GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τα πόδια από Βαρκελόνη μέχρι τη Μαδρίτη (μέσω 29 πόλεων) Ισπανοί «αγανακτισμένοι»...

Πενήντα «αγανακτισμένοι» Ισπανοί ξεκίνησαν σήμερα από τη Βαρκελόνη για να καλύψουν με τα πόδια μια απόσταση 652 χιλιομέτρων μέσα σε 29 μ...

Πενήντα «αγανακτισμένοι» Ισπανοί ξεκίνησαν σήμερα από τη Βαρκελόνη για να καλύψουν με τα πόδια μια απόσταση 652 χιλιομέτρων μέσα σε 29 μέρες και να φτάσουν στη Μαδρίτη για τη μεγάλη διαδήλωση η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 24 Ιουλίου.
Οι «αγανακτισμένοι» της Βαρκελόνης σκοπεύουν να περάσουν από 29 πόλεις και χωριά και σε κάθε σταθμό τους θα...
οργανώνουν μια συνέλευση.
«Πιστεύουμε ότι η πορεία είναι ένας τρόπος για να ανταλλάσουμε ιδέες, να ακούμε και να χτίζουμε τα μελλούμενα, που είναι πολλά και διάφορα αλλά τα ενώνει η ίδια αγανάκτηση» σημειώνεται στην ανακοίνωση του κινήματος.
Παρόμοιες πορείες έχουν ήδη ξεκινήσει ή αναμένεται να ξεκινήσουν και από άλλες πόλεις, όπως η Βαλένθια και το Κάδιξ.
Πηγές: AΠΕ-ΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο

1 σχόλιο

  1. Πασοκ

    Ο Γιωργος δεν μπορεσε να ικανοποιησει το Πασοκ και τωρα περιμενουν απο τον Βαγγελη να σωσει την οικονομια να σωσει τα σπιτια απο πληστειριασμους και να κανει μια Νεα Σεισαχθεια και ανπτυξη να παρει τα λεφτα αν τολμισει απο την ελβετια κλπ..

    Αν ο Βαγγεληςε πετυχει μελλοντικα θα γινει Πρωθυπουργος...

    Αν αποτυχει ερχεται ο Δρ Κουτσουκος που εχει μιλησει εως τωρα σε 22 ξενα καναλια οταν ολοι κρυβονται γιατι δεν μπορουν και γιτι πεφτουν "φαπες" για την Ελλαδα και το δηθεν χρεος!!

    Φιλακια Καλο Σεπτεμβρη

    Τζινα Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση