GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H παγκοσμιοποίηση δεν λογαριάζει νεκρούς...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/ Στρατιωτικο στοχο χαρακτηρισε το νατο την επιθεση κατα του σπιτιου του μικροτερου γιου του Καν...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/
Στρατιωτικο στοχο χαρακτηρισε το νατο την επιθεση κατα του σπιτιου του μικροτερου γιου του Κανταφι στην οποια σκοτωθηκε ο ιδιος και μαζι του τα τρια ανηλικα παιδια του.
Αυτη ειναι η διεθνης ενομη ταξη,επιτιθεται και σκοτωνει καποιον που δεν ειχε ποτε σχεση με οτι συμβαινει στην Λιβυη,σκοτωνει μαζι του τρια ανηλικα παιδια και μετα το χαρακτηριζει ολο αυτο στρατιωτικο στοχο.
Και δυστυχως αυτοι δεν θα δικαστουν ποτε στο διεθνες δικαστηριο της Χαγης,πανηγυριζουν που καταφεραν τετοιο σημαντικο πληγμα κατα ενος ανθρωπου και...
 της οικογενειας του,θεωρουν την ανθρωπινη ζωη στρατιωτικο στοχο και ετοιμαζονται για τα επομενα κτυπηματα.
Που θα φτασει αυτη η εγκληματικη ενεργεια του νατο κανεις δεν γνωριζει,αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι...η εισαι φιλος της παγκοσμιοποιησης και ζεις η εχθρος της και πεθαινεις.

9 σχόλια

  1. "H ΠΑΣΟΚΟποίηση δεν λογαριάζει νεκρούς..."


    Κιλκίς: ''Μη φέρνετε γλυκά και φέρτε υλικά'' - Δραματική η κατάσταση στο νοσοκομείο
    της πόλης !

    Γιατροί και νοσηλευτές έχουν φτάσει στο σημείο να ζητούν από τους συγγενείς των ασθενών, ένα ζευγάρι γάντια, σκόνη πλυντηρίου και μια κόλλα Α4... (δείτε το βίντεο)

    Οι ελλείψεις σε προσωπικό, φάρμακα, μηχανήματα και ιατρικό υλικό είναι τραγικές, υπάρχουν μονάδες που υπολειτουργούν ή δεν λειτούργησαν ποτέ, οι συνθήκες περίθαλψης των ασθενών θυμίζουν τριτοκοσμική χώρα, ενώ υπάρχουν απλήρωτες εφημερίες...

    Γιατροί και νοσηλευτές έχουν αναρτήσει πανό στην είσοδο του νοσοκομείου, με το οποίο ζητούν από τους συγγενείς ασθενών να μην φέρνουν γλυκά και χυμούς, αλλά γάντια, χαρτιά υγείας και κόλλες Α4 που έχουν τελειώσει.



    Πριν από λίγες μέρες, η πρόεδρος του εργασιακού σωματείου του νοσοκομείου Κιλκίς, Νόπη Παπαδοπούλου, κατήγγειλε τη μην λειτουργία της ουρολογικής κλινικής, εξαιτίας της έλλειψης γιατρών. Παράλληλα, ανέφερε ότι υπάρχουν σοβαρότατες ελλείψεις σε γάντια, φλεβοκαθετήρες, ασκούς αιμοληψίας, σωληνάκια για μικροβιολογικές εξετάσεις, μέχρι και σκόνη πλυντηρίου, καθώς και σπασμένα κρεβάτια.

    Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς, Κώστας Ανδρεόπουλος μίλησε για την υποχρηματοδότηση του νοσοκομείου, το πρόβλημα της κάλυψης των εφημεριών και τις δυσλειτουργίες του.

    Αναφέρθηκε, επίσης, στις επικίνδυνες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν όλοι οι εργαζόμενοι εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού, στον απαράδεκτο και ανύπαρκτο τεχνολογικό εξοπλισμό, την απίστευτη ένδεια σε όλα τα βασικά υλικά στο ίδρυμα και το πόσο επικίνδυνα είναι όλα αυτά για την υγεία και των κατοίκων του Κιλκίς, αλλά και των εργαζομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ANTE ΡΕ ΓΥΦΤΟΙ.ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΙΖΕ ΤΡΑΠΟΥΛΟΧΑΡΤΟ ,Ο ΒΛΟΓΙΟΚΟΜΕΝΟΣ.ΕΑΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΝ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΖΟΝΤΑΝ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΜΑΡΙ ,ΣΚΕΤΟΙ ΧΟΥΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ .Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΣΚΑΤΟΜΥΓΕΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε 2.07 αν ειχε καποιος κατι εναντιον σου..σε τι θα τον δικαιολογουσες αν σκοτωνε πλη την οικογενεια σου?
    Διαβασε πρωτα,ο Κανταφι τι εκανε στους αμερικανους η στους γαλλους?
    Τιποτα,απλα εριξαν χρημα στους υποτιθεμενους αντιστασιακους για να τον ριξουν και να αρπαξουν τα πετρελαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά είσαι τελείως γκαου. Αν ήσουν στη Λιβύη και είχες τέτοιο δικτάτορα για τόσες δεκαετίες θα σου λεγα εγώ αν εγραφες τέτοιες εξυπνάδες. Αλλά εκ του ασφαλούς γραφομε ότι γουσταρομε ε, ψευτομαγκακια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ασε μα;ς ρε φίλε. Οταν οι μισθοφόροι του μπαμπά του λυανίζουν κόσμο δεν υπάρχει πρόβλημα. Κι εσύ δεν πήρες χαμπάρι. Τώσα σε πείραξε, που το κακό ΝΑΤΟ βομβάρδιςε το σπίτι της οικογένειας και σκοτωσε και τα μικρά παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τέτοιο κάλο στον εγκέφαλο σε λίγο θα τους παρακαλάμε να μας την πέσουν μπας και σταματήσουν οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα, τουλάχιστον στη Λιβύη δεν αυτοκτονούσαν για χρέη οι πολίτες.

    Ευτυχώς που έχουμε να μας προστατεύσουν από τους Αμερικάνους εξ αέρος το Ισραήλ!!!

    Καλό απόγευμα, βάλτε και κάνα τσιπουράκι στο τραπέζι να ακούγονται σαν παραδοσιακό νταούλι οι βομβαρδισμοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ok αποψη σας ειναι δικαιωμα να εχουμε αποψη μπορουμε,εγω δεν εχω την ιδια,δεν μπορεις να σκοτωνεις αμαχους και παιδια γιατι θες να βαλεις το χερι σου στον πλουτο μιας χωρας,μονοι σας το γραψατε,δικτατορςα επι δεκαετιες,τωρα τους ενοχλησε>?Σκεφτειτε λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για το τελευταίο σχόλιο του Χάρη. Έχεις δίκιο. Αυτό θα πρεπε να τοχαν κάνει πολύ καιρό πριν. Όσο για το ´σκεφτειτέ´ και συ πρέπει να σκέφτεσαι λίγο κι όχι να παρασυρεσαι από ένα τυφλό αντιαμερικανισμο και να υποστηρίζεις τέτοια άθλια μεσαιωνικά καθεστώτα. Ο εχθρός του εχθρού μου δεν είναι κατ´ανάγκη φίλος μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όχι βέβαια , δεν θα δικαστουν. Όπως δεν δικάστηκαν αυτοί που βομβάρδισαν την Λειψία , ούτε αυτοί που βομβάρδισαν την Χιροσίμα και το Ναγκασάκι. Θα δικάζονται πάντα αυτοί που υπερασπίζονται την πατρίδα τους όπως ο Σαντάμ Χουσειν,ο Μιλόσεβιτς και άλλοι τέτοιοι κακοί άνθρωποι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση