GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H υπόθεση “Μεταλλεία Κασσάνδρας”...

Από την Μαρία Καδόγλου Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων http://antigoldgreece.wordpress.com/ Tην Δευτέρα 2 Μαΐου στι...

Από την Μαρία Καδόγλου
Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων
Tην Δευτέρα 2 Μαΐου στις 11:00 το βράδυ, οι “Νέοι Φάκελοι” του ΣΚΑΪ ερευνούν την υπόθεση “Μεταλλεία Κασσάνδρας Χαλκιδικής”. Ο Τάσος Τέλλογλου και οι “Νέοι Φάκελοι” ταξιδεύουν στα Μαντεμοχώρια, μπαίνουν μέσα στις στοές του μεταλλείου Στρατονίκης και καταγράφουν τα “υπέρ” και τα “κατά” του Επενδυτικού Σχεδίου της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ που έχει διχάσει την τοπική κοινωνία.
Παράλληλα, πραγματοποιούν ένα μεγάλο...
 οδοιπορικό στην περιοχή (τέσσερις ολόκληρες μέρες έμεινε στα μέρη μας ο Τάσος Τέλλογλου) και μαζί με τον εκπρόσωπο των πολέμιων της επένδυσης αναζητούν τα ανεξίτηλα σημάδια αιώνων μεταλλευτικής δραστηριότητας στην Ελληνική γη.
Ήδη από το τρέιλερ που παίζει ο ΣΚΑΪ, η εκπομπή προμηνύεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Ελπίζουμε ότι θα ακουστούν επιτέλους κάποιες αλήθειες που αποκρύπτονται συστηματικά.

3 σχόλια

  1. Πέταξαν αυγά στον Σκανδαλίδη!

    Τα απέκρουσε -τα φαγε - ο αστυνομικός που τον συνόδευε


    Αν συνεχίσουν έτσι θα τους πετάνε πέτρες και όχι αυγά.

    Ελπίζω μόνο να ξέρουν καλύτερη σκοποβολή !

    Και ελπίζω τουλάχιστον να ήταν κλουβια τα αυγά για να βρωμάνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΅Ελληναρας ως ανεκαθεν,
    θέλει να ακούει ψέματα....

    Λεφτά υπάρχουν, μόνο που τα έχει ο τζέφρι...
    Περνατε καλά αμνοερίφια...τώρα, σε λίγο που θα αρχίσουμε να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας καθώς το διαίρε και βασίλευε ακμάζει, με εμάς που παρακμάζουμε ίσως χαμπαριάσετε κάποια πράγματα....

    ΜΑΓΑΖΙ Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ... ΚΛΕΙΣΤΟΝ..
    Τα κλειδιά τα παρέδωσε ο τζέφρι στους Αμερικάνους..... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ.

    Θρίλερ στα 70 μέτρα ύψος με πρώην εργαζόμενο της ΛΑΡΚΟ που απειλεί να πέσει στο κενό από την καμινάδα του εργοστασίου στη Λαμία.
    Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά το μεσημέρι και ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη η κοινή συνέλευση των εκπροσώπων των πέντε σωματείων των εργαζόμενων στη ΛΑΡΚΟ σε ισάριθμους Νομούς της χώρας που...δραστηριοποιείται επιχειρηματικά η εταιρία.
    Οι εργαζόμενοι ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις ζητώντας από την κυβέρνηση να μην πωληθεί σε ιδιώτες η ΛΑΡΚΟ.

    Την ώρα εκείνη ένας 45χρόνος που εργάζονταν για 20 χρόνια στην εταιρία μέχρι το 2009 και στη συνέχεια είχε παραιτηθεί, ανέβηκε στην ύψους 70 μέτρων κεντρική καμινάδα της μονάδας και απειλεί να πέσει από εκεί. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο ίδιος αν και είχε αποχωρήσει οικειοθελώς ισχυρίζεται ότι δεν του δόθηκε καμμία αποζημίωση και απαιτεί να του δοθεί η αποζημίωση ή να επαναπροσληφθεί γιατί αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
    Ο αστυνομικός υποδιευθυντής Βοιωτίας καθώς και ο διοικητής πυροσβεστικών υπηρεσιών Φθιώτιδας Νίκος Λαθύρης μαζί με συνδικαλιστές και εκπρόσωπο της Διοίκησης της εταιρίας επιχειρούν να τον μεταπείσουν να μην προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα του.

    Εκείνος απαιτεί να του καταβληθούν άμεσα τα χρήματά του η να του υποσχεθούν ότι θα επαναπροσληφθεί στη ΛΑΡΚΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση