GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

9 συλλήψεις για στημένα στο Στοίχημα...

Αθήνα. Σε περίπου 90 άτομα, μεταξύ των οποίων αθλητικοί παράγοντες, πρώην προπονητές, ποδοσφαιριστές και ιδιοκτήτες γραφείων στοιχημάτων,...

Αθήνα. Σε περίπου 90 άτομα, μεταξύ των οποίων αθλητικοί παράγοντες, πρώην προπονητές, ποδοσφαιριστές και ιδιοκτήτες γραφείων στοιχημάτων, αναμένεται ότι θα φτάσουν οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση των στημένων αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ηδη η ΕΛΑΣ τις τελευταίες ώρες προχώρησε σε εννέα συλλήψεις. Ανάμεσα στα άτομα που συνελήφθησαν είναι...
 οι μεγαλοπαράγοντες των ομάδων Καβάλα, Ολυμπιακού Βόλου κι Ηλιούπολης, οι Σταύρος Ψωμιάδης, Αχιλλέας Μπέος και Γιώργος Τσακογιάννης.
Ο μεγαλοπαράγοντας της Ηλιούπολης, Γιώργος Τσακογιάννης, συνελήφθη από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης διότι στο σπίτι του στο Ωραιόκαστρο, βρέθηκαν δύο όπλα με σιγαστήρα για την κατοχή των οποίων δεν διέθετε σχετική άδεια. Ο κ. Τσακογιάννης αναμενόταν να μεταφερθεί το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα, προκειμένου να εξεταστεί για την υπόθεση των στημένων αγώνων.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συλληφθεί ακόμη ένας πρώην προπονητής της Ηλιούπολης, ένας παράγοντας της ίδιας ομάδας, ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Πιερικού και του ΠΑΟΚ, ένας μάνατζερ ποδοσφαιριστών από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης καθώς και ακόμη δύο άτομα που φέρεται να διοργάνωναν τα στοιχήματα στους ύποπτους αγώνες. Ακόμη έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής άλλοι έξι ιδιώτες που σχετίζονται με τα στοιχήματα.
Ωστόσο, όπως ανέφεραν χθες το βραδυ στο «ΒΗΜΑ» υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, εκτός των ήδη συλληφθέντων και προσαχθέντων θα ασκηθούν ποινικές διώξεις για το ίδιο ποδοσφαιρικό σκάνδαλο εναντίον άλλων 70-75 ατόμων για τα οποία όμως δεν θα ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.
Την έρευνα πραγματοποιεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της ΕΛΑΣ σε συνεργασία με τις δικαστικές αρχές και το ΣΔΟΕ ύστερα από σχετικό φάκελο που έστειλε στις ελληνικές αρχές η UEFA για 40 στημένα παιχνίδια. Επιβαρυντικά στοιχεία φέρεται να έχουν προκύψει για τους προσαχθέντες σχετικά με σειρά αγώνων της Σούπερ Λίγκας αλλά και της Football League, που είχαν χαρακτηριστεί από την UEFA ως «ύποπτοι» ή ακόμη και «άκρως διεφθαρμένοι» και για την εξέλιξη των οποίων είχαν υπάρξει στοιχήματα μεγάλων ποσών, με τους επιτήδειους να αποκομίζουν κέρδη πολλών εκατομμυρίων ευρώ.
Πηγή: http://www.tovima.gr

8 σχόλια

  1. ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΗ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΟΛΛΗΤΕ ΤΟΥ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ
    ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙΣ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εξαιρετικα αφιερωμενο στους σκατοκεφαλους καραγκιοζηδες οπαδους. Τρεχατε μουλικα πισω απο τους ψωμιαδηδες και τους λοιπους δολοφονους, μαστροπους, εκβιαστες, προαγωγους κλπ κλπ να κουνατε τα κωλοπανα με τις γαμημενες σας παραγκες. Ουστ σκατοκεφαλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η χώρα μας όσο έχει ηλίθιους οπαδούς,ασχέτου κόμματος η ομάδας,τόσο θα πληρώνει τα όπου , επικράτειας λαμόγια.
    Οι νονοί , οι ντον κορλεόνε ,επιβιώνουν ,επιπλέουν.κυβερνούν ,διατάσσουν ,επιβάλουν , εκτελούν,διαιρούν και βασιλεύουν , χάρη στους ηλίθιους οπαδούς.
    Την αγάπη του οπαδού την μετατρέπουν σε άσκηση εξουσίας , την ηλιθιότητα-χαζομάρα , δε , την μετατρέπουν σε πόλεμο μεταξύ οπαδών ,και προς Όφελος τους.
    Όποιος έχει αντίρρηση μάλλον η είναι άσχετος, η ανόητος , άρα ηλίθιος οπαδός.
    Και όσο παραμένει οπαδός , και όχι ελεγκτής ,τόσο θα κερδίζουν τα λαμόγια εις βάρος μας.- ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΦΙΤΣΑΣ Πρώην Αστυνομικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΔΙΩΞΕ ΝΑΤΟ; ΒΑΣΕΙΣ; ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ;. ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΗΛΙΘΙΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΠΡΑΣΙΝΟΕΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΦΥΣΑΤΕ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΖΕΦΡΕΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ. ΚΛΑΙΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Η ΕΟΚ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΩΛΗΚΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παπούλια δεν σου απέμεινε τσίπα ντροπής, λυπάμαι για την πάρτι σου!!! Βέβαια δεν μας ξάφνιασες που μαθεύτηκε το τι αρπάζεις σε μια εποχή που έχουν πιεί το αίμα του λαού για να βουλόσουν τρύπες και σε αφήνει αδιάφορο και βέβαια λεφτά είναι αυτά δεν είναι ακόμα μούντζες. Εσύ είσαι που έδωσες στον παπά ανδρέα δανεικά να φτιάξει το κολόσπιτο για το κορίτσι το τίμιο την μιμή. Α, ρε δόλια Ελλάδα τι έχεις τραβήξει!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΑΤΕΡΑΣ.......χιχιχιχο.

    Τώρα με συγχωρείτε κιόλας,αλλά ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ σας φαίνεται για γνώστης του ποδοσφαίρου ?
    Ο άνθρωπος μάλλον για φίλαθλος του ΠΟΛΟ φέρνει. (ΟΟΟΟχι το γνωστό ΠΟΛΟ.
    Το άλλο με τα άλογα και τα μπαστούνια.)

    Βέβαια ΕΣΕΙΣ οι πονηρευμένοι απ'αυτο το ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ μην μασάτε και καλά, ότι τώρα ξαφνικά τα βγάζουν όλα στη φόρα.

    ΑΠΛΑ κάπου η τσιχλόφουσκα της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ έχει κουράσει και το ποδόσφαιρο είναι πιο ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ.
    Θυμηθείτε κάτι. ΟΙ ΜΠΕΟΙ ,ΟΙ ΨΩΜΙΑΔΗΔΕΣ και οι άλλοι ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ τον Γερουλάνο τον έχουν για ΠΡΩΙΝΟ.

    ΜΗ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΣΤΕ με ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
    Φαίνεται πως κάτι δεν τους βγαίνει με το ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΕΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ.ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ,Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΙ ΚΟΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΝΔ.ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΙ Η ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση