GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κωλοτούμπα επικρατεί και στη πνευματική ζωή...

Από την Ματίνα Γεωργίου Το Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο Πρύτανης του κ. Θεοδόσης Πελεγρίνης αφού σε ειδική εκδήλωση βράβευσε τον πρωτεργά...

Από την Ματίνα Γεωργίου
Το Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο Πρύτανης του κ. Θεοδόσης Πελεγρίνης αφού σε ειδική εκδήλωση βράβευσε τον πρωτεργάτη του ΔΝΤ και Πρόεδρο του Eurogroup, κ. Jean-Claude Juncker (Την 8η Φεβρουαρίου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00, στο Μουσείο Ιστορίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών) μας καλεί σήμερα να συμμετάσχουμε στη διαμαρτυρία ενάντια στο ΔΝΤ. Το γεγονός συνιστά...
απτή απόδειξη ότι το φαινόμενο της κωλοτούμπας και της αντιφατικότητας επικρατεί και στη πνευματική ζωή του τόπου μας. Ο Πρύτανης με την αντιφατική του συμπεριφορά πηγαίνει οπου φυσά ο άνεμος.Ελπίζουμε αυτή τη φορά να μην αλλάξει στάση! (Αυτά γράφονταν τότε http://www.trelokouneli.gr/2011/02/blog-post_9133.html)

17 σχόλια

  1. ΕΛΛΑΔΑ , ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .
    Ο κάθε μετανάστης η λαθρομετανάστης κοστίζει για τον Έλληνα φορολογούμενο 1.000 € τον μήνα .Αναλυτικά: νοσοκομειακά έξοδα, ιατρούς , φάρμακα, τροφή, στέγη, έξοδα λιμενικού, αστυνομίας, έξοδα δικαστικά - δικαστές, δικηγόρους , μεταφραστές , φυλακές, ασφαλιστικά δικαιώματα, συντάξεις, επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ , Δ.Ε.Η . , Ε.Υ.Δ.Α.Π., ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ (όλοι τους με ένα κινητό στο χέρι είναι, και σε καρτοτηλέφωνα σταθερά του Ο.Τ.Ε είναι και μιλάνε , ποιος πληρώνει ; ) ,
    Μ .Κ .Ο .κ. λ .π .
    Κάντε τον λογαριασμό μόνοι σας και θα καταλάβετε ότι τα ελλείμματα προέρχονται από αυτούς και χρεωνόμαστε με δάνεια από το εξωτερικό για να ταΐζουμε αυτούς.
    Και εμείς έχουμε και θα έχουμε και άλλες μειώσεις μισθών, συντάξεων, κοινωνικών παροχών για να τα δίνουμε σε αυτούς ( τους μετανάστες ) που βάσει σχεδίου, της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΤΤΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ .
    ΕΚΚΛΗΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .
    ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ,λίγα μέτρα από το ΣΚΑΙ είναι το ξενοδοχείο ΚΗΦΙΣΟΣ δίπλα στο ποτάμι θα γίνει ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , θα έρθουν να μείνουν μόνιμα 500 καθάρματα και θα αρχίσουν το εθνικό τους σπορ
    Ληστείες ,δολοφονίες ,βιασμούς , θα γίνουμε ο ΝΕΟΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ .ΖΗΤΟΥΜΕ από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , και γενικά τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΕΣ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΝ .
    ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ , στο ξενοδοχείο ΦΟΙΒΟΣ κοντά στο ηλεκτρικό σταθμό του Μοσχάτου ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ με άλλα 500 καθάρματα ,αποβράσματα που θα αρχίσουν και αυτά τα καθάρματα ,αποβράσματα , ληστείες δολοφονίες βιασμούς .
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΑΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑ Ι ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .
    Επίσης να βρουν τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων και να τους πλακώσουν στο ξύλο το λιγότερο που μπορούν να κάνουν σε προδότες .
    Αντίσταση και αντίδραση τώρα να καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητοι
    Διαφορετικά όλη η Αττική θα γίνει Άγιος Παντελεήμονας .
    Επιτάχτηκαν όλα τα ξενοδοχεία της Αττικής με της συμφωνία ιδιοκτητών και των φορέων του κράτους , και των δήμων.
    Τώρα κατά έγκυρες πληροφορίες
    Στα Ολυμπιακά ακίνητα που είναι στην παραλιακή δηλαδή στις περιοχές Νέου Φαλήρου Μοσχάτου Καλλιθέας Παλαιού Φαλήρου Άγιου Κοσμά και Γλυφάδας θα εγκαταστήσουν μετανάστες μέσα Σε κοντέινερς δηλαδή γίνουν παραγκούπολεις όπως βλέπουμε σε ντοκιμαντέρ στις λατινοαμερικάνικες χώρες και θα έχουμε επίσης πολύ μεγάλη εγκληματικότητα, δεν θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε .
    Δεν υπάρχει πολύς χρόνος τα περιθώρια λιγοστεύουν .
    ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν θέση στο δημόσιο μόνιμη
    Και ο Έλληνας γιατρός είναι άνεργος
    Ποιος ήταν ο υπουργός υγείας που το όνομα του αρχίζει από Α ..
    Που τους διόρισε;;;;;;;; ποιος ήταν τότε διοικητής του ΙΚΑ που το όνομα του αρχίζει από Β …;;;;;;
    Σε λίγο όλοι οι απομαγνητοφωνημένοι ερωτικοί διάλογοι και τα σεξουαλικά όργια που έγιναν μέσα στο γραφείο πριν την νομιμοποίηση αυτών στον αέρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΓΡΥΠΝΗΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΟ ΕΧΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΓΡΥΠΝΗΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΟ ΕΧΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια διευκρίνηση γι αυτόν που μετράει πόσα λεφτά μας στοιχίζουν οι μετανάστες γιατί κάτι μάλλον δεν κατάλαβε καλά. Το ελληνικό κράτος παίρνει λεφτά για τον κάθε μετανάστη απ την ευρωπαική ένωση, γιατί δεν μας εξηγεί καλύτερα που πηγαίνουν εκείνα τα λεφτά? Γιατί οι μετανάστες σίγουρα δεν τα τρώνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΙΑΒΑΣΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΔΝΤ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΛΕΕΙ ΣΤΟΒΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ (ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΗΔΗ) ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΛΟΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΑΣΣΑΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΠΙΤΟΥΡΑ. ΒΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ??? ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΙΣΟΡΟΠΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ (ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΚΑΘΕΤΕ ΑΚΟΜΗ) ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΕΡΙ ΔΝΤ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ???
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΟΡΓΙΖΕΣΕ??? ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ 240Μ ΔΙΣ ΚΑΙ ΠΕΤΙΕΤΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ....ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΣΑΝ ΤΙ, Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ 354 ΠΟΥ ΗΣΗ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ 240 ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!! ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΡΟΜΑΞΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΦΡΑΦΟΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 240- ΔΙΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΕΤΕ Ή ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ. ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΕΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΒΕΒΑΙΑ. ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ...ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΩΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΜΙΚΗΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ,ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΟΥΝ 10,100.
    ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΠΙΘΑΣ ,ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΛΗΝΑΙΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ [ ΣΠΙΘΑΡΙΟ ] ΤΟ ΕΣΤΗΣΑΝ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΧ...ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ..ΟΛΕ !!! ΟΛΕ...

    Κι όμως λεφτά υπάρχουν για τον ΟΠΕΚΕΠΕ. 1.221.000 ευρώ για μια ιστοσελίδα.

    Οσο και να σας φαίνεται απίστευτο ο ΟΠΕΚΕΠΕ προκήρυξε διαγωνισμό για τη δημιουργία portal με προβλεπόμενη δαπάνη 1.221.000 ευρώ.
    Διαβάζουμε στην Ιστοσελίδα του (διάβασε εδώ) Ανάπτυξη Ενιαίας Διαδικτυακής Πύλης (portal) Ηλεκτρονικής Πληροφόρησης, Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών ΥπΑΑΤ καθώς και Ασφάλειας και Ολοκλήρωσης Συστημάτων

    ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ (χωρίς Φ.Π.Α) 992.682,93€
    ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ (με Φ.Π.Α) 1.221.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%)
    ΧΡΟΝΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΡΓΟΥ Τριάντα τέσσερις (34) μήνες από την υπογραφή της Σύμβασης

    Μα τι θα φτιάξετε καλοί μου άνθρωποι;;; Σοβαρευτείτε !!!
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ...Ε....ΤΟ ΣΤΟΜΑ
    ΑΝΟΙΧΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. KAI ΠΟΣΑ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ
    ΜΗΠΩΣ 2ΔΙΣ ΤΟ ΜΗΝΑ?
    ΤΙ ΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ.
    ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ
    ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.
    ΦΟΝΟΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΒΙΑΣΜΟΙ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΑΤΙΝΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ
    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΕΙ?
    ΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗΝΗΣΗ. ΑΚΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΩΝ
    ΑΔΕΛΦΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δεν τολμησες ποτε να τους μαυρισεις στην καλπη,στην ασφαλεια της ανωνυμιας.
    τωρα εισαι και επαναστατης στις πλατειες?
    ηρθε το πασχα,προβατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ματίνα=Συρματένια.
    Τί τό καλύτερο ώωω ξενολάγνοι μπαμπάλακες?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΔΑΣΚΑΛΟΙ" ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ, ΔΗΘΕΝ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΒΙΛΕΣ ΚΤΛ. ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ?????????????
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ "ΣΤΕΝΗ"; ΚΑΝΑΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ; ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΟΙ "ΡΑΤΣΕΣ" ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ;
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. δεν αφηνετε τις γελοιοτητες και να κατεβετε στο συνταγμα????
    ολα λογια και εξυπναδες εισαστε...!!!!! ας εισαστε τοσο μαγκες και στη καλπη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση