GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι "Αγανακτισμένοι" στέλνουν εξώδικο στους 4 βουλευτές του νομού Πιερίας.‏..

Από την Εθελοντική Ομάδα  Δράσης Ν. Πιερίας Η χθεσινή Λαϊκή Συνέλευση των "Αγανακτισμένων" στην Πλατεία Κατερίνης αποφάσισε ο...

Από την Εθελοντική Ομάδα
 Δράσης Ν. Πιερίας

Η χθεσινή Λαϊκή Συνέλευση
των "Αγανακτισμένων" στην Πλατεία Κατερίνης αποφάσισε ομάφωνα την αποστολή εξώδικης δήλωσης διαμαρτυρίας προς τους 4 βουλευτές του νομού.
Eπιφυλάσσομαι να ζητήσω...
 την ποινική δίωξη των βουλευτών του Ν. Πιερίας για οποιαδήποτε ζημία διαπιστωθεί από την υπογραφή του μνημονίου σε βάρος των Ελλήνων πολιτών, τα δικαιώματα των οποίων –καθώς και του ελληνικού κράτους- οι βουλευτές έχουν ορκιστεί να προστατεύουν....Διαβάστε και συνυπογράψτε την εξώδικη διαμαρτυρία εδώ:
http://www.anasta.de/TOPOS/index.php?option=com_wrapper&Itemid=121

11 σχόλια

  1. Το κίνημα Εξωπορτίστας ξαναχτυπά... στο ψαχνό: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 15.06 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    Νέα Ερυθραία 15.06.2011

    Το κίνημα των Εξωπορτίστας ξαναχτυπά: Αυτήν τη φορά διαδήλωση στο…ψαχνό!!!

    ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ όπως αυτό μας παραδόθηκε:

    Ένωση πολιτών «ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ»

    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΙ.

    Τόπος συνάντησης: Την Τετάρτη 15/6/2011 και ώρα 6.00 μ.μ

    ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ.

    Στην ΑΤΕ ΒΑΝΚ (Ελευθερίου Βενιζέλου 154, 14671 Νέα Ερυθραία) στρίβοντας δεξιά μπαίνουμε στην πλατεία Γεωργίου Παπανδρέου . Δίπλα είναι το σπίτι του Γιωργάκη στη συνέχεια της κατοικίας του παππού του (στη συμβολή των οδών Ρωμυλίας & Ελευθερίου Βενιζέλου).

    ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ.

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

    Τηλ. Επικοινωνίας: 2107250898 & 2107250907-κινητό: 6985707087 dkollato@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρχισαν οι κολοτούμπες... πρώτος και καλύτερος ο Κουκουλόπουλος

    Δηλώσεις των μέχρι χθες "παλικαράδων" Μίχου και Κρεμαστινού που δηλώνει κάτι σαν ερωτευμένος με τον ΠΑΠ επειδή ξέρει καλά αγγλικά!!!
    ... αλλά εδώ ήταν θαυμαστής του Ανδρέα δεν θα ήταν του ΠΑΠ;

    Δεν τίθεται θέμα "αν θα ψηφίσουμε το Μεσοπρόθεσμο, τώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη ο διάλογος", επεσήμανε, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Real ο Πάρις Κουκουλόπουλος, ο οποίος σημείωσε ότι με το χειρισμό για το χρέος, η Ελλάδα παίρνει τρία χρόνια παράταση για τη μετάθεση και όχι την επίλυση του προβλήματος, τονίζοντας ότι πρέπει να προστατευθούν τα μεσαία στρώματα.

    ΚΙ ΤΟ " ΜΕΓΑΛΕΙΟ " ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......
    ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τον χαβαλέ και το πανηγύρι που στήνετε στην Πλατεία Συντάγματος δεν κάνετε τίποτα , καλύτερα για πάτε στις παραλίες η για καφέ με τάβλι .
    Μόνο όταν μπείτε μέσα θα καταλάβουν ότι ΔΕΝ παίζουμε και ότι είμαστε αποφασισμένοι και τα παίζουμε όλα για όλα και ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ .
    Οργανωθείτε κάντε σχέδιο και βρείτε ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ .
    ΟΧΙ στη Συγκέντρωση παθητικών αγανακτισμένων , αλλά ΝΑΙ στη συγκέντρωση ενεργών αγανακτισμένων πολιτών με νοημοσύνη που να βράζει το αίμα τους .

    Αν και μέχρι την ψήφιση των σκληρών μέτρων , δεν μπούμε μέσα στην βουλή, με σχέδιο, ακόμα κατάληψη του Μάξιμου, του προεδρικού μεγάρου το σπίτι του γ.α.π του αδελφού του, του προέδρου της δημοκρατίας , τότε την βάψαμε , αφού αντιδρούμε παθητικά , το ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ θα μας περνάνε ότι μέτρα γουστάρουν αυτοί , και με το δίκιο τους αφού μας βλέπουν σαν φούσκες , χαβαλέδες και δειλούς .
    Τι περιμένουμε να εξεγερθούμε, περιμένουμε να μας πουν ευγενικά, ορίστε σας δίνουμε τα δικά σας που σας χρήματα που σας βουτήξαμε πίσω , αφού όλα έγιναν κάτω από το τραπέζι παράνομα χωρίς την έγκριση από τους 180 βουλευτές και θέλουν τώρα να επικυρώσουν το μνημόνιο 1 που ΔΕΝ έχει επικυρωθεί , με το μνημόνιο 2 που ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ επικυρωμένο ,και περιλαμβάνει τα νέα σκληρά μέτρα, τις υποθήκες των Ελληνικών νησιών όπως τα Δωδεκάνησα , Επτάνησα , Κρήτη , Θράκη και ένα μεγάλο μέρος της Μακεδονίας λιμάνια αεροδρόμια το νεράκι μας , το φώς μας όπως και άλλες υποθήκες .
    Εξ αλλού τα χρήματα που λένε ότι μας δάνεισαν ούτε κατά φαντασίαν ΔΕΝ μπήκαν στα Ελληνικά ταμεία του κράτους τα έχουν στο λογαριασμό τους , αυτοί που μας τα έδωσαν , είναι όλα εικονικά .
    Είναι κάτι σαν το σχέδιο Μάρσαλ σε νέα μορφή .
    Πρέπει να αγωνιστούμε . Η ελευθερία δεν χαρίζεται, κερδίζεται μετά από πόλεμο και τώρα έχουμε πόλεμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ...

    ΤΟ Ο,ΤΙ ΒΓΗΚΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ.

    ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 85% ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΕΝΤΣΙ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΦΠΑ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ???

    ΠΟΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΣ ΤΟΝ ΕΠΙΟΡΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ(ΕΦΟΡΙΑΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΤΕΛΩΝΙΑΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΛΠ) ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ???

    ΠΟΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕΣ ΖΟΥΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΗΣΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΦΟΥΣΚΑ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΜΑΥΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΠΑΖΑ????

    ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΙΣΚΟ!!! 300 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΗΜΙΠΑΡΑΝΟΜΟ ΙΣΟΓΕΙΟ 100 Τ.Μ ΣΤΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΖΟΥΔΙ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ.....

    ΠΟΤΕ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕΣ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΪΚΑΤΖΗΣ Ο ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ Ο ΧΑΣΑΠΗΣ Ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΚΟΒΑΝΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ????


    ΠΟΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕΣ ΟΤΑΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΘΙΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΗ ΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟ????

    ΠΟΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕΣ ΠΕΛΜΑΤΑΚΙ ΟΤΑΝ Ο ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ????


    ΠΟΤΕ ΒΓΗΚΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΓΙΑΤΡΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ (ΙΣΑΞΙΑ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ)???

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥΣ..

    ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ, ΚΟΙΤΑΖΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΩΜΕΝΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙΟ ΝΑ ΠΑΣ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΚΑΤΩΓΙΑ (ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ) ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΑΝ ΝΑ ΞΕΘΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥ ΧΛΑΠΑΚΙΑΖΕΣ ΣΤΗ ΛΙΓΔΙΑΣΜΕΝΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΣΑ ΦΡΕΣΚΑ...

    ΤΕΤΟΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ???

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΕΣ?????

    ΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ...

    Ο ΕΝΑ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ..


    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΞΕΝΕΡΩΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΙΙ
    12 Ιουν 2011 1:51:00 μ.μ.

    ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΚΑΤΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ....
    ΔΕ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ... ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.

    ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΦΠΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, Η ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΠΙΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ?!?!?

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ????
    ΜΑΖΙ ΣΠΟΥΔΑΖΑΤΕ ΡΕ ΦΡΑΠΕΔΟΜΑΓΚΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ !?!?!?

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΣΑΜΠΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ?!?!?!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΌΣΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗ !!!!
    ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΖΩΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΦΑΠΑΞ, ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΟΥ.

    "Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΣ", ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΦΠΑ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΣ, "ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ, ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ" .... ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙ !!!!!

    ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ, ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙΣ, ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΞΥΠΝΟΣ.

    ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ, ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην σκύβετε το κεφάλι! Μην τρομοκρατείστε! Ελληνικό νόμισμα εδώ και τώρα!
    Μόνο έτσι πληρώνουν οι έχοντες και όλοι γνωρίζουμε με ποιόν τρόπο κατέχοντες, και αντιδρούμε ουσιαστικά στην δουλεία που μας έχει επιβληθεί από την εποχή του Βυζαντίου έως τις μέρες μας από τις οικονομικές αυτοκρατορίες που μας υποδουλώνουν για να μας εκμεταλλεύονται και να μας χρησιμοποιούν για δικά τους οφέλη. Αυτή η τόσο μικρή κουκκίδα στον παγκόσμιο χάρτη, μα τόσο πλούσια και αυτάρκης σε φυσικούς πόρους και ανθρώπινο πολιτισμό,ένα σημείο που ενώνει τρεις από τις πέντε ηπείρους του πλανήτη και σαν κάτοχός αυτής της μοναδικής γεωπολιτικής αξίας αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα που ορέγεται ο κάθε ισχυρός που επιθυμεί να κυριαρχήσει από την εποχή του Δαρείου έως τις μέρες μας, δεν έχει ανάγκη από την φιλία τέτοιων φίλων. από την συμμαχία τέτοιων συμμάχων, από τον συνεταιρισμό με τέτοιους εταίρους. Με υπεύθυνο, αδιάφθορο και άμεσα αυτοελεγχόμενο νομοθετικό σώμα, ανεξάρτητη και πραγματικά "τυφλή" Δικαιοσύνη, ξεπερνώντας και τα τελευταία σύνδρομα των κωλοβασιλέων, των κωλόγερων, των κωλοεθναρχών και των κωλοαπογόνων τους,εστιάζοντας στην ευρύτερη κοινωνική μόρφωση των νέων της και όχι σε μία πανάκριβη, στείρα και ανούσια εκπαίδευση που τους προορίζει για αυριανούς δούλους, η Ελλάδα μπορεί να κάνει πάλι την υπέρβαση και να προσφέρει πολιτισμό διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ανεξαρτησία της και την ελευθερία της από όλους αυτούς τους λαούς που αδυνατούν να δουν πιο μακρυά από την μύτη τους και να αντικαταστήσουν το "εγώ" με το "εμείς", διότι είναι μοιραίο για τους ανθρώπους που κατοικούν σε αυτόν τον τόπο, δεχόμενοι τόσο μεγάλες πιέσεις, να εξελίσσονται ταχύτερα από τους υπόλοιπους πληρώνοντας το βαρύ τίμημα της πρωτοπορίας, η οποία φανερώνει τον δρόμο και ορίζει την διαδρομή της ανθρωπότητας.
    Έλληνες τολμήστε και για ακόμα μία φορά επαναστατήστε και όλοι αυτοί που σήμερα σας πολεμούν όταν βρεθούν εκεί που πάλι πρώτοι εσείς θα πάτε θα σας ευγνωμονούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο παιδιά έτσι χρειάζεται πιό δυναμικά, θα πρέπει σε κάθε περιοχή της Ελλάδας να οργανωθούν και να γίνονται τέτοιες ενέργειες αρκετά πιά η παθητικότητα, δεν παίρνουν χαμπάρι αλλιώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 12-6 2.20..ΦΑΡΜΑΚΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΦΑΡΕΤΡΑ ΣΟΥ..ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.. ΠΟΣΟ..ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ..ΦΙΛΤΑΤΕ ΟΤΑΝ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ..ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ....ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ ΣΟΥ ..ΦΙΛΤΑΤΕ ΣΥΝ-ΕΛΛΗΝΑ..ΤΑΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ν Α Ι στην αυθόρμητη αγανάκτηση και την διαμαρτυρία
    Ο Χ Ι στα συμφέροντα των βολεμένων τόσα χρόνια στην πλάτη μας στις ΔΕΚΟ και σε πολλούς καλοβολεμενους Δημοσιοθεσητες συνδικαλιστές, Αλλιώς θα παίξουμε πάλι το παιχνίδι που συμφέρει μόνο αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΧΩΡΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ .....
    ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΕΙ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΑΕΙ ΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ Η ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΙΜΗΤΗ...
    ΟΥΣΤ
    ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΕΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση