GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oι δηλώσεις Βενιζέλου για επικύρωση του "Μνημονίου 2" με 180 ψήφους ισχύουν;‏...

Από το http://zeidoron.blogspot.com/ Πρέπει να επιδιώξουμε το μνημόνιο 2 να επικυρωθεί πολιτικά από 180 βουλευτές. Αυτή η ολοκληρωμένη...

Από το http://zeidoron.blogspot.com/
Πρέπει να επιδιώξουμε το μνημόνιο 2 να επικυρωθεί πολιτικά από 180 βουλευτές. Αυτή η ολοκληρωμένη συμφωνία, που θα συνιστά και μια μακροπρόθεσμη διεθνή δέσμευση της χώρας, πρότεινα να ζητήσουμε να εγκριθεί από τη Βουλή με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών, όπως πίστευα ότι έπρεπε να είχαμε κάνει και τον Μάιο του 2010 με το μνημόνιο 1, για να μην αφήσουμε την αντιπολίτευση να διολισθήσει σε απλουστεύσεις και δημαγωγίες.
Αυτή μου η πρόταση συνδέεται και με την άποψή μου για από...
 κοινού διαπραγμάτευση με την τρόικα στην τελευταία φάση των διαβουλεύσεων για το Πρόγραμμα 2"!!!!
Αυτές είναι οι δηλώσεις του κυρίου Ευάγγελου Βενιζέλου στο Πρώτο Θέμα της Κυριακής 12 Ιουνίου 2011.
Αραγε 6 μέρες μετά και μάλιστα σε αναβαθμισμένο ρόλο ως Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών εξακολουθεί να τις υποστηρίζει;

11 σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ, Α) ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ(ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΒΛΕΠΕ.ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ),ΑΛΛΑ ΚΑΙ Β)ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΜΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΥΑΛΑΚΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ,ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΤΡΕΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΣΥ ΤΑ ΣΚΑΤΩΝΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΞΕΣΚΑΤΩΝΑΝ.
    ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΩΣ ΤΟ 2009 ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2011 ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ NA ΤΑ ΞΕΣΚΑΤΩΣΕΙΣ.
    ΚΑΘΕ ΠΑΣΟΚΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε παιδί μου 8.40 δεν βαρέθηκες να επαναλαμβάνεσαι μονότονα?
    Καμμιά συνταγή για όσους δεν είναι πασόκοι,δεν θέλουν Σαμαρά,δεν ανήκουν πουθενά,δεν έχεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που λέει τώρα στον ALTER ο κατεξοχήν αναξιόπιστος Γ. Δημαράς είναι ανήκουστο!
    Λέει ότι ο Βενιζέλος πρέπει να φανεί συνεπής και να συνεχίζει να υποστηρίζει την ψήφιση με 180 Βουλευτές του μεσοπρόθεσμου.
    Ποιος το λέει ρε παιδιά;
    Ο ξευτίλας ,ο ασυνεπής, ο παραιτούμαι από 1/1/11 από βουλευτής ,ο ΔΕΝ παραιτούμαι, ο ξανά ισχύει η παραίτησή μου, ο ΟΧΙ ΔΕΝ ισχύει η παραίτησή μου….
    Άντε να χαθείς γελοίε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λα καλέ ..μαύρε άραχνε 8,40 και
    κακέ ΠΟΥΣΤΑΡΑ Πασοκομαλακισμένο στα σχόλια...ασχολήσου...με τις πράσινες δικιές σου.
    ----------------------------------------------

    Quiz: Ποιός είναι ο Υπουργός με το στριγκάκι;

    Το ότι στο ΠΑΣΟΚ που πήρε το πάνω χέρι, μετά τον χθεσινό ανασχηματισμό, επικρατούν οι μισογύνηδες το καταλάβαμε όλοι μιας και οι μόνες γυναίκες που "επέζησαν" είναι αυτές του Υπ. Εθνικής Παιδείας... αλλά το ότι θα υπήρχε και υπουργός που έχει εμφανιστεί με στριγκάκι δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε!!!

    Γελάει όλη η δημοσιογραφική πιάτσα που ξέρει και τον έχει "θαυμάσει" με στριγκάκι.

    Ποιος είναι θα σας το αποκαλύψουμε την κατάλληλη ώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. " ΚΑΚΑΛΑ ΜΑΛΙΑ ¨"....Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    Κύριε Βενιζέλο μετά την αναβάθμισή σας ισχύουν οι δηλώσεις σας για επικύρωση του Μνημονίου 2 με 180 ψήφους ;
    ___________________________________
    "Πρέπει να επιδιώξουμε το μνημόνιο 2 να επικυρωθεί πολιτικά από 180 βουλευτές. Αυτή η ολοκληρωμένη συμφωνία, που θα συνιστά και μια μακροπρόθεσμη διεθνή δέσμευση της χώρας, πρότεινα να ζητήσουμε να εγκριθεί από τη Βουλή με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών, όπως πίστευα ότι έπρεπε να είχαμε κάνει και τον Μάιο του 2010 με το μνημόνιο 1, για να μην αφήσουμε την....αντιπολίτευση να διολισθήσει σε απλουστεύσεις και δημαγωγίες.

    Αυτή μου η πρόταση συνδέεται και με την άποψή μου για από κοινού διαπραγμάτευση με την τρόικα στην τελευταία φάση των διαβουλεύσεων για το Πρόγραμμα 2"!!!!
    ___________________________________
    Αυτές είναι οι δηλώσεις του "κυρίου" Ευάγγελου Βενιζέλου στο Πρώτο Θέμα της Κυριακής 12 Ιουνίου 2011.

    Αραγε 6 μέρες μετά και μάλιστα σε αναβαθμισμένο ρόλο ως Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών εξακολουθεί να τις υποστηρίζει ;

    σχόλιο...
    " ΚΑΚΑΛΑ ΜΑΛΙΑ ¨"....Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
    * ΟΠΟΥ ΚΑΚΑΛΑ ΜΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΔΙΩΝ.

    - ΒΕΒΑΙΑ Η ΣΚΡΟΦΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΗ.....
    ΟΠΟΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!
    Χέσε την Νταλάρα ..καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝ0ΜΙΚΟΝ ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ
    ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ??

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΔΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΔΩ Ο ΣΑΛΑΓΙΑΝΗΣ 'ΜΑΣΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙ
    ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟ ΣΑΜΟΥΗΛ ΣΤΟ ΚΟΥΓΚΙ ΚΑΙ ΤΟ
    ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΛΥΧΝΑΡΙ ΤΟΥ ΑΛΑΝΤΙΝ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ
    ΠΑΝΤΕΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΛΟΓΩ ΕΠΙΘΕΤΟΥ)
    ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΟΡΧΙΔΕΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ;ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙς ΣΟΥ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΜΕ 180 ΣΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ;ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΣΤΡΙΓΚ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΑΡΑ.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 180 ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΗΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος είπε...
    80 ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΗΣΕΤΕ
    18 Ιουν 2011 1:51:00 π.μ.

    έλα μoυνί στον τόπο σου ......TETOIA ΩΡΑ !!!!


    Ανοιχτή επιστολή στο site του ΠΑΣΟΚ, αναρτημένη
    Ανοιχτή επιστολή στον Γ. Παπανδρέου
    Θεσ/νίκη 31-3-07
    Ο Γ. Παπανδρέου, ως αρχηγός, παρέλαβε ένα πολιτικό κόμμα ιδεολογικά και κοινωνικά στέρεα «δομημένο» (με τα όποια προβλήματα) και το οδήγησε σε πολιτικό μαρασμό, απαξιώνοντάς το.
    Στρατηγικά Πολιτικά Ατοπήματά του :
    1. Πολιτική ανυποληψία.
    Η εξωτερική του πολιτική (απροκάλυπτη υποστήριξη του σχεδίου Ανάν, όταν η τεράστια πλειοψηφία των Ελληνοκυπρίων και των Ελλήνων συνεπώς, δεν το αποδεχόταν) οδήγησε τους ψηφοφόρους του πασοκ σε ιδεολογική απάθεια, πολιτική σύγχυση και αυτόν σε πολιτική ανυποληψία δια παντός.
    2. Ιδεολογική αποσύνθεση του πασοκ.
    Με την περίφημη «διεύρυνση» «αριστερά» και ακρο-δεξιά, κατόρθωσε ένα συμπαγές ιδεολογικά και κοινωνικά πολιτικό κίνημα να το απο-ιδεολογικοποιήση εν μία νυκτί.
    Ειδικά με τους νεοφιλελεύθερους (Σ. Μάνο και Α. Ανδριανόπουλο, πολιτικούς συνοδοιπόρους των Μπους, Τσένει και λοιπά νεοσυντηρητικά κοράκια) έβαλε ταφόπλακα στην όποια ιδεολογική κάλυψη απέμεινε στο πασοκ, από την αλά Παπαντωνίου λαίλαπα της «εκσυγχρονιστικής» επέλασης του χρηματιστηρίου και τον τρόπο εισαγωγής του ευρώ στην ζωή μας (ανεξέλεγκτη λειτουργία της αγοράς των καρτέλ με συνέπεια την μη συγκράτηση των τιμών) με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα. Έτσι φτάσαμε στο «πολιτικό αληταριό» Λ.Λ.
    Μόνη επιλογή του : Να παραιτηθεί από την αρχηγία του πασοκ και
    την εγχώρια πολιτική ζωή !, αξιοπρεπώς (sic).

    ______________________________________________
    Σήμερα έχουμε τις συνέπειες της επιλογής του να παραμείνει γαντζωμένος στην εξουσία του πασοκ τότε και στην πρωθυπουργία σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο "άνθρωπος" τα έχει λύσει τα προβλήματά του. Εκανε έναν καλό γάμο, είναι και ΠΑΣΟΚ είναι και καθηγητής στο ελληνικό πανεπιστήμιο.
    Ολα ΟΚ.
    Αμα εμείς περιμένουμε από αυτόν, ή από οποιον άλλον ΠΑΣΟΚ να λύσει τα δικά μας προβλήματα μάλλον δεν είμαστε καλά στα μυαλά.

    Ο Παπακωνσταντίνου θεωρούνταν αλεξιπτωτιστής και εύκολα μπορούσαν να τα βάλουν μαζί του οι ακραιφνείς Πασόκοι βουλευτές, κ.ά.
    Ο Μπένυ όμως θα επιβάλλει τα ίδια και χειρότερα, και κανένας μέσα στο κόμμα και στη κοινοβουλευτική ομάδα δεν θα τον αμφισβητεί, αφού έτσι κι αλλιώς οι μισοί βουλευτές είναι Βενιζελικοί.
    Πονηρός τελικά ο Αθανασάκης και ο ΝικολάκηςΑΠ.

    Από τη μια δεσμέυει τον Μπένυ στο άρμα του μνημονίου, και τον ταυτίζει με την δική του ανάλγητη πολιτική, κι απ την άλλη τον ξεδοντιάζει πολιτικά, αφού σε λίγο καιρό κανένας πράσινος ψηφοφόρος δεν θα τον συμπαθεί πλέον.
    Τον βλέπω να καταλήγει στο κόμμα της αγαπημένης του Θοδώρας.

    O Βενιζέλος ομολόγησε ότι θα κάνει τα ίδια που θα έκανε ο Παπακωνσταντίνου.
    Η μόνη διαφορά του με τον Παπακωνσταντίνου είναι ότι ο Βενιζέλος έχει πληθωρικότητα στον λόγο, κάτι που χρησιμοποιεί για να αποφύγει να απαντήσει άμεσα στα ερωτήματα.
    Κατά τα άλλα οι μειώσεις στα εισοδήματα είναι εδώ, οι φόροι αυξάνονται, κουβέντα για ανάπτυξη, και πολύ μπλα μπλα......

    Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του ο χοντρός.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση