GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

24 ώρες στο δρόμο!..

Από το http://oxixyta.blogspot.com/ Δίνουμε τη δική μας ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ 15 Ιουνίου περικυκλώνουμε τη Βουλή Τώρα που η κυβέ...

Από το http://oxixyta.blogspot.com/

Δίνουμε τη δική μας ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ
15 Ιουνίου περικυκλώνουμε τη ΒουλήΤώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει το μεσοπρόθεσμο, περικυκλώνουμε τη Βουλή,
μαζευόμαστε και μένουμε στο Σύνταγμα.
Όλοι μαζί συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τις κινητοποιήσεις που...
ξεκινήσανε στις 25 Μάη.
Πρώτος σταθμός η γενική απεργία την Τετάρτη 15 Ιουνίου.
Δε σταματάμε μέχρι να πάρουν πίσω τα μέτρα .
Δε φεύγουμε απ’ τις πλατείες μέχρι να φύγουν όλοι όσοι μας εκμεταλλεύονται.
Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τη Γενική Απεργία και διαδηλώνουμε ειρηνικά.
Στις 15 Ιουνίου δεν εργαζόμαστε και δεν καταναλώνουμε .
Συντονιζόμαστε με όλους τους πολίτες που θέλουν να
εκφράσουν την αντίθεσή τους στο μεσοπρόθεσμο, με τους απεργούς και τα σωματεία τους, με
τις λαϊκές συνελεύσεις, με τις κινητοποιήσεις και τις καταλήψεις σε όλη τη χώρα.
Καλούμε τους καλλιτέχνες να πλαισιώσουν την κινητοποίηση, να κατέβουν στους δρόμους μαζί μας και να δώσουν το δικό τους χρώμα .
Δίνουμε τρία μεγάλα ραντεβού:
Όλοι την Τετάρτη 15 Ιουνίου από τις 7 το πρωί:
1. Μπροστά στη Βουλή.
2. Στο μετρό Ευαγγελισμός.
3. Στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
Μέχρι τις 15 Ιουνίου οργώνουμε την Αθήνα για να μεταφερθεί παντού το κάλεσμα της Λαϊκής Συνέλευσης του Συντάγματος.
Δίνουμε από τώρα αγωνιστικό ραντεβού για τη Γενική Απεργία
στις 15 Ιούνη καθώς και για τη μέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου στις 28 Ιούνη.
Να ακουστεί δυνατά η δική μας φωνή:
ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !
Λαϊκή Συνέλευση Πλατείας Συντάγματος
11 Ιουνίου 2011

Δήλωση της Επιτροπής Γραμματικού κατά των ΧΥΤΑ : Η Επιτροπή Γραμματικού κατά των ΧΥΤΑ , δηλώνει την συμμετοχή της στην συγκεκριμένη κινητοποίηση και σε όσες ακολουθήσουν , όπως άλλωστε έκανε και κατά το παρελθόν .
Η πολιτική τους είναι για τα '' σκουπίδια '' , μας αντιμετωπίζουν σαν '' σκουπίδια '' , η ανατροπή τους είναι η μόνη λύση ..
Ο αγώνας είναι κοινός , η αλληλεγγύη το όπλο μας !
http://www.oxixyta.blogspot.com/

6 σχόλια

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΦΟΥΛΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , Η ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ .
    ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ , ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ,
    ΤΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ , ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΙΞΕΙ ΟΛΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ , ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΧΡΕΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ Ο ΤΕΛΩΝ ΥΠΟ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009 ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ (ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ)ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔYΣΦHΜIΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ (ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ-ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΚΛΠ)ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΩΣΤΕ ΑΠΟ 129 ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΣΗΣ ΤΑ SPREADS ΝΑ ΕΙΝΑΙ 1600 ΣΗΜΕΡΑ.
    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ ΕΧEI ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΡΑΝΤΑ ΞΑΦΑ ΣΕ C.D.S THN ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. (ΕΠΑΙΞΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ).
    ΜΟΛΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΑΥΣΑΝ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΜΕ ΝΟΡΜΑΛ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009 , ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ 172 ΤΕΛΟΥΝΤΕΣ ΥΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ.
    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ -ΙΙ (ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΙΣΘΑΡΝΟ ΟΡΓΑΝΟ???
    ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ???
    ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΝΑ ΝΤΟΜΙΝΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΩΧΥΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΑ ΧΡΕΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ (ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ)ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ.
    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΑΟΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ..ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ...
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΕΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΕΥΚΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΛΑΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.

    ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΚΒΟ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ ΩΣ ΕΛΛΑΣ.
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ Η.Π.Α ΧΟΥΣΕΪΝ ΟΜΠΑΜΠΑ.

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ????

    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!!!


    ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατουρήστε και λίγο ανάμεσα στα γαμίσια... Βολεμένοι και φανατικοί είστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ με τον 9:44.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν κάποιοι στο παρελθόν κατηγορούνταν εύκολα και στέλνονταν στο πυρ το εξώτερον από την πλειοψηφία των βολεμένων Ελληναράδων τύπου «Πέρα-Βρέχει» και «Δε Βαριέσαι, μωρέ», ως νεο-φιλελεύθεροι (βλέπε Μάνος, Ανδριανόπουλος, Αλέκος Παπαδόπουλος, διαπρεπείς οικονομολόγοι, τραπεζίτες κ.ά.), ενώ οι ίδιοι, ζητούσαν απλώς την οικοδόμηση μιας κανονικής και βιώσιμης οικονομίας της αγοράς δυτικού τύπου, που να παράγει κι όχι μόνο να καταναλώνει τα «ξένα» (βλέπε πλάνο Μάρσαλ στον Ψυχρό πόλεμο και αργότερα ΕΟΚικά φράγκα...), ήταν οι μόνοι, που επεσήμαιναν τον κίνδυνο της κρίσης που βιώνουμε σήμερα.

    Μην αυταπατάστε μερικοί, ότι αν σήμερα ήταν (οι …«τσαμπουκάδες» πολιτικοί του παρελθόντος) τύπου Ανδρέα ή «εθνάρχη» Καραμανλή (και ενώ ο κρατισμός και ο κρατικοδίαιτος «καπιταλισμός», που είχαμε, διαπερνούσε όλο το πολιτικό φάσμα- είχαμε την πιο κρατικίστικη Δεξιά, για τους γνωστούς «ελληνικούς» λόγους: να μπορεί να κάνει πολιτικό παιχνίδι με τα ρουσφέτια και τις προμήθειες…), ότι με την «πυγμή» τους θα έκαναν κάτι διαφορετικό (αυτό που προσπαθεί να πείσει κι ο Σαμαράς ότι μπορεί να κάνει σήμερα...)!

    Απλά σε εκείνες τις εποχές του διπολικού κόσμου (ψυχρού πολέμου ΕΣΣΔ-ΗΠΑ) και ενώ ήμασταν το ΙΔΙΟ ζήτουλες όπως και τώρα (πάλι δεν παράγαμε τίποτα και μόνο καταναλώναμε) , επιβιώναμε και περνάγαμε καλά για καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!

    ΚΑΙ ο Α. Παπανδρέου ΚΑΙ ο Κ. Καραμανλής (αλλά και γενικά όλο το μεταπολεμικό ελληνικό πολιτικό σύστημα), ήξεραν να παίζουν καλά το χαρτί του εκβιασμού- κουνούσαν απειλητικά το δάχτυλο στη Δύση (ΝΑΤΟ, ΕΟΚ, ΗΠΑ) λέγοντας τους ότι «εάν δεν μας δέχεστε με τα προβλήματα μας, τα χρέη μας και πριν απ' όλα ΕΑΝ ΔΕΝ τσοντάρετε, θα στραφούμε αλλού...υπάρχουν κι αλλού «πορτοκαλιές». Εξού και το παιχνίδι που έκαναν και ο Α. Παπανδρέου και ο Κων. Καραμανλής με αδεσμεύτους του τρίτου κόσμου, Άραβες, Σοβιετικούς κλπ.
    Και η απειλή τους ενίοτε έπιανε τόπο...

    Οι δυτικοί τί κάνανε, μέχρι το 1989??
    Κλείνανε τα μάτια και τσοντάρανε, συντηρώντας το μύθο της «Ισχυρής Ελλάδας» που καταναλώνει, αλλάζει αυτοκίνητο κάθε 2 χρόνια (ούτε οι Γερμανοί δεν το κάνανε αυτό!!) και «ώπα-ώπα στα μπουζούκια» , «δε βαριέσαι μωρέ», «οι Βόρειοι ασπροκώληδες νά'ναι καλά, να μας πληρώνουν τα κορόιδα», για να περνάμε καλά εμείς οι εξυπνάκηδες οι Ελληναράδες!!!

    Δυστυχώς σε αυτήν την Μπανανία Ελλάδα ζούμε- των αεριτζήδων, των απατεώνων, του… «δε βαριέσαι» και του… «έχει ο Θεός».

    Δεν υπήρξαμε ΠΟΤΕ Καπιταλιστική χώρα!!!
    Ήμασταν και είμαστε μια αεριτζίδικη οικονομία «Τύπου» «οικονομίας της αγοράς», με 70% δημόσιο τομέα, με κρατικοδίαιτους απατεώνες επιχειρηματίες στραμμένους εξολοκλήρου στην εσωτερική αγορά (βλέπε Κράτος), αερολόγους πολιτικάντηδες με κύριο εργαλείο το ρουσφέτι και συντηρούμενοι εξολοκλήρου από τη Δύση εδώ και 60 χρόνια (κι όχι με δικές μας δυνάμεις), μην τυχόν και τους φύγουμε κι αλλάξουμε «στρατόπεδο»!!

    Το παραμύθι όμως τελείωσε, όταν ο διπολικός κόσμος γκρεμίστηκε και πήρε τη θέση του η παγκοσμιοποίηση!
    Τότε πια εξέλειπαν οι λόγοι που μας συντηρούσαν επί 60 χρόνια!!!
    Τώρα πλέον δεν τους είμαστε τόσο σημαντικοί και πρέπει να κολυμπήσουμε μόνοι μας!!!
    Δεν παίζουμε πλέον κανένα σημαντικό γεωστρατηγικό ρόλο στο νέο περιβάλλον, σε αντίθεση με τον Ψυχρό Πόλεμο, που συνορεύαμε με τον «από Βορράν κίνδυνο» (και μην ακούτε τις γελοιότητες εκπομπών, τύπου Χαρδαβέλλα, που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είμαστε σημαντικοί…, έχουμε πετρέλαιο… κι άλλες μπούρδες!!!).

    Σήμερα κανείς δεν θα ασχολιόταν μαζί μας, ΕΑΝ δεν ήμασταν στο Ευρώ!!!
    Θα είχαμε την τύχη της Αργεντινής και άλλων χωρών και δεν θα ακουγόταν τίποτα για μας. Θα τραβούσαμε μόνοι μας το Γολγοθά μας!

    Αυτή είναι η πραγματικότητα!

    The Party Is Over, Ladies and Gentlemen!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΜΕΡΙΚΑ.
    1.ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ.
    2.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ 181 ΚΑΙ ΑΣ ΕΠΕΦΤΕΣ
    3.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΜΕ 181 ΚΑΙ ΑΣ ΣΕ ΡΙΧΝΑΝΕ

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΜΗΝ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΤΣΟ Η ΝΔ?? ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΕΩΘΟΥΜΕ?? ΔΩΣΤΕΤΑ ΠΙΣΩ. ΑΝΤΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ, ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΝΟΙΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΠΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΚΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΣΦΑΖΕΣΤΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση