GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκάλοπ Αlco: "Σας ξεγράφει ο κόσμος εάν δεν τα βρείτε..."

8 σχόλια

  1. Ο καρατζαφερος, συγγνωμην, ο ευρυβιαδης ηθελα να πω για να παει με τους αθηναιους πληρωθηκε με πεντε ταλαντα και πηρε την αρχηγια του στολου.Ο καρατζαφερος σημερα ζητα να πουλησουμε τη χωρα και να την αφησουμε στο ελεος των τοκογλυφων.Μηπως δεν καταλαβε τη διαφορα του τοτε με το σημερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 5% ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ 0,1%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημοσκόπηση της ALCO για το "Πρώτο Θέμα": Οριακό προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ και μείωση της ψαλίδας με τη ΝΔ.

    Οριακό προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ και μείωση της ψαλίδας με τη ΝΔ καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρίας ALCO, που δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα. Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει το 20,7% έναντι 20,4% της ΝΔ. Ακολουθεί το ΚΚΕ με 7,9%, ο ΛΑΟΣ με 5,6 , ο ΣΥΡΙΖΑ με 3,2, η Δημοκρατική Συμμαχια με 2,6, η Δημοκρατική Αριστέρα με 2,3, οι Οικολόγοι με 2 και το Αρμα Πολιτών με 1,1%.

    Την ίδια ώρα, το 43% των πολιτών συμφωνεί με την αρνητική στάση του Αντώνη Σαμαρά μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ το 40% διαφωνεί. Το 82% ξεκαθαρίζει πως δεν θα δέχθει πληρώσει νέους φόρους για να αυξηθούν τα δημόσια έσοδα, ενώ το 62% φοβάται ότι η χώρα θα χρεοκοπήσει και θα υπάρξει αδυναμία ακόμα και στην πληρωμή μισθών και συντάξεων. Το 68% ζητά μάλιστα την αντικατάταση του Γιώργου Παπακωστανίνου, την ώρα που επτά στους δέκα πιστεύουν πως τα νέα μέτρα της κυβέρνησης κινούνται προς τη λάθος κατεύθυνση. Χαρακτηριστικό πάντως είναι το γεγονός ότι το 54% συμφωνεί με απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων που πλεονάζουν, το 60% συμφωνεί με την αποκρατικοποίηση των ΔΕΚΟ, το 61% με την κατάργηση οργανισμών του δημοσίου, ενώ το 68% διαφωνεί κάθετα με την πώληση δημόσιας γης και ακινήτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μόνο που του μένει να κάνει ο ΒΛΑΚΑΣ Αμερικανο-Εβραίος ειναι αιφνιαδιαστικά να σηκωθεί να φύγει
    ώστε να μην τον πάρουμε χαμπάρι.

    Η μόνη αιφνιδιαστική κινηση που του μένει να κάνει του ΒΛΑΚΑ του Αμερικανο-Εβραίου μεσα στο Σαββατοκύριακο είναι να πάρει το πουλο και να φυγει μαζί και με την παρέα του...

    ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΑΛΛΟ!
    ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Γιωργάκη μαλάκα δεν ήρθαμε για πλάκα"..

    "Γιωργάκη μαλάκα δεν ήρθαμε για πλάκα".. αυτό είναι το σύνθημα που ακούστηκε και ακούγεται στην Πλατεία Συντάγματος και σε άλλες πλατείες πόλεων.

    Νομίζουμε, πως αποτελεί την "καλύτερη" απάντηση στο "πολιτικό αισθητήριο" του Πρωθυπουργού ο οποίος έχει ζητήσει "γκάλοπ" από εταιρία για να....μας αποδείξει ?
    ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών λέει "στηρίζει" τις επιλογές και τις κινήσεις του..
    "Στηρίζει" την Κυβέρνησή του και εξακολουθεί να διατείνεται ότι το 2009 ο Ελληνικός Λαός τον εξέλεξε για να μας "δολοφονήσει" !

    Τώρα, δε θέλουμε να φανούμε κακεντρεχείς, ούτε εμπαθείς απέναντι στο Θεσμό πρωτίστως αλλά και το πρόσωπο όμως, εφόσον ο Πρωθυπουργός δεν ακούει, από εκεί κοντά - από τη Βουλή-, τα συνθήματα αυτά των Αγανακτισμένων πολιτών τότε, καλά θα κάνει να πάει μια βόλτα μέχρι το Υπουργείο Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης για του εξηγήσει η Υπουργός του κ. Διαμαντοπούλου τι εννοεί όταν λέει:

    "Έχουμε απέναντί μας σύσσωμη την αντιπολίτευση και το μισό ΠΑΣΟΚ" !
    Να του πει με απλά μαθηματικά, (δηλαδή μια διεθνή γλώσσα , που φανταζόμαστε μπορεί να κατανοήσει) ότι και μαθηματικά ο Ελληνικό Λαός είναι απέναντί του σε συντριπτική πλειοψηφία.

    Στην ανάγκη αν δεν καταλαβαίνει "Μαθηματικά" , ας του τα πει στα Αμερικάνικα που καταλαβαίνει... !

    Σε αντίθετη περίπτωση, έχει ΗΘΙΚΗ υποχρέωση να μας πει "Τι Πίνει" και να δώσει και σε μας για να βλέπουμε και να ζούμε τα πράγματα τόσο "Ρόδινα" όσο τα βλέπει κι αυτός!!

    Πρωτίστως, να μας δώσει, σε όλους τους Έλληνες και στον κάθε έναν, το μισθό του κι ας κρατήσει τα υπόλοιπα για τον εαυτό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν περιμένουμε να τους ξεγράψουμε αν δεν τα βρούνε γιατί τους έχουμε ήδη ξεγράψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝ ΔΕ "ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ" ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΘΕΜΟ, ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ?!?!?!
    ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ !?!?!?
    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.
    ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝ ΔΕ "ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ" ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ.

    ΦΙΛΕ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΨΕΥΤΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ REAL FM ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝΑ ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥΣ
    Η ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ
    ΕΙΔΙΚΑ Η ΜΑΚΡΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση