GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ούτε δημεύσεις(!), ούτε επιστροφές(!!)

Του Θανάση Νικολαΐδη (“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”) ΔΕΝ ομολόγησε ο κ. Στρος Καν κι όμως έχει τέτοια μεταχείριση. Σαν «γν...

Του Θανάση Νικολαΐδη
(“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”)

ΔΕΝ ομολόγησε ο κ. Στρος Καν κι όμως έχει τέτοια μεταχείριση. Σαν «γνήσιος» κακοποιός, ισότιμα με άλλους απέναντι στο νόμο. Με τους νόμους να λειτουργούν «εκεί» και… λάστιχο «εδώ». Για κάποια (πολλά) ημεδαπά παλικάρια στην Ελλάδα της διαφθοράς, δεν χρειάστηκαν ομολογίες. Το ξέρουν κι οι πέτρες πως τα ‘κονόμησαν μεγαλογιατροί από παραγγελίες ορθοπεδικού υλικού (και όχι μόνο). Με την μίζα να… ξεκινάει απ’ το Υπουργείο με τα «αφανή» τσακάλια του και με τη μερίδα του λέοντος στον γιατρό του νοσοκομείου που καλοπιάνει τη γριούλα με το σπασμένο πόδι.
ΕΧΟΥΜΕ και ομολογίες. Πολιτικοί ξέρασαν την αλήθεια τεμαχισμένη, άλλοι την (απ)έκρυψαν επιμελώς, ωστόσο, όλοι την ξέρουμε και...
περιμένουμε. Μόνο η… νομοθεσία δεν την ξέρει και ο καιρός περνάει. Με τους κ.κ. Μαντέλη και Τσουκάτο να κερδίζουν χρόνο και… λήθη και, βέβαια, με τους αντίστοιχους της Ν.Δ. να μην ομολογούν. Πιο...περπατημένοι και «έμπειροι», δεν το’ καναν το… λάθος. Δεν «ομολόγησαν» για π.χ. Βατοπέδια, και πάλι… μάγκες. Θα το πάρουν μαζί τους το «μυστικό» κι ας τρέχουν απ’ τα μπατζάκια τα κλεμμένα και η πολιτική αλητεία.
ΒΛΕΠΟΥΜΕ τις χειροπέδες στα χέρια του Στρος Καν κι αρχίσαμε τους… συνειρμούς. Και την ιεράρχηση των «εγκλημάτων», γιατί όλα σχετικά είναι σ’ αυτόν τον κόσμο. Κι αν η «σεμνότυφη» Αμερική έχει στην κορυφή το «έγκλημα» του «Μίστερ ΔΝΤ», εμείς δεν το’ χουμε. Κι αν το είχαμε, θα αλλάζαμε… προσωρινά τη σειρά, για να δούμε κάποιους άλλους με τις χειροπέδες. Να τους τραβολογούν ανάκατους με τα κλεφτρόνια και να κοιμούνται στο κελί, την πρώτη νύχτα. Κι ύστερα; Ύστερα να φέρνουν τα κλεμμένα. Κι αν δεν τα φέρνουν, να τα δημεύει το Κράτος. Με συνοπτικές διαδικασίες και με νομοθεσία «επείγουσα». Όπως τα εισέπραξε απ’ τους αδύναμους κι ανώνυμους, χωρίς να τους ρωτήσουν.
ΤΑ καινούρια (μας) αφεντικά μας επιβάλλουν μέτρα, μας συνιστούν και φυλακίσεις κλεφτών. Εμείς επιμένουμε ελληνικά. Η Κυβέρνηση δεν γράπωσε ούτε ΕΝΑΝ ΚΛΕΦΤΗ, δεν δήμευσε ούτε ένα ευρώ κλεμμένης περιουσίας, δεν τόλμησε να «σκοτώσει» ένα πιράνχας, να κλειδώσει ένα «σκάφος», να τσακίσει έναν μιζαδόρο.
Ο κόσμος περιμένει, υπομένει κι αυτοί δεν το πρόσεξαν πως τρίζουν δόντια και πως η κλεψύδρα τελειώνει. Αν δεν εισαγάγουν διαδικασίες ταχείας απόδοσης δικαιοσύνης (αντιγράφοντας τους «κακούς» Αμερικανούς) και δεν επιστραφούν (τα) κλεμμένα, δεν ξαναβλέπουν… βουλή ΟΛΟΙ οι σημερινοί άτολμοι και ψοφοδεείς, ηθικοί αυτουργοί του φαινομένου της ατιμωρησίας και φορείς της πολιτικής μαλθακότητας.

11 σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΝΑΝ ΚΛΕΦΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ...
    ΣΚΑΤΟΕΒΡΑΙΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι μόνες δημόσια (προκλητικά)ομολογημένες κλεψιές πολιτικών,είναι του Τσουκάτου και του Μαντέλη που και της κρατικής ομπρέλας την προστασία απολαμβάνουν,και πνεύμα πουλάνε,προκαλώντας βάναυσα το κοινό αίσθημα.

    Όσο γιά το σχόλιο σου Θανάση :

    "Αν δεν εισαγάγουν διαδικασίες ταχείας απόδοσης δικαιοσύνης (αντιγράφοντας τους «κακούς» Αμερικανούς) και δεν επιστραφούν (τα) κλεμμένα, δεν ξαναβλέπουν… βουλή ΟΛΟΙ οι σημερινοί άτολμοι και ψοφοδεείς, ηθικοί αυτουργοί του φαινομένου της ατιμωρησίας και φορείς της πολιτικής μαλθακότητας"

    έχω να παρατηρήσω ότι δυστυχώς και βουλή και μίζες θα ξαναδούν.

    Γιατί το πιστεύω αυτό?
    Εύκολη η απάντηση.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ,ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΣΟΚολαμόγια οι 3 εκβιαστές εφοριακοί με πιστόλια, 85.000 μετρητά και AUDI Q 5...δείτε φωτο τους

    Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών τριών (3) υπαλλήλων του ΣΔΟΕ που κατηγορούνται για κατ΄εξακολούθηση χρηματισμό

    Σε συνέχεια του χθεσινού Δελτίου Τύπου που αφορούσε την επ΄αυτοφώρω σύλληψη τριών (3) υπαλλήλων του ΣΔΟΕ για χρηματισμό σε βάρος ιδιοκτήτη συνεργείου ελαστικών (βουλκανιζατέρ) στο Αιγάλεω, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τους προκειμένου να αποκαλυφθεί η τέλεση εκ μέρους τους παρομοίων πράξεων κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
    Πρόκειται για τους:

    ΣΕΡΛΗ Κωνσταντίνο του Μιχαήλ και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1963 στην Αυστραλία
    ΤΣΙΚΝΑΚΗ Γεώργιο του Εμμανουήλ και της Ζαμπίας, που γεννήθηκε το 1963 στην Άνω Μουλία Ηρακλείου
    ΜΑΛΙΑΓΚΑ Δημήτριο του Νικολάου και της Αλεξάνδρας, που γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα

    Επιπλέον, στην κατοχή του δεύτερου υπαλλήλου (48χρονου) βρέθηκε ένα (1) πιστόλι των 7,65 mm , με γεμιστήρα έξι (6) φυσιγγίων, ένα (1) φυσίγγιο των «38 SPL CBC », καθώς και το χρηματικό ποσό των (9.160) Ευρώ, ενώ στην οικία του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των (85.570) Ευρώ και ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πολυτελούς κατασκευής ( AUDI Q 5). Όλα τα παραπάνω είδη κατασχέθηκαν.

    Σήμερα (17.0.2011) το πρωί, οι τρεις (3) συλληφθέντες οδηγηθήκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος, αφού άσκησε ποινική δίωξη, παρήγγειλλε τη διενέργεια κύριας ανάκρισης. Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στην κ. Ανακρίτρια του 27ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος.

    Τα αδικήματα που τους βαρύνουν αφορούν παραβάσεις των άρθρων 12, 26§1, 27§1, 45, 94§1, 98§1, 235§§2 εδ.1 του Ποινικού Κώδικα, όπως η παρ. (2) αντικαταστάθηκε με το άρθρο δεύτερο παρ. (1) του ν. 3666/2008 και τροπ. με το άρθρ. 3 § 4 εδάφιο (ά) του ν. 3943/2011 και άρθρ.1§§ 1α΄,δ΄ και 3 ,2α, 10§§1, 13 α,β, 7§§1, 8α και του ν. 2168/93 και οι παρ.1α, δ, ζ τροποποιήθηκαν με αρ.1§1,3,4 του ν.3944/2011,αντίστοιχα.

    Στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν ανώνυμα και με διασφάλιση του απορρήτου για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας καθώς και για κάθε περίπτωση διαφθοράς ή χρηματισμού όλου του προσωπικού του δημόσιου τομέα.

    Τα στοιχεία επικοινωνίας της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων είναι:
    Λεωφ. Κηφισίας 23 Τ.Κ. 152 23, Μαρούσι (Δίπλα από το Νοσοκομείο Υγεία)
    Τηλ. Κέντρο: 210-8779700 (όλο το 24ωρο)
    Fax: 210-6899675
    E-mail: dey1@otenet.gr

    Τα στοιχεία επικοινωνίας της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος
    Μοναστηρίου 241, Τ.Κ. 546 28 Θεσσαλονίκη
    Τηλ. Κέντρο: 2310 531916
    Fax: 2310 548690

    Με τις πρόσφατες διατάξεις του άρθρου 5 του ν. 3938 /2011, διευρύνθηκαν οι αρμοδιότητες και το πεδίο δράσης της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε όλους τους υπαλλήλους του δημοσίου τομέα, καθώς και σε υπαλλήλους ή αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή Διεθνών Οργανισμών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

    Η ΔΕΥ αποτελεί ειδική αυτοτελή αστυνομική Υπηρεσία, η οποία υπάγεται απευθείας στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας. Στόχος της είναι η αντιμετώπιση της διαφθοράς και τελεί υπό την εποπτεία αρμόδιου Εισαγγελέα Εφετών, ενώ παράλληλα τελεί και υπό Κοινοβουλευτική εποπτεία, από τη Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ;;;;;;;;;

    Έχουμε και λέμε..
    -Τρία πακέτα ΝΤΕΛΟΡ εξανεμίστηκαν από τον Αντρέα,για το καλό της Ελλάδος ΡΕ...
    -Ούτε ένα μεγάλο έργο δεν έγινε από τον Αντρέα,δεν πειράζει ΡΕ.....
    -Έφαγε τα λεφτά του κόσμου,με το χρηματιστήριο ο Σημίτης,καλά κάνουμε ΡΕ.....
    -Υποτίμησε την δραχμή ο Σημίτης για να μας βάλει με υποτιμημένο νόμισμα στην Ε.Ε,επιστήμονας ο άνθρωπος ΡΕ.....

    -Μπήκαμε στην ΟΝΕ εξαθλιωμένοι , καταϊδρωμένοι και με καμία εγγύηση,είμαστε μάγκες ΡΕ.....
    - Κάνουμε τους πλέον δαπανηρούς Ολυμπιακούς Αγώνες όλων των εποχών,να μη σας νοιάζει ΡΕ...
    -Ἂρπάζει την εξουσία με το έτσι θέλω από την Ν.Δ. ο Γιωργάκης,λέγοντας το λεφτά υπάρχουν,δεν ήξερε ο Γιώργος ΡΕ.....
    -Μας βάζει στο ΔΝΤ με προδοτικό τρόπο,τι να έκανε το παιντί μωρέ δεν υπήρχε άλλος δρόμος και στο φινάλε άμα γουστάρετε ΡΕ.

    -Τώρα θέλει συναίνεση το ΠΑΣΟΚ από την Ν.Δ., για τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ του, θα σας εκβιάσουμε ΡΕ.
    -Λοιπόν ως εδώ και μη παρέκει η για να το πούμε αλλιώς,ΑΝΤΕ ΝΑ ΑγαπΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΑΖΙ.

    Γιατί τελικά ΄δεν είσαστε κόμμα,αλλά μια ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ που έχετε έρθει εδώ και 35 ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΊΝΕΤΕ ΤΟ ΑΊΜΑ.
    Όταν δε λέω όλοι,εννοώ .....ΟΛΟΙ.
    Από τον πρόεδρο του κόμματος,μέχρι τον τελευταίο υποστηρικτή - οπαδό σας.

    Καλά θα κάνει ο ΣΑΜΑΡΑΣ να σκεφθεί 2,3,1013 φορές την οποιαδήποτε απόφαση του.
    Καλά θα κάνει δε να ζητήσει την βοήθεια των 800.000 μελών που ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές.
    Έτσι θα τους βάλει όλους στην γωνία και θα έχει την πρωτοβουλία αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. OI TΡOIKANOI ΠOY EXOYN KANEI ΦYΛΛO KAI ΦTEΡO TA KITAΠIA ΓIATI ΔEN MAΣ ΛENE ΠOIOI ,ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΙΟΙ ΑΙΣΧΡΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με αυτο το πλευρο να κοιμαστε. Οχι οτι δε συμφωνω οτι η Ελλαδα εινια η χωρα της ατιμωρησιας, αλλα το Στρος Καν ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι ηθελαν τα αρχιλαμογια να τον βγαλουν απο τη μεση για τους δικους τους λογους.
    Ετσι κανουν παντα, βαζουν επικεφαλης στους οργανισμους τους ατομα με αδυναμιες/ελλατωματα που τα γνωριζουν και εκμεταλλευονται την καταλληλη στιγμη οταν δεν τους χρειαζονται πλεον......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εκλογή Προεδρείου στο Δ.Σ.Α.
    Καταχωρήθηκε: 18-05-2011

    Αθήνα, 18.5.2011

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών συνήλθε στις 17.5.2011 και εξέλεξε για τις θέσεις των Αντιπροέδρων τον κ.Αθανάσιο Κανελλόπουλο και την κ. Ιωάννα Καλαντζάκου-Τσατσαρώνη, στη θέση του Γενικού Γραμματέα τον κ. Μιχάλη Ζαφειρόπουλο και για τη θέση του Συμβούλου -Ταμία τον κ. Χρίστο (Τίτο) Χριστόπουλο.

    18 Μαϊ 2011 3:36:00 μ.μ.

    ο Βερβεσος Δημητρης δεν εξελεγη τιποτα

    Αυτα παθαινουν οσοι τακιμιαζουν με τους δεξιους Παξινους την πατανε και απο δεξια και απο το Πασοκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση