GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε τι γίνεται αυτή τη στιγμή στην ΙΣΠΑΝΙΑ (LIVE)...

6 σχόλια

  1. ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΟΤΤΕΣ" ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΙΜΗ ΠΛΕΟΝ,ΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΔΙΤΣΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥ,(ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ) ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ. Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΠΕΚΡΟΠΙΝΕΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΓΩΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΣΤΡΙΦΤΟ" ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ. Η ΝΕΟΚΟΛΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΜΑΦΙΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΛΕΒΕΝΤΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ.
    ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΠΟΛΥΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ,ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΗΔΕΝ.
    ΓΑΜΩ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ,ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την Πέμπτη 6 Μαΐου ψηφίστηκε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος (!) η άνευ όρων παράδοση της χώρας στους επιτρόπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

    Για τη νέα αυτή κατοχή δεν χρειάστηκαν οι μεραρχίες της Βέρμαχτ, ούτε οι ορδές των πεζοναυτών, που εκτός των άλλων ξεσηκώνουν με την παρουσία τους τις αντιδράσεις των ιθαγενών (και κοστίζουν και ένα σωρό λεφτά). Όλα έγιναν με κομψό και πολιτισμένο τρόπο, από κουστουμαρισμένους γιάπηδες που πέτυχαν την άλωση της χώρας από την άνεση του κλιματιζόμενου γραφείου τους, χειριζόμενοι με το ποντίκι του υπολογιστή τους τους υμέτερους τυφλοπόντικες.

    Η ευθύνη για την κατάρρευση της χώρας και της οικονομίας ανήκει εξίσου και στα δύο μεγάλα κόμματα που κυβερνάνε τα τελευταία 35 χρόνια, αλλά συνένοχοι είναι και όσοι σιώπησαν και συναίνεσαν όλο αυτό το διάστημα.

    Την ευθύνη της παράδοσης όμως φέρει προσωπικά ο Γ.Παπανδρέου που κατόρθωσε σε 6 μόλις μήνες να συγκεντρώσει στο πρόσωπό του τα χαρακτηριστικά του πιο αποτυχημένου πρωθυπουργού της νεότερης Ελλάδας του Δ.Γούναρη (1) και του πιο πουλημένου, του δωσίλογου Τσολάκογλου (2) και να μη ξεχάσω και τον Χαρίλαο Τρικούπη (3).

    Ο απατεώνας Παπανδρέου και η συμμορία του υπέγραψε το διαβόητο μνημόνιο χωρίς να έχει καμία εξουσιοδότηση, αφού «εξελέγη» εξαπατώντας το λαό με ψευδείς υποσχέσεις και συνεχίζει να τον εξαπατά παρουσιάζοντας την άνευ όρων παράδοση της χώρας στο διεθνές κεφάλαιο ως μονόδρομο και βαφτίζοντας την ληστεία και την καταστροφή της χώρας «σχέδιο στήριξης».

    Με την υπογραφή της συνθήκης τις αποφάσεις θα παίρνουν οι επίτροποι του ΔΝΤ και της ΕΕ και οι «δικοί» μας απλώς θα εκτελούν, έχουμε δηλαδή παράδοση της εθνικής κυριαρχίας και κατάλυση του πολιτεύματος.

    Το «σχέδιο στήριξης» στην ουσία εγκλωβίζει τη χώρα σε δανεισμό με ληστρικά επιτόκια χωρίς καμιά προοπτική ανάκαμψης ή μείωσης του χρέους, το αντίθετο μάλιστα και μαζί με τη «βοήθεια» επιβάλλει πακέτο επαχθών μέτρων, που περιλαμβάνουν σοβαρότατες μειώσεις μισθών και συντάξεων του δημοσίου (στον ιδιωτικό τομέα έπονται), κατεδάφιση εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων και μεγάλες αυξήσεις όλων των φόρων, πλην του μεγάλου κεφαλαίου. Όλα τα μέτρα που πάρθηκαν και όσα προτείνει να ληφθούν το νέο διευθυντήριο είναι καθαρά εισπρακτικά και στην ουσία σώζουν μόνο τους δανειστές και εξασφαλίζουν τη συνέχιση της καταλήστευσης της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά οι δεξιοί αποδεικνύεται ότι έχουν πολύ μεγάλο θράσος.
    Αφού καταλεηλάτησαν τη χώρα σε 5,5 χρόνια και την παράδοσαν ξεβράκωτη στα ξένα όρνεα, τώρα μας λένε ότι θα μας σώσουν.
    Ουστ προδότες συκοφάντες κλέφτες και απατεώνες.
    Θα μας σώσετε έτσι όπως μας σώσατε με τη μικρασιατική καταστροφή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΠΙΑ ΔΕΞΙΑ ΛΕΣ ΤΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΚΗ Η ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι παράφρων ο Γιώργος Παπανδρέου;

    Ο Παπανδρέου εγκατέστησε στη χώρα μια Ξένη Δικτατορία και μας ζητά να την υπακούμε το ίδιο όπως ο ίδιος!
    Αυτό είναι η «συναίνεση».
    Μπλέξαμε! Και δεν θα ξεμπλέξουμε...

    Ο Παπανδρέου τύλιξε τη χώρα σε μια κόλλα χαρτί - το Μνημόνιο και την παρέδωσε στους....σταυρωτές της.
    Το Μνημόνιο ήταν ευθύς εξαρχής και σκοπίμως φαρμάκι.
    Τώρα η χώρα σύρεται ημιθανής -ο γιατρός της, η Τρόικα, της λέει ότι...πεθαίνει.

    Για να μην πεθάνει τώρα και να πεθάνει αργότερα ο γιατρός θέλει να της χορηγήσει δεύτερο φαρμάκι, το Μνημόνιο Δύο και σε αντίκρισμα της ζητάει ό,τι έχει και δεν έχει.
    Μάλιστα, πρωτοφανές στα διεθνή χρονικά, θέλουν οι ίδιοι, η Τρόικα, να αναλάβουν την εκποίηση του δημόσιου πλούτου της Ελλάδας, να πουλάνε οι ίδιοι δηλαδή αυτά που οι ίδιοι θα αγοράζουν!!!

    Λεηλασία, Λες κι έχει η χώρα χάσει πόλεμο.
    Και οι Ελληνες, ξεφτιλισμένοι απ' τον ίδιο τους τον πρωθυπουργό διεθνώς, διασυρμένοι και διασυρόμενοι, παρακολουθούν ταπεινωμένοι κι άφωνοι τον αφανισμό τους.

    Η Τρόικα έχει βρει και τα κάνει -η Ελλάδα είναι πλούσια χώρα, το ψητό λαχταριστό. Κι έτσι τώρα
    παρόντος του απόντος Πρωθυπουργού -αυτού του ανδρείκελου- υπαγορεύει πολιτική η ίδια!
    Υπαγορεύει πολιτική στην Ελλάδα όπως ένας δικτάτορας υπογορεύει συναίνεση. Μάλιστα εκδίδει έδικτον γι' αυτήν τη συναίνεση.

    Με έναν λόγο καταργεί το πολίτευμα. Προσπαθεί να υποχρεώσει την αντιπολίτευση σε υποταγή στην κυβέρνηση -δηλαδή σε αυτοαναίρεση !
    Με αυτοκαταργημένη την κυβέρνηση και καταργημένη την αντιπολίτευση εκτός από την εθνική ανεξαρτησία, χάνεται και η λαϊκή κυριαρχία.

    Πίστευε κανείς (ρητορικόν το ερώτημα) ότι τα ψέματα Παπανδρέου για να πάρει την εξουσία, δεν θα είχαν συνέπειες ;
    Οτι το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα για να περάσει ο Ψευτοθόδωρος το Μνημόνιο, δεν θα είχε συνέπειες ;
    Πίστευε κανείς ότι η άρση της ασυλίας της χώρας δεν θα έφερνε τους τοκογλύφους στο άβατο του Παρθενώνα; * * *

    Το πολίτευμα έχει καταργηθεί. Πολιτική υπαγορεύει με φάτσιο η Τρόικα. Την εκποίηση του δημόσιου πλούτου θα την κάνουν οι ίδιοι οι αγοραστές του.

    Τα διατάγματα, τα τελεσίγραφα και τα διλήμματα άρχισαν: ή μας δίνετε ό,τι γουστάρουμε ή την πέμπτη δόση (της ηρωίνης) του δανείου σας δεν σας τη δίνουμε!

    Κι αυτή είναι μόνον η αρχή.
    Και τέλος ΚΑΛΟ...δεν θα έχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συναίνεση μόνο για προσφυγή στις κάλπες
    ----------------------------------------------

    Εμπιστεύομαι το πολιτικό ένστικτο του Σαμαρά. Εμπιστεύομαι τον Σαμαρά.
    «Ξέρω πού πατάω. Ξέρω πού πηγαίνω. Ξέρω τι χρειάζεται η χώρα».
    Είναι η μόνη αξιόπιστη λύση στα προβλήματα της χώρας μας.

    Το μνημόνιο-1 απέτυχε.
    Το χρέος στο 150% και το 2013 θα είναι 200% του ΑΕΠ. Τα κρατ έσοδα λιγοστεύουν. Η οικονομία τελειώνει. Η ανεργία στο 15,9% και πάει για 18%. Οι πολίτες εξαθλιώνονται. Οι επιχειρήσεις κλείνουν. Η εθνική κυριαρχία παραδόθηκε. Οι κερδοσκόποι οργιάζουν …. είναι Έλληνες, φιλοξενούνται στα μέσα των εργολάβων και μας κουνάνε απειλητικά το δάκτυλο. Μας λένε ότι το δημόσιο πρέπει να μειωθεί, προκειμένου να πουληθεί σε καλό τίμημα.

    Όλα για ξεπούλημα. Όσο – όσο.
    Πάρε και συ μπάρμπα.
    Οι υπεύθυνοι για τη καταστροφή λένε ότι δεν φταίει το φάρμακο αλλά ο ασθενής.
    Μας ζητούν τώρα συναίνεση για τη θεραπεία Μ-2. Αυτή που θα ξεχαρβαλώσει τα πάντα και θα ξεπουλήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες.

    Μας ζητούν να καταργήσουμε τη δημοκρατία για να μας δώσουν τη θεραπεία.

    Αν ο Σαμαράς υποκύψει, θα τελειώσει πολιτικά. Θα τελειώσει ασφαλώς και η Ελλάδα.

    Μόνη λύση οι εκλογές, για να απαντήσει ο κυρίαρχος λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση