GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Καμμένος, τα CDS, ο Στρος Καν και τα μυστήρια του "Sofitel"...

Από τον  Βασίλη Μπόνιο http://kourdistoportocali.com/ Ας  πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Τον Αύγουστο του 2009, ο πανικόβλητος Κα...

Από τον  Βασίλη Μπόνιο
http://kourdistoportocali.com/
Ας  πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Τον Αύγουστο του 2009, ο πανικόβλητος Καραμανλής ανακοινώνει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
Τον ίδιο μήνα ο Άγγελος Φιλιππίδης, που διαμένει πλέον σ ένα υπέροχο νεοκλασικό απέναντι από τη  Βουλή των Ελλήνων, δίνει σαν πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου 950 εκατομμύρια ευρώ (!)και αγοράζει, ενόψει χρεοκοπίας(!), ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) όταν το πενταετές spread των CDS ήταν στις 135 μονάδες βάσης, όπως απεκάλυψε η Σοφία Παπαιωάννου-αρχισυντάκτρια των «Φακέλλων»: «Η νέα διοίκηση (Κλέων Παπαδόπουλος) πουλά τα CDS τον Δεκέμβριο του 2009 στις 235 μονάδες βάσης. Η παγκόσμια αγορά των CDS το καλοκαίρι του 2009 κυμαινόταν στα 8 δισεκατομμύρια δολάρια. Αγοράζοντας το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο CDS αξίας 950 εκατομμυρίων ευρώ (δηλαδή 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια) κατέχει μία θέση που αντιστοιχεί περίπου στο 12,5% της παγκόσμιας αγοράς, ποσοστό που θα...
 μπορούσε να συμπαρασύρει και άλλους παίκτες. Πράγματι από τον Αύγουστο μέχρι τον Δεκέμβριο το CDS ανέβηκε κατά 110 μονάδες βάσης και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κέρδισε με το αυτό το παιχνίδι περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ…»
Ποιοι ήταν οι αγοραστές των CDS του Ταχ. Ταμιευτηρίου και πόσο αξίζουν αυτά σήμερα.
Είναι αλήθεια ότι λήγουν στις 22 Μαίου κι αν η χώρα χρεοκοπούσε μέσα στα επόμενα 24ωρα,  κάποιοι θα κέρδιζαν μυθικά ποσά από τη χρεοκοπία μας,  όπως υποστηρίζει ο Πάνος Καμμένος που βρίσκεται σε διωγμό από τη ΝΔ, επειδή τα CDS  αγοράστηκαν από τον Άγγελο Φιλιππίδη.
Πάμε παρακάτω. Ποιος ήταν εκείνος που ως τώρα και πέρα από τα μπινελίκια που του ρίχνουμε, εμπόδιζε την επίσημη χρεοκοπία της χώρας μας υποσχόμενος νέα βοήθεια χωρίς πολλά-πολλά; Ο Στρος Καν.
Δεν το έκανε γιατί μας αγαπούσε. Προφανώς είχε τους λόγους του.
Άρα ο Στρος Καν ήταν «κόκκινο πανί» για τους κατόχους των CDS, που σαν κοράκια περιμένουν την χρεοκοπία μας. Οι αγοραπωλησίες των CDS έγιναν και μέσω της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας Goldman Sachs!
Όταν κάποια στιγμή Ευρωπαίοι και Αμερικανοί αποφάσισαν να χτυπήσουν συντονισμένα  τους κερδοσκόπους των CDS, αιφνιδιαστικά ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τίμοθυ Γκάιτνερ, έκανε πίσω. Η Σοφία Παπαιωάννου, έγραψε «άγνωστο γιατί». Κι όμως δεν είναι άγνωστο το γιατί: O Τίμοθυ Γκάιτνερ, υπήρξε πρώην στέλεχος της «Φίρμας», της Goldman Sachs.
Μόνο δύο κορυφαίοι Αμερικανοί πολιτικοί, όλο αυτό το διάστημα της περιπέτειας του Στρος Καν τοποθετήθηκαν δημόσια: Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ που (σωστά έπραξε) κάλυψε πλήρως τις αστυνομικές Αρχές της πόλης και ο υπουργός Οικονομικών Τίμοθυ Γκάιτνερ ο οποίος ζήτησε επίσημα την παραίτηση του Ντομινίκ Στρος Καν από το IMF!
Τυχαίο; Δεν νομίζουμε-ούτε κι εσείς με το που θα διαβάσετε τη συνέχεια.

TΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ SOFITEL
Το γεγονός ότι ο Στρος Καν βίασε την δύστυχη Αφρικανή, δεν χωρά αμφιβολία.
Ο 65χρονος την περίμενε φορώντας το μπουρνούζι του και όρμησε πάνω της σαν ταύρος εξαναγκάζοντάς της  σε πρωκτικό sex και στοματικό έρωτα. Αν γνωρίζαμε με σιγουριά ότι είχε κατεβάσει μισό κουτί Viagra, θα έπρεπε η φαρμακοβιομηχανία να τον κάνει στάμπα στα κουτιά της.
Mόνο που εδώ, στη σουίτα 2806, του νεουορκέζικου «Sofitel», υπάρχουν αναπάντητα ερωτηματικά, που συνδέονται μεταξύ τους  η μια καλή θεωρία συνομωσίας-εσύ διαλέγεις…
Ερώτημα 1ον>Ο Στρος Καν, είχε «συνεργό» στο έγκλημα. Κι όταν λέμε συνεργό εννοούμε αν είχε κάποιο άνθρωπο από το προσωπικό του ξενοδοχείου που να οδηγεί τις καμαριέρες την κατάλληλη στιγμή στον πυρακτωμένο Μινώταυρο Ντομινίκ.
Ερώτημα 2ον> Πόσο συχνά ο επικεφαλής του IMF επισκεπτόταν τις σουίτες του συγκεκριμένου ξενοδοχείου; Πόσα χρόνια ήταν πελάτης του;
Ερώτημα 3ον>Υπήρξαν κατά καιρούς κι άλλες καμαριέρες του συγκεκριμένου ξενοδοχείου που οδηγήθηκαν από τον «συνεργό» στη σουίτα του Ντομινίκ; Πόσο θα μπορούσε να κοστίζει η σιωπή τους στο IMF;
Ερώτημα 4ον>Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες CIA, FBI η κάποιο «ανεξάρτητο» παρα-κλάδι τους, παρακολουθούσαν η όχι τις κινήσεις του Στρος Καν, ο οποίος ήταν γνωστό ότι δεν μπορούσε να ελέγξει το συγκεκριμένο πάθος του μια και είχαν προηγηθεί κι άλλα περιστατικά με τον ίδιο πρωταγωνιστή;
Ερώτημα 5ον> Αν ο Στρος Καν ήταν εμπόδιο στη χρεοκοπία της Ελλάδας, άρα στους κερδοσκόπους της αγοράς-ανάμεσά τους και οι αγοραστές των CDS (Goldman Sachs, golden boys και Έλληνες «φίλοι») του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, μήπως έπρεπε επειγόντως να βγει από τη μέση;
Ερώτημα 6ον>Γιατί ο Λευκός Οίκος δεν έβγαλε, ούτε μια λιτή έστω ανακοίνωση, για τη σύλληψη του Στρος Καν.
Ερώτημα 7ον> Πως ο ταλαίπωρος Ντομινίκ επέλεξε για συνήγορό του, τον Μπέντζαμιν Μπράφμαν, στενό φίλο του Αντώνη Παπαδημητρίου του «Ιδρύματος Ωνάση»- με τον οποίο μόλις πριν λίγες μέρες,  έκαναν την αναπαράσταση της Δίκης του Σωκράτη;
Ποιος μπορεί ν απαντήσει με σιγουριά σ αυτά τα ερωτήματα, ενός παιγνιδιού που ξετυλίγεται στο ημίφως  της Ιστορίας; Πόσοι γνωρίζουν όλη την αλήθεια;

11 σχόλια

  1. Ρε παιδιά kαλώς έπραξε το ΤΤ. Είναι κάτι σαν το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου μου. Δεν το κάνουμε γιατί θέλουμε να προξενήσουμε ατύχημα, αλλά για προστασία στην περίπτωση ατυχήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσες εθνικές προδοσίες οφείλει να κάνει ένας πρωθυπουργός μέχρι να επέμβει εισαγγελέας ;
    _______________

    Τι γνωριζουν το ελληνικο υπουργειο Οικονομικων και η Τραπεζα της Ελλαδας ?
    Οκτωβρης `09 η Τραπεζα της Ελλαδας με τον κ. Παπακωνσταντίνου μετα απο αιτηση της ενωσης Εληνικων Τραπεζων εκανε αλλαγη στον τροπο πωλησεων Ελλην.Ομολ. από Τ3 σε Τ10.
    Οι σορτακηδες μπορουν πλεον να πουλανε ομολογα Ελλην.Δημοσ.
    Και ας μην τα εχουν στα χερια τους και ριχνοντας την τιμη να τα ξανα αγοραζουν εως και 10 ημερες αργοτερα αντι για τρεις που ηταν. Μετα δε απο λιγες μερες νομιζω μεσα στο δεκεμβρη του `09 κανονισαν ωστε αν καποιος δεν ειχε κερδισει και δεν μπορουσε να ξεφορτωσει στις 10 ημερες να μην εχει κυρωσεις υστερα δηθεν απο πιεσεις διεθνων οικων ??!!!

    Συγχρονως ηρθαν τυχαια οι δηλωσεις για τιτανικους,διεφθαρμενη χωρα κλπ, κλπ………
    Επερωτηση για το τ3-τ10 ειχαν κανει τοτε και οι βουλευτες του ΠΑΣΟΚ της Οικον. Επιτροπης με επικεφαλης νομιζω την κ Βασω Παπανδρεου ζητωντας απαντησεις....

    - Γι’ αυτό φώναζε το GAP πως λεφτα υπάρχουν.
    Έπαιξαν στην πτώχευση της Ελλάδας ενώ την κυβερνούν ταυτόχρονα προκαλόντας την πτώχευσή της....
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ...
    ‘Ετσι βγαίνουν τα λεφτά!!!!!!!!!!


    Τα πολλα λογια, λεει σοφα ο λαος, ειναι φτωχεια.
    Ειπαμε ,να γινει σοβαρη ερευνα απο σοβαρους ερευνητες και τα ευρηματα να δοθουν στον Εισαγγελεα του Αρειου Παγου για τα περαιτερω Αυτα και μονο.
    Ολα τα αλλα ειναι γνωστά……κολπα πα$$οκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάνετε λάθος ως προς τον Στρος Καν. Αυτός με τη Μερκελ προφανώς είχαν συμφωνήσει τη χρεωκοπία της Ελλάδας αλλά τους σταμάτησαν την τελευταία στιγμή οι Αμερικάνοι διότι στην περίπτωση χρεοκοπίας θα έπρεπε να πληρώσουν υπέρογκα ποσά για τα CDS που είχαν εκδώσει οι Αμερικάνικες τράπεζες GS και JP Μorgan. Αυτή είναι η αλήθεια για τον "φίλο" της Ελλάδας Στροσ Καν όπως μας τον παρουσιάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συναίνεση μόνο για προσφυγή στις κάλπες
    ----------------------------------------------

    Εμπιστεύομαι το πολιτικό ένστικτο του Σαμαρά. Εμπιστεύομαι τον Σαμαρά.
    «Ξέρω πού πατάω. Ξέρω πού πηγαίνω. Ξέρω τι χρειάζεται η χώρα».
    Είναι η μόνη αξιόπιστη λύση στα προβλήματα της χώρας μας.

    Το μνημόνιο-1 απέτυχε.
    Το χρέος στο 150% και το 2013 θα είναι 200% του ΑΕΠ. Τα κρατ έσοδα λιγοστεύουν. Η οικονομία τελειώνει. Η ανεργία στο 15,9% και πάει για 18%. Οι πολίτες εξαθλιώνονται. Οι επιχειρήσεις κλείνουν. Η εθνική κυριαρχία παραδόθηκε. Οι κερδοσκόποι οργιάζουν …. είναι Έλληνες, φιλοξενούνται στα μέσα των εργολάβων και μας κουνάνε απειλητικά το δάκτυλο. Μας λένε ότι το δημόσιο πρέπει να μειωθεί, προκειμένου να πουληθεί σε καλό τίμημα.

    Όλα για ξεπούλημα. Όσο – όσο.
    Πάρε και συ μπάρμπα.
    Οι υπεύθυνοι για τη καταστροφή λένε ότι δεν φταίει το φάρμακο αλλά ο ασθενής.
    Μας ζητούν τώρα συναίνεση για τη θεραπεία Μ-2. Αυτή που θα ξεχαρβαλώσει τα πάντα και θα ξεπουλήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες.

    Μας ζητούν να καταργήσουμε τη δημοκρατία για να μας δώσουν τη θεραπεία.

    Αν ο Σαμαράς υποκύψει, θα τελειώσει πολιτικά. Θα τελειώσει ασφαλώς και η Ελλάδα.

    Μόνη λύση οι εκλογές, για να απαντήσει ο κυρίαρχος λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Θα μπορούσε να λέει..."

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ .."ΕΛΕΥΘΕΡΗ"
    ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ.......

    ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ .."ΒΡΑΧΙΟΛΙ"
    ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΔΕΣΜΟΤΕΣ!!!!!!!!!!!

    Κοστίζει τη σήμερον ημέρα η ελευθερία.
    Μια παραίτηση για μια αποφυλακιση.
    Πάλι καλα να λέει γιατι συνηθως οι τζονιδες σου βαζουν λιγο αρσενικο στο φαγακι και μετα βλεπεις τα ραδικια αναποδα !
    Ψεκάστε, σκουπίστε, τελιώσατε

    λεύθερος ο Στρος Καν με 1 εκ μετρητά, 5 εκ μετοχές και κλεισμένος στο σπίτι της γυναίκας του με βραχιόλι στο πόδι

    - Σεπτέμβριο η δίκη
    Λοιπόν.
    1 εκ μετρητά,
    5 εκ σε μετοχές, σπίτι στην Washington DC, βραχιόλι, και κλεισμένος στο σπίτι που νοικίασε η γυναία του.
    Ο εισαγγελέας έπαθε την πλάκα του!!!
    Ενα εκατ μετρητά, 5 εκατ. σε μετοχές.
    Αντε να τελειώνουμε.
    Ελεύθερος.
    Οχι σήμερα.
    Να καταθέσει πρώτα το χρήμα..

    ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΓΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ
    ΓΙΝΕ ...ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΣ ..ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προεξοφλεί την αναδιάρθρωση του χρέους η αγορά - Σημαντική επιδείνωση στα ομόλογα.

    Νέο ιστορικό υψηλό στα spreads 1344 μ.β. και απόδοση 16,55% στην 10ετία - Απαξιώνεται το ΧΑ.

    ΠΑΣΟΚ..ΟΛΕ...ΠΑΣΟΚ...ΟΛΕ
    ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΡΑ.....ΣΠΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ spreads 1344 μ.β. και απόδοση 16,55% στην 10ετία. ΔΕΣΜΑ......

    ΟΣΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ
    ΤΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΙΖΑ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$...ΛΕΦΤΑ

    ΓΙΑ ΝΑ EΞΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ
    ΤΟΝ ΧΑΡΟ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΑ..
    ΠΑΣΟΚ..ΟΛΕ !!!! ΟΛΕ !!!! ΟΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΟΜΒΑ : Ο κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ STRAUSS KAHN.

    ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ.

    H ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ, με αίσθημα ευθύνης, σοβαρότητα και με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, προτείνει επισήμως προς τις αρμόδιες αρχές του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, την υποψηφιότητα του κ. Γιώργου Παπανδρέου για την χηρεύσασα θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ταμείου, μετά την παραίτηση του κ. Dominique Strauss Kahn.

    Είμαστε πεπεισμένοι, όπως άλλωστε όλοι οι Έλληνες, αλλά και σύμπασα η οικουμένη, πως ο κ. Παπανδρέου έχει όλα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα ώστε να διαδεχθεί επαξίως τον κ. Strauss Kahn ως managing director του ΔΝΤ.
    Ο κ. Γ. Παπανδρέου μεταξύ άλλων έχει ,
    ** παρασημοφορηθεί από την Γερμανική Κυβέρνηση για τις επιτυχημένες προσπάθειές του, για την διάσωση της Ελληνικής οικονομίας.
    ** αναγορευθεί σε παγκόσμιο στοχαστή από έγκριτο έντυπο των ΗΠΑ.
    ** βραβευθεί για τους αγώνες του κατά του καπνίσματος, κλπ, κλπ.
    Αρχίζουμε από σήμερα έναν ωραίο αλλά δύσκολο αγώνα. Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου πρέπει να καταλάβει την θέση που του αρμόζει, ενώ παραλλήλως το ΔΝΤ θα ωφεληθεί πολλαπλώς από την παρουσία του σε αυτό.
    Καλούμε όλους τους Έλληνες να ενώσουν την φωνή τους με την δική μας και να στηρίξουμε όλοι μαζί με πάθος, την υποψηφιότητα του κ. Παπανδρέου ως διευθύνοντος συμβούλου του ΔΝΤ.

    Καλούμε όλους τους Έλληνες να σκεφθούν τις υπηρεσίες που θα προσφέρει στη χώρα μας η παρουσία του κ. Παπανδρέου στο ΔΝΤ, αλλά πρωτίστως και κυρίως, το όφελος που θα προκύψει με την απομάκρυνσή του από την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Εμπιστεύομαι το πολιτικό ένστικτο του Σαμαρά. Εμπιστεύομαι τον Σαμαρά."
    Τι έχεις παληκάρι μου; Έχεις πέσει στα σκληρά ή είσαι εκ φύσεως χαζός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι ο Γιωργάκης «Οικονομικός Δολοφόνος»;;;

    1) Πριν τις εκλογές το 2009 μιλά κρυφά με τον καζανόβα Ντομινίκ χωρίς να το ξέρει η ΕΕ. . . .

    2) Εξαπατά τους Έλληνες με το «λεφτά υπάρχουν» τον Οκτώβριο 2009. . .

    3) Κωλοβαράει για 6 μήνες (Οκτ. 2009 – Απρίλιος 2010) σαν να μη συμβαίνει τίποτα…...

    4) Σε 15 μέρες «στήνει» το μνημόνιο -1 (ρεκόρ επιδόσεων για ελληνικά δεδομένα!)…....

    5) Για ένα ολόκληρο χρόνο ρουφάει Ευρώ από όπου μπορεί …....

    6) Ύφεση, ανεργία, λουκέτα…....

    7) Αλλά… τους Φωτόπουλους και τα άλλα ΠΑΣΟΚΟ-ρετιρέ δεν τα πειράζει…..

    8) Έλλειμμα 10.5% το 2010…....

    8) Υστέρηση εσόδων μέχρι σήμερα 2δις. Ευρώ…...

    9) Ετοιμάζει το μνημόνιο-2 για την χαριστική βολή: τέλεια έξαθλίωση…...

    Πρόβλεψη:
    10) Έρχονται οι διεθνείς … σωτήρες μας με αντάλλαγμα τα πετρέλαια του Αιγαίου και το Φυσικό Αέριο νότια της Κρήτης!

    Μήπως έχει δίκαιο ο Π. Καμμένος ;

    «λεφτά υπάρχουν» -Οκτ 2009.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ….συνέχεια

    Από προηγούμενο σχόλιο για τα ενεργειακά απόθέματα της Ελλάδας…...

    http://ksipnistere.blogspot.com/2011/05/blog-post_3129.html

    Ο «λεφτά υπάρχουν» -Οκτ 2009.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το 50μελές τσίρκο που λέγεται «Κυβέρνηση Παπανδρέου», δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι;

    Ποιες είναι οι επιδόσεις τους μέχρι σήμερα;
    π.χ.
    >Οι επιδόσεις της Φώφης Γεννηματά στο Υπ. Παιδείας;
    >Οι επιδόσεις της Μ. Αποστολάκη;
    >Του Υπουργού Ανάπτυξης;
    >Του ΥΠΕΞ Δρούτσα;
    >Του «Αρχι-τζιτζιφιόγκου» Παπακωνσταντίνου;

    Τέλος του ιδίου του Γιωργάκη, κρυφού συνομιλητή του διεθνούς καζανόβα Ντομινίκ;

    Ο «λεφτά υπάρχουν» -Οκτ 2009.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση