GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νύχτα τρόμου και αγωνίας για την Τζο Τόγκου...

Από το yourstar.gr Τον εφιάλτη μέσα στο ίδιο της το σπίτι έζησε η Τζο Τόγκου. Η τηλεοπτική νοικοκυρά βίωσε τον τρόμο, όταν πριν λίγες μέ...

Από το yourstar.gr
Τον εφιάλτη μέσα στο ίδιο της το σπίτι έζησε η Τζο Τόγκου. Η τηλεοπτική νοικοκυρά βίωσε τον τρόμο, όταν πριν λίγες μέρες στις 3:00 τα ξημερώματα, άγνωστοι επιχείρησαν να εισβάλλουν στο σπίτι της στο Πανόραμα Βούλας.
«Το σκυλί μου άρχισε να γαβγίζει δυνατά. Μέσα σε λίγα λεπτά κατάλαβα ότι κάποιος ή κάποιοι είχαν μπει στον κήπο. Ο γιος μου ο Μάριος κοιμόταν στον κάτω όροφο. Αμέσως κατέβηκαν να δω τι συμβαίνει. Οι άγνωστοι είχαν μπει στον...
κήπο και παρ΄όλο που είδαν ότι άναψαν όλα τα φώτα στο σπίτι, αντί να σηκωθούν να φύγουν, προπαθούσαν να παραβιάσουν την πόρτα», εξομολογείται η ίδια στην «Espresso» με παγωμένο ακόμα το αίμα.
«Είχα πάθει κυριολεκτικά σοκ!» λέει η Τζο Τόγκου, που φοβήθηκε περισσότερο για το παιδί της «το οποίο ξύπνησε με τον θόρυβο». Για να το καθησυχάσει, του είπε ψέματα ότι «το σκυλί γάβγιζε επειδή είδε μια γάτα να τρέχει μες τον κήπο».
Αμέσως έτρεξε στο σαλόνι να πάρει την αστυνομία, αλλά εκείνη την ώρα οι δράστες της πέταξαν ένα αντικείμενο στην τζαμαρία. Τελικά, «πήγα σε άλλο σημείο του σπιτιού και τηλεφώνησα στην αστυνομία, που ήρθε σχεδόν αμέσως. Οι άγνωστοι όμως είχαν ήδη φύγει».
Η Τζο που θυμάται ακόμα αυτό που της συνέβη και ανατριχιάζει εξομολογείται ότι «φοβήθηκα για τη ζωή του παιδιού μου και τη δική μου. Δεν υπήρχε ένας άντρας μέσα στο σπίτι για να μας προστατέψει».
Από τότε «έχω αλλάξει τον συναγερμό και έχω βάλει άλλα μέτρα ασφαλείας. Και κάθε βράδυ περνάνε οι άνθρωποι από την εταιρία security και ελέγχουν το σπίτι».

8 σχόλια

  1. Τι λες ρε παιδι μ εμεις δεν εχουμε ουτε συναγερμους,ουτε βιλλα,ουτε σκυλι,σκυλισια ζωη ζεις εκει στο πανοραμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορώ με όλους αυτούς τους "διάσημους" που βρήσκουν τα χρήματα να αγοράζουν σπίτια στο Πανόραμα , να κάνουν πλαστικές απο την κορυφή εως τα νύχια... εκδρομές , διακοπές στο εξωτερικό και πολλά άλλα ... Ποιά είναι η κυρία και απο που βρήκε τόσα χρήματα ???? Το γαμ..νο ΣΔΟΕ δεν τα βλέπει αυτά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυρά μου στον ύπνο σου τα είδες όλα αυτά ή μάλλον με αυτά που δημιούργησες στη φαντασία σου θέλησες να δημιουργήσεις δημοσιότητα τσόκαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να επιτραπεί η οπλοφορία, αφου δεν ειναι δυνατον να μας προστατευσει η πολιτεια, οι φυλακες ειναι γεματες και οι δραστες ατιμωρητοι..
    ΚΑΛΛΙΟ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ,
    ΙΑ ΩΩΩΩΩ, ΙΑ ΩΩΩΩΩΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ γνωρίζω μόνο τή χώρα Τόγκο.
    Στήν Δυτική Αφρική,δίπλα στήν
    Γκάνα,πρώην Γαλλική αποικία.
    Μπορεί η Τζό νά είναι η πρωτεύουσα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παραμυθι φουρναρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε δεν παει στο διαβολο η μανταμιτσα που τα περνει και απο την τηλεοραση.
    Εβαλες νεο συστημα συνεγερμου και καθε βραδυ περναν απο τη βιλαρα σου οι security?
    Που τον βρηκες τοσο χρημα μωρη καμπια?46 χρονια δουλευω και μενω στο νοικι..
    αντε να μου χαθεις παλιοπατσαβουρα..
    μακαρι την επομενη φορα να σου το αδειασουν το ρημαδιακο σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση