GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

-Αλλάζω το Μνημόνιο 2...

3 σχόλια

  1. Οι δηλώσεις του νέου υπουργού οικονομικών δεν αφήνουν καμία αμφιβολία : δεν υπάρχει αλλαγή πολιτικής, θα συνεχίσει ακριβώς την ίδια πολιτική αδιαφορώντας για τα αιτήματα των πολιτών. Προσπαθεί να χαϊδέψει τις πλατείες, να το παίξει "φίλος" των αγανακτισμένων και λοιπών πολιτών μόνο και μόνο για να κατευνάσει τα πνεύματα. Ξέρει πολύ καλά τι έχει να κάνει και θα κάνει ακριβώς το ίδιο που θα έκανε και ο πρώην. Θα προχωρήσουν το μνημόνιο ΙΙ και δεν πρόκειται να αλλάξουν ούτε ένα γιώτα. Όποια αλλαγή δεν είναι παρά εικονική. Όταν μιλάει για αναδιαπραγματεύσεις δεν εννοεί τίποτα άλλο από το να ψηφίσει το μνημόνιο και τα καινούργια απάνθρωπα μέτρα. Χρησιμοποιεί αυτή τη λέξη με δόλο και για να μας ψαρώσει και να αναπτερώσει, δήθεν, τις ελπίδες μας. Το ψέμα τους δεν έχει όριο αλλά ούτε και η παγιδευτική επικοινωνία, αλλά ρε παιδί μου δεν τους έτυχε ακόμα να σκεφτούν ότι τους έχουμε πάρει χαμπάρι και ότι ναι μεν θα θέλαμε να ελπίζουμε κάτι καλύτερο αλλά έχουμε δε καταλάβει ότι δεν το περιμένουμε πλέον από αυτούς! Τέρμα.
    Η δε τακτική του σας καλώ να μιλήσουμε και να ακούσω τα προβλήματά σας η τα αιτήματά σας η τυχόν συναίνεση, σημαίνει απλώς "ναι μεν βλέπω ότι διαφωνείς αλλά για το καλό σου θα πρέπει να συμφωνήσεις μαζί μου ειδάλλως σε θεωρώ εχθρό μου και ούτως η άλλως δεν έχεις άλλη λύση από το να συμφωνήσεις μαζί μου είτε το θες είτε δεν το θες". Κλειστά τ' αυτιά στις σειρήνες και αγώνας για την ζωή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΑΓΓΕΛΕΕΕΕΕ!
    ______________________________________

    ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ 2ο ΜΝΗΜΑ,

    Σ' ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΡΕΖΙΛΗΣ
    ΑΠ' ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ.
    ______________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΝΟ ΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΜΕ 180 ΨΗΦΟΥΣ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΑΛΙΩΣ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση