GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάηκαν 950.000 στρέμματα...

Περίπου 950.000 στρέμματα έχουν καταστραφεί από μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση της Αριζόνα (στις νοτιοδυτικές ΗΠΑ), παρά...

Περίπου 950.000 στρέμματα έχουν καταστραφεί από μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση της Αριζόνα (στις νοτιοδυτικές ΗΠΑ), παρά...
τις προσπάθειες 2.500 πυροσβεστών και 22 ελικοπτέρων, ανακοίνωσαν οι αρχές της πολιτείας. Ενα τεράστιο σύννεφο καπνού καλύπτει την ορεινή περιοχή Γουάλοου, στα σύνορα της Αριζόνα με το Νέο Μεξικό. Τις προσπάθειες των πυροσβεστών δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή και η ξηρασία που ευνοεί την εξάπλωση της φωτιάς.

3 σχόλια

  1. Ποιοί θέλουν τον πλανήτη μας θερμοκήπιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας εισαγγελέας για το δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ ,δεν υπάρχει.
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες και οι αληθινοί Έλληνες είναι στην απέξω , και υπάρχει δικαιοσύνη ;;;;;;
    Διαβάστε την αληθινή ιστορία του δρόμου (του ΣΕΞ ) για την νομιμοποίηση τους .
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν θέση στο δημόσιο μόνιμη
    Και ο Έλληνας γιατρός είναι άνεργος
    Ποιος ήταν ο υπουργός υγείας που το όνομα του αρχίζει από Α ..
    Που τους διόρισε;;;;;;;; ποιος ήταν τότε διοικητής του ΙΚΑ που το όνομα του αρχίζει από Β …;;;;;;
    Σε λίγο όλοι οι απομαγνητοφωνημένοι ερωτικοί διάλογοι και τα σεξουαλικά όργια που έγιναν μέσα στο γραφείο πριν την νομιμοποίηση αυτών στον αέρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγκέντρωση παθητικών αγανακτισμένων πολιτών
    Άλλη μια συγκέντρωση παθητικών αγανακτισμένων πολιτών πέρασε. Δούλεψαν δημοσιογράφοι κουλουράδες, πιτσαδόροι, σουβλατζίδες, μικροπωλητές νερών, καφέδων, τσιγάρων, κλπ.

    Αν και μέχρι την ψήφιση των σκληρών μέτρων δεν γίνουμε ενεργοί διαδηλωτές και δεν μπούμε μέσα στην βουλή, με σχέδιο, ακόμα κατάληψη του Μάξιμου, του προεδρικού μεγάρου το σπίτι του γ.α.π του αδελφού του, του προέδρου της δημοκρατίας, τότε την βάψαμε, αφού αντιδρούμε παθητικά, το ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ θα μας περνάνε ότι μέτρα γουστάρουν αυτοί, και με το δίκιο τους αφού μας βλέπουν σαν φούσκες, χαβαλέδες και δειλούς.
    Τι περιμένουμε να εξεγερθούμε, περιμένουμε να μας πουν ευγενικά, ορίστε σας δίνουμε χρήματα ;;;;;;
    Πρέπει να αγωνιστούμε . Η ελευθερία δεν χαρίζεται, κερδίζεται μετά από πόλεμο και τώρα έχουμε πόλεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση