GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπράβο Γιώργο...

Αν τιμωρήσουν τον προπονητή   Δώνη μπορεί και να τον δούμε εξώφυλλο στα μεγάλα διεθνή περιοδικά, ως τον πρώτο υπεύθυνο Έλληνα που έμπ...

Αν τιμωρήσουν τον προπονητή  Δώνη μπορεί και να τον δούμε εξώφυλλο στα μεγάλα διεθνή περιοδικά, ως τον πρώτο υπεύθυνο Έλληνα που έμπηξε το μαχαίρι στο κόκαλο του κράτους που έχει  τους περισσότερους  διεφθαρμένους  πολιτικούς, κρατικούς λειτουργούς, ποδοσφαιρικούς παράγοντες, συνδικαλιστές και  κομματικοποιημένα  οπαδικά ΜΜΕ...
Δυστυχώς η χώρα βρίσκεται στο έλεος όχι μόνο της διαφθοράς και  της ατιμωρησίας, αλλά  και αυτών των πρεζαρισμένων βουτυρόπαιδων και κωλόπαιδων που σπανε πλάκα σπάζοντας βιτρίνες, καίγοντας αυτοκίνητα και κάνοντας τους καμπόσους στα γήπεδα...
 
Ο Δώνης είπε μιά αλήθεια τόσο ξεκάθαρη όσο είναι και οι πράξεις των κλεφτών του δημοσίου, από τους οποίους ΟΥΔΕΙΣ έχει λογοδοτήσει... Και μετά μου λες, ο λάισμαν δεν είδε το οφσάιντ...  ΚΛΙΚ ΕΔΩ

10 σχόλια

  1. Εγώ ξέρω κάποιους από αυτούς που πάνε και κάνουν επεισόδια στα γήπεδα ανεξάρτητα ομάδας, που είναι άστεγοι και κοιμούνται στα παγκάκια... Πολλοί είναι και πρεζόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είμαι φίλαθλος ούτε με ενδιαφέρει ποιός είναι αυτός ο προπονητής, του βγάζω όμως το καπέλο που είπε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ότι τα πάντα στην Ελλάδα είναι μπουρδέλο και θα το δείξουν ίσως και ξένες τηλεοράσεις. Αυτό είμαστε, αυτό μας αξίζει κάτι περισσότερο από ένα γκολ οφσάιτ όταν οι κλέφτες πολιτικοί όχι δεν λογοδοτούν και τους καλύπτουν ταχα με μιά κίτρινη κάρτα..... Ποιά κόκκινη κάρτα γκιλοτίνα σας χρειάζεται να κυλίσει κοκκινίλα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανένας δεν είναι ηθικός και τίμιος σε αυτό το τόπο, ούτε αρχικομματάρχες δημαγωγοί με σαράντα διαμερίσματα!!! Άκου ΣΑΡΑΝΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τη δεκαετια του 60 ειχαμε εθνικοφροσυνη

    τωρα εχουμε τη πρεζα
    μη το ψαχνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και λέγε λέγε φτάσαμε από τον Αλέφαντο στο Δώνη και από τον Ανατολάκη στη Νταλάρα δεν μας χέζεις λέει ο Πανούσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν συμφωνώ με τον Δώνη διότι με όσα είπε προσβάλλει τα μπουρδέλα. Εξ' όσων ενθυμούμαι από την νεανική μου ηλικία, εις τα μπουρδέλα επικρατούσε τάξη, ασφάλεια, ετηρείτο η προτεραιότης των πελατών, εν ολίγοις τα μπουρδέλα είχαν οργάνωση η οποία δεν υφίσταται στο κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γι αυτό λέω κι εγώ, ο καθένας να φοβάται και να προσέχει τον ίσκιο του, μέχρι να έλθει ο από μηχανής θεός να λύσει ΟΛΑ τα προβλήματα ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΤΟΥ όλοι στους δρόμους για ΑΥΤΟΔΟΞΑΣΙΑ!

    The most important and ultimate meaning in life is to fight for the law around the world, even against the laws of justice in the country live, and where the need is calling!

    Den högst yttersta mening i livet, bör vara att man kämpa för rätten i hela världen, även mot orättvisa lagar i landet där man bor, och även varhelst behovet påkallar den.

    Το πιο σημαντικό και το ύψιστο νόημα στη ζωή, είναι να αγωνίζεσαι για το δίκαιο σε όλο τον κόσμο, ακόμα και ενάντια στους νόμους της δικαιοσύνης της χώρας που ζεις, και όπου αλλού η ανάγκη σε καλεί!

    A case of lowliti corruption in Greece, needs a low to chance it.

    This petition.

    "ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΤΟΣ ΒΟΣΚΗΣ ΘΡΕΜΜΑΤΩΝ ΕΠΙ ΑΛΛΩΤΡΙΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ"

    "Elimination the APLIED, right to herds on GRAZING on another's territory"

    is has to do whith a BIG CASEs of corruptions on whole Greece, it has to do with people who, by ilegal papers-status, ocupate plenty av mark-areas, and then by saleling this marks stael plenty of money from the Greek state and local comunitys economi

    THAT IS ONE OF THE small CASEs that the Greek economy had bean unindependent, and now it cames to be totally under the privats bankers control,of IMU and the EB.

    Even your support, by sign it here

    http://www.gopetition.com/petition/44615.html#sign

    can make the Greek parlament to tace on the case and change the anticonstitutional law, whits givs that kriminals ett ilegal window exit to continiu distroy the Greek economi, AND GIVE A CHANS FOR JUSTICE TO THE PEOPLE.

    Thank for all support

    Konstantin.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ"...
    ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΩΝΗ...

    Ζήλεψε τη δόξα του Δώνη.
    Και όχι μόνο τη ζήλεψε ο Οικονομέας, αλλά συμφωνώντας μαζί του, πρωί - πρωί τα έχωνε αποκαλώντας το κράτος "μπουρδέλο".

    Λάθος του όμως που δεν επισήμανε ότι...
    το "μπουρδέλο" έχει οργάνωση. Το κράτος ΠΑΣΟΚ...όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλοι πετάμε μια Μαλακια σαν κι αυτή του Δωνη, η πράξεις σαν κι αυτές του Γλέζου στα διόδια, και πάει λέγοντας λες κι αυτοί δεν αποτελούν μέρος του συστήματος. Όταν χάνει η ομάδα τους γίνονται τιμητές και σχολιάζουν αρνητικά το Ελληνικό ποδόσφαιρο, όταν κερδίζουν όλα καλά με τους διαιτητές. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να κάνουμε ένα ειλικρινή αυτοέλεγχο πάνω απ όλα.
    ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θέλω κάποιον από τους αρμοδιοαρμόδιους να μου πει αν είδε ένα βεγγαλικό να πέφτει στο ποιο μισητό ντέρμπι του κόσμου στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ ή της Ρεάλ επί της Μπαρτσελόνα. Της Μάντσεστερ επί της Τσέλση, ή και σε οποιοδήποτε μεγάλο ντέρμπι στην Ευρώπη ???? Τίποτα. Και οι φίλαθλοι κάθονται δίπλα δίπλα και δεν ανοίγει μύτη. Το φάρμακο είναι ένα. Ρίψη ενός και μόνο βεγγαλικού, από αποιονδήποτε φίλαθλο ???? ΄Αμεση διακοπή του αγώνα. ΑΜΕΣΗ. Μηδενισμός και των δύο ομάδων . Ναι και των δύο, διότι μπορεί να είναι προβοκάτσια και άντε να βγάλεις άκρια. Στην επόμενη ρίψη άμεση ΔΙΑΚΟΠΗ και υποβιβασμός κατηγορίας και για τις δύο ομάδες φταίνε δεν φταίνε. Θα μου πείτε ότι είμαι υπερβολικός. Ναι είμαι μα μόνο έτσι θα έχουμε εντός ενός μηνός παύση της βίας και θα δούμε τους προέδρους να κάθονται στις θύρες και να κάνουν έλεγχο οι ίδιοι . Θα μου πείτε ποιος πολιτικός θα κάνει κάτι τέτοιο. Αυτός που θα καθαρίσει το ποδόσφαιρο από τη βία και θα ξαναβγεί με τα τσαρούχια στις επόμενες εκλογές. ΄Οσο για τα επεισόδια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου κάτι αντίστοιχο σε ποινές χωρίς αναστολή. Σε ένα χρόνο θα έχουμε καθαρίσει.
    Μιλάω για ΟΛΕΣ τις ομάδες μικρές και ΜΕΓΑΛΕΣ. ΄Αντε και καλή κάθαρση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση