GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαψεύδουν όλοι το δημοσίευμα του Spiegel...

Διαψεύδουν όλες οι πλευρές το δημοσίευμα του Spiege l που υποστηρίζει ότι η Ελλάδα εξετάζει την έξοδό της από την ευρωζώνη. Το διαψεύδει...

Διαψεύδουν όλες οι πλευρές το δημοσίευμα του Spiegel που υποστηρίζει ότι η Ελλάδα εξετάζει την έξοδό της από την ευρωζώνη. Το διαψεύδει η ελληνική κυβέρνηση χαρακτηρίζοντάς το "προβοκατόρικο", όπως και η γαλλική που χαρακτήρισε "ελαφρύ" το δημοσίευμα. Ανάλογη τοποθέτηση πραγματοποίησε σύμφωνα με το Bloomberg και εκπρόσωπος του επικεφαλής του Eurogroup, Jean Claude Junker, ενώ πηγές της γερμανικής κυβέρνησης δήλωσαν στο Reuters ότι...
"δεν υπάρχει και δεν υπήρξε σχέδιο εξόδου".

9 σχόλια

  1. Προς κάθε ενδιαφερόμενο που του περισσεύει κανα γιαουρτάκι ή καμιά ντοματούλα παραγινομένη...

    Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Σύμη, την Κυριακή 8 Μαΐου 2011, για τον εορτασμό της 66ης επετείου της υπογραφής της Συνθήκης παράδοσης των Δωδεκανήσων στους Συμμάχους....

    στη συνέχεια θα μεταβεί στα Ίμια να γιορτάσει [έστω και καθυστερημένα] την 12η επέτειο παράδοσης των Ιμίων στους Τούρκους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Reuters:
    “γελοία αισιόδοξος” ο στόχος της κυβέρνησης για τις ιδιωτικοποιήσεις..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Τα σοβαρά εμπόδια αλλά και την επιφυλακτικότητα των ξένων επενδυτών απέναντι στα deals αξιοποίησης ακινήτων στην Ελλάδα αποτυπώνει εκτενέστατο ρεπορτάζ του Reuters για τα 50 δισ. ευρώ που στοχεύει να αντλήσει η κυβέρνηση από αποκρατικοποιήσεις. «Θα κάνατε ένα deal ακινήτων με την Ελλάδα; Για μια χώρα που ελπίζει να αποφύγει τη χρεοκοπία πουλώντας prime ακίνητα αξίας δισ. ευρώ, η πρόταση της Αθήνας στους αγοραστές είναι κάθε άλλο παρά καθησυχαστική», ξεκινά η ανάλυση.

    Το Reuters μεταφέρει τις εκτιμήσεις αναλυτών ότι ο στόχος των 50 δισ. ευρώ είναι υπερβολικά φιλόδοξος, με πολλούς να θεωρούν ότι ακόμα και εάν συγκεντρωθούν 20 δισ., η Αθήνα θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη. Βέβαια, αυτό δεν θα αλλάξει ιδιαίτερα την εικόνα του χρέους. Τα 50 δισ. ευρώ από τις αποκρατικοποιήσεις δεν θα μειώσουν το χρέος παρά στο 134% του ΑΕΠ, επίπεδα που παραμένουν υπερβολικά υψηλά.

    Εξάλλου, το Reuters επισημαίνει ότι η Αθήνα έχει μείνει πίσω στην προσπάθεια για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, θα έπρεπε να έχει ετοιμάσει τη λίστα με τα ακίνητα που διαθέτει έως τον Ιούνιο, όμως, με ένα μήνα περιθώριο, ο στόχος αυτός χαρακτηρίζεται ως «γελοία αισιόδοξος». Οι αρμόδιες επιτροπές δεν έχουν αναλάβει ακόμα τα καθήκοντά τους και δεν έχουν ιδέα γύρω από το πώς θα πρέπει να δουλέψουν, αναφέρει το δημοσίευμα.

    Τα όποια σχέδια για την αξιοποίηση των ακινήτων περιπλέκονται από τη διαβεβαίωση του Γιώργου Παπανδρέου ότι δεν θα πουληθεί ελληνική γη, η οποία, όπως τονίζει το Reuters, μπέρδεψε τους ξένους επενδυτές και έκανε το όποιο deal λιγότερο ελκυστικό. Σε ό,τι αφορά τους πιθανούς επενδυτές, το πρακτορείο εκτιμά ότι αυτοί μπορεί να έρθουν εκτός από το Κατάρ, από την Κίνα, τη Ρωσία και την Ιαπωνία. «Κανείς άλλος δεν έχει τόσα χρήματα», δηλώνει αξιωματούχος της Ευρωζώνης, ο οποίος δεν περιμένει την εμφάνιση κάποιου Ευρωπαίου επενδυτή. Όμως, ακόμα και αυτοί είναι επιφυλακτικοί, τονίζει το Reuters, φέρνοντας ως παράδειγμα την αποχώρηση κοινοπραξίας του Κατάρ από τον Αστακό. Πολλά θα εξαρτηθούν από την τύχη του Ελληνικού, εκτιμά το πρακτορείο. Ε
    άν η συμφωνία με το Κατάρ προχωρήσει, αυτό θα αποδείξει στους υπόλοιπους ξένους ότι τα πράγματα στην Ελλάδα μπορούν να αλλάξουν.
    Μπορεί η Ελλάδα να τα καταφέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Καρφώθηκαν" τα spreads μετά τις δηλώσεις του Γ.Παπανδρέου!

    Αμέσως μετά τις δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου σήμερα στην Βουλή περί "αδυναμίας της Ελλάδας να ζήσει έστω και μία ημέρα χωρίς το δάνειο των 110 δισ. ευρώ" έγινε το αναμενόμενο: Ανέβηκαν τα spreads και τα ασφάλιστρα κινδύνου (CDS)! To spread διαμορφώθηκε στις 1.240 μ.β. μετά από μερικές ημέρες ύφεσης και τα πενταετή ελληνικά CDS διαμορφώνονται στις
    1.464 μ.β.!


    ολε. ! ΟΛΕ.. ΟΛΕ..ΠΑΣΟΚΑΡΑ....ΟΛΕ !

    ΜΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΑΡΕ....
    ΣΑΡΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΡΕΚΟΡ...ΟΛΕ !

    ΤΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣ..ΕΙΣΑΙ.
    ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ ΓΕΡΑ..ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
    ΤΑ SPREADS ΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TΑ CDS λήγουν στις 10 Μαΐου. Άρα τα κωθώνια που έχουν στοιχηματίσει θα πρέπει να τα ανανεώσουν καταβάλλοντας υψηλοτάτες προμήθειες στις τράπεζες που τα έχουν εκδώσει, για να μην τους μείνουν τα χαρτιά στο κωλο. Αγοράζουν λοιπόν τα κωθώνια κουπόνια των CDs διαβάζοντας το Spiegel με απόδοση 12% και δεν αναρωτιούνται ότι οι τράπεζες που τα έχουν εκδώσει είναι αυτές που έχουν συμφέρων να μην χρεοκοπήσει η Ελλάδα για να μην πληρώσουν στο τέλος τα κουπόνια.

    Αυτός ο παροξυσμός μου θυμίζει το 99-2000 και τα όσα συνέβαιναν με το κάθε τυρογαλά, που αφού τον είχε ψήσει πρώτα ένας χρηματιστής μετά πήγαινε ο μαλακας και ακούμπαγε 3 με 4 εκατομμύρια δραχμές για να κονομήσει το ζωών. Τώρα τα ζώα είναι παγκόσμια και τα εκατομμύρια των δραχμών έγιναν εκατομμύρια ευρώ. Πόσοι μαλακες υπάρχουν τελικά ανά το κόσμο ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συναγερμός για την επίσκεψη του Γιώργου σε Λευκάδα και Μεγανήσι..

    Συναγερμός έχει σημάνει σε όλη την Ελλάδα μετά την είδηση ότι ο Γιώργος Παπανδρέου το Σαββατοκύριακο θα επισκεφτεί τη Λευκάδα και το Μεγανήσι.
    Πριν από ένα χρόνο, ο πρωθυπουργός είχε πάει στο Καστελόριζο και με φόντο το Αιγαίο μας ανακοίνωσε το Μνημόνιο.

    Λέτε αύριο με φόντο το Ιόνιο να μας ανακοινώσει το νέο Μνημόνιο ;
    Δεν το έχει σε τίποτε να το κάνει.
    ΜΑΛΛΟΝ..Τώρα θα ανακοινώσει εκλογές.Μακάρι!!!!

    ΑΛΛΑ..Αυτό μόνο ; Μη μας ανακοινώσει και αναστολή της ΑΟΖ με την Αλβανία, για να μην ενοχληθούν οι Τούρκοι να λες.
    Ανακοινώσεις με φόντο νησί ;……ωχ


    θα τον φιλοξενισει ο Πολιτης σπιτι του, η θα παει στο σπιτι του Καραπαναγιωτη.
    Οπου και να παει τη εχουμε βαμμενη, διαβαζα οτι ο Αντρικος του λεει για εκλογες αυτη θα ειναι μια πιο καλη λυση για ολους εμας, και ας μην εχουμε κυβερνηση οπως το Βελγιο για καιρο, να ησυχασει λιγο το κεφαλι μας.
    Να ζησουμε στην αναρχεια μας και στην παλαβωμαρα μας, να μην τους βλεπω για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα, ολους μα ολους.
    Μια και εισαι διπλα δεν πετιεσαι, και την ωρα που θα μας κανει δηλωσεις αντι για μαντηλι να τους κουνας κανα σκοινι,
    ...για να βλεπει το μελλον του +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

    ΟΥΣΤ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΩΝ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2009, ΗΤΟΙ 15,4% ΤΟΥ ΑΕΠ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΥΒΑΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΛΕΓΑΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 120 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΑΤΕ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ (ΑΠΟ 180 ΔΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 2004- ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΑΕΠ!!!!!!)
    ΠΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ", ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

    ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

    ΟΥΣΤ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΩΝ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2009, ΗΤΟΙ 15,4% ΤΟΥ ΑΕΠ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΥΒΑΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΛΕΓΑΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 120 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΑΤΕ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ (ΑΠΟ 180 ΔΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 2004- ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΑΕΠ!!!!!!)
    ΠΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ", ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

    ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προσοχη στα φιδια...
    ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ....αυτη την εποχη ειναι πολυ επικινδυνα !

    Τα φιδι ερπει...ο γυμνοσαλιαγκας ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ?

    Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΑΣ!

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ....
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ !
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ !
    ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ.

    ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΛΕΤΕ....
    ΣΥΦΙΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ?

    ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΑΠ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ Η ΙΔΙΑ Η ΤΡΟΪΚΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ (ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΘΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΥΝΑΙΝΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΪΚΑ ΩΣ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΞΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (!)

    ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

    ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ...ΠΙΑ ΤΟ
    ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ.

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ---------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΓΙΑ.... τους "έχοντας
    χάσει τη δεδηλωμένη."

    ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΤΟΣΥΜΟΡΙΑ ΠΑΣΟΚ
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ,
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ. ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ !!!

    ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ;;;
    ΓΙΑ ΤΟ ..ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ.

    Γιωργακη the party is over... Eτοιμαζε -οσο προλαβαινεις- τα πολυτελεη μπαγκαζια σου για τον γυρισμο στην πατριδα σου
    (ναι την USrael..)

    Tο τσουναμι εφτασε και αυτη τη φορα δεν σας σωζει κανενας ΠΑΤΤΑΚΟΣ που σας μοιραζε διαβατηρια...

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση