GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαρώνει το σουβλάκι στο Να Τρανγκ (Nha Trang) του Βιετνάμ...

Από το travelnikos.blogspot.com Εδώ και ένα μήνα λειτουργία τους το πρώτο Ελληνικό σουβλατζίδικο στο Να Τρανγκ του Βιετνάμ που άνοιξε τι...

Από το travelnikos.blogspot.com
Εδώ και ένα μήνα λειτουργία τους το πρώτο Ελληνικό σουβλατζίδικο στο Να Τρανγκ του Βιετνάμ που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό, πάει πολύ καλά σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη του Γιώργου Τσακόγια και μάλιστα πολύ καλύτερα από ότι περίμενε ο ίδιος.
Βρεθήκαμε αυτές τις ημέρες εκεί και δοκιμάσαμε και εμείς το Ελληνό-Βιετναμέζικο σουβλάκι. Την πίτα ο Γιώργος την φτιάχνει μόνος του (άλλωστε που να βρεθούν πίτες στο Βιετνάμ, όπου η κουζίνα είναι τελείως διαφορετική).
Επίσης να επισημάνουμε ότι η...
ελληνική κουζίνα και κυρίως το σουβλάκι είναι παγκοσμίως γνωστό στους ξένους τουρίστες που επίσης κατακλύζουν το Να Τρανγκ. Πολλούς που ρωτήσαμε το έχουν ήδη δοκιμάσει στην χώρα μας όταν είχαν ταξιδέψει που σημαίνει ότι το γνώριζαν εκ τον προτέρων.
Αρκετοί όμως είναι και οι Βιετναμέζοι που το λάτρεψαν ως φαγητό. 





Αυτό έλειπε να μην έχουμε και φραπέ !!!


Γιώργος Τσακόγιας και Νίκος Χειμωνίδης

9 σχόλια

  1. Περιφέρουμε την μιζέρια μας σ'ολο
    τον κόσμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο και πάντα χρυσές δουλειές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο δυστυχως ειναι το ελληνικο "brand". Αυτη η αθλια και θλιβερη μεσανατολιτικη εικονα.
    Μ' αρεσει που τα δειχνετε και υπερηφανευεστε κι απο πανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ Η ΓΚΟΥΡΜΕ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΤΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΩΝ;ΣΕ ΤΙ ''BRAND''ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ;ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ;ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ,ΠΟΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΝ ΕΣΠΡΩΞΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΝΑ ΠΟΥΛΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΕ ΝΗΣΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ.ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ,Η ΠΟΛΥ ΒΙΑΣΤΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ούτε της Εκαλης είμαστε ούτε βιαστικοι. Απλά νομίζω ότι η Ελλάδα άξιζε γενικότερα μιας καλύτερης εικόνας στη συνείδηση του κόσμου.
    Όταν οι γείτονες μας οι Ιταλοί έχτισαν την εικόνα τους ως το συνώνυμο της φινετσας και του καλού γουστου και τώρα πουλάνε και το σ...το τους χρυσάφι, εμείς μεναμε (και το ίδιο συνεχίζεται και τώρα) στο τζατζίκι σουβλάκι και καμακι.
    Βέβαια θα πεις το σουβλατζιδικο στο Βιετνάμ φταίει?. Όχι αλλά μη τα δείχνουμε κι απο πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σας ενημερωνουμε οτι το σουβλατζιδικο παει καλα και ετοιμαζουμαι ενα ρεστοραν με 10 μετρα φατσα σε 20-25 μερες θα κανουμε εγκαινια.Το καινουριο ρεστοραν μας θα λεγετε "Greek taverna "Gia Mas".Σε λιγες μερες θα σας εχουμε πρωτες εικονες απο την ταβερνα.Σημερα υπογραψαμε το καινουριο συμβολαιο 27/09/2011.Οσοι πιστοι προσελθετε.
    Με αγαπη Τσακογιας Γεωργιος και Σνεζανα Ποχιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση