GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "Μνημόνιο 2" στο δρόμο του ανασχηματισμού στον κυριακάτικο Τύπο...

Από το   http://www.greekmme.gr @ TO Mνημόνιο 2 βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τον ανασχηματισμό με άρωμα οικονομίας φ...

Από το  http://www.greekmme.gr
@TO Mνημόνιο 2 βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τον ανασχηματισμό με άρωμα οικονομίας φιλοξενώντας απόψεις αλλά και δηλώσεις στον Κυριακάτικο Τύπο με πκυριότερο το δημοσίευμα που προέρχεται σύμφωνα με το http://www.greekmme.gr/ απο το 'Πρώτο Θέμα' που θα συζητηθεί. Πιο αναλυτικά η εφημερίδα αναφέρει ότι "Βενιζέλος με αναδιαπραγμάτευση για να κερδίσει ότι μπορεί- Αλλάζω το Μνημόνιο 2- Οχι άλλη φορολογία αλλά ενίσχυση της ανάπτυξης, αλλαγή του ΕΣΠΑ για χρήμα στην αγορά, μέτρα υπέρ της οικοδομής και του τουρισμού, ευρωομόλογο για δημόσιες επενδύσεις-Απειλούν και πάλι να μην ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο 3+1 βουλευτές".
Αντίθετα η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' αναλύει οτι "Ο Παπακωνσταντίνουν έφυγε, ο Βενιζέλος ήρθε αλλά το Μεσοπρόθεσμο παραμένει- Ιδια συνταγή με άλλο μάγειρα-Επιχείρηση κατευνασμού των βουλευτών απο... το φόβο της διάσπασης στο ωσσανά- Υπουργεία με νέους συγκάτοικους και φάκελλους φωτιά".
@Το 'Εθνος της Κυριακής' προβλέπει απο την πλευρά του ότι "Η πολιτική και κοινωνική κρίση τρόμαξε Ευρωπαίους και Αμερικανούς- Ανοιξε ο δρόμος για ευρωσχέδιο Μάρσαλ προς την Ελλάδα- Δάνειο ως 120 δις ευρώ με συμμετοχή ιδιωτών και ευρωομόλογο για ανάπτυξη με το παζάρι να ξεκινά...". Η 'Real News' υποστηρίζει ότι 'Η μυστική συμφωνία Παπανδρέου και Βενιζέλου- Το δαχτυλίδι στον Βαγγέλη- Ιστορικός συμβιβασμός με ορίζοντα της επόμενες εκλογές- Πιθανός χρονος για να στηθούν πρόωρες κάλπες ο ερχόμενος Σεπτέμβριος με αφορμή την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης στην Ελληνική Βουλή".
@Το 'Παρόν της Κυριακής' προσθέτει ότι "Εκανε πίσω ο Γιώργος για να σωθεί και να κερδίσει χρόνο- Τα πηρε όλα ο Βενιζέλος- Κλάδεψε τους κηπουρούς του και κόντυνε τον Ραγκούση- Γιατί έφαγε την Λούκα και ποιοί την γλύτωσαν τα ξημερώματα- Δύσκολα θα αντέξει η Κυβέρνηση και δεν αποκλειονται πρόωρες εκλογές". Το 'Αρθρο' ΄συμπληρώνει ότι "Στοίχημα υψηλού ρίσκου αποδέχθηκε ο νέος υπουργός Οικονομικών- Η τελευταία ζαριά του Βενιζέλου- Ο ελιγμός Παπανδρέου παγιδεύει τον υπ αριθμόν 1 δελφίνο του ΠΑΣΟΚ".
@Το 'Βήμα' αναλύει ότι "Μονόδρομος το Μεσοπρόθεσμο λέει ο Βενιζέλος- Δικαιη...λιτότητα υπόσχεται ο νέος τσάρος- Πώς απο την οικουμενική φτάσαμε στον ανασχηματισμό'. Η 'Καθημερινή' επιβεβαιώνει ότι "Τελευταίο χαρτί Παπανδρέου- Ιστορικός συμβιβασμός με Βενιζέλο ενώ στενεύουν τα χρονικά περιθώρια". Τέλος ο 'Ελεύθερος Τύπος' καταλήγει ότι "Ο Βενιζέλος σε ρόλο αντ αυτού προσπαθεί να σώσει το δικό του ΠΑΣΟΚ από την απόλυτη καταστροφή- Κόλπο Μπένι διάρκειας 90 ημερών για πρόωρες κάλπες-Θα υποσχεθούν βελτιώσεις στην φορολογική πολιτική απο το 2012 και θα εμφανίσουν ως επιτυχία το δάνειο μαμούθ απο την Τρόικα"...

1 σχόλιο

  1. Κάπου διάβασα ότι ο Ομπάμα αμείβετε τον χρόνο με 280.000 ευρώ και ο Παπούλιας με 360.000 ευρώ και καταλήγει. «Κύριε πρόεδρε να σας θυμίσουμε ότι ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας μετά την κρίση που έπληξε την χώρα παραιτήθηκε κατευθείαν του μισθού του μέχρι να περάσει η μπόρα. Κύριε πρόεδρε απλώς να σας τονίσουμε ότι είναι πολλά τα 30.000ετρώ το μήνα για να συντηρούμε μια γλάστρα, ειδικά αυτές τις εποχές». Τα σχόλια δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση