GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νόμπελ Οικονομίας 2011...

Από τον Γιάννη Μυλωνά http://syllektiko-pazari.blogspot.com/ Κατόρθωσε να εντοπίσει ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για την εισφοροδιαφυγή ...

Από τον Γιάννη Μυλωνά
http://syllektiko-pazari.blogspot.com/
Κατόρθωσε να εντοπίσει ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για την εισφοροδιαφυγή και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά .
Εντόπισε όλο το πρόβλημα της οικονομίας σε αυτούς που η βουλή των ελλήνων (!!!!) έδωσε κίνητρα να αποχωρήσουν από την ενεργό υπηρεσία κάτω των 60 ετών,για να πουληθούν πιο εύκολα οι επιχειρήσεις.
Εξαίρεσε τους απόστρατους για την τεράστια προσφορά τους (βλέπε δηλώσεις Πάγκαλου) που με υπηρεσία 20 και 22 χρόνων παίρνουν...
 σύνταξη στα 44 χρόνια τους.
Και τέλος έκανε ότι μπορούσε για να κατασπαράξει τις συντάξεις με ΛΑΦΚΑ, ΜΑΦΚΑ, ΛΑΚΤΑ και άλλα λόγια αγαπιόμαστε,και να καλύψει αυτά που έφαγαν οι κυβερνήσεις από τα ταμεία(1981-2009) και να μειώσει και τις επικουρικές που είναι λεφτά των εργαζομένων που τα εμπιστεύτηκαν στο κράτος να τα διαχειριστεί και τα έφαγε σε βίλες.
Το επιστημονικό οικονομικό δυναμικό της χώρας νιώθει δέος μπροστά σε ένα μαθηματικό που κατόρθωσε να τονώσει την ύφεση με περικοπές μισθών και συντάξεων.
Κέρδισε δε την υποψηφιότητα έναντι του κ.Λοβέρδου λόγω της ιδιαίτερης γνώσης του σαν συνδικαλιστής,και επαφής του με την κοινωνία.
Οι συνήθως ύποπτοι Μισθωτοί ,συνταξιούχοι,οικοδομές και αυτοκίνητα σας ευχαριστούν για την ίση μεταχείριση που τους επιφυλάξατε με τα μέτρα εναντίον τους ,ίδια μέτρα που λάβατε για τους καταχραστές ,κλέφτες και εξαγωγείς χρημάτων που κυκλοφορούν ανάμεσα σας μας.
Κατόπιν όλων αυτών σήμερα προήχθη σε υπουργό.... με υφυπουργό άλλο συνδικαλιστή ,οικογενειακές υποθέσεις.
Οι Αχαιοί ξέρουν και θυμούνται !!!!!!!!!

25 σχόλια

  1. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΕΙΝΑΙ
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΗ ΧΕΩΚΟΠΙΑ

    Σύμφωνα με τις οφειλές που αποτυπώνονται στην... αίτηση υπαγωγής του καναλιού στο άρθρο 99, εκκρεμεί πρόστιμο ύψους 6.627.000 ευρώ, για έκδοση εικονικών τιμολογίων προς τις εταιρείες Κουρής Media Group και Extra Communication.

    Παράλληλα η εταιρεία οφείλει και άλλα εννέα εκατομμύρια ευρώ στο Δημόσιο, λόγω μη απόδοσης ΦΠΑ και Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών.

    Οι ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων του σταθμού που δεν έχουν καταβληθεί, από το Δεκέμβριο του 2009, μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2010, αγγίζουν τα 6.719.000 ευρώ.

    Ακόμα μεγαλύτερες είναι οι επίδικες αξιώσεις τρίτων κατά του ALTER, για προσβολή της προσωπικότητας ή και δυσφήμισης, που αγγίζουν τα 34.000.000 ευρώ.

    Τα πρόστιμα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης κατά του ALTER υπολογίζονται στα 3,8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ άλλα αγωγικά αιτήματα ανέρχονται στα 1,2 εκατομμύρια.

    Στο μεταξύ, σύμφωνα με την αίτηση υπαγωγής του σταθμού στο άρθρο 99, του πτωχευτικού κώδικα, οι εκπομπές μαγειρικής του ALTER για το 2007 κοστολογήθηκαν προς 30.100.00 ευρώ και για το 2008 προς 25.570.000 ευρώ.

    Δηλαδή, το ALTER ξόδεψε για εκπομπές μαγειρικής, όσα περίπου πληρώνει ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA για όλες τις ετήσιες τηλεοπτικές παραγωγές του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΝΟΜΠΕΛ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΠΕΛ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ,ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ !!!

    Η αναφορά οτι εξαίρεσε τους απόστρατους για την τεράστια προσφορά τους που με υπηρεσία 20 και 22 χρόνων παίρνουν...σύνταξη στα 44 χρόνια τους κλπ

    Συμπληρώνω εγώ ...
    Η σύνταξη των Σταρτιωτικών που χορηγείται απο 42 μέχρι 52 χρονών και που κυμαίνεται από 2200 οι χαμηλόβαθμοι μέχρι 4.500 ευρώ οι υψηλόβαθμοι ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ λέει απο την έκτακτη εισφορά το ΛΑΦΚΑ και την περικοπή 13ης και 14ης σύνταξης γιατί...λένε οτι η συνταξιοδότηση έγινε αυτεπάγγελτα και υποχρεωτικά !!!(ΝΟΜΠΕΛ)

    κατά τα άλλα η νεολαία (αν βρει δουλειά απο αυτές που περισσεύουν από τους απόστρατους) ... να αμείβεται με 486/μήνα και ο συνταξιούχος π.χ. οικοδόμος στα 67 του να πάρει σύνταξη 600 ευρώ...

    ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ και μόνο γιαυτό !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πράγματι ο κούκλος με το ωραίο γενάκι μαζί με τον κ.Λοβέρδο έστειλε ανθρώπους σαν και μένα εκτός από τα 37 χρόνια χωρίς όριο ηλικίας (ένσημα) συν 5 χρόνια στο ΙΚΑ σύνολο 42 να κλείσω και τα 60χρόνια τη στιγμή που πληρώνουμε συντάξεις σε 6500 στρατηγούς που απολαμβάνουν τα χρήματα των φορολογουμένων μαζί με τους μισθούς και συντάξεις των δικαστικών και βουλευτών αφού αποφασίζουν για τους μισθούς τους λόγω του Δ΄ ψηφίσματος που έφτιαξαν κατ'εντολή του "εθνάρχη" οι κ.κ. συνταγματολόγοι που τώρα διαμαρτύρονται. Ακαταδίωκτοι οι βουλευτές για αδικήματα και παράλληλα συντάξεις πείνας 5 και 6 χιλιάδων μόνο!!!
    Σωκ
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΑΤΣΑ ΝΥΦΙΤΣΑΣ.....ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αποκαλυψη

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ δηθεν διωκτης των παρανομων απομακρυνθηκε γιατι καλυπτε τις δεξιες στο τελος, παρανομιες οπως αυτες της Ασπαιτε Ευανθιας Μακρη Μποτσαρη, προγραμματα κλπ...

    η απομακρυνση εγινε από τον ιδιον τον Πρωθυπουργο κατοπιν καταγγελιων που εκανε γνωστος πολιτευτης Πασοκ
    Την ιδια τυχη θα εχουν οσοι καλυπτουν τις δεξιες παρανομιες

    Aπομακρύνθηκε ο Γ. Πανάρετος-Παραμένει το υπόλοιπο σχήμα στο υπ. Παιδείας

    Aπομακρύνθηκε ο Γ. Πανάρετος-Παραμένει το υπόλοιπο σχήμα στο υπ. Παιδείας.

    Ο ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΧΕ ΕΚΑΤΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΞΙΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ....ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΤΑΓΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΡΡΕΥΝΑΣ...ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΧΥΤΗΡΗ ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ, ΠΡΩΤΟΠΠΑΠΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΡΟΩΘΠΟΥΣΑΝ ΔΕΞΙΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ Ή ΣΕΞ ΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΣΟΚ.

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΔΕΞΙΕΣ "ΛΟΛΛΕΣ"...

    ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΤΟΠΠΑΠΑ ΧΡΗΣΤΟ ΚΛΠ...ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΗΔΑΝΕ ΔΕΞΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΣΤΑΝΕ ΣΤΟΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΑΜΒΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

    Σε απομάκρυνση από το υπ. Παιδείας του υφυπουργού Γιάννη Πανάρετου προχώρησε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, ενώ παραμένουν υπουργός η Αννα Διαμαντοπούλου, Αναπληρώτρια υπουργός η Φώφη Γεννηματά και υφυπουργός η Εύη Χριστοφιλοπούλου.

    Στην απομάκρυνση του Γ. Πανάρετου από το υπ. Παιδείας έπαιξαν ρόλο
    οι αντιδράσεις των καταγγελιων του πολιτευτη και των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ ειδικά στο πρόσωπο του στενού φίλου του Γ. Παπανδρέου.

    Οι αρμοδιότητες του κ. Πανάρετου (τριτοβάθμια και πανελλαδικές) αναμένεται να περάσουν στην Αν. υπουργό Φ. Γεννηματά.

    Η ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ
    ΠΑΣΟΚΟΚ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 18 Ιουν 2011 5:50:00 μ.μ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20.5 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 670 ΕΥΡΩ. ΣΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΖΩ ΑΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΣΤΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΟΡΘΙΑ Η' ΞΑΠΛΩΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΕ ΤΑ `ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑΊΖΕΙ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν ήταν στην αντιπολίτευση ο κ. Κουτρουμάνης, μέχρι το 2009 πήγαινε κάθε μέρα στο υπουργείο εργασίας και έκανε "σαματά" για τα δικαιώματα των εργαζομένων και για τις συντάξεις. Αυτά που κάνει τώρα στους συνταξιούχους είναι απείρως χειρότερα. Μα, μήπως τηρεί και αυτά που εξαγγέλλει; Έλεγε ότι επειδή καθυστερούν οι συντάξεις για μήνες, τα ταμεία θα έδιναν στους συνταξιούχους ένα ποσό στο περίπου και όταν έβγαινε η σύνταξη θα γινόταν εκκαθάριση... Γιατί δε γίνεται; Ο ίδιος το εξήγγηλε. Γιατί δεν το κάνει; Έλεγε επίσης ότι θα δημιουργηθούν ΚΕΠ ειδικά για την ενημέρωση αυτών που πρόκειται να βγουν στη σύνταξη. Τα είδε κανείς;;; Αν πάτε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, θα δείτε να μεταχειρίζονται ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ηλικιωμένους υπάλληλους, οι οποίοι πάνε να ρωτήσουν για συνταξιοδοτικά θέματα. Άνθρωποι σεβάσμιοι διαπληκτίζονται και σπρώχνονται μεταξύ τους για να πιάσουν μια θέση στην ... πόρτα που θα ανοίξει στις 11.30 Δευτέρα και Πέμπτη και να πάνε μετά από ώρες ορθοστασίας σε έναν υπάλληλο, ο οποίος απαντάει με αοριστολογίες και γρήγορα - γρήγορα για να τους "ξεπετάξει". Είναι σα να τους λένε πηγαίνετε στο Μητρόπουλο και στα άλλα λαμόγια, να τα "σκάσετε" κανονικά για να σας πληροφορήσουν στοιχειώδη θέματα για τα οποία το Γενικό Λογιστήριο ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ να ενημερώνει. Τι να πει κανείς... ΜΗΔΕΝ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΑΥΤΟ ΚΙ'ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΠΕΛ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΑΚΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΝΟΜΑΤΑΙΟΣ....

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ.

    ΤΟ ΚΛΑΑΨΟΜ...ΚΟ ΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΙΟΛΙΚΟ ΜΟΥΤΡΑΚΙ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΥ ΣΚΑΡΦΙΣΤΙΚΑΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ Μ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

    ΡΕ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΕ ΕΝΑΣ ΜΕ 37 ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΥΓΕ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ. ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 60 ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ??????

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ, ΗΞΕΡΕ ΡΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΟΥΣΕΣ????

    ΑΝ ΤΟΞΕ ΡΕ ΔΕ ΘΑΦΕΥΓΕ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.

    ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΓΙΑΤΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 18 Ιουν 2011 6:33:00 μ.μ.
    Καλέ μου άνθρωπε.
    Σε έστειλε κάποιος με το ζόρι στα τεθωρακισμένα ενώ εσύ δεν ήθελες να πας?
    Ας δούλευες όπως κι εμείς οι καραγκιόζηδες πιτσαδόρος.
    Τώρα για το πόσα παιδάκια μάμησες όλοι έχουμε πάει στρατό κι έχουμε δει πως φέρονται οι κομπλεξικοί καραβανάδες στους στρατευμένους, που ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ απο τον νόμο πρέπει να υπηρετήσουν την πατρίδα.
    Εμείς θεωρούμε εσένα ΖΩΝΤΑΝΟ.
    Λάθος μέρος βρήκες να κλαφτείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το κακό είναι οτι οι Αχαιοί ακόμα τον αγαπάνε, εμφανιζεται δημοσια και κανεις δεν τον κράζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
    ==================================================
    ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

    Κύριε Υπουργέ

    Η σύνταξη των Σταρτιωτικών που τους χορηγείται απο 42 μέχρι 52 χρονών και που κυμαίνεται από 2200 μέχρι 4.500 ευρώ απο την έκτακτη εισφορά το ΛΑΦΚΑ και την περικοπή 13ης και 14ης σύνταξης γιατί...λένε οτι η συνταξιοδότηση έγινε αυτεπάγγελτα και υποχρεωτικά !!!(ΝΟΜΠΕΛ ΒΛΑΚΕΙΑΣ στον εμπνευστή της).

    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ???

    γιατί η νεολαία (αν βρει δουλειά απο αυτές που περισσεύουν από τους απόστρατους) ... θα αμείβεται με 486/μήνα και ο συνταξιούχος π.χ. οικοδόμος στα 67 του να πάρει σύνταξη 600 ευρώ...

    Δεν περιμένω απάντηση...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ (προκλητικά προνομοιακής σε καιρούς χαλεπους)ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ Κ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. και που να δεις τα πραγματικα νομπελ οικονομικων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά οσα γράφετε αλλά δεν είπατε το χειρότερο.

    Ολοι αυτοί οι ένστολοι που αποστρατεύονται στα 45 τους χρόνια, νεοι με συνταξάρα γνωριμίες και ακρες τί κανουν μετά νομίζετε;

    περπατούν εις το πάρκο και κανουν τζόκιν ή συλέγουν γραμματοσημα;

    ΟΧΙ καλοι μου φίλοι,

    10 χρόνια πρίν τη σύνταξη ετοιμαζουν τη νέα τους δουλειά, την αντιπροσωπεία, την επιχειρηση, το μαγαζάκι, το σεκιουριτάδικο.

    Σε ολα τα κόλπα μέσα οι απόστρατοι, δεν τους κουνάει κανένας, ολοι εκμεταλεύονται τις,

    χρησίμες "συμβουλές" των.

    Τα κομματικά γραφεία γεματα συνταξιούχους ένστολους, τα παιδιά τους,

    ένστολοι κι αυτοί!

    Επιτέλους!

    Πότε θα απαλλαγεί η Ελλάδα απο τους εχθρούς της, απο Βορράν, απο Ανατολάς, απο Νότον.

    Εσχάτως ανακαλύψαμε εχθρούς και εις Λιβύην.

    Με τοσους πολλούς "εχθρούς" που εχομεν, είναι ποτε δυνατόν να ξεχρεωθόμεν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τελικά οι μεγαλύτεροι βλάκες ηταν και θα είναι πάντα, αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα και προσπαθούν να πείσουν και τους υπόλοιπους για τις καλές γνώσεις τους. Να πω λοιπόν στον φίλο που γράφει για συνταξιούχους στρατιωτικούς 42-43 χρονών με συνταξάρες 2200 - 4500 ότι ή δεν ξέρει τι του γίνεται και ανήκει στην κατηγορία που προλογίζω, ή τραβάει κάποια απωθημένα που δικαιολογούν τις μπούρδες του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και να του θυμίσω επίσης μια παροιμία του λαού μας."Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες'' Αν του επιτρέπει το αντιστρατιωτικό μένος που τον διακατέχει ας καταλάβει ποιοι είναι τα κακαρίσματα και ποιοι οι κότες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ . ΤΩΡΑ ΛΙΓΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ Ι4 ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑΝ Η ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΙΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΩΡΑΡΙΟ ΜΕ 15 ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΑ 45 ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΣΕΚΤΑ ΣΕ ΕΒΡΟ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ. ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ.ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΟ ΑΜΥΝΑΣ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ. ΣΥΜΦΩΝΩ. ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΣΕ ΙΚΑ ΕΦΟΡΙΕΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ ΔΕΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ....ΕΙΔΑΛΩΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στρατος Λαός Εθνικισμος. Ποτε στη χωρα μαρξισμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. πισω βασιλοχουντοφασιστοστρατοκαυλοθεομπαίχτες !!!

    ο λαος (οχι το ΛΑ.Ο.Σ) ξυπνησε και ειναι στους δρόμους.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΟΝΕΣΕΣ ΠΟΛΥ 1205;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ. ΚΑΤΙ ΜΥΞΑΡΙΚΑ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΝΑ ΧΩΘΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗΣ. ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 10 ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ. ΡΕ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ-ΒΟΛΕΥΤΗΣ
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΤΟΥΦΑΚΙ-Η ΣΟΥΠΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΓΙΑ ΜΜΕ-ΔΗΜ ΥΠΑΛ-ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 1983 ΚΑΙ ΜΕ 35 ΕΤΙΑ (ΧΟ)ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΕ 37 ΕΤΙΑ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Ο ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΣ -ΤΥΧΟΔΙΟΚΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΚΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΓΑΝΤΖΩΘΗΚΕ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΓΛΕΙΨΕ ΟΤΙ ΚΙΝΗΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση