GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Exit polls: Πρώτο κόμμα το ΔΗΣΥ στις βουλευτικές εκλογές της Κύπρου...

Από το http://www.epikaira.gr/ Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία των exit polls που δημοσιοποίησαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί, πρώτο κόμμα στις β...

Από το http://www.epikaira.gr/
Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία των exit polls που δημοσιοποίησαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί, πρώτο κόμμα στις βουλευτικές εκλογές της Κύπρου αναδεικνύεται ο Δημοκρατικός Συναγερμός (ΔΗΣΥ).
Δεύτερο κόμμα, με μκρή όμως διαφορά, φαίνεται να κατατάσσεται το ΑΚΕΛ, ενώ το ΔΗΚΟ δείχνει μειωμένα ποσοστά, όπως και το ΕΥΡΩΚΟ. Η ΕΔΕΚ φαίνεται να...
παρουσιάζει αύξηση ποσοστών και παραμένει τέταρτο κόμμα.
Οι κάλπες έκλεισαν και η καταμέτρηση των ψήφων άρχισε στις 6.30 ακριβώς
Οι σημερινές βουλευτικές εκλογές είναι οι δέκατες στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Οι 56 έδρες της Βουλής διεκδικούνται από δέκα κομματικούς συνδυασμούς και έξι ανεξάρτητους υποψηφίους.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του exit poll του ΡΙΚ, οι έδρες κατανέμονται ως εξής: ΔΗΣΥ: 21, ΑΚΕΛ: 19, ΔΗΚΟ 9, ΕΔΕΚ: 5, ΕΥΡΩΚΟ: 1, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: 1.

1 σχόλιο

  1. ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν θέση στο δημόσιο μόνιμη
    Και ο Έλληνας γιατρός είναι άνεργος
    Ποιος ήταν ο υπουργός υγείας που το όνομα του αρχίζει από Α ..
    Που τους διόρισε;;;;;;;; ποιος ήταν τότε διοικητής του ΙΚΑ που το όνομα του αρχίζει από Β …;;;;;;
    Σε λίγο όλοι οι απομαγνητοφωνημένοι ερωτικοί διάλογοι και τα σεξουαλικά όργια που έγιναν μέσα στο γραφείο πριν την νομιμοποίηση αυτών στον αέρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση