GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπροστά το ΠΑΣΟΚ και στη νέα δημοσκόπηση της GPO....

Από τον Γιάννη Δαίδαλο ΜΟΝΟ στο PRESS-GR Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διενέργεια της δημοσκόπησης της GPO που θα παρουσιαστεί το βράδ...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διενέργεια της δημοσκόπησης της GPO που θα παρουσιαστεί το βράδυ στην εκπομπή "Ανατροπή" στο Mega. Σύμφωνα με τα πρώτα (ανεπεξέργαστα) στοιχεία, το ΠΑΣΟΚ προηγείται της ΝΔ και σε αυτή τη δημοσκόπηση.
Η μέτρηση έχει συμπεριλάβει εκτός από το θέμα του Στρος Κάν που προέκυψε με την εκπομπή του Λαζόπουλου και το γεγονότα του Σαββατοκύριακου μετά τη σύσκεψη στο Λουξεμβρούργο.
 Το προβάδισμα φαίνεται να κινείται στα επίπεδα των...
 δύο ποσοστιαίων μονάδων (χωρίς να είναι τελικό) ενώ έχει μετρηθεί για πρώτη φορά και το κόμμα του Γ. Δημαρά. Το "Αρμα" δείχνει να πιάνει το όριο για την είσοδο στη Βουλή. Σγτην προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας τον Φεβρουάριο το ΠΑΣΟΚ είχε προβάδισμα 5,1%.

20 σχόλια

  1. ΒΟΛΕΥΤΗΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΑΙΣΜΑ ΤΩΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑΙΩΝ...

    ΑΛΛΑ ετοιμάζεται το χαρτί της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ....


    Εξεταστική για τον πρωθυπουργό φαίνεται ότι θα προτείνει ο Αντ. Σαμαράς....

    Τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει πως ο Γ. Παπανδρέου οδήγησε τη χώρα στα δεσμά του μνημονίου φαίνεται ότι προσανατολίζεται να προτείνει ο πρόεδρος της Ν.Δ., Αντ. Σαμαράς, κατά την παρουσίαση του ανανεωμένου οικονομικού προγράμματος του κόμματός του, γνωστού και ως «Ζάππειο 2», την Πέμπτη 12 Μαΐου.

    Μετά και τις αποκαλύψεις των δηλώσεων του Στρος Καν, ο Αντώνης Σαμαράς στο Ζάππειο θα επικεντρώσει τα πυρά του στον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου.
    Η αναβολή για τρεις μέρες -ο αρχικός προγραμματισμός ήταν για αύριο- προέκυψε και.....
    από τις αποκαλύψεις των δηλώσεων Στρος-Καν, που άλλαξαν τον πολιτικό προσανατολισμό του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Οι τελευταίες πληροφορίες φέρουν τον Αντ. Σαμαρά να επικεντρώνει πλέον τα πυρά του προσωπικά στον Γ. Παπανδρέου, ενώ το γενικό πολιτικό πεδίο των προτάσεων θα κινηθεί σε τρία επίπεδα: Αναθεώρηση του μνημονίου. Καταδίκη αυτών που το επέβαλαν στη χώρα, δηλαδή του πρωθυπουργού. Και εφαρμογή του προγράμματος της Ν.Δ., το οποίο θα βγάλει τη χώρα από την κρίση χωρίς να υποβάλει τους Ελληνες σε μεγάλες θυσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμετικός ο ΣΚΑΪ από το πρωί!

    Σε παραλήρημα ενδοτισμού και δωσιλογισμού η τηλεόραση του ΣΚΑΪ από το πρωί. Πριν λίγα λεπτά η Πόπη Τσαπανίδου αναρωτήθηκε εάν έρθει η Τρόικα και μας «συστήσει» συναίνεση όλων των κομμάτων, εάν εμείς θα τους...ακούσουμε -όπως έκαναν οι Γάλλοι.
    Έλεος !
    Τι άλλο θα ακούσουμε από το κανάλι του Αλαφούζου ;

    Δεν τους αρκεί που η ΓΑΠοκυβέρνηση υπέγραψε την άρση της εθνικής μας κυριαρχίας, θέλουν να παραδώσουμε εντελώς και τη διακυβέρνηση του τόπου στην Τρόικα ;
    Δεν ντρέπονται λιγάκι οι δωσίλογοι του ΣΚΑΪ ;


    Νωρίτερα ο Παπαχελάς, στο πρωινό δίδυμο, έλεγε -με έντρομη έκφραση- ότι φοβάται την κοινωνική έκρηξη.
    Γιατί δεν τα λες τα πράγματα με το όνομα τους Άλεξ ;

    Επανάσταση έρχεται, όχι κοινωνική έκρηξη…
    Επανάσταση που θα ανατρέψει τη νεοφιλελεύθερη σαπίλα που εκπροσωπείτε και προπαγανδίζετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακούστε τι έλεγε τηλεαστέρας σήμερα το πρωϊ.

    Τηλεαστέρας, από τους προβεβλημένους, μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού (όχι του MEGA, για να μην πάει εκεί το μυαλό σας), δεν θέλουμε να του κάνουμε όμως περαιτέρω και διαφήμιση, έλεγε περίπου ότι δεν πρέπει να κάνουμε δημοψηφίσματα για θέματα που ξέρουμε ότι ο λαός έχει αντίθετη άποψη. Είπε, για παράδειγμα, ότι δεν πρέπει να γίνει δημοψήφισμα για την πώληση της ΔΕΗ ή για το μνημόνιο ή για την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας κ.λ.π., αφού ξέρουμε ότι ο λαός θα πει ΟΧΙ. Και συμπλήρωσε ότι αυτά τα θέματα είναι θέματα πολιτικής απόφασης και όχι θέματα για τα οποία....
    θα πρέπει να γίνει κάποιο δημοψήφισμα. Δημοψηφίσματα είπε θα πρέπει να γίνονται για άλλα θέματα, άλλωστε, κατέληξε, στη χώρα μας δεν συνηθίζονται τα δημοψηφίσματα.

    Και να σκεφτείτε φίλοι μας ότι τη στιγμή που τα έλεγε αυτά, με το σοβαρό του ύφος, τον παρακολουθούσαν εκατομμύρια Έλληνες, στους οποίους ο άνθρωπος αυτός, φύτευε στο υποσυνείδητό τους ότι αυτά τα θέματα είναι σοβαρά και δεν είναι τάχα μου παιχνίδια για να γίνονται δημοψηφίσματα. Είναι δήθεν θέματα για τα οποία αρμόδιοι είναι μόνο οι πολιτικοί. Δηλαδή οι υπάλληλοι των κρατικοδίαιτων νταβατζήδων.

    Φίλοι μας. Εμείς, που όλα τα έχουμε ακούσει και δεν μας κάνει πια καμία εντύπωση ό, τι και αν ακούσουμε, αυτό ήταν μια γερή κλωτσιά στο στομάχι, την οποία αισθανόμαστε ακόμα και αυτή τη στιγμή, που γράφουμε αυτές τις γραμμές και να δούμε πως θα το ξεπεράσουμε.

    Δηλαδή οι Ελβετοί που κάνουν δημοψηφίσματα ακόμα και για την μπούργκα ή για κάποιον λαθρομετανάστη ή οι Ισλανδοί που αποφάσισαν να μην πληρώσουν τα απεχθή τους δάνεια, προφανώς δεν έχουν το μεγαλείο της δικής μας Προεδρευόμενης Κοινοβουλευτικής «Δημοκρατίας», των πολιτικά ανεύθυνων αρχόντων, όπου η λέξη «δημοκρατία» αντικαταστάθηκε από τη λέξη «πολιτική», με ότι και αν σημαίνει αυτό.

    Εμείς λοιπόν ως λαός, κατά τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο, αν και έχουμε συγκεκριμένη άποψη για τη ζωή μας και το κράτος μας, εντούτοις δεν πρέπει να υπερισχύσει η δημοκρατία και η δική μας άποψη, αλλά η πολιτική απόφαση εκείνων που γνωρίζουν καλύτερα το καλό μας προφανώς.

    Μας συγχωρείτε, αλλά ακόμα μας έρχεται να κάνουμε εμετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμη ένας θρίαμβος του ΠΑΣΟΚ στους δημοσίους υπαλλήλους

    Θεσσαλονίκη - Ολοκλήρωση 7ου εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου ΕΔΟΘ (Ενωση Δημοσιουπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης) / ΝΤ ΑΔΕΔΥ - Κατανομή εδρών

    ΠΑΣΚΕ : 18 (200 ψήφοι),
    ΔΑΚΕ : 10 (110 ψήφοι),
    "Ταξική Δημοσιοϋπαλληλική Συνεργασία" (ΠΑΜΕ) : 9 (100 ψήφοι),
    "Αγωνιστική Συνεργασία" (ΣΥΡΙΖΑ): 6 (69 ψήφοι),
    «Ενωτική Εργατική Παρέμβαση» : 5 (52 ψήφοι),
    «Απέναντι» : 2 (17 ψήφοι).
    Η «Ταξική Πορεία-Αγωνιστικές Κινήσεις» πήρε 9 ψήφους και καμία έδρα.


    * Μήπως τελικά δεν φταίει ο Καραμανλής για τη διόγκωση του Δημόσιου Τομέα ; Γι αυτό όταν καταμέτρησαν τους δημοσίους υπαλλήλους δεν δημοσιοποίησαν τις ημερομηνίες πρόσληψής τους.
    Τώρα αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι άλλος φταίει.
    - Εκτός αν η επικράτηση του ΠΑΣΟΚ οφείλεται στο γεγονός ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τις αυξήσεις που πήραν μέσα στο 10 και περιμένουν ακόμη μεγαλύτερες στο 11 !...

    + Μην σας προκαλεί καμία εντύπωση. Οι άνθρωποι είναι τόσο πορωμένοι που αν αύριο τους απολύσουν, πάλι ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν.
    Είναι φανερό και αποδεικνύεται πλέον ποιοι οδήγησαν τη χώρα στην χρεωκοπία.

    Υπάρχει ακόμα η απορία γιατί δεν απολύθηκε ακόμα κανένας Δ.Υ. ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τον ανώνυμο της 1:18

    σχετικά με τα δημοψηφίσματα ρε μεγάλε τι θαλεγες να γινει δημοψήφισμα π.χ. για την μονιμότητα στο δημόσιο, τους μετανάστες, αν πρέπει να μειωθουν οι μισθοί στις ΔΕΚΟ κ.λ.π. ;
    κι αν γίνονταν έπρεπε να δεχτουμε τα αποτελέσματα τους;
    Δεν έχεις ακουσει ότι υπάρχουν και θεματα τα οποία δεν ειναισωστό να κρινονται απο δημοψηφίσματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΟΜΒΑ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ "ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ".

    ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ
    Επίθεση στους κρατικούς εργολάβους τους οποίους αποκάλεσε "μιζαδόρους που έβγαλαν λεφτά εις βάρος του Ελληνικού λαού", φωτογραφίζοντας τον μεγαλοεργολάβο Γ. Μπόμπολα, εξαπέλυσε πριν από λίγο μέσα από τον Real fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο Αλέξης Τσίπρας.

    Ο πρόεδρος του...ΣΥΝ ζήτησε την αναδιανομή του πλούτου κατηγορώντας αυτούς που απαλλάσσονται από τους φόρους και φοροδιαφεύγουν χωρίς να πληρώνουν ασκώντας δριμύτατη κριτική στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμετική φιγούρα της καθημερινότητας μας ο Λαζόπουλος.
    ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο λαος θελει ΠΑΣΟΚ και πασης Ελλαδος να πουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΔΟΤΗ Σαμαρά...ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οταν ηταν να υπηρετησει φανταρος εσκουζε συνεχια σαν την κοτα που την σφαζουνε, Οσον αφορα το χιουμορ του ειναι αναλογο των καραβλαχων αφεντικων του οταν λενε τις μαλακιες τους στις κατα καιρους σνεντευξεις τους.
    ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. KAΛΥΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ, ΠΑΡΑ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΡΟΦΗ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ 2004

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Λαος δεν ξεχνα τι σημενη δεξια.Δυο ευκεριες πηρατε, και καταστρεψατε την Ελλαδα, με τον αχρηστοτατο τον μπουχεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η μόνη αξιόπιστη και πατριωτική λύση για το πρόβλημα της κρίσης χρέους, που κληρονόμησε, ειναι η κυβέρνηση ...του Γ.Α. Παπανδρέου ........
    με αξιοπιστία, στοιβαρότητα, αλληλεγγύη προς το κοινωνικό σύνολο,ήθος,εντιμότητα ,πατριωτισμό κ.ο.κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΩΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!!!ΣΙΓΑ ΡΕ !! ΖΕ ΛΙΓΟΒ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ !!! ΟΥΣΤ ΡΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επιμένουν οι εγκεφλικά νεκροί ΠΑΣΟΚοι να μας περνάνε για μαλάκ@@: "Τον Μάρτιο άνοιξαν 370 επιχειρήσεις περισσότερες απ' όσες έβαλαν λουκέτο"!!!!

    Επιμένει το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ότι και ο Μάρτιος έκλεισε με θετικό πρόσημο 370 εγγραφών νέων επιχειρήσεων που έκαναν έναρξη δραστηριότητας, σε σχέση με όσες έβαλαν λουκέτο!!!

    Παρόλο που έχουμε πει (Υπουργός Ρόβλιας... μόνο στα χαρτιά... γιατί εγκεφαλικά είναι ακόμα διακοπές στο εξοχικό στην Πάρο) ότι αυτό που λένε οι ΠΑΣΟΚοι είναι απολύτως παραπλανητικό, αυτοί επιμένουν να συγκρίνουν τα ασύγκριτα εκμεταλλευόμενοι πως όποιοι βάζουν λουκέτο δεν πάνε να διαγραφούν από τα επιμελητήρια γιατί αφενός χρωστάνε συνδρομές και αφετέρου δεν μπορούν να προσκομίζουν χαρτιά, ότι δεν χρωστάνε σε ΙΚΑ, εφορία κ.λπ, που ζητάει το επιμελητήριο για να τους διαγράψει... έτσι φαίνονται εγγεγραμένοι και οι ΠΑΣΟΚοι τους παρουσιάζουν σαν "ενεργούς" παρότι έχουν βάλει προ πολλού λουκέτο...

    Επειδή λοιπόν κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν το παραπάνω και επιμένουν να παραπληροφορούν εδώ και μήνες (ο Ρόβλιας την έχει πει αυτή την παπαριά από τον Φεβρουάριο) μήπως μπορούν να μας λύσουν την εξής απλή απορία:

    Αφού αυξάνονται οι νέες επιχειρήσεις και απασχολούνται άτομα...γιατί αυξάνονται ταυτόχρονα και οι άνεργοι ;

    Και επειδή είναι εγκεφαλικά νεκροί, να τους το θέσουμε και αλλιώς:

    Από που προέρχονται όλες οι στρατιές ανέργων
    αν δεν προέρχονται από επιχειρήσεις που βάζουν λουκέτο;
    Τους γεννάει ο ΟΑΕΔ ή ο Καραμανλής ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εεεεε γυναίκα φέρε τόν κασμά.
    Χρίτς χράτς.
    Ακόμα υπάρχουν βαμένοι κομματικοί?
    Εσείς μάς φέρατε εδώ.
    Γιά ίδιον συμφέρον.
    Γάβ γάβ ρέ,μπάς καί μιλίσουμε
    τήν ίδια γλώσσα.
    Γούφ γούφ γιά νά πέσει τό κάθε
    βολεμένο κομματόσκυλο στά 4.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑΙ, 21% ....
    ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ...

    ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .... ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ ...

    ΟΠΟΤΕ,
    ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ !!!!!

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σαμαρά μόνο τη δική σου και του Γεροντόπουλου θα βρείς στην κάλπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σαμαρά μόνο τη δική σου και του Γεροντόπουλου θα βρείς στην κάλπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλά, κάποια ακόμα συγκρίνουν τα σκατά με τις κουράδες (Βλ. ΠΑΣΟΚ με ΝΔ). και τα υπερασπίζονται κιόλας.
    ....καλά να πάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση