GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αφορολόγητο €8.000 - Εκτακτη εισφορά 5% στα υψηλά εισοδήματα...

Αθήνα. Λεπτομέρειες απομένουν για την οριστική συμφωνία ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλο κα...

Αθήνα. Λεπτομέρειες απομένουν για την οριστική συμφωνία ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλο και τους επικεφαλής του κλιμακίου της Τρόικας κ.κ. Πόουλ Τόμσεν (ΔΝΤ) Ματίας Μορς (Ευρωπαϊκή Επιτροπή), Κλάους Μαζούχ (ΕΚΤ) για την οριστικοποίηση των τελικών ρυθμίσεων τόσο του μεσοπρόθεσμου πλαισίου όσο και του Εφαρμοστικού νόμου που αναμένεται να κατατεθεί αύριο στη Βουλή.
Κατά την συνάντηση που έγινε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στο γραφείο του κ. Βενιζέλου στο υπουργείο Οικονομικών υπήρξε καταρχήν συμφωνία σε ένα πακέτο μέτρων που δεν...
απέχει πολύ από την αρχική μορφή των ρυθμίσεων του μεσοπρόθεσμου πλαισίου.
Αυτή τη στιγμή, γίνονται όλες οι προπαρασκευαστικές διαδικασίες για την κατάθεση του νόμου, ωστόσο μετά την ολοκλήρωση του ΚΤΕ Οικονομίας του ΠαΣοΚ στην οποία μετέχει ο κ. Βενιζέλος θα  υπάρξει  νέα συνάντησή του με τους επικεφαλής της Τρόϊκας και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν τα νέα μέτρα.
Πηγές του υπουργείου Οικονομικών σημείωσαν ότι ο κ. Βενιζέλος δεν θα μεταβεί σήμερα στις Βρυξέλλες καθώς η προτεραιότητα είναι η ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων και η τελική συμφωνία με την Τρόϊκα.  Δεν αποκλείεται επικοινωνία του με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκαν Σόϊμπλε και ενδεχόμενη επίσκεψη του κ. Βενιζέλου στο Βερολίνο καθώς, όπως είπε στο ΚΤΕ, βρήκε ενδιαφέρουσα την πρότασή του για πώληση ηλικιακής ενέργειας. Σκοπός της επίσκεψής του - αν τελικώς πραγματοποιηθεί - θα  είναι η ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. 
Τέσσερα σημαντικά θέματα τέθηκαν στη συνεδρίαση του ΚΤΕ οικονομικών του ΠαΣοΚ από τους βουλευτές αλλά και από τον κ. Ευ. Βενιζέλο ο οποίος έκανε ευρύτατη ενημέρωση για τις συνομιλίες που είχε στο Eurogroup αλλά και τις διαπραγματεύσεις που είχε νωρίτερα με των Τρόικα.
Συγκεκριμένα τα ερωτήματα που τέθηκαν ήταν:
 - Αν θα υπάρξουν νέα μέτρα για να καλύψουν τη διαφορά των 3,8 δισ, ευρώ που έχει το υπουργείο Οικονομικών με την Τρόικα
- Αν το πρόγραμμα σταθερότητας που εφαρμόστηκε μέχρι τώρα έχει αποτύχει
- Αν υπάρχει πρόβλημα με την υλοποίηση του προϋπολογισμού
- Αν θα υπάρξει τελικώς συμφωνία με την Τρόϊκα
Ο κ. Βενιζέλος χωρίς να κάνει ονομαστική αναφορά στον προκάτοχό του άφησε να εννοηθεί, σύμφωνα με βουλευτές που συμμετείχαν στη συνεδρίαση,  ότι το πρώτο μνημόνιο δεν λειτούργησε και ότι ακόμη και οι διορθωτικές αλλαγές που πρότεινε στους βουλευτές ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου δεν είχαν συμφωνηθεί με την Τρόϊκα. 
Ο υπουργός Οικονομικών είπε στους βουλευτές του ΠαΣοΚ ότι δέχτηκε μεγάλη πίεση το πρωί από την Τρόϊκα για ορισμένα μέτρα όπως είναι η εξίσωση του φόρου πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης. Ειδικά για αυτό το μέτρο ο υπουργός Οικονομικών είπε στην Τρόικα ότι δεν μπορεί να τον πιέζουν να πάρει τέτοια μέτρα και ότι σε αντίθετη περίπτωση θα μπορούσε να τους υποβάλλει εκείνη τη στιγμή την παραίτησή του ενημερώνοντας και τον Πρωθυπουργό και να πάει η χώρα σε κλογές με ευθύνη της Τρόικας.
Σχετικά με τις αποκρατικοποιήσεις διευκρίνησε ότι τώρα θα κατατεθεί ο νόμος που θα καθορίζει το πλαίσιο λειτουργίας του ταμείου αποκρατικοποιήσεων οι πρώτες «εύκολες αποκρατικοποιήσεις». Οι υπόλοιπες θα παιρνούν από τη Βουλή είτε σε μικρές ομάδες είτε μία μία αναλόγως της βαρύτητάς τους.
Επίσης αναφέρθηκε στο σημερινό δημοσίευμα των «Financial Times» το οποίο έλεγε ότι ο κ. Βενιζέλος έκανε μία αποτυχημένη απόπειρα να διαπραγματευθεί το νέο μνημόνιο και το μεσοπρόθεσημο πρόγραμμα στο Eurogroup, εξηγώντας ότι του επιτίθενται επειδή έθεσε με έντονο τρόπο τα θέματα της Ελλάδας στους ομολόγους του.
Είπε ακόμα ότι κάποια από αυτά που ζητούν για το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων έχουν να κάνουν όχι μόνο με το Ελληνικό αλλά και το Κοινοτικό Δίκαιο το οποίο προβλέπει χρονοβόρες διαδικασίες. Πρόσθεσε ότι είπε στους υπόλοιπους υπουργούς οικονομικών της Ευρωζώνης «αν θέλετε διαδικασίες εξπρές να συμφωνήσετε και να  ζητήσετε από την Κομισιόν να εξαιρεθεί η Ελλάδα από τους Κοινοτικούς Κανόνες» Σχετικά με την «τρύπα» των 3,8 δισ ευρώ ο υπουργός οικονομικών πρότεινε συγκεκριμένα μέτρα
Μεταξύ αυτών να αυξηθεί η εισφορά αλληλεγγύης σε ποσοστό 5% για τα υψηλά εισοδήματα και για το πολιτικό προσωπικό της χώρας, τους αξιωματούχους της τοπικής αυτοδιοίκησης και της δημόσιας διοίκησης.
Πρότεινε επίσης αύξηση 5% επί του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης και ότι το όριο του αφορολόγητου μειώνεται στις 8.000 ευρώ υπό την προϋπόθεση ηλικιακών και εισοδηματικών κριτηρίων.
Επίσης πρότεινε να διατηρηθεί το ατομικό αφορολόγητο για την ακίνητη περιουσία στις 200 χιλιάδες ευρώ. Οι προτάσεις αυτές συζητώνται αυτή τη στιγμή στη συνεδρίαση του ΚΤΕ όπου δεν έλειψαν και οι εντάσεις.
Η κυρία Βάσω Παπανδρέου παρά την κολακευτική στάση που κράτησε ο Ευ. Βενιζέλος απέναντί της, παρέμεινε σταθερή στη θέση της ότι η κατεύθυνση της κυβερνητικής πολιτικής δεν έχει αλλάξει, ότι δεν υπάρχει ορίζοντας και δε ξέρουμε που πάει η χώρα.
«Δεν γίνεται να συνεχίσουμε να πληρώνουμε 23 δισ σε τόκους» είπε και επανέλαβε τη σταθερή της άποψη να μην υπογράφει το επικαιροποιημένο μνημόνιο μόνο ο υπουργός Οικονομικών.
Ο Μίμης Ανδρουλάκης επισήμανε σε έντονο ύφος «μας μιλάτε συνέχεια για φόρους αλλά δε μας λέτε πως θα μειώσετε το δημόσιο και πως θα καταργήσετε τους παρασιτικούς οργανισμούς όπου υπάρχουν μισθοί 6.000 ευρώ».
     Στη συνέχεια το λόγο ζήτησε η κυρία Μιλένα Αποστολάκη η οποία απάντησε στον κ. Ανδρουλάκη ότι υπάρχουν και οι άνθρωποι. Ο κ. Ανδρουλάκης τη διέκοψε χτυπώντας το χέρι του δυνατά στο τραπέζι και της είπε:«Μη μου τα λες εμένα αυτά».
Η κυρία Αποστολάκη ζήτησε ξανά το λόγο και διευκρίνισε ότι δεν διαφωνεί με τον κ. Ανδρουλάκη και δε μιλά για αυτούς που αμείβονται με 6.000 ευρώ αλλά για τους εργαζόμενους των 600 ευρώ. 
Η κυρία Σοφία Γιαννακά καλοσόρισε τον νέο υπουργό Οικονομικών «στη χειρότερη δουλειά στο κόσμο» και στο δυσκολότερο ΚΤΕ της Βουλής. Εθεσε το ερώτημα ποιος έχει την ευθύνη που δεν μειώνεται η φοροδιαφυγή που δεν καταργούνται οι οργανισμοί και δεν μειώνονται οι τεράστιοι μισθοί στις ΔΕΚΟ.
Ο κ. Νίκος Σαλαγιάννης ρώτησε τον κ. Βενιζέλο, πως βρεθήκανε οι βουλευτές τρεις ημέρες πριν από την ψηφοφορία να μην ξέρουν τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο Μεσοπρόθεσμο. Πρόσθεσε ότι κατά την άποψη του το γεγονός ότι 20 μήνες δεν πατάχθηκε η φοροδιαφυγή ήταν πολιτική ανηθικότητα και ζήτησε από τον Υπουργό να πει ολη την αλήθεια τον λαό για να γνωρίζουμε όλοι που βρισκόμαστε σήμερα.
Θέμα εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας της προηγούμενης ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών έθεσε και ο κ. Οδυσσεάς Κωνσταντινόπουλος, λέγοντας ότι ο προηγούμενος υπουργός τους είχε πει ότι τα διορθρωτικά μέτρα είχαν συμφωνηθεί με την Τρόικα και εσείς μας λέτε ότι δεν υπήρξε καμμία συμφωνία.
Πηγή: http://www.tovima.gr/

13 σχόλια

  1. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ .

    Ονομάζομαι Elena Sesinova από Sofia και μένω στα κάτω πατησιά
    Επαγγέλλομαι καρδιολόγος και προσπαθώ να μπω και εγώ στο δημόσιο μόνιμη αλλά είμαι λίγο άσχημη και χοντρούλα και δεν μπορώ να μπω .
    Καταγγέλλω λοιπόν :
    το δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Διαβάστε την αληθινή ιστορία του δρόμου του ΣΕΞ για την νομιμοποίηση τους .
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .
    Ποιος ήταν ο υπουργός υγείας που το όνομα του αρχίζει από Α ..
    Που τους διόρισε;;;;;;;; ποιος ήταν τότε διοικητής του ΙΚΑ που το όνομα του αρχίζει από Β …;;;;;;
    Σε λίγο όλοι οι απομαγνητοφωνημένοι ερωτικοί διάλογοι και τα σεξουαλικά όργια που έγιναν μέσα στο γραφείο πριν την νομιμοποίηση αυτών στον αέρα .
    (τα στοιχεία μου τα έδωσε μια πατριώτισσα καθαρίστρια που καθάριζε το υπουργικό γραφείο . )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγανακτισμένοι κοπρίτες του Πάγκαλου , που αποτελούν την ασπίδα προστασίας για το κοινοβούλιο της αμαρτίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάλεσμα προς τον ΚΩΝ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΝ . ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 1400 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1975 εξαγόρασε από τους Άγγλους κα Γάλλους τις μεγάλες εταιρείες ΟΤΕ , ΔΕΗ ,ΟΣΕ , ΕΥΔΑΠ , ΗΣΑΠ , ΟΑ και τις έκανε ελληνικές .
    Το 1979 τις παρέδωσε όχι μόνο χωρίς χρέος αλλά και με μεγάλα αποθεματικά κεφάλαια, στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ τα βρήκε έτοιμα , ρήμαξε αυτές τις Ελληνικές εταιρείες και τώρα τις πουλά κοψοχρονιά στα αφεντικά του ,Εβραϊκά , Αμερικανικά και Γερμανικά κεφάλαια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελληνική γλώσσα
    Από εδώ και πέρα όταν κοιτάμε το λεξικό τις λέξεις απατεώνας και πατριδοκάπηλος , θα βλέπουμε ότι είναι ταυτόσημες με τις λέξεις ΠΑΣΟΚ και οικογένεια Παπανδρέου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΕΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ.ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ,Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΙ ΚΟΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΝΔ.ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΙ Η ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1.ΟΟΟΕΥΡΩ (ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ) ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ . ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ , ΚΟΙΝΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ .
    Ο κάθε μετανάστης η λαθρομετανάστης κοστίζει για τον Έλληνα φορολογούμενο 1.000 € τον μήνα .Αναλυτικά: νοσοκομειακά έξοδα, ιατρούς , φάρμακα, τροφή, στέγη, έξοδα λιμενικού, αστυνομίας, έξοδα δικαστικά - δικαστές, δικηγόρους , μεταφραστές , φυλακές, ασφαλιστικά δικαιώματα, συντάξεις, επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ , Δ.Ε.Η . , Ε.Υ.Δ.Α.Π., ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ (όλοι τους με ένα κινητό στο χέρι είναι, και σε καρτοτηλέφωνα σταθερά του Ο.Τ.Ε είναι και μιλάνε , ποιος πληρώνει ; ) ,
    Μ .Κ .Ο .κ. λ .π .
    Κάντε τον λογαριασμό μόνοι σας και θα καταλάβετε ότι τα ελλείμματα προέρχονται από αυτούς και χρεωνόμαστε με δάνεια από το εξωτερικό για να ταΐζουμε αυτούς.
    Και εμείς έχουμε και θα έχουμε και άλλες μειώσεις μισθών, συντάξεων, κοινωνικών παροχών για να τα δίνουμε σε αυτούς ( τους μετανάστες ) που βάσει σχεδίου, της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ) ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ, ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ...
    ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

    Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΑΣΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξεθυμαίνουν οι ΠΑΣΟΚοι στο ΚΤΕ Οικονομικών και ο Μπένυ απορροφά τους κραδασμούς... στο τέλος θα ψηφίσουν βέβαι όλοι μαζί... και η Βασούλα.

    Π. Οικονόμου: «"Ηλεκτρισμός" στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα»... γιατί ;
    μήπως κατήγγειλε το μνημόνιο ;
    Ο ΣΟΥΡΓΕΛΟΣ !


    Τραγική εικόνα περνάει στο εξωτερικό ο ΓΑΠ:
    Αμφιβάλει εάν θα ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο!... λέει η Τσέχα Πρωθυπουργός !!!

    Σοβαρές αμφιβολίες φέρεται να εξέφρασε ο Πρωθυπουργός για το κατά πόσον το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα θα ψηφιστεί από τη Βουλή, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε χθες με την Τσέχα ομόλογό του Iveta Radicova !

    ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ ΜΠΕΝΥ ΧΙΛ
    ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΕ ΧΩΝΟΥΜΕ εσένα βοοειδές στην ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ του ΠαΣοκ, μπας και βουλώσει.
    Μαζί με τον Πάγκωλο....φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ

    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ .

    ΒΛΕΠΕΤΕ

    8000 € ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ , ΑΥΞΗΣΗ ΦΠΑ ,ΚΕΦΑΛΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ .....


    ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ 1% ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ,ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΧΡΗΜΑ .


    ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε σεις,αν το αφορολόγητο με Παπακωνσταντίνου μένει στις 12.000 και με Βενιζέλο πέφτει στις 8.000,αυτό σημαίνει ότι ο Παπακωνσταντίνου διαπραγματεύεται καλύτερα κι ότι πρέπει να τον φέρουνε πίσω στο Οικονομικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ.ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ.ΤΟ 5% ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ,ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΣΑΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΜΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ? ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΛΠΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΛΑΖΟΝΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ.ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο ρε Μπένυ...
    Αντε και προεδρος της Πασοκαρας...

    ΠΑΣΟΚ!

    ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟ-ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση