GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tα "ναί" και τα "όχι" του Σαμαρά...

«Δεν θα ψηφίσω καμία δέσμευση σε λανθασμένη και αδιέξοδη πολιτική» δηλώνει ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, για το ενδεχόμενο να υπερ...

«Δεν θα ψηφίσω καμία δέσμευση σε λανθασμένη και αδιέξοδη πολιτική» δηλώνει ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, για το ενδεχόμενο να υπερψηφίσει τυχόν δεύτερο μνημόνιο. Σε συνέντευξη του στο «Πρώτο Θέμα», ο κ. Σαμαράς σημειώνει ότι δεν θα ψηφίσει ούτε το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα «γιατί δεν περιλαμβάνει μέτρα ανάκαμψης». Διευκρινίζει, ωστόσο, ότι κάποια μέτρα μείωσης της σπατάλης μπορεί να τα ψηφίσει η ΝΔ.
"Πιθανόν να ψηφίσει η ΝΔ και κάποιες αποκρατικοποιήσεις", επισημαίνει και συμπληρώνει «θα δείξει... Πάντως στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων οι θέσεις μας είναι πιο προχωρημένες από αυτές της κυβέρνησης».
«Δουλειά της αντιπολίτευσης δεν είναι να προσυπογράφει με το στανιό, την πολιτική της κυβέρνησης αλλά να...
υποδεικνύει άλλον δρόμο όταν η κυβέρνηση οδηγεί σε αδιέξοδα», τονίζει.
Σε ό,τι αφορά τις αποκρατικοποιήσεις, επισημαίνει ότι δεν είναι όλα προς πώληση και υπογραμμίζει ότι «πρέπει να προχωρήσουν αλλά να μην είναι κινήσεις ταμειακού πανικού».
Επαναλαμβάνει τη διαφωνία του με την πώληση του 17% της ΔΕΗ και επαναφέρει την πρόταση του για τον τρόπο αποκρατικοποίησης της εταιρείας.
Υποστηρίζει επίσης πως δεν είναι ανήθικη η πρόταση του για νομιμοποίηση αυθαιρέτων όπως τον κατηγορούν ορισμένοι αφού όπως λέει, σήμερα δεν κατεδαφίζεται κανένα αυθαίρετο και διαιωνίζεται η κατάσταση. Προϋπόθεση είναι, όπως αναφέρει, να τραβήξει η πολιτεία «κόκκινη γραμμή».
Ο κ. Σαμαράς δηλώνει ακόμη αντίθετος με το ενδεχόμενο απολύσεων στο Δημόσιο αν και παραδέχεται ότι ήταν λάθος που βρεθήκαμε με τεράστιο δημόσιο τομέα.
Ο πρόεδρος της ΝΔ θεωρεί ότι πιέζουν για συναίνεση όσοι θέλουν να μη διορθωθεί το σφάλμα που έγινε και να συγκαλυφθούν οι ευθύνες όσων το έκαναν, ενώ κάνει λόγο για ενιαία φωνή του κόμματος στις ψηφοφορίες.
Θεωρεί ότι θα είναι λάθος να τεθεί εκλογικό δίλημμα νέο μνημόνιο ή χρεοκοπία τονίζοντας ότι θα ήταν επιζήμιο και λάθος. Επαναλαμβάνει ότι δεν ζητά εκλογές αλλά σημειώνει πως «είναι τόσο πρωτοφανής η αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης που έρχεται η ώρα η ίδια η κοινωνία να της ζητήσει να φύγει». Δηλώνει έτοιμος να κυβερνήσει και τάσσεται κατά των κυβερνήσεων συνεργασίας. Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

5 σχόλια

  1. <>
    Never interrupt your enemy
    when he is making a mistake.

    ---Napoleon Bonaparte

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ.

    Να βγείς απο την υποχρέωση σαν 4ος Θεσμικός Πατάγων του τόπου.

    Και δεν τον γαμάς...
    Έτσι και αλλιώς μόνα τους τα σκυλιά του Πασοκ, σε λίγο θα κατασπαράζουν το ένα τον άλλο.

    Πως το είπε ο Καραμανλής..
    " Άστον να ξεφλουδιστεί.." τον κώλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η CIA απορεί που δεν έγινε ακόμα … μπάχαλο στην Ελλάδα !

    ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ !!!.
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΓΑΠ ΑΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ???.
    ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΠΟΡΤΑ!!!

    ΑΛΛΑ ένα από τα πολύ επιτυχημένα του ΓΑΠ είναι ότι αφού παραμύθιασε ΠΟΛΥ κόσμο (κανείς δεν αμφισβητεί την πανηγυρική του εκλογή) και αφού, μετά το αποδεδειγμένο παραμύθιασμα, τους έπεισε να τον επιβεβαιώσουν στις Δημοτικές, πάντα με το παραμύθι ότι τους εξασφαλίζει τις μισθούς συντάξεις και την γνωστή σοσιαλιστική βαλχάλα, έβαλε όλους εμάς τους μπλόγκερς να τρομοκρατούμε την ίδια του την εκλογική βάση να συνεχίσει να τον στηρίζει.

    Βέβαια, όλα αυτά προϋποθέτουν ότι κάποιο κορόϊδο εξακολουθεί και δανείζει.
    Κορόϊοδο ;
    Καθόλου. Με υποθήκες πλέον και λέγειν στους πισινούς μας.
    Η μαγκιά του ΓΑΠ θα είναι αυτή την τελευταία στιγμή να το ρίξει στο ζεϊμπεκοπατριωτικό και να πει αυτός το δις ιζ Πάρτα, αφού έχει εξασφαλίσει τα συμφέροντα του στενού περιβάλλοντος ντόπιων και ξένων τζακιών.

    Απ΄ότι φαίνεται δεν έχει ακόμη κορεστεί η πλεονεξία τους και η σχιζοφρένεια τους να μας αποδείξουνε ότι αυτοί οι εκλεκτοί και εμείς οι απατεωνίσκοι Ελληνες.

    Δεν μπορούνε τα χαπακομένα Πασόκια να καταλάβουνε ότι τώρα θα δώσουνε πίσω ότι τους έδωσε ο τερι, δεν μπορεί ο εγκέφαλός τους μετά τόσα χρόνια αδράνεια να λειτουργήσει.

    Τους έχεις δει πως φωτογραφίζονται με τον ΓΑΠ, σαν καθηστερυμένα που τους δώσανε γλυφιτζούρι να κάτσουνε ήσυχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μονο τα ποσοστα στα γκαλοπ τον ενδιαφερον χεστικε για την Ελλαδα ο αυριανος προθυπουργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΣΟΚ.ΖΗΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ.1993,1995 ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση