GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα από τα γραφτά των αγανακτισμένων‏...

Στη χώρα των αρουραίων Ποιοι ξεβράκωσαν τη χώρα   Υπουργοί και αξιωματούχοι  που έλαβαν μίζες για άχρηστα υποβρύχια και πολεμ...

Στη χώρα των αρουραίων

Ποιοι ξεβράκωσαν τη χώρα 
Υπουργοί και αξιωματούχοι  που έλαβαν μίζες για άχρηστα υποβρύχια και πολεμικό υλικό. Αυτή είναι η βιτρίνα, υπάρχουν κι΄ άλλοι πίσω από το  καμουφλάζ  της αρπαγής.
Στελέχη κομμάτων που τοποθετήθηκαν  σε ΔΕΚΟ, νοσοκομεία και γενικά  κρατικά πόστα και τα λήστεψαν με τεράστιες απολαυές και αναθέσεις αγορών σε ημετέρους.
Γενικά, νταβατζήδες δημοσίων έργων, κρατικών προμηθειών, θαλασσοδανείων εκδοτών, καναλαρχών και λοιπών συναλλασσομένων και διαπλεκομένων με τη δημόσια αρπαγή.
Αρμόδιοι  λαδωμένοι με αυτοκίνητα, ηλεκτρικά σκεύη, οικοσκευές, ακόμη και πιάνα, από φοροφυγάδες.
Αγρότες και γεωπόνοι που συμμετείχαν σε ψευδείς δηλώσεις καλλιεργειών για... να παίρνουν υπέρογκες επιδοτήσεις.
Κρατικά όργανα που διευκόλυναν  ανεγέρσεις αυθαιρέτων κτισμάτων.
Κρατικά όργανα που συνεργαζόντουσαν με εμπόρους λαθρομεταναστών. 
΄Εμποροι που από την αγορά του προιόντος από τον παραγωγό  ως τον τελικό πωλητή, πολλαπλασίαζαν τη τιμή του. 
 Μη ξεχνάμε και τα λαλίστατα ΜΜΕ, τους υποκριτές  συνδικαλιστές, τους  αδιάφορους  πολιτικούς, αλλά και τον καθένα μας  που είναι  συμμέτοχος ή συνένοχος στην αρπαγή ακόμη και των εσωρούχων της χώρας μας που έμεινε ξεβράκωτη σε παγκόσμια θέα... 

10 σχόλια

  1. ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΡΟΛΟΓΟΥΣ,ΤΟΥ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΡΟΥΦΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΜΗΠΩΣ ΠΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΣ ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλέπω οι φοροφυγάδες (δηλ. μάλλον ο γράφων) δε συμμετείχαν καθ'οιονδήποτε τρόπο στην καταστροφή! Λαμόγιοοοοοο,έ λαμόγιοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε γαμω το σπιτι σας ολοι καριολοδες που το μονο που 3ερατε τοσα χρονια ειναι να γλυφετε το σαπιο κωλο καθε βλακα βουλευτη για να βαλετε το γιοκα σας και τη κορουλα σας στη δουλεια μιλατε τωρα,μετα απο 15 χρονια τεμπελιας και γλιψιματος,ανικανοι σας φταινε οι απλοι ανθρωποι που απλα πεινανε και κατεβαινουν στο συνταγμα που στο κατω κατω τους ανηκει(βασικα μας ανηκει γιατι ειναι πλατεια συνταγματος=πλατεια του ελληνα,μεταναστη,εργατη,υπαλληλου,μεχρι και ενος αξιου πλουσιου κτλπ...)οποτε αυτοι που εχετε τα παιδακια σας τακτοποιημενα απο καποιον καριολη βουλεθτη καθιστε στο τεραστιο καναπε σας και απλα καντε μοκο,βγαλτε το σκασμο πως το λενε..ολοι οι υπολοιποι κατεβαινουμε στις πλατειες γιατι αρχιζουμε και πειναμε......ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΖΩΑ ολο απο εναν ακομματιστο μαλακα ελληνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστά τα λέει. Βεβαίως, που πήγαν τα πακέτα Ντελόρ 120 δις ευρώ και τα εκατοντάδες δάνεια που πήραν; Που πήγαν τόσα λεφτά; Πρέπει κάποιος – κάποιοι να απαιτήσουν όλες οι κλεψιές να φθάσουν στην δικαιοσύνη. Οι μόνοι που το μπορούν είναι οι αγανακτισμένοι που οι διαμαρτυρία τους διαπέρασε τα πάντα και πρότεινε ο Βενιζέλος εκπροσώπηση τους να συναντηθεί με την Κυβέρνηση. Πρέπει να γίνει αίτημα να γυρίσουν τα κλεμμένα στα συρτάρια του κράτους. Μόνον οι αγανακτισμένοι μπορούν να το απαιτήσουν. Εάν περιμένουμε σαν λεηλατημένος λαός να το ζητήσει κάποιος άλλος ματαιοπονούμε.Άκουσα ότι ήθελε ο κ. Κασιμάτης να γνωστοποίηση άρθρο του μνημονίου που υποθηκεύει την Εθνική Κυριαρχία στο κανάλι mega και δεν τον άφησαν. Βέβαια ο πρετεντέρης χαρακτήρισε τζαμπατζήδες όσους δεν πληρώνουν διόδια για δρόμους που πρόκειται να κατασκευάσουν, όταν και εάν. Μόνον οι αγανακτισμένοι μπορούν να απαιτήσουν να γυρίσουν τα κλεμμένα, κανείς άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.
    Όλοι οι Έλληνες είμαστε υπόλογοι έναντι του παρακάτω άρθρου :

    Άρθρο 120

    Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

    2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

    3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


    ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΓΥΡΝΟΥΝ ΜΕ ΑΔΑΜΙΑΙΑ ΠΕΡΙΒΟΛΗ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΜΝΙΣΤΕΣ.ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΜΑ ΠΙΑΝΑΝΕ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΑ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΕΜΕΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ,κυριοι ευρωπαιστες.
    κοιονωνικη μηχανικη στα ανυπερασπιστα σωματα εκατομμυριων ελληνων
    και λιγο σας βριζουν γιατι δεν ξερουν τα μεγεθη της κλοπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε ολους αυτους λοιπον,να τους κατασχεσουν τις περιουσιες,τους ξερουν ποιοι ειναι πολυ καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άρα, ήμαστε όλοι μια ωραία παρέα, έ;;;;

    Λουκέτος.

    Όμως από κάπου ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία. Και συνήθως ξεκινάει από "πάνω" έ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΑΧΑΜΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΧςΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ...ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση