GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απόψε στο press-gr‏...

Ανθούλα βάλτους στη σειρά... Απόψε τα μεσάνυχτα φτάνουν με το "εξπρές του μεσονυχτίου" στο σταθμό του press-gr τα επ...

Ανθούλα βάλτους στη σειρά...
Απόψε τα μεσάνυχτα φτάνουν με το "εξπρές του μεσονυχτίου" στο σταθμό του press-gr τα επόμενα …θύματα του «εθνικού χλευαστή» (φόβου και τρόμου πλέον πασών των εξουσιών) που μεθυσμένος από χειροκροτήματα, θεαματικότητα, δόξα και πλούτο, επιτίθεται εναντίον όλων των σημαιών...
 Από τους επόμενους που θα καθίσει στο σκαμνί ο …εισαγγελέας της γυάλινης οθόνης, οι περισσότεροι είναι περιδεείς, κάποιοι όμως λένε πως έχουν ράμματα και για τη γούνα του, όπως ότι κι΄αυτός έχει το κουσούρι του…
Ανθούλα, πες στη γραμματέα μου να τους βάλει έναν ένα στη σειρά...

8 σχόλια

  1. Γιωργο προχωρα σε θελει ολη η χωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όχι αγαπητέ μου φίλε.

    Ψάχνεις για MAΛΑΚΕΣ σακ και σένα ;
    Το αμερικανάκι ήθελε να το παίξει πονηρός,
    αλλά τον έδωσαν στεγνά οι Γερμανοί μέσω Λαζόπουλου.

    Διότι ο μπούφος ο Καν και ο πανίβλακας ο δικός σου αρχηγός δεν θυμήθηκαν ότι το CANAL+ ανήκει στο RTL γερμανικών συμφερόντων και ότι έφθασε η ώρα να τους αδειάσουν όλους.

    Έτσι και ο Γιωργάκης θα λέει από εδώ και στο εξής μεγαλύτερες βλακείες και ο Καν θα είναι ΠΛΕΟΝ υποχείριο της φράου.

    Άντε ποντικομούρηδες όλοι της πολιτικής....

    Η αυλαία για τον γιωργάκη έπεσε.

    Τρόπο διαφυγής να ψάχνετε τώρα.
    Αν προλάβαιτε ..βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου Λαζοπουλο ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τσανακογλύφτες ΠΑΣΟΚΟΙ σας γλεντάει καλά ο ''πισογλέντης''σας όλοι μαζί ούτε μια τρίχα απ' τ'αρχίδια του δεν είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γερμανική τορπίλη -μέσω RTL- στο "αμερικανάκι που πάει να διαλύσει την Ευρώπη" !

    Ακόμη κι αν η κυβέρνηση Παπανδρέου, του Υπόγειου, είχε εξαγοράσει όλους τους δημοσιογράφους, δεν μπορούσε να υπολογίζει στον απρόβλεπτο παράγοντα Λάκη Λαζόπουλο.
    Ο Λάκης έδωσε το πιο ισχυρό χτύπημα στη κυβέρνηση –πιθανόν ν αποδειχθεί θανάσιμο-από την έναρξη της θητείας της.

    Μπροστά στον Λαζόπουλο δεν....
    πιάνουν μία οι κορώνες του Τσίπρα, οι κουτσαβακισμοί του Μιχελάκη και η λιωμένη κασέτα της Παπαρήγα-αυτοί κάνουν κουτσοαντιπολίτευση. Ούτε τα ακροβατικά κωλοτουμπίστικα του ΚαρατssαΦύρερ.

    Πριν φτάσουμε στο συγκεκριμένο απόσπασμα που παρουσίασε το «Αλ τσαντίρι», ας αναρωτηθούμε πως και γιατί έφτασε στο σημείο ένα γαλλικό κανάλι το Canal+, να λειτουργήσει σαν το τελευταίο ανυπόληπτο ελληνικό ;

    Γιατί οι δημοσιογράφοι του γαλλικού καναλιού ανέχθηκαν την ξεφτίλα της λογοκρισίας ;
    Από ποιους δέχθηκαν πιέσεις και υπέκυψαν ;

    Αφήνοντας στην άκρη αυτό το κρατούμενο ας δούμε πως μπορεί να έφτασε το συγκεκριμένο απόσπασμα στην εκπομπή του Λαζόπουλου.

    Η πλέον πιθανή οδός είναι μέσω των «συγγενικών» ΜΜΕ με τα οποία συνεργάζεται ο γερμανικών συμφερόντων πολυεθνικός όμιλος Bertelsman-RTL.
    Με 44 τηλεοπτικά κανάλια και 32 ραδιοφωνικούς σταθμούς σε δέκα χώρες ο όμιλος RTL, με έδρα το Λουξεμβούργο, αποτελεί το κορυφαίο ευρωπαϊκό ψυχαγωγικό δίκτυο, καθώς διαχειρίζεται τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς στη Γερμανία, τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, τη Μεγάλη Βρετανία, το Λουξεμβούργο, την Ισπανία, τη Ρωσία, την Ουγγαρία και την Κροατία. Η εταιρεία χρονολογείται από το 1931.

    Θέλουμε λοιπόν να πούμε, πως είναι πολύ πιθανό το λογοκριμένο απόσπασμα που έπαιξε ο Λάκης να είναι μια ακόμη γερμανική τορπίλη στο «αμερικανάκι» που πάει να διαλύσει την Ευρωπαική Ένωση, όπως ισχυρίζονται κάποιοι φανατικοί φίλοι του Παπανδρέου, εντός και εκτός συνόρων.

    Σ αυτή τη περίπτωση καλύτερος εκτοξευτήρας από τον Λάκη Λαζόπουλο, δεν μπορούσε να υπάρξει.

    Οι Γερμανοί τορπίλισαν ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ το κτήνος Στρος
    και την ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ του Γιωργάκη. ΑΚΡΙΒΩΣ στο κέντρο.

    ΑΚΑΡΙΑΙΟΙ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ.


    και τον «περίεργο» Γιώργο Παπανδρέου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι, πολύ νοιάστηκε ο καθένας για το τι είπε και τι έκανε ο κάποιος πολιτικός της τάδε χώρας! Ένας κάποιος δήθεν κωμικός, τάχα χιουμορίστας- τρομάρτα του, κάποιος που πέρασε και περνά τους Έλληνες για ηλίθιους, πουλώντας τους πατριωτισμο και ενδιαφέρον, και που όταν ήταν να προσφέρει στη χώρα του τις υπηρεσίες που όφειλε παρέστησε τον τρελλό και πέτυχε την απαλλαγή του λόγω τρέλλας από το στρατό, κάποιος τέτοιος θα μας πει και θα μας πληροφορήσει με δήθεν νόημα πως ο πρωθυπουργός δεν είναι πατριώτης! Δούλεψε κρυφά, λέει! λες και όταν χρωστάς θα σε αφήσουν οι δανειστές σου σε χλωρό κλαδί! Δεν ντρεπόμαστε, λέω εγώ, να ξεχνάμε εκείνους που μας βούλιαξαν και να κατηγορούμε τον άνθρωπο που ανάλαβε να βοηθήσει στη διάσωση πως έκρυψε από τον Ελληνικό λαό αυτό που ο καθένας μας ήξαιρε; Δεν είχε πει ο Αλόγοσκούφης πως πιάσαμε πάτο; Το ότι υπήρχαν και υπάρχουν χρήματα ποιος το αγνοεί; Και ποιοι τα έχουν όλοι το γνωρίζουν!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

    ΟΥΣΤ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΩΝ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2009, ΗΤΟΙ 15,4% ΤΟΥ ΑΕΠ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΥΒΑΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΛΕΓΑΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 120 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΑΤΕ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ (ΑΠΟ 180 ΔΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 2004- ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΑΕΠ!!!!!!)
    ΠΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ", ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

    ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φοβικος πρωθυπουργος !
    Στη Λευκαδα τον συνοδευσαν 3 διμοιριες των ΜΑΤ, και στην ομιλια που εκανε στη Λευκαδα υπηρχε guests list, με καθαρα κομματικο ακρωατηριο, και απαγορευσαν την εισοδο σε κοσμο που ηθελε να παρευρεθει με το φοβο των επεισοδιων !

    Επισης ξερω οτι υπηρχε και προσωπικη φρουρα του Γιωργου που ηλεγχε το ποιος μπαινει και ποιος ηθελε να μπει και αναλογως φεροταν…


    Ποιός πληρώνει τις διμοιρίες των ΜΑΤ που προστατεύουν τον δοσίλογο ?
    Πληρώνουμε δηλαδή από την τσέπη μας τον στρατό του προδότη της χώρας ?

    Αλλος δουλευει Υπογεια και εμεις ειμαστε οι προβοκατορες!!!
    ΠΑΣΟΚ και πασων των Αγορων. Αμην.

    Τα σεναρια ειναι εγκληματικα, ενω οι Τιτανικοι, οι ρουφιανιες και οι χαρακτηρισμοι ολων μας ως δεφθαρμενων… ειναι λουκουμοσκονη !

    ΓΑΠ σημερα που μιλαμε εχεις να πληρωσεις τους λογαριασμους ??
    Του χρονου που σκανε τα ομολογα περι τα 25+ δις παλι δανειο θα παρεις !

    Η “αληθεια”…. του Λοβερδου δεν εχει βγει ακομη !!!!

    Περιμενουμε και την απαντηση της Μιζενς στην επιστολη κολαφο του Καστανιδη…

    ΑΡΚΕΤΑ GAY, Σαχλαμάρα, Τσόλι.
    παγκοσμίως ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση