GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ με την έγκριση του (υπουργού!) Σκανδαλίδη!...

Από το http://www.aftodioikisi.gr/ Μπόλικο παρασκήνιο έχει η αποχώρηση της ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ από το ΠΑΣΟΚ λόγω, σύμφωνα με τα λεγόμενα της ηγε...

Από το http://www.aftodioikisi.gr/
Μπόλικο παρασκήνιο έχει η αποχώρηση της ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ από το ΠΑΣΟΚ λόγω, σύμφωνα με τα λεγόμενα της ηγεσίας της, του 40ωρου, της συμμετοχής των ιδιωτών στην καθαριότητα, τις μετάταξεις και γενικότερα την εφαρμογή του «βάρβαρου μνημονίου»*.
Σύμφωνα με πληροφορίες  ο πρόεδρος της ΠΑΣΚΕ - ΟΤΑ και πρόεδρος της ΠΟΕ- ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος πριν την ανακοίνωση της απόφασης είχε επικοινωνία (οι πληροφορίες οι οποίες ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται, κάνουν λόγο και για συνάντηση) με τον «πολιτικό μέντορά» του υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη από τον οποίο πήρε...
 το «πράσινο φως».
Άλλωστε,  για τους παροικούντες τη Χαριλάου Τρικούπη παλαιότερα (Ιπποκράτους τώρα)  είναι κοινό μυστικό ότι ο κ. Μπαλασόπουλος ανήκε στη μικρή μεοψηφία των στελεχών του ΠΑΣΟΚ  που στην εσωκομματική μάχη του Νοεμβρίου του 2007 στήριξε τον νυν υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και από τότε η επαφή των δύο έγινε ακόμη πιο στενή.
Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος ο κ. Μπαλασόπουλος αλλά και ο στενός πυρήνας τους στην ΠΑΣΚΕ - ΟΤΑ με διαρροές προς τα μέλη της έχουν κάνει σαφές ότι την κίνησή τους την στηρίζουν πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Διαρρροή που σε μικρό αριθμό «έμπιστων» στελεχών έχει όνομα: Κώστας Σκανδαλίδης.
Η στρατηγική της «επόμενης ημέρας»
Μάλιστα, η συγκεκριμένη κίνηση Σκανδαλίδη - Μπαλασόπουλου θεωρείται από πολλούς ως μία ακόμη προσπάθεια πολιτικής αυτονόμησης ορισμένων κεντρικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, τα οποία μετά τη δημοσκοπική κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ, έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να σκέπτονται την επόμενη ημέρα.
Και όπως παρατηρούσε έμπειρο συνδικαλιστικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο χώρο της Αυτοδιοίκησης «δεν είναι  καθόλου τυχαίο ότι ένα μεγάλο μέρος από τους 70.000 εργαζόμενους στην Αυτοδιοίκηση όπου τη μεγάλη πλειοψηφία κατέχει η ΠΑΣΚΕ - ΟΤΑ εργάζονται στο Δήμο Αθηναίων, και ασκούν τα εκλογικά τους δικαιώματα στην Α' Αθήνας, περιφέρεια στην οποία εκλέγεται ο κ. Σκανδαλίδης».
Τέλος, πολλοί εντάσουν στη στρατηγική της «επόμενης ημέρας» και τις επαφές που ήδη έχει ξεκινήσει και επίσημα ο πρόεδρος της ΠΑΣΚΕ - ΟΤΑ με το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ (πρόσφατα συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα). Άλλωστε, οι ίδιοι λένε,  ότι και στην προεκλογική περίοδο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών  στελέχη της ΠΑΣΚΕ -ΟΤΑ στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Μητρόπουλο.
*Για να διαβάσετε σχετικά με την αποχώρηση της ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ κάντε κλικ εδώ

4 σχόλια

  1. GAP στα Καλάβρυτα: Δεν τον υποδέχθηκε κανείς!

    Δείτε το:
    ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ Υποδοχή αλλά και αποδοκιμασίες στον Γ Παπανδρέου .



    - Έτσι ρε νεοταξίτη GAP. Ακόμα και στο wc να πας, να παίρνεις ενα συνταγμα χωροφυλάκων.
    Να μη δεις ασπρη μέρα.

    - μονο τον Ραμπο δεν εχει βαλει να τον φυλαει...σιγα το κελεπουρι που θα χασει η πατριδα και το προσεχουν ετσι..

    ρε ουσττττ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAΛA ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΕΣ .ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΑΒΡΑΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ.ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΤΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΑΤΡΑΧΟΜΑΤΗ. ΗΞΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΖΑ ,ΜΥΡΙΖΑ ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΧΕΙ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα γλυτώσουν το Ειδικό Δικαστήριο και την κρεμάλα οι Μπαλασόπουλοι και οι Σκανδαλίδηδες ότι πουστιά και εάν κάνουν. Εγγυημένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ τώρα τί νά γράψω στόν πολιτικάντη?
    Τόν Σκανδαλίδη?
    Πού δικαιολογεί τά αδικαιολόγητα.
    Γράφω:
    Eσύ Σκανδαλίδη καί οί 3-5 εργαζόμενοι γιά πάρτυ σου,
    έχουν γεννηθεί από καλύτερη μάνα από μένα?
    Η μάνα μου δέν...πρόκανε κομματοσκυλικά?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση