GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταψήφιση του Μεσοπρόθεσμου θέλει το 47,5%...

Υπέρ της καταψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος ώστε να πάμε αμέσως σε εκλογές τάσσεται το 47,5% των ερωτηθέντων σε πανελλαδική δημοσκό...

Υπέρ της καταψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος ώστε να πάμε αμέσως σε εκλογές τάσσεται το 47,5% των ερωτηθέντων σε πανελλαδική δημοσκόπηση της Kapa Research για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Βήμα».
Το 34,8% ερωτηθέντων τάσσονται υπέρ της υπερψήφισης του Μεσοπρόθεσμου ώστε να...
 πάρουμε την επόμενη δόση του δανείου και το νέο πακέτο βοήθειας.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

15 σχόλια

  1. Ολοι μας έχουμε δεχθεί μείωση των εισοδημάτων αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος.Για μια τριετία ακόμη θα κάνουμε υπομονή, θα μειώσουμε την υπερκατανάλωση των προηγούμενων ετών σε λογική κατανάλωση ,θα χάσουμε κάποιες καταθέσεις αλλά στο τέλος θα έχουμε κερδίσει μια νέα Ελλάδα για μας και κυρίως για τις επόμενες γεννιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ 34,8% ΤΩΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΩΝ.ΠΟΛΛΕΣ ΞΥΛΙΕΣ ΣΕ ΞΕΝΟ ΚΩΛΟ ΔΕΝ ΠΟΝΑΝΕ. ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ Η ΣΕΙΡΑ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΣΑΣ.ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ.ΔΕ ΘΑ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ,ΠΗΛΙΟΙ ΓΟΥΣΗΔΕΣ.ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑ,ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ?ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΧΑΦΙΕ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ MEGALO PAPARI ΤΗΣ ΤΡΕΜΗ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΟΕΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΘΑΣΟΚ?ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ
    http://olympia.gr/2011/05/09/german-occupation-1941-2011/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά είναι δυνατόν να δημοσιεύετε τέτοια άρθρα προβοκατόρικα και ψεύτικα απομονώνοντας τις επί μέρους μετρήσεις του γκάλοπ; Φθάνει πιά η μαύρη προπαγάνδα, δεν καταλαβαίνετε ότι ο κόσμος έχει ξεπεράσει τα όρια ανοχής του; είναι προκλητικό να μιλάτε για 34% που θέλει να βάλει το κεφάλι του στην λαιμητόμο. Ντροπή σας και αίσχος. Τα μνημόνια και η "βοήθεια" των εταίρων έφεραν εδω που είναι η χώρα σήμερα με 17% ανεργία και ως το τέλος του χρόνου θα ξεπεράσει το 20% επισήμως γιατί ανεπισήμως το ποσοστο αυτό έχει ξεπεραστεί κατά πολύ. 120.000 λουκέτα μικρομεσαίων επιχειρήσεων, κανόνια εκατομυρίων από μεγάλες επιχειρήσεις κατασχέσεις πλειστηριασμοί υπερχρέωση ατομική και εθνική εγκληματικότητα σε αίσχιστο και ειδεχθές σημείο απόγνωση οργή αγανάκτηση μίσος είναι τα συναισθήματα που έχουν σήμερα μέσα τους οι Ελληνες και μιλάτε ότι σε 3 χρόνια θα έχουμε μια καλύτερη Ελλάδα με 500 δις χρέος στις πλάτες με καμία προοπτική και ελπίδα με ένα νέο κυμα μετανάστευσης των νέων; Ως που μπορεί τελικά να φθάσει το ΨΕΜΜΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ; Σταματήστε γιατί παίζετε με την φωτιά ξεπεράσατε κάθε όριο ανοχής και υπομονής η πείνα θερίζει και εσείς μιλάτε για καταθέσεις όταν έχει στεγνώσει όλη η αγορά και η οικονομική ζωή της χώρας.
    Αυτό πλέον είναι αλητεία!! και ασφαλώς αυτοί οι θρασύτατοι που δημοσιεύουν τέτοιας μορφής άρθρα θα πρέπει να βγούνε στον δρόμο να ρωτήσουν τον κόσμο να σου πω εγώ ποιο είναι το 34%. ΑΙΣΧΟΣ!!!
    Σήμερα ζούμε ενα οικονομικό πόλεμο χωρίς έλεος με όλα τα συγχρονα όπλα να χρησιμοποιούνται σε όλη τους την έκταση και ενα από αυτά είναι η ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!! και όπως είπε και ο φασίστας MC ARTHUR "στον πόλεμο το πρώτο θύμα είναι ή αλήθεια" Ντρόπη σας άτιμοι και ανήθικοι είστε πιο αισχροί και από τους καταδότες. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΟΙ ΑΔΗΦΑΓΟΙ ΝΤΙΝΤΗΔΕΣ ΤΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΜΟΥΤΖΟΥΡΕΜΕΝΑ ΜΟΥΤΡΑ ΓΕΜΙΣΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΛΟΓΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΛΑ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ. ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΝΗΘΗΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΒΟΥΒΑΛΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΕΣ ,ΦΙΛΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.ΑΔΕΙΑΣΑΤΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΧΘΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.ΤΡΩΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΠΕΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πασοκ

    Με παρεμβαση των σκληρων εντιμων πρασινοφρουρων της Μηλιωνη ο Γιωργος δεν παρεδωσε στον Σαμαρα....
    Θα παραμεινει αρκετα και μετα ο Βαγγελης.
    Οταν τελειωσει ο Βαγγελης ερχεται
    ο δρ Κουτσουκος

    Η δεξια σε εικοσι χονια και αν...ελεγαν οι εντιμοι πρασινοφρουροι σημερα σχολιαζοντας την νεα Κυβερνηση...

    Το δημοψηφισμα, αν γινει πρεπει να εχει πολλα ερωτηματα...οχι μονο ενα...

    Ματθαιος πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το 34,8%,αν ισχύει βέβαια,είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι που γιά το μόνο που νοιάζονται είναι να μην χάσουν τα
    (κάποιες φορές προκλητικότατα) κεκτημένα προνόμια και την σιγουριά της μονιμότητας τους.

    Ο ιδιωτικός τομέας,που στενάζει από την έλλειψη ρευστότητας στην αγορά και αποτελεί τον υγιή οικονομικό ιστό,την ραχοκοκκαλιά της χώρας,θα πρέπει να στηριχτεί γιατί από εκείνον θα προέλθει η ανάκαμψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΥΡΙΕ ΦΩΤΟΠΟΥΛΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΗΛΩΣΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ "ΒΥΘΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ",
    ΑΣΦΑΛΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
    ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
    ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή ΣΤΟΝ ΛΑΟ ;
    ΣΕ ΠΙΟ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ "ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ"
    ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΩΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ;
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΕΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΙΧΩΣ ΝΕΡΟ;
    ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ,ΩΣΤΟΣΟ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΤΕΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ .
    ΑΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠ' ΟΨΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 3 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5 ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ 54 ΤΟΥ 2003 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ,ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ.
    ΤΥΧΟΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ !
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΤΕΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΑΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ
    ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΩΡΑΙΑ, ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΟ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ. ΑΠΟ ΚΑΛΕΙ ΕΝΑΣ κ.ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΥΡΙΟ ΜΑΛ....ΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ??? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ. ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΗΣΤΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΗΞΟΥΜΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΗΤΟΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ?? ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ?? ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΚΑΙ ΑΣ ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΑ. ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΙΤΗΜΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ (ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ) ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ??? ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΩΡΑΙΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ .ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ.

    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2009;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 4.06,5.11 ,5.25ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ.ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΝΕΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΠΑΣΟΚΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΠΑΡΑΝΟΠΗ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΦΤΕΙΑΓΜΕΝΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΧΟΡΕΥΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΩΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΧΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙ ΑΥΤΕΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΤΕ ΜΟΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση