GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κόλαση του Δάντη» για 4 ημέρες...

Aπό το   http://www.attikipress.gr/ Μάχες σε όλα τα επίπεδα για το Μεσοπρόθεσμο και τον Εφαρμοστικό Νόμο την ερχόμενη εβδομάδα Αγωνί...

Aπό το  http://www.attikipress.gr/

Μάχες σε όλα τα επίπεδα για το Μεσοπρόθεσμο
και τον Εφαρμοστικό Νόμο την ερχόμενη εβδομάδα
Αγωνία για τη στάση των βουλευτών
Ποιες ελπίδες δημιούργησε η αναβάθμιση του Βενιζέλου
Η πλάγια συναίνεση της αντιπολίτευσης
Βαραίνει το κλίμα για την Ελλάδα στο εξωτερικό


Εικόνες, που θα θυμίζουν την «Κόλαση του Δάντη», κινδυνεύει να ζήσει η Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα. Από τη Δευτέρα έως (τουλάχιστον) και την Πέμπτη το τοπίο αναμένεται να πάρει φωτιά εν όψει της συζήτησης και της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος και του Εφαρμοστικού Νόμου.
Είναι πλέον φανερό ότι οι οικονομικές, κοινωνικές, αλλά και οι κοινοβουλευτικές εξελίξεις οδηγούνται σε πύκνωση, ενώ για άλλη μια φορά θα δοκιμαστούν οι αντοχές όλων των πλευρών. Το αποκαλούμενο «Μνημόνιο 2» θα πρέπει να έχει λάβει την έγκριση της Βουλής μέσα στις επόμενες επτά ημέρες υπό την απειλή της μη καταβολής της πέμπτης δόσης στη χώρα μας.
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έγινε γνωστό, τη Δευτέρα και την Τρίτη θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής το Μεσοπρόθεσμο.
Λογικά η διαδικασία της ψηφοφορίας θα γίνει τα μεσάνυχτα της Τρίτης ή το πρωί της Τετάρτης, ενώ μια παράμετρος που θα παίξει ρόλο σε αυτό είναι και...
 η στάση των «Αγανακτισμένων», καθώς και των διαδηλωτών, που θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Συντάγματος εκείνες τις ημέρες. Αυτός είναι ο πρώτος και μεγαλύτερος σκόπελος. Ήδη πάντως μειώθηκε από τρεις σε δύο μέρες ο διαθέσιμος χρόνος για τη συζήτηση στη Βουλή. Θα ακολουθήσει ο Εφαρμοστικός Νόμος, που παραδίδεται σήμερα Παρασκευή στα κόμματα για να τον επεξεργαστούν. Η κατάθεσή του στη Βουλή θα γίνει τη Δευτέρα και με διαδικασίες εξπρές θα συζητηθεί -για μια και μόνο φορά- την Τρίτη στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή, προκειμένου να περάσει από την Ολομέλεια ως «κατεπείγον νομοσχέδιο» την Τετάρτη ή την Πέμπτη. Το νομοσχέδιο αυτό, που θα έχει πολλά άρθρα, ουσιαστικά εξειδικεύει τα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου. Από τις αλλαγές σε θέματα φορολογίας και μείωσης επιδομάτων κ.λπ. μέχρι τις ιδιωτικοποιήσεις και την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας.
Μάχες παντού
Είναι προφανές ότι κατά τη διάρκεια αυτού του τετραημέρου οι «μάχες» θα μαίνονται σε όλα τα επίπεδα. Εντός και εκτός Βουλής. Μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης. Και μέσα στο ίδιο το κυβερνών κόμμα. Το σκηνικό προβλέπεται μάλιστα ακόμη πιο «τραχύ» σε σύγκριση με το κλίμα, που επικράτησε κατά το τριήμερο της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό. Μια συζήτηση που σε γενικές γραμμές ενίσχυσε τη θέση της κυβέρνηση. Αλλά αυτή τη φορά το κλίμα θα είναι πολύ διαφορετικό και συγκρουσιακό. Κατ’ αρχάς αποδίδεται ιδιαίτερη σημασία στο εύρος των κοινωνικών κινητοποιήσεων, που θα εκδηλωθούν από Δευτέρα. Όχι μόνο για την πίεση που θα ασκηθεί προς την κυβέρνηση επί του Μεσοπρόθεσμου, αλλά και γιατί θα φανεί πόσο θα επηρεαστούν οι γενικότερες εξελίξεις στο πλαίσιο της «νέας μεταπολίτευσης», η οποία όπως όλοι αναγνωρίζουν επέρχεται.
Τι θα κάνουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ
Από το μέγεθος των αντιδράσεων, επίσης, θα κριθεί και η στάση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Μέχρι στιγμής ο Αλέκος Αθανασιάδης, από την Κοζάνη επιμένει ότι θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο (μολονότι έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση), διότι διαφωνεί με τις ρυθμίσεις για την ιδιωτικοποίηση ποσοστού της ΔΕΗ. Υπάρχουν επίσης και ορισμένοι άλλοι βουλευτές, που κρατούν τα χαρτιά τους κλειστά, αν και στην κυβέρνηση ευελπιστούν ότι την τελευταία στιγμή δεν θα υπάρξουν διαρροές και ότι όλοι θα λάβουν υπόψη την κρισιμότητα των στιγμών για τη χώρα, ιδιαίτερα τον κίνδυνο να μην εκταμιευθεί η πέμπτη δόση και να βρεθεί η Ελλάδα ενώπιον της χρεοκοπίας. Μετά την ανεξαρτητοποίηση του Γ. Λιάνη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ αριθμεί 155 βουλευτές και αν ο κ. Αθανασιάδης επιμείνει μέχρι τέλους κινδυνεύει να μείνει με 154. Επομένως τα πράγματα είναι (έστω και σε θεωρητικό επίπεδο) σε οριακό σημείο.
Ο «Μπένι» άλλαξε το κλίμα
Μια ισχυρή νότα αισιοδοξίας έδωσε πάντως ο ανασχηματισμός και η τοποθέτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου στη θέση του αντιπροέδρου και υπουργού Οικονομικών. Ο κ. Βενιζέλος δεν έκρυψε από την πρώτη στιγμή την πρόθεσή του να προσεγγίσει με περισσότερο «πολιτική» διάθεση την κατάσταση σε σχέση με τον προκάτοχό του. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η εξέλιξη αυτή επέδρασε ανασχετικά σε ορισμένους βουλευτές, οι οποίοι τον είχαν στηρίξει στις εσωκομματικές διαδικασίες του 2007 και τώρα συγκαταλέγονταν μεταξύ εκείνων, που σκέπτονταν είτε να καταψηφίσουν είτε να παραιτηθούν, όπως έπραξαν οι Γ. Φλωρίδης και Εκτ. Νασιώκας. Οι βουλευτές αυτοί έχουν τώρα έναν επιπλέον λόγο να πειθαρχήσουν, διότι τυχόν διαφοροποίησή τους θα έπληττε προσωπικά και τον κ. Βενιζέλο. Ούτως η άλλως την ένταση μεγαλώνει η σύντμηση των κοινοβουλευτικών διαδικασιών, αφού είχε καλλιεργηθεί η αίσθηση ότι για τον Εφαρμοστικό Νόμο (που αρχικά φαινόταν μάλιστα ότι θα είναι περισσότεροι του ενός) θα υπήρχε άνεση χρόνου για τη συζήτησή του.
Δείγματα συναίνεσης
Τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα, αν δεν είχε δείξει «κατανόηση» επί της διαδικασίας ο κ. Αντώνης Σαμαράς, όταν του τηλεφώνησε για να τον ενημερώσει σχετικά ο κ. Βενιζέλος. Αυτή η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ερμηνεύθηκε ως μια μορφή συναίνεσης, καθώς σε ανάλογες περιπτώσεις κατά το παρελθόν ουδέποτε η διαδικασία του κατεπείγοντος για νομοσχέδια γινόταν ευρέως αποδεκτή. Και γι' αυτό και πέρα από το τεχνικό ή το κοινοβουλευτικό ζήτημα αποκτά εν προκειμένω και σαφές πολιτικό περιεχόμενο, δοθέντος ότι η Ν.Δ., μολονότι καταψηφίζει, συμφώνησε στην αναγκαιότητα να έχουν ψηφιστεί μέχρι τις 30 Ιουνίου το Μεσοπρόθεσμο και ο Εφαρμοστικός. Πάντως ακόμη και αν, παρά την ένταση και τις αντιδράσεις, εξελιχθεί ομαλά η κατάσταση και δεν προκύψουν απρόβλεπτες εξελίξεις, αυτό δεν σημαίνει ότι θα φανεί αυτόματα και φως στο βάθος του τούνελ. Όσοι αξιόπιστοι παράγοντες έρχονται σε επαφή με τα ξένα κέντρα αποφάσεων των δανειστών μας, σημειώνουν ότι θα λάβουμε μεν, εκτός απροόπτου, την πέμπτη δόση, αλλά το κλίμα βαραίνει διαρκώς για την Ελλάδα στο εξωτερικό και κατ’ άλλους η υπομονή εξαντλείται. Αυτό λέγεται ότι διαπίστωσε και ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος, με το οξύ ένστικτό του, στις πρώτες επαφές του που είχε. Το αποτέλεσμα είναι να προβάλλεται πλέον ως «μονόδρομος» η γρήγορη ανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας. Μόνο που όπως μαρτυρούν η «πλατεία», αλλά και οι δημοσκοπήσεις η κοινωνία δεν αποδέχεται να πληρώσει άλλο αυτή το μάρμαρο...

10 σχόλια

  1. ΑΠ'ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ 2-3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ. ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΑΚΟΜΗ 2 ΩΣΤΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΗΛΘΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. Ε! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?? ΝΤΡΟΠΗ, ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ;;;;;
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΤΗΣ ΜΙΑ ΟΙΣΤΟΓΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ...ΠΕΣΙΜΟ Η ΧΕΣΙΜΟ...ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΟΨΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πηγαίνοντας σήμερα στον ΟΠΑΔ στην Αθήνα για να μου βάλει μια σφραγίδα ο ελεγκτής ιατρός σε συνταγή δημόσιου νοσοκομείου, που μου έγραφε ο ιατρός την χρήση αναπηρικού αμαξιδίου και ενώ είμαι παραπληγικός με απόφαση παραπληγίας, ο ελεγκτής ιατρός του ΟΠΑΔ μου είπε ότι δεν το υπογράφει γιατί ο ΟΠΑΔ χορηγεί αμαξίδια ελαφρού τύπου μόνο σε άτομα που έχουν αναπηρία άνω των 80%, αν βγάλεις χαρτί με 80% αναπηρία τότε θα στο υπογράψω μου είπε.
    Δηλαδή τι εννοείται ότι θα πρέπει να εύχομαι να χειροτερέψω και να γίνω τετραπληγικός για να μου δώσετε αμαξίδιο;
    Δηλαδή όλοι όσοι είμαστε παραπληγικοί και έχουμε απόφαση αναπηρίας 67% και άνω είμαστε καλά ;
    Δηλαδή εμείς μήπως μπορούμε να περπατήσουμε με τα δικά μας πόδια και δεν το γνωρίζουμε ;
    Ντράπηκα, νευρίασα και έφυγα με το κεφάλι κάτω βρίζοντας την μοίρα μου, και ο ελεγκτής ιατρός είμαι σίγουρος ότι θα νευρίασε, όχι όμως για το αμαξίδιο που δεν μπόρεσε να μου υπογράψει αλλά γιατί δεν τον άφηνα να μιλήσει στο κινητό του. Δυσανασχετούσε που ζητούσα κάποια εξήγηση……. μα τι το περίεργο ζήτησα; Ένα αναπηρικό αμαξίδιο ήθελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΑ [ 8000]ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΘΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ 15 ΗΜΕΡΕΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπένυ: Θα πάρω κι άλλα μέτρα... μιας κι αυτά
    που πήρα χθες θα αποτύχουν.
    ---------------------------------------------
    «Δεν μπορεί να ερχόμαστε κάθε λίγο με νέα μέτρα. Όμως δεν μπορώ να σας κάνω δήλωση ότι δεν θα ξαναεισηγηθώ να επιβληθούν νέα πρόσθετα μέτρα. Μπορώ όμως να σας διαβεβαιώσω ότι, μαζί με τους συνεργάτες μου, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να εκτελέσουμε τον προϋπολογισμό χωρίς πρόσθετα μέτρα, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα της φορολογικής διοίκησης».

    Αυτό τόνισε στην αρμόδια Επιτροπής της Βουλής, στην οποία ολοκληρώνεται σήμερα και η δεύτερη ανάγνωση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

    «Συμμερίζομαι και εγώ την δική σας αγωνία αλλά και όλων των Ελλήνων πολιτών για το που βρίσκεται η χώρα. Πρέπει να πω όμως ότι μόνο αν δουλέψουμε πειθαρχημένα και συστηματικά θα πάει καλά η χώρα», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών.

    ΑΓΕΛΑΔΕΣ ..ΘΑ ΣΑς ΑΡΜΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΘΗΣΕΤΕ.

    ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ...ΜΟΜΟ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ
    ΔΟΚΤΟΡ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !
    ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν μπορώ να καταλάβω, τι σόι πατριώτες είναι οι Έλληνες Αρχηγοί και Βουλευτές!
    Εξηγούμαι:
    - Ο «Σαμαράς» της Ιρλανδίας, έλεγε προεκλογικά ό,τι και ο δικός μας Σαμαράς.
    Ότι θα διαπραγματευθεί ,δηλαδή, το μνημόνιο!
    Οι Ιρλανδοί τον πίστεψαν και τον έκαναν Πρωθυπουργό.
    Η Ευρώπη του είπε, ορθά κοφτά «ή δέχεσαι τους όρους μας ,ή πτωχεύεις».
    Και δέχθηκε τους όρους τους.
    - Στο δικό μας Σαμαρά, έχει κολλήσει η βελόνα ,παρά το γεγονός ότι σπάει συνέχεια τα μούτρα του από τους Ευρωπαίους συντηρητικούς ηγέτες του Λαϊκού κόμματος!
    - Ο Πορτογάλος Σαμαράς ,όμως, αντιλαμβανόμενος ότι δεν μπορεί να παίξει «εν ου παικτοίς», συμφώνησε να ομονοήσει και να συμφωνήσει! Πατριώτης ! Μπράβο του!
    Μήπως θα πρέπει να παρακολουθήσουμε και να παραδειγματισθούμε από τους Πορτογάλους, για να προστατέψουμε και εμείς την έρημη πατρίδα μας , μακριά από τις κομματικές και μικροκομματικές σκοπιμότητες;
    Λέω ,μήπως;….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι αγανακτισμένοι (ξανα) πάνε Mega σήμερα.
    _____________________________________________
    Δεν τους φτάνει ο πονοκέφαλος για την κατρακύλα του δελτίου εκεί στο mega, βλέποντας κάθε μέρα την πλάτη του Χατζηνικολάου, έχουν και τους …αμετανόητους αγανακτισμένους που για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες θα τους… επισκεφτούν. Το νέο ραντεβού δόθηκε για σήμερα Παρασκευή έξω από τα γραφεία του Mega.

    Σε ανακοίνωση που έβγαλαν σημειώνουν ότι οι....
    κάτοικοι Αμπελοκήπων, Ερυθρού, Πολυγώνου με απόφαση που πάρθηκε τη Δευτέρα 20/6 στη 2η Λαϊκή Συνέλευση στο μετρό Πανόρμου αποφασίστηκε η διεξαγωγή πορείας, που θα ξεκινήσει στις 6.30μμ την Παρασκευή 24/6 στο Μετρό Πανόρμου και θα καταλήξει στη Λεωφόρο Μεσογείων 117 και στο σύμπλεγμα κτιρίων στο Ερρίκος Ντυνάν όπου βρίσκεται η έδρα του Mega Channel, «για να την αποκλείσουμε, πριν και κατά τη διάρκεια του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων ενός από τους βασικότερους πυλώνες παραπληροφόρησης και τρομοκράτησης των πολιτών και των εργαζομένων της χώρας».

    ΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ!!!ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ!!!ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ!!ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΛΕΠΕΤΕ....

    ΜΕ ΛΕΝΕ ΤΡΕΜΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΝΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ είπε...sieg hail

    MEGA K STAR ΤΑ ΔΥΟ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ...ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ Κ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΛΕΟΝ...ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???
    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Κ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ Κ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΕΔΑΦΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Κ ΛΑΣΠΗ ΙΣΩΣ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ

    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΕGA ΠΑΙΔΙΑ
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ.

    na kaei na kaei to bordelo toy mega.

    " Σε χώρες που πήγε το ΔΝΤ εκπαίδευαν δημοσιογράφους κεντρικών δελτίων ειδήσεων να υποστηρίζουν πως είναι ένοχος ο λαός..."
    Μια εξαιρετική ανάλυση του Συγγραφέα - ερευνιητή, στο πως λειτουργούν σήμερα οι δημοσιογράφοι ως προς την πληροφορία που μεταφέρουν και την ποιότητά της. Οι λεγόμενοι "παπαγάλοι" εμφυτεύουν γνώμες και χειραγωγούν την κοινή γνώμη χωρίς να ελέγχουν την ποιότητα της πληροφορίας.

    Δείτε το βίντεο...
    http://anti-ntp.blogspot.com/2011/06/blog-post_4255.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε παιδιά, δεν έχω πάει ακόμα στο Σύνταγμα, αλλά εντάξει, ως εδώ. Τρίτη και Τετάρτη ας μαζευτούμε όλοι οι Έλληνες, δεξιοί, αριστεροί, τα πάντα, όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ να τους ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ.
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ, ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παιδιά, δεν έχω πάει ακόμα στο Σύνταγμα
    24 Ιουν 2011 7:44:00 μ.μ.

    Άστο, μη το βιάζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση