρια τους αστυνομικούς. Επίσης αξίζει να ...
σημειωθεί ο ΠΑΟΚ εξέδωσε 1.000 εισιτήρια αξίας 10 ευρώ το καθένα και όπως τονίστηκε θα πωλούνται έξω από το γήπεδο, ενώ χωρίς αυτό κανείς δεν θα εισέρχεται εντός του κλειστού.
«Αν συμβεί το παραμικρό θα φύγουμε»!Στη σύσκεψη πήραν μέρος ο Παύλος Εκιζίδης εκ μέρους της Αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ο διοικητής αστυνομικού τμήματος Καλαμαριάς κ. Καλαϊτζής, ο αστυνομικός υποδιευθυντής κ. Πουρσανίδης και η εκπρόσωπος της Τροχαίας κ. Σιούρδα. Απουσίαζαν (αν και προσκλήθηκαν) ο αθλητικός εισαγγελέας και η ΔΕΑΒ. Την ΟΧΕ εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. Δημήτρης Σταυρακάκης, και τις ομάδες οι Γρηγόρης Πετρίδης (ΠΑΟΚ) και Κώστας Σταματιάδης (ΑΕΚ). Ο τελευταίος μάλιστα απευθυνόμενους προς όλους στη σύσκεψη είπε: «Θέλουμε πάρα πολύ να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά το πρώτιστο είναι η ομάδα να επιστρέψει σώα και αβλαβής στη βάση της. Οπότε αν συμβεί το παραμικρό θα φύγουμε από το γήπεδο και ας χάσουμε τον τίτλο», ωστόσο πρόσθεσε και ότι: «Αν όλα αυτά που ειπώθηκαν γίνουν πράξη δεν θα ανοίξει μύτη».
Απονομή σε όλες τις περιπτώσειςΗ ομοσπονδία από την πλευρά της εκφράζει την αισιοδοξία της πως όλα θα κυλήσουν ήρεμα, θεωρώντας πως η αστυνομία έχει πάρει πολύ σοβαρά το παιχνίδι. Πάντως η πρόθεση που υπάρχει είναι να γίνει απονομή και στην περίπτωση που το πάρει ο ΠΑΟΚ, αλλά και στην περίπτωση που το πάρει η ΑΕΚ, ελπίζοντας πως αν κερδίσει η «Ενωση» δεν θα χρειαστεί να της το δώσει κάπου στα μέσα της Εθνικής οδού, όπως έγινε το 2004 στον Πανελλήνιο, λόγω των επεισοδίων στη Βέροια!

5 σχόλια

  1. ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

    ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΤΣΟΛΙΑΔΩΝ, ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΩΝ, ΤΩΝ ΠΡΟΔΩΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΩΝ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΔΩΝ, ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ, ΜΠΑΜΠΑΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ, ΟΙ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΔΟΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΚΟΥ...

    ΟΥΣΤ, ΧΟΥΝΤΟ-ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΔΕΞΙΟΣΚΥΛΑ!!!!!

    ΟΥΣΤ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΩΝ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2009, ΗΤΟΙ 15,4% ΤΟΥ ΑΕΠ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΥΒΑΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΛΕΓΑΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 120 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΑΤΕ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ (ΑΠΟ 180 ΔΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 2004- ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΑΕΠ!!!!!!)
    ΠΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ", ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

    ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...σε ποιό άθλημα ρε παιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φοβικος πρωθυπουργος !
    Στη Λευκαδα τον συνοδευσαν 3 διμοιριες των ΜΑΤ, και στην ομιλια που εκανε στη Λευκαδα υπηρχε guests list, με καθαρα κομματικο ακρωατηριο, και απαγορευσαν την εισοδο σε κοσμο που ηθελε να παρευρεθει με το φοβο των επεισοδιων !

    Επισης ξερω οτι υπηρχε και προσωπικη φρουρα του Γιωργου που ηλεγχε το ποιος μπαινει και ποιος ηθελε να μπει και αναλογως φεροταν…

    Ποιός πληρώνει τις διμοιρίες των ΜΑΤ που προστατεύουν τον δοσίλογο ?
    Πληρώνουμε δηλαδή από την τσέπη μας τον στρατό του προδότη της χώρας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τους γερμανοτσολιαδες να τους αναζητησεις στο μπατσοκ σου αλητη

    απο προσωπικη εμπειρια ξερω καθηγητη που επι επταετιας εκανε μαυρα τα χερια των παιδιων με το χαρακα και οταν μυρισε διορισμους ενταχθηκε στο ξεβρακωτο "κινημα" σας με τους ανθελληνες αρχηγους που ξερετε καλα να τους γλυφετε και να τους χειροκροτατε μπας και σας πεταξουν κανα ξεροκομματο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ:

    ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΙΚΑΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!!!

    ΔΗΛΑΔΗ- ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ Ο Ι Κ Ο Γ Ε Ν Ε Ι Α Κ Ο ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ (ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΘΑΝΑΣΗ????) !!!

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...

    ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ, ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 3-4% ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ (ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣ ΤΟΥ ΖΕΡΒΑ Ή ΣΤΟΥ ΨΑΡΡΟΥ), ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!!!!

    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Ή ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ Ή ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ!!!!

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση