GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

24η μέρα οι αδιόριστοι...

Από το http://1gamma2008.blogspot.com/ ΕΙΚΟΣΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ...

Από το http://1gamma2008.blogspot.com/

ΕΙΚΟΣΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!
Είμαστε νέοι επιστήμονες οικονομολόγοι, πολλοί κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων, «όμηροι» σχεδόν επί 3 χρόνια. Το 2008 εκδόθηκε η προκήρυξη 1Γ/2008 , το 2009 λάβαμε μέρος στις γραπτές εξετάσεις, το Φεβρουάριο 2010 εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα και...


ακόμη περιμένουμε...
Είμαστε ο μόνος αμιγώς γραπτός διαγωνισμός που διεξήχθη από το ΑΣΕΠ, η πρώτη προκήρυξη κατά χρονική σειρά οριστικών αποτελεσμάτων αρχές 2010.
Επανειλημμένως από τον Ιούνιο του 2010 έχουμε λάβει σε συναντήσεις με τον τέως υπουργό Οικονομικών και συνεργάτες του υποσχέσεις για διορισμό, αφού αυτό ικανοποιεί δύο βασικές συνθήκες:
- Τις ανάγκες σε εξειδικευμένο υψηλής εκπαίδευσης προσωπικό σε Εφορίες – Τελωνεία. Το Δημόσιο συμφέρον θα εξυπηρετηθεί με την ολοκλήρωση της πρόσληψής μας, καθώς με την κάλυψη πάμπολλων υφισταμένων κενών νευραλγικών οργανικών θέσεών του Υπουργείου, θα ωφεληθεί άμεσα και πολλαπλασιαστικά, ενισχύοντας ουσιαστικά, τόσο τον εισπρακτικό όσο και τον ελεγκτικό μηχανισμό του Υπουργείου. Όλα αυτά σε μια περίοδο που η ανάγκη άμεσης στελέχωσης με νέο επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό καθίσταται πιο αναγκαία και επιτακτική από ποτέ, δια την επίτευξη του Εθνικού στόχου της ανάτασης της οικονομίας.
- Το συμβολισμό και υλοποίηση της πολυθρύλητης αξιοκρατίας!!
Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να βιώνουμε «την τιμωρία των αρίστων» καθώς οι περισσότεροι από εμάς, με όλα τα απαραίτητα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, είμαστε αποκλεισμένοι από την αγορά εργασίας, λόγω της δημοσίευσης στο διαδίκτυο των ονομάτων μας, όντας επιτυχόντες/διοριστέοι του Υπουργείου Οικονομικών και εγκλωβισμένοι ουσιαστικά σε ένα αδιέξοδο, σε ένα φαύλο κύκλο εξαιτίας αυτής της επιτυχίας μας.
Επιχειρήματα όπως η κακή οικονομική κατάσταση της χώρας δεν μπορούν να πείσουν κανένα, αφού σύμφωνα με εκτιμήσεις το κόστος μισθοδοσίας μας θα είναι πολύ χαμηλότερο του αναμενόμενου οφέλους.
Εχουν ήδη προσληφθεί από το Δεκέμβριο του 2010 οι συνάδελφοι του ίδιου διαγωνισμού - απόφοιτοι Τεχνολογικής (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΔΕ). Η αδικία που έχουμε υποστεί είναι πέραν κάθε αμφιβολίας μεγάλη, γεγονός που αναγνωρίστηκε από τον ίδιο τον Υπουργό κατά τις συναντήσεις που είχαμε στο παρελθόν. Αυτό το γεγονός που μάς έχει πλήξει οικονομικά περισσότερο από οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα λόγω των έκτακτων μέτρων οικονομικής πολιτικής, καθώς δεν έχουμε χάσει κάποιο επίδομα ή δεν έχουμε υποστεί περικοπή μισθού, αλλά περικοπή όλων των μισθών ένα χρόνο τώρα. Δυστυχώς οι προσπάθειές μας έχουν πέσει στο κενό, με αποκορύφωση την αναβολή προκαθορισμένου ραντεβού με τον τέως Υπουργό την προηγούμενη Τετάρτη 1 Ιουνίου (ραντεβού που εκκρεμούσε από τον Νοέμβρη του 2010). Διαμαρτυρηθήκαμε με αποκλεισμό του Υπουργείου, αποκλεισμός που κατέληξε στην απώθησή μας στην οδό Ερμού όπου παραβρισκόμαστε 24η μέρα τώρα, και την προσαγωγή 2 διαδηλωτών με την κατηγορία του παράνομου camping! Κύριε Βενιζέλο, ασχοληθείτε άμεσα με το θέμα μας! Αιτούμαστε τον άμεσο διορισμό όλων μας, και των 545, και την μη διάσπαση των πινάκων επιτυχόντων που θα συνεχίσει την τρίχρονη ταλαιπωρία μας ακόμη παραπάνω.

2 σχόλια

  1. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ.

    ΚΑΤΩ Η ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ
    ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλοι οικονομολογοι
    Αυτοαποκαλειστε σαν επιστημονες, δυστυχως η πραγματικοτητα ειναι αλλη.
    Η οικονομολογια ειναι τσαρλατισμος, δεν ειναι επιστημη.
    Η θεωριες των οικονομολογων ειναι αυτες που εχουν καταστρεψει τον πλανητη, εχουν κανει τους πλουσιους πλουσιοτερους και τους φτωχους φτωχοτερους.
    Ηταν μεγαλο σφαλμα η καθιερωση βραβειου Νομπελ Οικονομιας, γιατι απο τοτε οι αδαεις πηραν στα σοβαρα αυτη την "επιστημη".
    Κανενα σπουδαιο μελλον δεν βλεπω στον κλαδο σας,
    αλλαξτε ροτα οσο ειναι καιρος γιατι σας βλεπω να παιρνετε συνταξη απο εκει που βρισκεστε.

    Ενας ρεαλιστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση